Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ξερετε ποσο σας ζηλευω που εχετε επιλογες στο που θα γεννησετε εμεις ενα νοσοκομειο και μια κλινικη εχουμε οποτε δεν εχουμε πολλες επιλογες καλα δεν ειχα παραπονο απο την κλινικη σε θεμα νοσηλειας και τα σχετικα αλλα δεν εχουμε επιλογες στην τιμη.Το νοσοκομειο μας ειναι ψιλοαπαραδεκτο και οι γιατροι δεν εχουν την δυνατοτητα να πανε οπου θελουν.

αντζελικα μου περαστικα σου νομιζω ομως οτι για να σου δωσει καποιο αλλο φαρμακο πρεπει να ειναι αναγκη ισως δεν το κρινει τοσο σοβαρο.

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα!!!!

Χαθηκα ειχα την μικρη αρρωστη με πυρετο μου ανεβαζε καθε 3 ωρες 40 πυρετο.......αφηστε τα δυο μερες ημουν σαν το βαμπιρ μεσα στο σπιτι αφου ειμαι ολομοναχη ετυχε και αυτο τωρα που δεν ειναι εδω ο αντρας μου..........Ευτυχως ομως απο εχτες το βραδυ στις 11 ειναι απυρετη τωρα παρακαλαμε να μην εχω κολησει και εγω....

Καλησπέρα!!!

Άννα ελπίζω να μην έχεις κολήσει. Περαστικά στην μικρή σου.

Έχουμε αποφασίσει με τον άντρα μου να δώσουμε μικρό όνομα στην μπέμπα με την γέννηση. Όταν δηλαδή την δηλώσουμε να την καταγράψουν με ονοματεπώνυμο. Επίσης το όνομα που θα πάρει δεν θα είναι της οικογένειας διότι της μητέρας μου το έχει δώσει ήδη ο αδελφός μου στην μικρή του και η πεθερά μου έχει το ίδιο όνομα με μένα δηλαδή Βάσω. Των παπούδων δεν θέλουμε να τα κάνουμε γυναικεία οπότε ψάχνουμε. Δύσκολη η ανεύρεση ονόματος. Έχουμε λοιπόν καταλήξει σε 7 ονόματα και θα ήθελα την γνώμη σας. Ελπίδα, Αλεξάνδρα, Δανάη, Ισμήνη, Νίκη, Ηρώ, Κλειώ.

Συγνώμη αν σας κούρασα. Εσείς έχετε καταλήξει σε όνομα για τα αγγελουδάκια σας?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

περαστικα σε όλες τις αρρωστούλες, εμενα ο μικρός είναι καλά τώρα κ ευτυχως δεν κόλλησα κ εγώ.

Πήγαμε σήμερα για μερικα ψώνια για το μικρούλι που έρχεται, νιώθω πολύ τυχερή που ήδη έχω τα περισσότερα από τον Αγγελο γιατί οι τιμες δεν παλεύονται. Ένα νυχτικάκι (σαν φορμάκι όμως ανοιχτό από κάτω) που βολεύει απίστευτα τον πρώτο καιρό 10 Ευρώ, δηλαδή αν θέλεις να πάρεις 10 για να έχεις να το αλλάζεις χρειάζεσαι 100 ευρω μόνο για 10 χαζά φορμάκια :twisted: έλεος...

Τζαμίν εμένα προσωπικα μου αρέσουν τα μικρά ονόματα, μου φαίνονται πιο ωραία ακουστικά αλλα και πρακτικα δεν θα μπορούσα να λέω 100 φορές την ημέρα έναν σιδηροδρομο. Από τα ονόμα που έχεις διαλέξει μου αρέσει πάρα πολύ το Ηρώ κ το Κλειώ , όπως κ το Ήρα κ το Μυρτώ. Επίσης ωραίο είναι κ το Λυδία.

Και εμείς δεν θα βγάλουμε όνομα παππού γιατι ουτε στον πρώτο το κάναμε αλλα δεν έχουμε καταλήξει, καμια ωραία ιδέα κ για αγορίστικο ονοματάκι;

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Αννα πολλά περαστικά στη μικρή, ελπίζω να μην κολλήσεις κι' εσύ!

Βάσω μου αρέσει πολύ το "Δανάη", καθώς και το "Λήδα" και "Ινώ". Εμείς θα τον πούμε "Βύρωνα", όπως τον μπαμπά μου (έχει πεθάνει). Εγώ ήθελα να δώσουμε άσχετα ονόματα, αλλά ο άντρας μου ήθελε να δώσει το όνομα του πατέρα του στο πρώτο, οπότε συνεχίζουμε έτσι...:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Άνια μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Δεν είναι εύκολο να καταλήξεις σε όνομα.

Σε αντρικό μου αρέσει το Άρης, Ορέστης, Νικόλας. Εμάς μας βοήθησε αρκετά το www.eortologio.gr όπου έχει άπειρα ονόματα και μπορείς να πάρεις ιδέες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

κοριτσια τι κανετε?

Αννα μου περαστικα στην μικρη σου

Τζαμιν και εμεις συζητουσαμε αν κανουμε αλλο κοριτσακι να το βγαλουμε Δαναη εμενα μου αρεσει και το Ισμηνη και το Λυδια αλλα μαλλον δεν σε βοηθαμε ετσι οποτε εγω ψηφιζω Δαναη

Ανια πολυ ωραιο ονομα για αγορια ειναι το Φιλιππος το Αλεξανδρος το Κωνσταντινος που θα πω εγω τον γιο μου :tongue: χαχαχα

ρε κοριτσια τα ονοματα σας πως ειναι ? εχει καποια αλλη φεις μπουκ ? με την αννα και την πολα ειμαστε ηδη φιλες να γινουμε και οι υπολοιπες !

το δικο μου ειναι κατερινα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες ευτυχως η μικρη ειναι καλα σημερα αλλα ναι ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι εχω εγω τωρα πυρετο!!!!

Αννια ασε οι τιμες στα βρεφικα ειναι εξωπραγματικες.....Εχω και εγω απο την Εβελινα αλλα θα χρειαστω μετα γιατι εχουν γεννηθει σε διαφορετικες εποχες...η μια φθινοπωρο η αλλη ανοιξη οποτε για αρχη οτι εχω απο την Εβελινα και μετα θα δω τι θα μου φερουν και θα δω τι θα παρω....εχουμε και πολλους γαμους και βαφτησια οποτε θα χρειαστουμε και τουαλετες.....χαχαχαχαχα

Βασω μου αρεσει πολυ το Κλειο σαν ονομα ειναι σπανιο!!!!Την μικρη εμεις θα την πουμε Κατερινα της μαμας μου αφου και η Εβελινα εχει της πεθερας δικαιουμε και εγω τωρα να βγαλω οτι θελω.Βεβαια λεγαμε για Ιωαννα απο τον πατερα μου και τον πεθερο μου που εχουν φυγει και οι δυο αλλα αν αποφασησουμε για τριτο και ειναι αγορι θα ειναι καλυτερο να βγει Ιωαννης...Σας ζαλισα ετσι????

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 7ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ...ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΒΗΧΑΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ....ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΣΤΕΛΛΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΤΟ 1ο ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΑΜΕΝΕΙ....ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ KATVA FACE

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...