Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νινα Νανα τέλεια νέα. Πού είναι τελικά?

Δήμητρα στην αρχή δεν έκλεγε. Τώρα έχει περάσει αρκετός καιρός (σχεδόν 1 μήνας) που πάει στον σταθμό, οπότε ξέρει ότι εγώ θα φύγω και θα είναι εκεί μέχρι το μεσημέρι.

Della εγώ είμαι λίγο ψυχρή με το θέμα του αποχωρισμού. Η μικρή ούτως ή άλλως όπου και να την αφήσω όταν με βλέπει να φεύγω κλαίει. Δηλαδή θέλω να πω δεν φταίει που μένει στον σταθμό, αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Επίσης πιστεύω ότι όταν το παιδί σε βλέπει αναστατωμένη και στεναχωρημένη την ώρα που το αφήνεις, επιρεάζεται πολύ περισσότερο. Οπότε όταν την αφήνω της χαμογελάω και της λέω καλή διασκέδαση θα έρθω να σε πάρω λίγο αργότερα. Στεναχωριέμαι λίγο δεν λέω αλλά προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου αλλιώς θα πέρναγα όλη μέρα να την σκέφτομαι και να κλαίω λες και της έχω κάνει κανένα μεγάλο κακό.

Αυτά από εμάς ... σας αφήνω για να εργαστώ...

Καλημέρα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!!!

Della κάποιες μέρες έχει πισωγυρισματα. Δηλαδη την μια μέρα θα περπατάει μια χ απόσταση και την επόμενη μόνο θα μπουσουλαει. Στην αρχη ανησύχησα αλλα μετα διάβασα οτι ειναι φυσιολογικο. Δηλαδη δεν έχει σταθεροποιηθεί η συνήθεια του περπατήματος ακόμα.

Για το σπίτι που με ρωτάς μας έκανε κλικ οτι έχει όλο ξύλινα πατωματα, ειναι φωτεινό, με μεγαλη βεραντα, σε πολυ όμορφη γειτονιά και μεγάλο (140 τμ). Ειναι του 2000 και 4ο όροφο.

Όταν ο άντρας μου άλλαξε δουλεια είπαμε οτι η αύξηση του μισθού θα παει στο ενοίκιο. Στην αρχη είχα τύψεις που ξαφνικά ενω έχουμε σπίτι θα πληρωναμε ενοίκιο αλλα εδω ούτε εγω ούτε η μικρη είμαστε καλα. Τώρα όταν μπαίνει οι ήλιος στο σπίτι φωτίζει ένα τετραγωνακι στο σαλόνι και τη βάζω εκει σαν γλάστρα για να την βλέπει λίγο! Δεν έχει πουθενά να πάω, η δουλεια του έχει ταξίδια, και το καλοκαίρι δεν θα την έβγαζε η μικρη εδω, είναι πολυ ζεστό σπίτι και ένα παιδι 16 μηνών δεν νομίζω να συγκρατείται στο σαλόνι με το κλιματιστικο 12 ωρες την ημέρα.

Σορι που έγραψα πολλα! :oops:

QVjlp3.png

Κορίτσια τα μωρακια επηρεάζονται πολυ απο τα συναισθήματα μας. Ειναι σαν καθρέφτες! Προσπαθήστε να το αποβαλετε αυτο με τον παιδικό, δεν ειναι τίποτα γι αυτα πέρα απο μια ευχάριστη εμπειρια ΑΝ δεν καταλάβουν οτι αισθάνεστε οτι τα εγκαταλειπετε!

QVjlp3.png

Νινα νανα το ίδιο πιστεύω κι εγώ για τα συναισθήματα των παιδιών. Μπράβο που περπατάτε.

Ερώτηση: μετά την γέννηση της μικρής την δηλώσαμε στο ληξειαρχείο μέσα στο μαιευτήριο και στον δήμο Π. Φαλήρου. Πρέπει να την δηλώσω και κάπου αλλού? Τί είναι το δημοτολόγιο? Και πού είναι? Πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό? :confused:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια?

Είσαστε καλά?

Εμείς σήμερα έχουμε από το πρωί τρομερή γκρίνια. Τώρα την έχω αφήσει λίγο στο πάρκο μήπως παίξει και με φωνάζει..

Nina-Nana εμείς τα βγάζουμε τα παπούτσια, αλλά στους επισκέπτες δεν μπορώ να πω να το κάνουν. Οπότε στο σαλόνι πάνω στο χαλί της βάζω μία κουβέρτα για να παίξει. Μόνο στο δωμάτιο της δεν αφήνω να πατάνε με παπούτσια. Η μικρή κάνει 2-3 βηματάκια, αλλά μόνο αν την κρατάω. Επιτέλους όμως μπουσουλάει σφαίρα. Το δύσκολο είναι ότι την έχω περιορισμένη από χώρο και πρέπει να ειμαι συνέχει δίπλα της για να μην χτυπήσει.

Κορίτσια αλήθεια εσείς τι κάνετε? Έχετε ασφαλίσει τα πάντα και τα αφήνετε παντού στο σπίτι? ¨Η είστε συνέχεια και εσείς από πάνω?

Nina-Nana με το καλό να μετακομίσετε στο νέο σας σπιτάκι. Το καλοκαίρι θα ψάξουμε και εμείς, γιατί εδώ έχει πολύ υγρασία.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzamin το βλέπω και στη δικια μου για παράδειγμα τις μέρες που έλειπε ο μπαμπάς της δεν σας έγραφα συνέχεια οτι δεν αντέχω άλλο; Η μικρη ήθελε συνέχεια αγκαλια, γκρίνιαζε και δεν είχε όρεξη. Ε ήταν τα δικα μου συναισθήματα στην ουσία αυτα!

Εμείς νομίζω είχαμε παει στο ΚΕΠ για να τη βάλουμε στην οικογενειακή μερίδα. Δημοτολογιο λέγεται αυτο;; Δεν ξέρω. Α, και στο ΙΚΑ για να μπει στο βιβλιάριο υγείας μας.

Tzitzina κι εμείς τα βγάζουμε. Και να σου πω την αλήθεια οι πολυ κοντινοι (τα πεθερικά μου, οι φίλοι μας) τα βγάζουν απο μόνοι τους. Μαλλον θα εχουν καποιον που εχει μωρο και ξερουν. Εγω τους δίνω παντοφλακια. Η παιδιατρος μας ήταν κάθετη με τα παπούτσια στο σπίτι και μου κάνει εντύπωση γιατι γενικώς είναι πολυ χαλαρή γιατρός.

QVjlp3.png

Νινα νανα μάλλον στο ΚΕΠ πρέπει να πάω για να βγάλω άκρη. Γιατί για να της βγάλουμε διαβατήριο χρειάζεται μια βεβαίωση από το δημοτολόγιο ή κάτι τέτοιο.

Τα παπούτσια μας εμείς τα βγάζουμε αλλά όχι οι επισκέπτες. Στο δωμάτιό της δεν πατάει κανείς με παπούτσια. Βασικά ούτε και στο υπόλοιπο σπίτι, μόνο στο σαλονοτραπεζαριοκουζίνα που είναι ενιαία.

Τζιτζίνα στο σπίτι δεν έχω μαζέψει τίποτα και την αφήνω ελεύθερη να κυκλοφορεί. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και τίποτα που να κινδυνεύει να της έρθει στο κεφάλι. Είμαι της άποψης ότι όσο πιο πολύ τα αποστειρώνεις από το πραγματικό περιββάλον τόσο πιο πολύ ψάχνουν για σκανταλιές και είναι και απρόσεχτα στα χτυπήματα. Υπάρχουν κάποια σημεία στο σπίτι στα οποία απαγορεύεταυ να πάει όπως το τζάκι και ένα βάζο που είναι χαμηλά. Τα ξέρει και το έχει δει σαν παιχνίδι. Όταν τα πλησιάζει δεν τα ακουμπάει αλλά αρχίζει και με φωνάζει για να τραβήξει την προσοχή μου και όταν την κοιτάξω κάνει πως πάει να τα πιάσει με πονηρό χαμόγελο.

Επίσης δεν έχω καλύψει γωνίες και έχει γίνει πολύ προσεκτική. Ξέρω ότι κάνει κάτι που δεν πρέπει όταν ακούω πολύ ησυχία.

Διάβασα ότι καλό είναι να κάνεις τους χώρους ακίνδυνους και να αφήνεις τα παιδιά ελεύθερα, γιατί όταν είναι περιορισμένα και τους λες συνέχεια μη και όχι δεν αναπτήσουν γρήγορα αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά βέβαια που λένε τα θεωρώ και λίγο υπερβολές, απλά το αναφέρω σαν πληροφορία που διάβασα χωρίς να ξέρω αν ισχύει.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin κι εμείς το Σάββατο θα πάμε για να της βγάλουμε διαβατήριο αλλα δεν έχω ψάξει τι χρειάζεται. Μήπως ξέρεις;

Tzitzina εγω δεν είμαι απο πάνω της. Την αφηνω να τριγυρναει μονη της. Απλα έχω κάποια σημεία που φοβάμαι μην παει γι αυτο έχω το νου μου. Στο δωμάτιο της, στην κουζίνα και στο σαλόνι δεν έχω κατι επικίνδυνο. Γωνίες δεν έχω ασφαλισει ακόμα, μόνο κατι πριζες. Αυτα που ψιλοφοβαμαι ειναι όταν σκαρφαλώνει στο κρεβάτι μας μην πέσει κατεβαίνοντας και μην χωθεί κάτω απο τα γραφεία μας και παει στα καλώδια. Στο σαλόνι έχω κάνει κατι σαν πάρκο, δηλαδη έχω κλείσει τα έπιπλα με μαξιλάρια κι έχω αραδιασει τα παιχνίδια της κι αυτο το έκανα οταν αρχιζε να στεκεται για να πεφτει καπου μαλακα και γιατι έβαζε χέρι παντου και δε θέλω να λέω μη και μη. Το μοναδικό που της έχω βάλει όρια ειναι τα μπάνια. Στην αρχη προσπαθούσε να μπει αλλα τώρα κι ανοιχτές να ειναι οι πόρτες δεν θα μπει. Στο καινούριο σπίτι θα δω τι θα κάνω.

Αλήθεια θα πάθει σοκ με την μετακόμιση;;;

Κορίτσια εχει καμία γωνιακο νεροχυτη;

QVjlp3.png

Επιτελους κοιμήθηκε!!! Λέτε να σκάει κανένα δοντάκι??

Και εμείς στο Κεπ πήγαμε για να ανοίξουμε κοινή οικογενειακή μερίδα με τον άντρα μου και να γράψουμε τη μικρή. Tzamin έχε οπωσδήποτε μία ληξιαρχική πράξη γέννησης για να μην πηγαινοέρχεσαι.

Ο λόγος που δεν αφήνω τη μικρή σε όλο το σπίτι είναι ότι δεν είναι στρωμένο με χαλί, οπότε πέρα του ότι θα παγώσει, είναι επικίνδυνο μη μου πέσει στα πλακάκια. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο (Nina-Nana) δημιουργούντας πάρκο με τα έπιπλα, αλλά μάλλον πρεπει να το επεκτεινω λίγο με καμιά κουβέρτα.

Για τη μετακόμιση δε νομίζω ότι θα πάθει σοκ. Ίσα-ίσα που θα εξερευνεί νέους χώρους.

Ξύπνησε...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Νινα νανα μόνο αυτά χρειάζεσαι:

1. Παράβολο χαρτοσήμου 13 ευρώ

2. Παράβολο Δημοσίου (για το βιβλιάριο) 45 ευρώ

3. Παράβολο ταχυδρομικών τελών 5 ευρώ

4. Πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο

5. Βεβαίωση ταυτοπροσωπίας από τη δημοτική αρχή όπου είναι εγγεγραμμένος ο ανήλικος (η βεβαίωση μπορεί να γίνει και στα Κ.Ε.Π.)

6. Μια φωτογραφία για τα διαβατήρια νέου τύπου που να πληροί τις ειδικές τεχνικές προδιαγραφές που προβλέπονται

7. Γραπτή συγκατάθεση και των δύο γονέων.

Είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία του ανηλίκου καθώς και των δυο γονέων ή ενός εκ των δύο γονέων και η έγγραφη συναίνεση του άλλου γονέα με υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνει την συναίνεσή του για την έκδοση διαβατηρίου του ανηλίκου παιδιού με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής από οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Είσαι φοβερή!

Μια ακόμα ερωτηση! Τα παράβολα απο που τα παίρνουμε; Τα δικα μου τα είχα πάρει απο ένα απλο βιβλιοπωλείο.

Το παράβολο δημοσίου από την εφορία, για τα άλλα δεν ξέρω, ίσως τα έχουν στην αστυνομία ή μπορεί και στην εφορία. Αν ρωτήσεις στην αστυνομία όταν θα πάτε, θα σας κατευθύνουν. Πάντα είναι διαθέσιμα σε πολύ κοντινή απόσταση από τις υπηρεσίες έκδοσης διαβατηρίων.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Ο μικρούλης μας άρχισε να λέει μαμά κανονικά.Δεν το συλλαβίζει πια.Βηματάκια κάνει όταν τον κρατάμε από τα χεράκια .

Όταν τον έχουμε στο δωμάτιό του και παίζει στην μοκέτα του δεν του φοράμε παπούτσια.Ούτε στο σαλόνι φοράει παπούτσια όταν παίζει στο χαλί.Και μεις όταν μπαίνουμε στο δωμάτιό του μπαίνουμε χωρίς παντόφλες.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...