Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Ο μικρός κοιμάται ,εγώ τελείωσα το σίδερο και μπήκα να σας διαβάσω και να σας γράψω.

Δεν έχω νέα.Το μόνο νέο που έχω είναι ότι ο μικρός μας σηκώθηκε επιτέλους όρθιος.Μέχρι τώρα σηκωνότανε όρθιος μόνο όταν μας κράταγε τα χέρια και μόνο όταν του δίναμε τα χέρια μας και σηκωνότανε.Εχτές σηκώθηκε μέσα στο πάρκο ,στην κούνια του και σηκώθηκε πάνω στο καρεκλάκι φαγητού.Επίσης δαγκώνει το πάρκο του και την κούνια του.Κοντεύει να τα φάει.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάμμυ χαίρομαι που συνήλθε η πεθερά σου.

Βιβή περαστικά στον άντρα σου.

Για την συνάντηση δεν ξέρω αν θα μπορώ 1/4.Προχθές μας πήραν τηλ.τα πεθερικά μου και μας είπαν ότι θα έρθουν Αθήνα ή τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου.

Τζιτζίνα την μικρή σου την πηγαίνεις ακόμη κολυμβητήριο?Μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι αστέρι.Θα ετοιμάζει κανένα δόντι γι αυτό γκρινιάζει.

Τζαμίν από δω και πέρα όλο χτυπήματα θα βλέπουμε.Θα έκλαψε η κακομοίρα!

Κορίτσια υπάρχει κάτι πού να βάζουμε για τα χτυπήματα?

Μαρία Έλενα από τώρα του αρέσουν τα γυναικεία εσώρουχα?

Κορίτσια εγώ δεν έχω βάλει πουθενά προστατευτικά.Ούτε στα ντουλάπια,ούτε στις πρίζες ούτε στις γωνίες.

Νίνα Νάνα εσύ τα πήρες όλα από τζάμπο?Θυμάσαι τιμή?Καλό μεσημέρι σε όλες!

Μάμμυ ξέχασα να σου γράψω καλή αρχή στο γυμναστήριο!Μπράβο που βρήκες χρόνο να πηγαίνεις παρόλο που έχεις 3 παιδιά.Τελικά αν θέλει κανείς όλα τα προλαβαίνει.Απόφαση χρειάζεται.

Καλό μεσημέρι και πάλι.

Διαφημίσεις

Dimista, για τα χτυπήματα μπορείς να βάλεις λίγο Vix. Παίρνει το πρήξιμο και δεν αφήνει να δημιουργηθεί μελανιά. Βεβαία μόνο αν το χτύπημα είναι σε σημείο που μπορείς να το βάλεις, πχ στα χείλια δε μπορείς για να μην το φάει.

Εσύ ποια ημερομηνία μπορείς να βρεθούμε?

Το θέμα είναι να μπορούμε όλοι να είμαστε!

Καλημερα καλημερα!Οι αντρες μου κοιμουνται!Τι ωραια ησυχια ειναι αυτη!Χθες πηγαμε για προσκλητηρια.Σημερα θα περιμενω τηλ.να μου πουν ποσο κοστιζει αυτο που μου αρεσε γιατι ηταν ειδικη παραγγελια καποιου πελατη και δεν εχουν τιμη.Πειτε μου τη γνωμη σας σε κατι:μπομπονιερες θα δωσουμε μια για τους μεγαλους και μια στους μικρους.Για τους μεγαλους εχω καταληξει σε δυο.Ειναι μεσα σε κουτακι.Η μια εχει ενα επαργυρο ροδι με κρυσταλλο και κοκκινες πετρες.Η αλλη ειναι ενα κρυσταλλινο καροτσακι μπεμπε με μπλε πετριτσες.Ποια θα προτιμουσατε;

Βιβη,περαστικα στον αντρα σου!

Dimista,αν χτυπησει το παιδι χωρις να ματωσει π.χ.σε μια γωνια χτυπησει το κεφαλι του(χτυπα ξυλο)μπορεις να του βαλεις ΒΙΤΑΜ.Μας το ειχαν πει οταν καναμε μαθηματα α'βοηθειων και δυο φιλες μου που το εκαναν μου ειπαν οτι εκανε δουλεια δηλ.δεν πρηστηκαν.Δεν ξερω πως λειτουργει αλλα πιανει.Παντως καλο θα ηταν να προμηθευτεις και κανεναν αιμοστατικο επιδεσμο(να σταματησει καποια αιμορραγια)οχι μονο για το παιδι αλλα και για σας.Εγω εχω παντα εκει που βαζω τα φαρμακα.Και οπωσδηποτε αλοιφη για τα εγκαυματα.Σμενα που καηκε ο μικρος του εβαλα κατευθειαν.

Τzamin,για ταξιδια εσωτερικου θελει μονο πιστοποιητικο ταυτοπροσωπιας.Τις φωτογραφιες διαβατηριου στη μπουμπου πως θα τις καταφερετε;Εμεις οταν πηγαμε το Σεπτεμβριο για την ταυτοπροσωπια δεν καθοταν με τιποτα και στη φωτο φαινονται τα χερια του αντρα μουπου του κραταει ακινητο το κεφαλι.Στις φωτο διαβατηριου δεν γινεται κατι τετοιο ομως.Πως θα την καταφερετε;

Νινα-Νανα,για που λετε να πατε;

Μαμυ,μπραβο για το γυμναστηριο,σε θαυμαζω!Περαστικα και για τη πεθερα σου.

Μαρια-Ελενα,κι εμενα με τα βρακια και τα σουτιεν εχει να κανει.Τις προαλλες ειχα μαζεψει τα απλωμενα κι αυτος πηρε ενα σουτιεν και το εφερε στο σαλονι σερνοντας ολο το σπιτι.Μου το εκανε σκ...

Τζιτζινα,χθες παλι το ΟΑΚΑ εδειχνε με πιτσιρικια.Συνεχιζει να της αρεσει;

Εγω για συναντηση μπορω εκτος απο τις μερες του Πασχα.Για μερος τι θα κανουμε;Σκεφτηκα το Ζαππειο εγω.Εσεις τι λετε;

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσια!Ευχαριστω που με υποστηριζετε για το γυμναστηριο,ελπιζω να καταφερω να συνεχισω γιατι και εμενα ο αντρας μου ως ελευθερος επαγγελματιας δεν εχει σταθερο ωραριο οποτε του ειναι λιγο δυσκολο και δεν ειναι εποχες να αφηνουμε δουλειες οταν μας ερχονται ξαφνικα!

Della εγω προτιμω το καροτσακι γιατι ειναι ενα αναμνηστικο καθαρα απο βαφτιση ενω το ροδι ειναι πιο ουδετερο,το εχω δει και σε γαμο.Παντως εγω που ειχα κανει μια βολτα στα μαγαζια και κοιταξα και στο internet αγχωθηκα γιατι δεν βρηκα κατι να με ενθουσιασει!

Για την συναντηση μας εγω δεν θα ειχα προβλημα 1/4,αλλα το θεμα ειναι να μπορουμε ολες οποτε προτεινεται μια αλλη ημερομηνια!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κι από εμένα.

Η μικρή μου ήταν πολύ γκρινιάρα χτες στον σταθμό μου είπαν. Και στο σπίτι με ήθελε συνέχεια δίπλα της. Και σήμερα το πρωί τα ίδια, ούτε να ετοιμαστώ δεν με αφήνει. Βέβαια όταν την πήγα στο σταθμό δεν την ένιαξε και πολύ που την άφησα. Ελπίζω να γκρινιάζει λόγω δοντιών και όχι για κάτι άλλο. Το βράδυ πετάχτηκε και 2-3 φορές.

Σήμερα έχω στο σπίτι γυναίκα για γενική και σίδερο, αλλιώς ρε κορίτσια δεν βγαίνει. Δύο φορές τον μήνα την παίρνω.

Della εγώ είμαι της άποψης ότι οι μπομπονιέρες είναι λίγο τζάμπα λεφτά και αν έκανα βάπτιση δεν θα έπερνα κάτι ακριβό. Τα μόνα αναμνηστικά από βάπτιση που έχω κρατήσει είναι μαγνητάκια, που νομίζω ότι είναι πολύ ωραία λύση.

Εγώ ούτε στον γάμο μου φαντάσου δεν είχα κανονικές μπομπονιέρες. Βέβαια ήταν λίγο εναλακτικός γάμος, ούτε τούρτα είχα, ούτε ανθοδέσμη. Για μπομπονιέρες έβαλα μέσα σε τούλινα σακουλάκια 3 κουφετάκια και ένα χαρτάκι σαν πάπυρρο τυλιγμένο που είχε ένα ποιηματάκι. Είχα δύο διαφορετικά ποιηματάκια και τα είχα ανάμικτα. Για γλυκό είχα γλυκά του κουταλιού και αντί για ανθοδέσμη είχα ένα τριαντάφυλλο. Ο γάμος έγινε σε ένα μικρό εκκλησάκι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου στο χωριό και το τραπέζι στην αυλή του σπιτιού μου.

Συγνώμη ρε κορίτσια παρασύρθηκα.

Αυτό με το βιτάμ μου το έχει πει και η αδελφή μου που το κάνει στις κόρες της και μου λέει ότι δουλεύει.

Για την συνάντηση κι εγώ πιστεύω την 1η θα μπορούσα.

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!

Dimista εχω 11 ανιψια και πραγματικά το βιταμ ειναι τρομερό στα χτυπήματα. Στη δικια μου δεν κάνει να βάλω γιατι έχει αλλεργία :rolleyes:

Della το διαβατήριο το θελουμε γιατι το καλοκαίρι μάλλον θα πάμε Ιταλία αλλα χρειάζεται σε μια ώρα ανάγκης πχ αν χρειαστει να φύγουμε όπως όπως απο τη χώρα! Το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπειας που βγαίνει και τι χρειάζεται;

Για τη μπομπονιερα δεν έχω ιδιαίτερη άποψη γιατι εγω τη θεωρω πολυ περιττή, οι περισσότεροι την πετάνε γι αυτο κι όπως προείπα τις κάναμε στο χαμόγελο του παιδιου για να μην πανε πεταμένα τα χρήματα. Γι αυτο θα σου προτείνω την πιο φτηνή! :tongue:

Tzamin κι εμείς στο γάμο μια απο τα ίδια. Πήγαμε στα Κυθηρα στο άσχετο καμία 40αρια άτομα σε ένα ξωκλήσι του λόφου, τις μπομπονιερες τις είχα φτιάξει μόνη μου γαζονοντας γαζα με ένα κλωνακι σεμπρεβιβα (το κιτρινο τοπικό αμαραντο λουλούδι των Κυθηρων, σημαίνει "για πάντα ζει") και η ανθοδέσμη κι αυτη σεμπρεβιβα. Ήθελα τη σεμπρεβιβα γιατι μόνο εκει βγαίνει παγκοσμίως!

Mammy μπράβο για το γυμναστήριο. Εγω κορίτσια κάνω γιογκα στο σπίτι. Καλα παει, τα περίμενα χειρότερα.

Βιβη ο άντρας σου ειναι καλύτερα;

Για τη συνάντηση δεν έχω ιδεα! :confused:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες μου.Ο αντρας μου εφυγε για τη δουλεια κι εμεις μειναμε μονοι μας.Πηγαμε για καφεδακι το πρωι και του μικρου του αρεσε πολυ ο ηλιος.Ηθελα να παω να δω τις μπομπο απο κοντα αλλα ηθελα να παω και βολτα οποτε προτιμησα το δευτερο.Βρε κοριτσια,εσεις που εχετε οργανωσει γαμο ειχατε διαφωνιες με το συζυγο;Σχεδον δε συμφωνουμε σε τιποτα,σε ενα δυο μονο.Εσπασαν και τα νευρα μου να ψαχνω και να κοιταω που δεν θελω να το κανω.Αν δεν ηταν η βαφτιση δεν θα τον εκανα τον γαμο.Δυσκολευουν τα πραγματα με το μωρο.Οπου και να παμε θελουμε μια ωρα για να ετοιμαστουμε να φυγουμε.Κι εκει που παμε αλλη φασαρια γιατι δεν καθεται.Μου φαινονται ολα βουνο.Νομιζα οτι θα χαιρομουν οταν θα τα ετοιμαζα και τελικα γκρινιαζω ολη μερα.

Τzamin και Nina-Nana,οι γαμοι σας πρεπει να ηταν τελειοι!Εγω τελικα μονο στον πολιτικο εκανα ο,τι ηθελα.Πηγα με τζιν και μπλουζακι με 8φιλους και μετα για φαγητο.Τωρα ομως δεν γινεται αυτο.

Tzamin,τι σου ειπαν οι δασκαλες για το κλαμα;φανταζομαι τι με περιμενει!

Μammy3,πολυ ωραιο εκκλησακι ειναι και ο Αγιος Νικολαος στη Ραφηνα.Εχει πανοραμικη θεα τη θαλασσα δεν ειναι διπλα στο κυμα αλλα ειναι θεικο.

Νina-Nana,την ταυτοπροσωπια τη βγαλαμε στα ΚΕΠ οταν πηγαμε εγω με τον μικρο Θεσσαλονικη με το αεροπλανο.Ουσιαστικα ειναι ενα πιστοποιητικο γεννησης με φωτο του μωρου επανω.

Η elzu οντως εξαφανιστηκε.Προφανως εχει ριξει το βαρος της στις δημιουργιες της.

NXbrp3.png

Κοριτσια μου ομορφα...εδω ειμαι!σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν εχω χρονο να γραψω! Βλεπω ετοιμαζεστε για ταξιδια, πολλα νινακια αρχισαν παιδικο...εγωω δεν εχω να σας πω και πολλα!Η μικρη Δημητρουλα ολο γκρινιαζει, μεσα στην νυχτα ξυπναει αρκετες φορες και με το περιστρεφομενο ηρεμη...εχουμε πανω 4 δοντια και κατω 3...σηκωνετε τωρα ορθια μονη της αλλα βημα φοβαται να κανει...παιδιατρο εμεις δεν πηγαμε γιατι δεν ειχαμε εμβολιο και ετσι δεν πηγα...απο σημερα πηρα αποφαση να κοψω και εγω την αποστειρωση...χαχα...καιρος ηταν!Και πλεον πεινουμε και το φρεσκο γαλατακι ΑΒΓ και μας αρεσει τρελα!Απο φαγητο τρωμε και χοιρινο.Αυτα απο εμας!Τωρα σιγα σιγα ετοιμαζουμε την τουρτα για τα πρωτα μας γενεθλια!Φιλακια πολλα σε ολες!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Elzu,μπραβο που μας εγραψες.Χαρηκα πολυ που εμαθα νεα σου,και της Δημητρουλας βεβαια.

Κοριτσια,εχει δοκιμασει καμια κρεμα με δημητριακα η με δημητριακα και μπανανα η με δημητριακα και μελι;για απογευματινο εννοω.Αν δοκιμασατε,ποιας μαρκας ηταν;

NXbrp3.png

Τι εννοεις κρεμα?Αυτα τα επιδορπια τα παιδικα?Εχω δωσει στην δημητρουλα.Μελι δεν κανει λενε μεχρι τον χρονο...δημητριακα εχω δωσει στην μικρη με γαλα και εχει τρελαθει!Κοριτσια το γιογιο το μαθαμε...το βραδυ επισημα η πανα ειναι καθαρηηη!!!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...