Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια και μεις στο χαλί του σαλονιού του έχουμε βάλει 1 μεγάλο μαξιλάρι και στην μέση είναι τα παιχνιδάκια του και παίζει.Είναι μαξιλάρι θηλασμού.

Νίνα Νάνα με το καλό να μετακομίσετε στο καινούριο σας σπίτι.Είναι και μεγάλο και άνετο.Και εμείς τέταρτο όροφο μένουμε με την διαφορά ότι είναι του 2002.Μικρή διαφορά βέβαια.

Τζιτζίνα δεν έχω καλύψει ακόμη τις γωνίες ούτε έχω ασφαλίσει τις πρίζες.Απλά όταν πλησιάζει κάπου που δεν θέλω πηγαίνω και τον απομακρύνω.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμίν και Νίνα Νάνα γιατί θέλετε να βγάλετε διαβατήριο για τις μικρούλες σας?Όλα τα παιδάκια πρέπει να έχουν?

Νίνα Νάνα θα βάλετε ενοικιαστήριο στο σπίτι που μένετε τώρα?

Ντέλλα πού βρίσκεται το athens heart?

Mαρία Έλενα τι πανικός ήταν αυτός που επικράτησε στο σπίτι της πεθεράς σου!

Γέλασα έτσι όπως τα περιέγραψες αλλά και γω στην θέση σου θα αγχωνόμουνα πολύ και θα με είχε πιάσει πανικός!

Τζιτζίνα πώς πάνε οι ετοιμασίες της βάφτισης?

Το πρωί σκεφτόμουνα τον φωτογράφο που είχαμε στην βάφτιση,ο οποίος μας έκανε τέλεια δουλειά.Τον απορρίψαμε γιατί μας φάνηκε ακριβός.

Ελπίζω να μην το μετανιώσουμε που κλείσαμε άλλον.

Το απόγευμα θα μπω στο site του ζαχαροπλαστείου ενός φίλου μας για να δω τούρτες και γλυκά.Ευτυχώς που έχουμε φίλο που έχει ζαχαροπλαστείο γιατί σίγουρα θα μας κάνει καλή τιμή και θα ξέρουμε ότι είναι φρέσκα.

Όποια ενδιαφέρεται να σας στείλω το site σε π.μ.

Κορίτσια είδατε χτες eurovision?Σας άρεσε το τραγούδι που ψηφίστηκε εγια την Ελλάδα?Εγώ αυτό ήθελα να βγει.Μου άρεσε πολύ και η τραγουδίστρια.Όμορφη κοπέλα.

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες.Εφυγε ο αντρας μου για δουλεια κι εγω εμεινα μονη μου με τον μικρο.Ηρθε ο τεχνθκος της Αgb και πηρε τους μετρητες σημερα.Τους ειδοποιησα εγω χθες γιατι δεν αντεχα αλλο.Ο μικρος πηγαινε συνεχεια και τον εβγαζε απο την πριζα κι εγω φωναζα.Στο σπιτι τις εχουμε βουλωσει ολες τις πριζες και εχουμε βγαλει τα πομολα απο τα συρταρια και τα ντουλαπια γιατι μια μερα ανοιξε το συρταρι και οπως το εκλεινε μαγκωσε το δαχτυλακι του.Εγω εχω κλειστες ολες τις πορτες και τον εχω μαζι μου οπου βρισκομαι.Αν μαγειρευω τον εχω μαζι μου με κλειστη πορτα κτλ.

Dimista,ξεχασα οτι ειχε τον τελικο χθες και εβλεπα blackout.Δεν μου πολυαρεσε κανενα ομως οταν τα ειχα ακουσει για να πω την αληθεια.

Tzamin,ειχαμε παρει τη ληξιαρχικη πραξη που μας εδωσαν απο το ρεα και γραφει πανω για γεννηση και πηγαμε στο δημοτολογιο του συζυγου(εχουμε δυο οικ.μεριδες εμεις)και το δηλωσαμε.Βεβαια,το ληξιαρχειο π.φαληρου το ειχε στειλει απο μονο του στο δημοτολογιο του αντρα μου οποτε δεν χρειαστηκε να τους δωσουμε εμεις τιποτα.Απο τη στιγμη που θα γραφτει στο δημοτολογιο απο εκει θα παιρνετε πιστ.γεννησης.

NXbrp3.png

Dimista το σπίτι ειναι των πεθερικων μου οπότε θα αποφασίσουν αυτοί τι α κάνουν.

Επίσης εμένα άνοιγε τα ντουλάπια της κουζινας οπότε έβαλα προστατευτικά. Στο καινουριο σπίτι έχει περισσότερα ντουλάπια και πρέπει να εξοπλιστω κι αλλα απο τα τζαμπο.

QVjlp3.png

Καλησπερα !!! Αυτο που περασαμε πραγματικα ηταν τοσο αστειο τωρα που το σκεφτομαι και ειδικα οσο θυμαμαι πως κοπανιόταν η πεθερα μου κι έλεγε καθε τοσο "" αχ πως δεν σας ειπα νωριτερα πως ηταν χαλασμένο το χερουλι" Η ερμη ειχε τυψεις!!!

Εμενα που ανοιγει στανταρ μια φορα τη μερα το συρταρι μου και πεταει εξω μονο τα βρακια μου να ανησυχήσω?

Καλο βραδυυυυ!!!Φιλια σε ολα τα μωρακια!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χάθηκα...δεν προλάβαινα ούτε καν να μπω! Η μικρή συνήλθε και τώρα είναι ο άντρας μου άρρωστος!!!Ξεκίνησε αντιβίωση και τον έχουμε σε καραντίνα!

Εμείς περπατάμε εδώ και ένα μήνα περίπου αλλά τώρα έχει σταθεροποιήσει το βήμα της. Δοκιμάσαμε και ψάρι...την πρώτη ημάρα το έφαγε (δεν τρελλάθηκε αλλά το έφαγε όλο), ενώ τη δεύτερη ημέρα ούτε μπουκιά δεν ήθελε να φάει. Τεσπα, θα το ξαναδοκιμάσουμε, γιατί ήταν και με τον πυρετό, οπότε μπορεί να επηρεάστηκε!

Στο σπίτι έχω καλύψει όσες πρίζες είναι χαμηλά και τις φτάνει, αλλά δεν έχω μαζέψει τίποτα. Σε κάθε χώρο την αφήνω να παίρνει και να παίζει με κάτι από αυτά που έχω, αλλά της μαθαίνω ότι δε μπορεί να τα πειράζει όλα. Σε κάποια δωμάτια του σπιτιού την αφήνω και μόνη της, αλλά όχι παντού. Κυκλοφορύμε παντού μόνο με παντόφλες, τα παπούτσια τα βγάζουμε έξω από το σπίτι. Αυτό το κάναμε και πριν το μωρό. Οι επισκέπτες μας έτσι και αλλιώς δεν κινούνται σε όλους τους χώρους, οπότε νομίζω είμαστε οκ.

Dimista στον φωτογράφο δε σκάφτηκα καν να ζητήσω καμβά, οπότε δεν ξέρω πόσο το χρεώνει!

Nina-Nana καλορίζικο το νέο σπίτι...πότε θα μετακομίσετε? Θα είναι λίγο ζόρι αυτό! Πάντως καλά νομίζω ότι τα λές για τη χαρτούρα, παρόλο που αυτά τα είχε αναλάβει ο άντρας μου, κάτι θυμάμαι.

Πρέπει να οργανώσουμε και τη συνάντηση...τελικά είμαστε οκ για 01/04?

Μίλησε κανείς για μεγάλες απαντήσεις??????

Πολλά φιλιά!

Καλημερα κοριτσια!

Χαθηκα για λιγο γιατι παλι τρεχαμε στο νοσοκομειο την πεθερα μου...ευτυχως συνηλθε...για να δουμε!Ξεκινησα και γυμναστηριο!!!:DΠηγα με δυο φιλες μου ειναι ομως λιγο μακρια και δυσκολο το παρκιν στην περιοχη αυτη οποτε μας παιρνει αρκετη ωρα και ο αντρας μου εχει ψιλοφρικαρει :tongue: δεν πειραζει θα συνηθισει και αυτος...διαβασματα τα μεγαλα, ταϊσμα κ παιχνιδι τη μικρη χαχαχαχ!

Tzamin για τη δυσπνοια δεν μπορω να σου πω, ευτυχως δεν μου ετυχε στα μεγαλα μου!

Maria-Elena θα τα ειχες παιξει οσο τον ακουγες μονο του να κλαει... πωπω το φανταζομαι και τρελενομαι ποσο μαλλον εσυ τη στιγμη που το ζουσες!!!

Nina-Nana με το καλο στο καινουριο σας σπιτακι!!!

Dimista ακομα δεν εχω προλαβει να κοιταζω τα εκκλησακια,ελεγα οτι θα παω το Σ/Κ που μας περασε αλλα με τα γεγονοτα της πεθερας μου εμεινε παλι πισω...ελπιζω αυτο το Σ/Κ που λενε οτι θα εχει και καλο καιρο,ελπιζω!

Βιβη! περαστικα στον αντρα σου,αμαν ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι!

Φιλακια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα!!!!

Βιβή μου περαστικά σας!!!

Μαμμυ ελπίζω να πάνε όλα καλά με την πεθερά σου. Μπράβο που άρχισες γυμναστήριο.

Μαρία Έλενα κι εμένα έχει ένα θέμα με τα βρακιά μου και τις κάλτσες μου. Μάλιστα όταν παίρνει τα βρακιά μου τα βάζει στο κεφάλι και γελάει :rolleyes:.

Δήμητρα διαβατήριο δεν χρειάζονται όλα τα παιδάκια. Μόνο αν θέλεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό νομίζω κάνει και πιστοποιητικό (δεν είμαι απόλυτα σίγουρη).

Η Έλενα χτες έπεσε με την μούρη και μάτωσε το χειλάκι και έγινε τούμπανο. Σήμερα είχε ξεπρηστεί. Εμείς δεν περπατάμε ακόμα. Στέκεται μόνη της αλλά δεν κάνει βήμα, είναι φοβιτσιάρα. Βέβαια είναι και βαρύ παιδάκι και απ'ότι ξέρω αυτά καθυστερούν περισσότερο. Από δοντάκια είμαστε ακόμα στα 2. Στον σταθμό σήμερα έκλαψε λίγο όταν την πήρε η δασκάλα της αλλά μόλις είδε τα άλλα παιδάκια σταμάτησε και δεν γύρισε να με ξανακοιτάξει. Αυτά τα ολίγα... Καλημέρα!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Να΄μαι κι εγώ!!

Η μικρή εδώ και δυο μέρες είναι όλο γκρίνια και δεν ξεκολλάει απο πάνω μου. Δεν ξέρω τι της φταίει της καημενούλας. Ελπίζω να της περάσει. Τώρα είχαμε πάει βολτα και την πήρε ο ύπνος στο καρότσι, οπότε βρήκα ευκαιρία να γράψω λίγο..

Βιβή περαστικά στον άντρα σου.

Tzamin θα τα έχουμε τώρα πια αυτά τα πεσίματα. Φαντάζομαι εσύ θα πόνεσες περισσότερο από τη μικρή σου.

Mammy περαστικά στην πεθερά σου και μπράβο για το γυμναστήριο. Το έχω και εγώ πολύ ανάγκη, αλλά εμένα ο άντρας μου γυρίζει αργά το βράδυ, οπότε λίγο δύσκολο. Ότι κάνω με καροτσάδα και περπατημα..

Καλέ Maria-Elena ξέχασα να σου ευχηθώ να τα εκατοστήσει το αντράκι σου:P:p!

Dimista ακόμη δεν έχω κάνει κάτι για τη βάφτιση

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...