Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε από την ίωση, ο Βασιλάκης έχει ακόμα μπόλικη μύξα και πολυυυυυυ γρκίνια τα βράδυα. Μιλάμε για τρελά ξενύχτια..Κατα τ'άλλα καλά και μαντέψτε..η κυστεογραφία πάλι δεν θα γίνει!:? Δεν βγήκε η καλλιέργεια ούρων στείρα. Μαλλον κάτι μου ξέφυγε στο πλύσιμο.Αυτιο θα τον πάμε για υπέρηχο να δούμε τουλάχιστον πως πάει η διάταση..

Βιβή περαστικά στον άντρα σου, τουλάχιστον συνήλθε η μικρή σου! Όσο για το ψάρι άσε λίγες μέρες και ξαναδοκίμασε όταν θα είναι τελείως καλά για να δεις αντιδράσεις.

tzitzina πως πάει η μικρή σου από γκρίνια?Ηρέμησε καθόλου? Μπορεί να σου ετοιμάζει δοντάκι.

dimista μπράβο στον μικρό σου για το σήκωμα και για την αύξηση βάρους! Άντε και στα 9 κιλά τώρα! Πόσο μου θυμίζεις τις εποχές της κόρης μου...:rolleyes: Για τα χτυπήματα που δεν έχουν πληγή κι εγώ βιταμ προτείνω. Είναι θαυματουργό και γλιτώνεις από καρούμπαλα και μελανιές.Αν υπάρχει πληγούλα η παιδίατρος μου έχει πει μόνο καλό πλύσιμο με νεράκι.Για τα εγκαύματα ειδική αλοιφούλα.

mammy ελπίζω να συνεχίζεις να καταφέρνεις να πηγαίνεις γυμναστήριο! Μπράβο που το πήρες απόφαση, χρειάζεται και λίγος χρόνος για εμάς;)

tzasmin πως πήγε η μικρή στο σχολείο? Ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα. Μπορεί μωρέ κι εκείνη να περνάει την ''προσαρμογή'' της τώρα με τον σταθμό και να θέλει τον χρόνο της.

della κι εγώ για τις μπομπο θα σου πω να διαλέξεις την πιο φτηνή, εφόσον δεν είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί(μπρελόκ, μαγνήτακι κλπ). Όσο για τις διαφωνίες, εγώ με τον καλό μου δεν διαφωνούσαμε ποτέ και σε τίποτα. Όπως λέγαμε χαρακτηριστικά αν μας έβαζες σε ένα πολυκατάστημα να διαλέξουμε ένα πράγμα θα διαλέγαμε το ίδιο. Μετά τα παιδια αρχίσαν οι διαφωνίες γενικά..:lol:Όντως πάντως είναι πολύ δύσκολο να τρέχεις και να ψάχνεις μαζί με το παιδί.Είναι απόλυτα λογικό να γκρινιάζεις. Εύχομαι σύντομα να καταλήξετε στα ομορφότερα!

nina-nana πόσο ζηλεύω την γιόγκα δεν λέγεται! Έχω κάνει 3 φορές όλες κι όλες αλλά μετά πραγματικά ήμουν άλλος άνθρωπος! Τρομερή χαλάρωση! Σούπερ που το κάνεις σπίτι.

Maria-elena αν και καθυστερημένα να τα εκατοστήσει ο γιόκας σου!

Elzu ότι σκεφτόμουν κι εγώ πως δεν είχα διαβάσει νέα σου! Χαίρομαι που είστε καλά!

Πω πω, δεν γράφω συχνά αλλά αν γράψω του δίνω και καταλαβαίνει! :lol:

Καλό βράδυ σε όλες!(αχ τι καλά να κοιμόμασταν κι εμείς ένα ολόκληρο βράδυ..!)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ναι...έσκασε και εμάς το πρώτο μας δοντάκι!!!

Γι'αυτό προφανώς η γκρίνια..

Σήμερα ήμουν όλη μέρα στο κέντρο να δω για προσκλητήρια, μπομπονιέρες και φόρεμα (για μένα). Δε βρήκα τίποτα να με συγκινεί. Δε μου αρέσουν καθόλου τα συνηθισμένα που υπάρχουν και δε βρήκα κάτι πρωτότυπο.

Della σκέψου μόνο ότι αν κάνεις διαφορετικές μπομπονιέρες, κινδυνεύεις να θέλουν οι μεγάλοι τις παιδικές και τα παιδάκια να μείνουν χωρίς μπομπονιέρα (το΄χω δει πολλές φορες).

Το κολυμβητήριο θα το συνεχίσουμε μέχρι να γυρίσω στη δουλειά. Εχει γίνει γοργόνα η μικρή μου:tongue::tongue:

Στα χτυπήματα δε βάζουμε με τίποτα πάγο στα μωρά..

Από τις 23.00 έχω μπει να ψάξω και εδώ τα της βάφτισης.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα σε όλες!!!!

Και ναι...είμαστε επίσημα καλά...όλοι! Ο άντρας μου γυρίζει δουλειά σήμερα, η μπουμπού έχει συνέλθει και επιτέλους είναι Παρασκευή, οπότε έχουμε να ελπίζουμε σε ένα υπέροχο σκ!!!!!

Η ιδέα για το Ζάππειο μου αρέσει πολύ! Δε νομίζω ότι θα βρούμε κίνηση πολύ γιατί λόγο προγράμματος λογικά θα πρέπει να βρεθούμε σχετικά νωρίς...κατά τις 11:30 ίσως? Στο Ζάππειο έχει μεγάλο χώρο για parking, οπότε θα είμαστε οκ! Και έχει χώρο για τα καρότσια και για να παίξουν τα παιδιά!!! Super η ιδέα!!!

Τους άντρες μας θα τους πάρουμε??? Για σκεφτείτε το...θα μπορούν να κρατήσουν λίγο τα παιδιά και εκείνοι για να τα πούμε με λίγο ησυχία...τι λέτε?

Άκουσα ότι ο καιρός θα είναι πολύ καλός αυτό το σκ...και δε βλέπω την ώρα να βγούμε με τη Μένια έξω για βολτίτσα - κούνιες - καφέ!!!!Μου την έχει λίγο δώσει η κλεισούρα και πολύ περισσότερο τώρα που έχει αρχίσει και μεγαλώνει η ημέρα!!!

Καλημέρα!

tzitzina καλορίζικο το δοντάκι σας!!!Μπράβο! Μιας και είσαι περιστεριώτισα να σου πω ότι το μαγαζί που πήραμε τις μπομπο έχει πολύ ωραία πραγματάκια, η κυρία που το έχει, έχει πολύ μεράκι. Αν έχεις δει επίσης κάτι να σου αρέσει στο ίντερνετ της λες και σου το φτιάχνει. Εμείς έτσι κάναμε αλλά μας έκανε και καταπληκτική δουλειά σε λαμπάδες κουτιά κλπ.Φοβερές λεπτομέρεις. Έφτιαξε ας πούμε φτιόγκο στη λαμπάδα και στο κουτί με ύφασμα ίδιο με του κουστουμιου.Κέντησε μόνη της μαξιλαράκι στέμα για τα μαρτυρικά. Γενικά έκανε διάφορα και όταν τα είδαμε τρελαθήκαμε!Επίσης μας έκανε δώρο πάπυρους που μοιράζαμε στην αρχή που έλεγαν τι σημαίνει όλη η τελετουργία της βάφτισης! Λέγεται δοξα και τιμη και είναι στην Πατρών κοντά στο my market της Πελασγίας.http://www.doxakaitimi.gr/ (το σαιτ δεν λεει και πολλά)Επίσης για φόρεμα εγώ πήρα από ένα μαγαζί στον δρόμο που ήταν ο ΟΑΕΔ παλιά(νομίζω Μ Αλεξάνδρου λέγεται?). Είναι μικρό εγώ ούτε που θα το πρόσεχα αλλά είχε πολύ ωραία φορέματα. Εγώ επειδή είμαι αρκετά αδύνατη δεν έβρισκα τίποτα να μου κάθεται καλά και όλα ήθελαν τρελές μεταποιήσεις αλλά εκεί ότι μου έδωσε η γυναίκα μου έκατσε γάντι. Δεν θυμάμαι το όνομα του όμως, αν περάσω από εκει το σκ θα σου πω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Tzitzina με γεια το δοντακι!

Αχ αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα είχα να σου προτείνω ένα σωρό μαγαζάκια με καταπληκτικά πρωτότυπα φορέματα. Θα ψάξω να δω αν υπάρχει κατι αντίστοιχο εδω.

Βιβη μακάρι να ειναι καλός ο καιρός το σ/κ γιατι σήμερα ειναι χάλια. Δεν είμαι και στα καλύτερα μου!

Να σου πω η ιδεα με τους άντρες δε με χαλάει γιατι η δικια μου δεν κάθεται και στο καρότσι και πρέπει να την κουβαλάμε!

Αλλα κορίτσια ο σύζυγος μου ετοιμάζει ταξιδακι (οχι εξωτερικο), το άκουσα καταλαθος που το έλεγε, σε ποιον δεν ξέρω, στο τηλέφωνο γιατι λεει έχω πηξει! Ελπίζω να μην ειναι εκείνο το σ/κ.

Η μικρη χτες το μεσημέρι κοιμήθηκε 3 ωρες!!!!! Οπότε το βράδυ κοιμήθηκε 11:30 και το πήγε σερί μέχρι τις 7:15 όπου άκουσε τα ξυπνητηρια του μπαμπα της και ξεσηκώθηκε.... Απο τότε ειναι ξύπνια κι εγω κουτουλαω....

QVjlp3.png

Tzitzina, με την αδερφή μου όταν είχαμε κάποιο event, γάμο, βάφτιση, αρραβώνα, ορκωμοσία, ψωνίζαμε απο εδω

http://www.phillyshop.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=11

Ειναι στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν είσαι εξοικοιωμενη με αγορές απο ιντερνετ.

Δεν ειναι φτηνά ρουχα ΑΛΛΑ στην ιστοσελίδα έχει και outlet που τα έχει μισή τιμη. (αυτο το ανακάλυψα μόλις και είμαι τρισευτυχισμενη) :D:D:D:D

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Εμείς είμαστε αρκετά καλά. Χτες και σήμερα η μικρή δεν έκλαψε που την άφησα στον σταθμό. Βέβαι όταν γυρίζουμε σπίτι θέλει να είμαστε ή αγκαλιά ή να κάθομαι δίπλα της.

Della για 10 μήνες είμασταν με την Έλενα αυτοκόλυτες, οπότε η προσαρμογή σε ένα καινούριο πρόγραμμα ούτως ή άλλως θα ήταν δύσκολη, ακόμα κι αν έμενε σπίτι με γιαγιά ή κάποια γυναίκα. Βέβαιά προσωπικά προτιμώ τον σταθμό, γιατί συναναστρέφεται με άλλα παιδάκια, παίζει, ξεσκάει και γίνεται πιο κοινωνικό, από το να είναι κλεισμένο όλη μέρα στο σπίτι με έναν άνθρωπο. Κι εγώ όταν την είχα σπίτι όλη μέρα, κάποια στιγμή βαριότανε και γινότανε πολύ γκρινιάρα. Γενικά πιστεύω ότι τα παιδιά προσαρμόζονται. Προσωπικά δεν με στεναχώρησε και πολύ η προσαρμογή. Ήμουν αρκετά προετοιμασμένη ότι για ένα διάστημα δεν θα της αρέσει η αλλαγή. Κάνεις υπομονή και το ξεπερνάς.

Αναφορικά με τον γάμο, ούτε κι εγώ είχα διαφωνίες με τον άντρα μου. Οι γονείς μας όμως μας έβγαλαν το λάδι γιατί ήθελαν κλασικό γάμο σε κέντρο, με νυφικό(φόρεσα φόρεμα όχι κανονικό νυφικό), τούρτες, χορούς και πολύ κόσμο. Όταν σας λέω το λάδι, το ενοώ.

Όταν της δώσω κρέμα της δίνω πάντα Νουνου. Μου άρεσαν περισσότερο απ' όλες από την αρχή, και στην Έλενα το ίδιο.

Elzu κι εγώ αναρωτιόμουνα πόύ είσαι. Βλέπω όμως τις δημιουργίες σου στο fb (είναι τέλειες) και έλεγα θα έχει πολύ δουλειά. Μπράβο για το γιογιό, πάντα προχωριμένο μωρό η Δημητρούλα. Την αποστείρωση όμως την αργήσατε ε? Εμείς την κόψαμε 5 μηνών.

Arma εύχομαι να έχει μικρίνει η διάταση και να μην χρειαστεί να κάνετε κυστεογραφία γιατί έχει και πολύ ακτινοβολία. Τα τσίσα τα μαζεύεις μόνη σου? Εμένα η γιατρός μου δεν με αφήνει γιατί μου λέει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να μην τα μολύνω οπότε πάμε Βιοιατρική ή νοσοκομείο.

Περαστικά με την γρίπη. Κι εμείς έχουμε ακόμη αρκετή μύξα.

Tzitzina δεν είμαι πολύ του επίσημου ενδύματος, οπότε ψωνίζω φορέματα από BSB, Morgan και τέτοια μαγαζιά. Βέβαια το φόρεμα που είχα βάλει στον γάμο μου το είχα πάρει από ένα μαγαζί στην Ερμού που έχει πολλά επίσημα φορέματα. Είναι κατεβαίνοντας την Ερμού στα δεξιά σου, ένα γωνιακό που φαίνεται μικρό αλλά έχει όροφο από πάνω και έχει πολλές επιλογές. Δεν θυμάμαι πως λέγεται.

Το Ζάππειο ωραία ιδέα.

Βιβή μου για τον δικό μου σύζυγο μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά δεν με πειράζει. Η Έλενα γενικά έχει καλή συμπεριφορά σε κοινωνικές επαφές.

Νινα νανα θα το δω κι εγώ το site γιατί ψωνίζω πολύ από internet :wink:.

Πότε μετακομίζετε? Εμείς πήραμε εταιρία η οποία μας έκανε και το πακετάρισμα. Ήρθαν το πρωί και μέχρι το απόγευμα, μας είχαν μετακομίσει. Εγώ πακετάρισα μόνο τα πράγματα της μικρής και τα εσώρουχά μας. Ούτε το ψυγείο δεν είχα αδειάσει.

Αυτά τα ολίγα.

Καλή συνέχεια της ημέρας....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin στο σπίτι μένει η ιδιοκτήτρια (η οποία κυρίως μένει Αγγλία) οπότε πρέπει να το αδειάσει και να το βάψει. Και μαλλον θα περιποιηθει ενα χερι και τα πατωματα γιατι ειναι ξύλο. Είπε 10 Απρίλιου θα το παραδώσει. Ελπιζω!!!!

Κι εγω τέτοια εταιρία θέλω. Εννοειται οτι ειναι αδυνατο να πακεταρω μονη μου γι αυτο προτιμω αυτη τη λυση. Μήπως μπορείς να μου γράψεις τα στοιχεία αν τα έχεις ακόμα; Πόσο περίπου στοίχισε; Αν προτιμας γράψε πμ.

Κι εγω στο γάμο έφαγα πολυ πρηξιμο. Δεν ήθελα να βάλω νυφικό και δοκίμαζα φορέματα αλλα τελικα δεν μου πήγαιναν ήμουν σαν μικρομεγαλο. Οπότε πήρα ένα χιπικο νυφικό και τέλος. Απο κάτω φορούσα σανδαλι :P

QVjlp3.png

Tzamin στο σπίτι μένει η ιδιοκτήτρια (η οποία κυρίως μένει Αγγλία) οπότε πρέπει να το αδειάσει και να το βάψει. Και μαλλον θα περιποιηθει ενα χερι και τα πατωματα γιατι ειναι ξύλο. Είπε 10 Απρίλιου θα το παραδώσει. Ελπιζω!!!!

Κι εγω τέτοια εταιρία θέλω. Εννοειται οτι ειναι αδυνατο να πακεταρω μονη μου γι αυτο προτιμω αυτη τη λυση. Μήπως μπορείς να μου γράψεις τα στοιχεία αν τα έχεις ακόμα; Πόσο περίπου στοίχισε; Αν προτιμας γράψε πμ.

Κι εγω στο γάμο έφαγα πολυ πρηξιμο. Δεν ήθελα να βάλω νυφικό και δοκίμαζα φορέματα αλλα τελικα δεν μου πήγαιναν ήμουν σαν μικρομεγαλο. Οπότε πήρα ένα χιπικο νυφικό και τέλος. Απο κάτω φορούσα σανδαλι :P

Στοίχισε €500. Ήταν 5 άτομα και δώσαμε και σε αυτούς από €15. Θα ρωτήσω τον άντρα μου για τα στοιχεία γιατί είναι εταιρεία που συνεργάζονται και θα σου τα στείλω. Μπορείς να πάρεις προσφορά και να χρησιμοποιήσεις και το όνομα του άντρα μου. Θα ρωτήσω και θα σου πω.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Στοίχισε ?500. Ήταν 5 άτομα και δώσαμε και σε αυτούς από ?15. Θα ρωτήσω τον άντρα μου για τα στοιχεία γιατί είναι εταιρεία που συνεργάζονται και θα σου τα στείλω. Μπορείς να πάρεις προσφορά και να χρησιμοποιήσεις και το όνομα του άντρα μου. Θα ρωτήσω και θα σου πω.

Μου φαίνεται πολυ μικρο πόσο γιατι άκουγα κατι τιμές 1000-1500! Ποσα τετραγωνικά ήταν το παλιό σπίτι; Είχατε πολλα έπιπλα;

Σορι για τις πολλές ερωτήσεις!

QVjlp3.png

Μου φαίνεται πολυ μικρο πόσο γιατι άκουγα κατι τιμές 1000-1500! Ποσα τετραγωνικά ήταν το παλιό σπίτι; Είχατε πολλα έπιπλα;

Σορι για τις πολλές ερωτήσεις!

Το σπίτι ήταν 80 τμ. - 3άρι πάρα πολύ φορτωμένο. Ήταν η καλύτερη προσφορά που πήραμε αλλά και οι άλλες δεν ήταν μακριά. Η πιο ακριβή ήταν €700. Κι εγώ πριν πάρω τις προσφορές είχα την ίδια εικόνα με εσένα αλλά τελικά δεν ισχύει. Νομίζω τους έχει επιρεάσει κι αυτούς η κρίση. Βέβαια παίζει ρόλο και ο όροφος. Εμάς μας πήραν από 2ο και μας πήγαν σε 1ο. Επίσης παιζει ρόλο αν θα χρειαστείς γερανό. Πάρε τουλάχιστον 3 προσφορές και παζάρεψε κι όλας ;)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Το σπίτι ήταν 80 τμ. - 3άρι πάρα πολύ φορτωμένο. Ήταν η καλύτερη προσφορά που πήραμε αλλά και οι άλλες δεν ήταν μακριά. Η πιο ακριβή ήταν ?700. Κι εγώ πριν πάρω τις προσφορές είχα την ίδια εικόνα με εσένα αλλά τελικά δεν ισχύει. Νομίζω τους έχει επιρεάσει κι αυτούς η κρίση. Βέβαια παίζει ρόλο και ο όροφος. Εμάς μας πήραν από 2ο και μας πήγαν σε 1ο. Επίσης παιζει ρόλο αν θα χρειαστείς γερανό. Πάρε τουλάχιστον 3 προσφορές και παζάρεψε κι όλας ;)

Εμάς τώρα ειναι 95τμ πολυ φορτωμένο με 3 μεγάλες ντουλάπες τοιχου κτλ.

Απο 2ο θα πάμε στον 4ο.

Ίσως βγει ακριβότερα λόγω ορόφων και αρκετών πραγμάτων. Αλλα δεν πειράζει, το είχα στο μυαλό μου οτι θα στοιχίσει πάνω απο 1000 και τώρα χάρηκα!

Γερανό δε νομίζω, δεν έχουμε ογκώδη έπιπλα, όλα χωρίζονται πχ καναπές, κρεβάτι κτλ.

Θα μου δώσει είπε και η μεσιτρια τα στοιχεία απο μια μεταφορική.

Αχ ευχαριστω! Όταν βρεις τα στοιχεία γράψε μου (μην αγχωθεις, έτσι κι αλλιώς αργούμε ακόμα). Αλήθεια, πόσο καιρο πριν να επικοινωνήσω με τη μεταφορική;

QVjlp3.png

Καλημερα ομορφες!Μειναμε μεσα σημερα με τον μπουμπουκο μου.Φοβηθηκα οτι θα βρεξει και τελικα υωρα εβγαλε ηλιο αλλα τωρα θελω να μαγειρεψω.

Arma,κριμα που ακυρωθηκε παλι η εξεταση.Καλα αποτελεσματα σημερα στον υπερηχο.Μακαρι να μη χρειαστει καθολου τελικα η κυστεογραφια.Να μας πεις τι εγινε.

Νina-Nana,αν θα προλαβει η σπιτονοικοκυρα να σας το παραδωσει νωριτερα θα κανετε στο καινουριο σπιτι τα γενεθλια της μικρης Αφροδιτης.

Τzitzina,οταν παντρεψα ενα ζευγαρι και οτανπαντρευτηκε ο αδελφος μου αγορασα φορεμα απο τα charly.Εχει μαγαζια στον Πειραια,στους Αγιους Αναργυρους που σε βολευει,στο Χαλανδρι και νομιζω στην Παλληνη.Απο εκει αγορασα και το νυφικο μου.Εχει ρουχα αμπιγε αλλα οχι για μεγαλες ηλικιες και εχει καλες τιμες.Αυτοι μεσα σε ολη την κολεξιον βγαζουν και ενα δυο νυφικα.Να φανταστεις οτι το δικο μου το πηρα απο 540 στα 270ευρω.Εχει ομορφα ρουχα.Αν θες μπες στο site να δεις.Οταν εγινα δευτερη φορα νονα αγορασα φορεμα απο τη snob boytique Στον Κορυδαλλο στην Ταξιαρχων που εχει ρουχα και για μας αλλα και για τις μαμαδες μας.Ειναι λιγο πιο ακριβο απο το αλλο αλλα εχει φοβερα υφασματα και σχεδια.Εγω και απο εκει στις εκπτωσεις ειχα αγορασει το φορεμα απο 250 στα 125ευρω.Νομιζω εχουν κι αυτοι ιστοσελιδα.Εγω παντως για αυτες τις περιστασεις που χρειαστηκα καλο ρουχο,αυτα που πηρα δεν ηταν ''βαρια'' ρουχα και μπορεσα και τα ξαναεβαλα σαν καλεσμενη σε αλλο γαμο,σε βαφτιση αλλα και σε κρεβατι.Δεν πηρα κατι που κανει μπαμ οτι ειμαι κουμπαρα.

Elzu,θεα η Δημητρουλα.Μπραβο σας για την πανα!

Δημητριακα εννοουσα τις κρεμες ΝΟΥΝΟΥ κτλ.

Tzamin,θα συνηθισουν ειναι σιγουρο και πιστευω θα περνανε καλα μετα εκει.Οταν ξεκινησουμε κι εμεις θα σας λεω τα δικα μου.Εσεις φαγατε τα δημητριακα με μπανανα;ειναι ωραια;μυριζει μπανανα;

Κοριτσια,στο ζαππειο μπορουμε να παρκαρουμε και μεσα νομιζω αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρη.Εμεις οταν πηγαινουμε παρκαρουμε μεσα στο ωδειο.Στις 11.30 που ειπε η Βιβη νομιζω ειναι καλα.Οσο για τους αντρες εγω δεν εχω κανενα προβλημα.Αν δεν δουλευει ο δικος μου θα του πω να με φερει.Αν θα καθισει μαζι μας δεν ξερω γιατι ειναι πολυ ντροπαλος και καταπινει το αμιλητο νερο σε μια παρεα που πρωτογνωριζει.Εκει ομως μπαινω εγω η γλωσσοκοπανα και καλυπτω το κενο του.Ας κανει οποια κοπελα θελει οπως νιωθει και μπορει και οπως θελει και ο συζυγος.

Βρε κοριτσια,πως θα αναγνωριστουμε;

NXbrp3.png

Della νομίζω πως θα περιμένω να πάμε στο καινούριο σπίτι για γενέθλια. Πρώτον θα γίνεται ένας ψιλοχαμος απο πράγματα στο παλιό γιατι κάποια θα τα μαζέψουμε εμείς πχ έγγραφα, ρουχα μικρής κτλ. Δεύτερον πεφτουν και μεγάλη Τετάρτη οπότε μου φαίνεται λίγο κάπως να κάνουμε γενέθλια (δεν μου φαίνεται αλλα είμαι ολίγων θρησκα) :P

Αλήθεια, κορίτσια τι θα κανετε στα γενέθλια των παιδιών σας;

Εντιτ: κάποιες γνωριζόμαστε απο το Facebook. Εσυ θα κρατάς ένα τριαντάφυλλο!!!! Χαχα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...