Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Ναι αυτο το προσεξα και εγω νομιζα οτι μπερδευτικες με το εξιτηριο....Τωρα δεν μπορουμε να πληρωσουμε και μετρητα ετσι?

Aννα μου, εγώ έτσι κι' αλλιώς με πιστωτική θα πληρώσω...:rolleyes:

Πάντως, η έκπτωση 30% για τους τρίτεκνους ισχύει :):), αλλά όχι για τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις δεν χρεισημοποιουμε ποτε πιστωτικη οποτε διαβασα οτι μπορεις να πληρωσεις και μεσω τραπεζας...εμενα μου εστηλαν και την φοροκαρτα...αυτην που θα εχουμε αντι των αποδειξεων

Εμεις δεν χρεισημοποιουμε ποτε πιστωτικη οποτε διαβασα οτι μπορεις να πληρωσεις και μεσω τραπεζας...εμενα μου εστηλαν και την φοροκαρτα...αυτην που θα εχουμε αντι των αποδειξεων

Καλά κάνετε, απλά εγώ δουλεύω σε τράπεζα (στις κάρτες), οπότε μας φορτώνουν ένα σωρό!! Καλορίζικη και η φοροκάρτα!!:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τωρα διαβαζα και για το κλειστο πακετο του Ρεα που ειναι 1750 με καισαρικη και καλυπτει ολα τα εξοδα σχεδον...Τι εννοει ομως κλειστο πακετο?

Πως γινεται το 3κλινο να εχει 1850 και με κλειστο πακετο παει στα 1750 και μεσα ειναι και η μεθ αν χρειαστει το παιδι

Διαφημίσεις

Να σου πω εγω θα σταματησω να σπαω αλλο το κεφαλι μου με τις τιμες και θα πω στον γιατρο μου να του στηλουν ακριβως τις χρεωσεις για τα οικονομικα πακετα και απο το ρεα και απο το γαια και αν η διαφορα ειναι μικρη θα μου πει αυτος που θα παμε γιατι τα χειρουργεια και το προσωπικο στα χειρουργεια μονο αυτος μπορει να τα αξιολογησει...

Καλησπερα, εμενα ο γιατρος μου ειναι στο Μητερα και στο Ιασω.Απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειπε οτι θα ειναι και στο Ρεα.Οταν ανοιξε και τον ρωτησα αν ξεκινησε να πηγαινει μου απαντησε οτι ακομα ειναι νωρις και θελει πρωτα να "μπει το νερο στο αυλακι",οπως μου ειπε, να συντονιστουν λιγο καλυτερα για να ειναι σιγουρος οτι ολα λειτουργουν οπως πρεπει.Στεναχωρηθηκα γιατι και ο χωρος του και οι τιμες του ειναι καλες, βεβαια ο γιατρος ξερει καλυτερα!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Τριτο!!!Pola απο εσενα το διαβασα, ειχα ακουσει οτι ειναι για τους τριτεκνους που θα γινουν πολυτεκνοι, δηλ. το 4ο.Σιγουρα το 30% ειναι πολυ καλη εκπτωση!

Ρώτησε ο άντρας μου σήμερα, είναι για το 3ο παιδάκι. Ναι, είναι πράγματι πολύ καλή έκπτωση. Ο γιατρός μου δεν έχει πάει ακόμη στο Ρεα, αλλά μου είπε ότι θα το κάνει!! Για να δούμε...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Pola την πρωτη εβδομαδα του Απριλιου σε προγραμματιζει και εσενα?

Τέλη Μαρτίου μάλλον (έχω ΠΗΤ 16/4), θα δούμε βέβαια!! Με καισαρική θα γεννήσεις? Είδα ότι θα κάνεις κοριτσάκι!!! Τί ωραία!!! :):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τέλη Μαρτίου μάλλον (έχω ΠΗΤ 16/4), θα δούμε βέβαια!! Με καισαρική θα γεννήσεις? Είδα ότι θα κάνεις κοριτσάκι!!! Τί ωραία!!! :):):)

Ναι κοριτσακι!!!Εγω εχω ΠΗΤ 20/4, με καισαρικη, θα παω την πρωτη βδομαδα του Απριλιου, να πανε ολα καλα βεβαια γιατι αποκτησαμε και διαβητη κυησης και φοβαμε που λενε οτι ειναι αιτια προορου τοκετου.Εχετε ψωνισει για τα μπεμπακια?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Φιλεναδες καλησπερα.Τι κανετε κοριτσακια;Τα μπεμπακια σας πως ειναι;Εμενα ο δικος μου ειναι πολυ αταχτουλης,σχεδον ολες τις ωρες που ειμαι ξυπνια κλωτσαει και πολυ δυνατα μαλιστα.Χθες βραδυ οπως ημουν ξαπλωμενη με τον αντρα μου και του μιλουσαμε εβγαλε προς τα πανω το χερακι του και το κεφαλακι του,θαρρεις και ηθελε να μας πιασει.Τρελαθηκαμε και οι δυο!!Ειναι απιστευτο αυτο που ζουμε κοριτσια,δοξαζω το Θεο που με αξιωσε να το ζησω.

κατα τ'αλλα,αποφασισα οτι θα γεννησω στο Ρεα.Πηρα τηλ.χθες και μου εξηγησαν καποια πραγματα για τα χρηματα και τις εξετασεις που καλυπτουν.Εγω βεβαια ενδιαφερομαι για αυτο το κλειστο πακετο,που ειναι σε τρικλινο δωματιο.Για τη ΜΕΘ που αναφερθηκε τους ρωτησα και μου ειπαν οτι αφορα ΜΕΘ για τη μαμα αν χρειαστει και οχι για το παιδι.Του παιδιου λεγεται ΜΕΝΝ και αν χρειαστει κοστιζει 150ευρω/μερα η απλη και ενδιαμεση νοσηλεια και 300ευρω/μερα η εντατικη.Επισης,οι εξετασεις για το νεογνο απο ΩΡΛ,ΟΦΘ,ΟΡΘ και οι αιματολογικες για 45 μεταβολικα νοσηματα ειναι εξτρα και κοστιζουν 250ευρω.

NXbrp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΩ ΙΟΣΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΤΕΠΟΝ, COMTREX COLT 2ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΣΤΗ....ΕΧΩ ΑΡΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ....ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 38,6 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΠΑΝΙΑ............ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...