Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzitzina εγω την έχω ξυπολητη. Και με άλλες μαμάδες που ρώτησα το ίδιο μου είπαν.

Η παιδιατρος μου είπε οτι οι λαοί που έχουν την καλύτερη κινητικότητα των κάτω άκρων ειναι οι λαοί που κυκλοφορούν ξυπολητοι!

Πάντως σίγουρα δεν πρέπει να φοραν ορθοπεδικα κι ανατομικα παπούτσια. Αν θέλεις θα σου βάλω λινκ να διαβάσεις απο παιδοορθοπεδικους που λενε όλοι το ίδιο.

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Πως ειστε;εμεις πηγαμε σουπερ μαρκετ το απογευματακι.Τελικα του πηρα την κρεμα δημητριακα με μπανανα.

Τzitzina,εχεις απολυτο δικιο για τη συνεννοηση με π.μ.Εγω ουτε καν το σκεφτηκα.Καλοριζικο το δοντακι σας,να ειναι γερο.

Νινα-Νανα,αν εχεις καποια λινκ για τα παπουτσακια παραθεσε τα,θα ηθελα να τα διαβασω.Υπαρχει μια συγχιση πανω σ'αυτο το θεμα,οπως και σε πολλα αλλα βεβαια.

Dimista,αυτες τις κρεμουλες τις πηρα κι εγω.Την Τεταρτη του την εδωσα για πρωτη φορα,εφαγε τη μθση.Για την ηλικια τους εχει και με γευση μπισκοτο και μετα το χρονο κακαο και φραουλα.

Παντως σου χρωσταω κερασμα:μια ωραια ξανθια;να 'σαι καλα,με ανεβασες,ευχαριστω πολυ!

Καληνυχτα ομορφες και καλο σκ!

NXbrp3.png

Όμορφη Della μου, για τα παπούτσια:

http://www.yeskid.gr/kosmos-paidioy/dora/moda/ta-prota-papoytsia-paidioy

Στη δεύτερη σελίδα λεει για τα ορθοπεδικα.

http://www.mamakid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1921:2011-08-30-12-13-15&catid=50:1-3-&Itemid=82

Για το ποτε να βάλει παπούτσια.

http://goneis-paidia.com/2009/08/19/papoutsakia/

Κι αυτο πολυ κατατοπιστικό.

QVjlp3.png

Καλημερα!

Δεν γλιτωσαμε και εμεις απο τις ιωσες :(,ο μεγαλος μου ειναι με 39 πυρετο...

Ο παιδιατρος μου εκανε την καρδια "περιβολι"...ετοιμαστε να κολλησετε κ οι υπολοιποι ειπε...να φαει τη γλωσσα του :mad:!

Θελω να σας πω διαφορα...τι περιεργο...αλλα δεν εχω χρονο,σας διαβασα κ ηθελα να σας πω οτι η φραουλα απαγορευεται πριν το χρονο για αλλεργια, ειναι το μονο φρουτο που καλυτερα να τους το δωσουμε οσο πιο μετα γινεται.

Για τα παιδακια που δεν εχουν θεμα με αλλεργιες, τα απαγορευτικα πριν το χρονο ειναι φραουλα κ μελι,το μελι που περιεχεται στις κρεμες δεν πειραζει γιατι εχει επεξεργαστει,οπως επισης πχ θα μπορουσαμε να δωσουμε μελομακαρονα ή ρακομελο γιατι εχει βρασει το μελι,οχι οτι θα τους εδινα βεβαια :rolleyes:!

Δεν θα ελεγα πολλα εεεε???Φιλακια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου.Πηγαμε για μπομπονιερες σημερα.Συμφωνησαμε στο κρυσταλλινο παπουτσακι τελικα.Εχει 1.85 τελικη τιμη με κουφετα και δεσιμο στο κουτακι.

Μammy3,περαστικουλια σας.Ευχομαι να μην κολλησει κανενας αλλος και να το ξεπερασει και ο μεγαλος γρηγορα.

Νina-Nana,πολυ ωραια αυτα που μας εβαλες.Δεν ηξερα τι ισχυει τελικα για τα παπουτσακια.Οσο για το "ωραια" αυτο ηταν last year.Θα απογοητευτειτε οταν με δειτε και θα τρομαξετε!

Καλο μεσημερι κοριτσακια μου!

NXbrp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??Αυτο με τα παπουτσια δεν το ηξερα...αλλα και παλι που της τα φορουσα τα εβγαζε συνεχεια...σημερα εμεις καναμε την δοκιμαστικη μας τουρτα για τα γενεθλια μας για περιπου 30 ατομα...μαζι και το μπλουζακι που ηταν ετοιμο εδω και καιρο και την φουστα tutu μας!Πως σας φαινεται?

sam1680x.th.jpg

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπέρα σε όλες!

Περάσαμε ένα πολύ ωραίο σκ...σήμερα πήγαμε βόλτα όλοι μαζί στη Γλυφάδα και η Μένια έκανε κούνια! Είχε έρθει και ο νονός της μαζί και του έκανε συνέχεια γλύκες!

Χθες ο άντρας μου την πήρε και βγήκαν βόλτα οι δυο τους, για να προλάβω να μαγειρέψω και να διαβάσω με την ησυχία μου...δε μας έφταναν όλα τα άλλα έχουμε και το μάθημα των γερμανικών κάθε Σάββατο!!!!!

Η μικρή πάντως γύρισε κομμάτια και τις δύο ημέρες και με ροζ μαγουλάκια από τη ζέστη!!!

Εμείς τα ρούχα της βάπτισης τα ψωνίσαμε και οι δύο από το Attica αλλά το καλοκαίρι με τις εκπτώσεις...τα πήραμε μισή τιμή. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι το φόρεμά μου ήταν αμάνικο και εκείνη την ημέρα έκανε κρύο και είχε απίστευτη βροχή!!!Τεσπα, αφού δεν κρύωσα όλα καλά!

Παπουτσάκια εγώ της έχω πάρει δερμάτινα ανατομικά και η παιδίατρος όταν τα είδε μου είπε ότι είναι μια χαρά. Της τα φοράω και στο σπίτι για να τα συνηθίζει και γιατί έχω δει παιδάκια την ώρα που περπατάνε να γυρίζουν το ποδαράκι τους, οπότε είχα από την αρχή το φόβο μήπως το κάνει και η δικιά μου.

Εμένα ο άντρας μου θα πρέπει να με φέρει έτσι και αλλιώς, οπότε αν είναι και κανένας άλλος οκ αλλιώς θα πρέπει να φύγει και να ξαναγυρίσει για να μας πάρει.

Αυτά τα λίγα από εμένα...

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Τι ωραίο Σαββατοκύριακο ήταν αυτο! Ωραίος καιρός, βόλτες, κουνιες! Πολυ ωραία περάσαμε!

Elzu πάρα πολυ ωραία η τουρτα! Μπράβο! Χρυσοχερα!

Βιβη και της δικιάς μου ειναι κόκκινα τα μαγουλα! Στην παιδικη χαρα είδα πολλα παιδάκια με κόκκινα μαγουλα! Οι περισσότεροι παιδιατροι δεν γνωρίζουν για τα παπούτσια δυστυχώς. Έχω ακούσει πολλα κουφά (11 ανιψια γαρ)!

Φιλακια σε όλες! ΜΑ όπως λεει και η μικρη μου! :P

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλή εβδομάδα....

Mammy περαστικά σας.

Elzu πολύ ωραία και η τούρτα και το μπλουζάκι.

Εγώ της φοράω παπούτσια στο σπίτι γιατί το πάτωμα είναι πολύ κρύο, ακόμη και με την μοκέτα. Τα πόδια της είναι συνεχώς πολύ παγωμένα μόνο με τις κάλτσες. Στον σταθμό τα έχουν με τις κάλτσες.΄

Η Έλενα από την Παρασκευή ήταν πολύ κεφάτη και καθόλου γκρινιάρα. Ελπίζω η γκρίνια των περασμένων ημερών να ήταν από δόντια. Μου φαίνεται ότι έχουν σκάσει τα δύο πάνω αλλά δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν με αφήνει να δω. Οι μύξες 'εχουν μειωθεί πολύ. Σήμερα στον σταθμό δεν έκλαψε που την άφησα.

Τα λέμε αργότερα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια ομορφα,γλυκα και τραγανα.Κι εμεις περασαμε πολυ ωραια το σαββατοκυριακο και σημερα το πρωι.Χθες πηγαμα στο Χαλανδρι βολτιτσα και καθισαμε για καφε οπου εφαγε και την κρεμα του ο μικρος.Σημερα πηγαμε βολτιτσα με το καροτσι το πρωι και καθισαμε Κορυδαλλο για καφε.Ο μπαμπας ειναι απογευμα και μειναμε μονοι μας τωρα.

Βιβη,εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τον αντρα σου.Σιγα μην κανει δρομολογια ο ανθρωπος.Εμενα ο δικος μου δεν ξερω αν θα δουλευει εκεινη τη μερα.

Νινα-Νανα,αρχισες καθολου να μαζευεις;ποσα αδελφια ειστε;εγω εχω εναν αδελφο που με περναει 5χρονια.Θα ηθελα να εχω κι αλλα αδελφια.

Τζαμιν,παλι καλα που σταματησε η γκρινια κι ευτυχως που σημερα δεν εκλαιγε στο σταθμο.Που θα παει,θα συνηθισουν!

Ελζου,φτιαξε την τουρτα για 31 ατομα!Θα ερθω να φαω κι εγω!

NXbrp3.png

Della τίποτα ακόμα. Θα τα μαζέψει η μεταφορική. Θα μάζεψω εγω της μικρής τα ρουχα και τα εσώρουχα μας και κάποια έγγραφα.

Βιβη μπορει να ειναι και ο δικός μου!

Κορίτσια μου όμως 1 Απρίλη μπορει να λειψω.... :confused: αλλα δεν ξέρω ακόμα! Δε θέλω όμως να δημιουργήσω πρόβλημα, αν βολέψει όλες τις υπόλοιπες συναντηθειτε χωρίς εμένα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...