Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.Κουραστηκα πολυ σημερα και τωρα ευτυχως θα ξαπλωσω!

Αν μπορειτε γραψτε τα στοιχεια των φωτογραφων μηπως μπορεσω να παω.Ο χθεσινος μου εδωσε καλη προσφορα αλλα θα ηθελα να δω και κατι ακομα.

Μαρια-Ελενα,Χρονια Πολλα για τον Παντελη!Να τον χαιρεσαι!

Dimista, ξεκολλησατε απο τα 7κιλα ε;μπραβο του μπεμπουκου!

Αrma,περαστικα σας βρε πουλακι μου!Τι γκαντεμια κι αυτη!

Τzamin,κατ'αρχας περαστικουλια!Κατα δευτερον,δεν μας ειπες πως ηταν στη δουλεια;ςγκλιματιστηκες ευκολα;

Τzitzina,της αρεσαν πολυ οι κουνιες ε;φανταζομαι οως χαιροταν!

Νινα-Νανα,λες να τους εφταιγε η πανσεληνος οντως;χθες ο δικος μου κοιμηθηκε!

Βιβη,δεν ξερω αν πιανουν η οχι τα χερια σου,παντως αυτα που ειδα στο blog σου ειναι τελεια!

Σας καληνυχτω κοριτσακια,φιλακια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin και Βιβη περαστικα!

Κορίτσια ευχαριστω για τα όμορφα λόγια σας για τις φωτογραφίες στο fb. Είστε γλύκες! :oops::oops:

Η μικρη έφαγε μελιτζανες με κιμα σήμερα και ξετρελαθηκε!

Σήμερα πήγαμε πρώτη φορα στο avenue. Δεν είχα ξαναπάει. Ήσυχα ήταν. Το πρωί πήγα για αποτριχωση και μετα να δούμε ένα σπίτι.

Tzamin μια γρηγορη ερωτηση... ξέρεις την οδό Τροιας που ειναι απέναντι απο το μεγάλο πάρκο στην αριστερή μεριά της Πεντέλης πάνω απο τη Σισμανογλειου;

QVjlp3.png

Α!Μαμμυ,ειδα στο φωτογραφο ενα τελειο παραθαλασσιο εκκλησακι.Ειναι ο Αγιος Νικολαος στην Αναβυσσο.Νομιζω ειναι λιγο μακρυα αλλα ηταν τελειο.

Βιβη,περαστικα στη Μενια!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Εγώ νομίζω είμαι λίγο καλύτερα. Ρε κορίτσια οι πλύσεις στην μύτη με ορό δεν είναι και τόσο τραγικές και ανακουφίζουν πολύ.

Della στη δουλειά δεν ήταν και άσχημα. Μέχρι να πούμε τα νεα μας και να ενημερωθώ για δυο τρια πράγματα, πέρασε η μέρα.

Νινα Νανα δυστυχώς δεν την ξέρω αυτή την οδό.

Βιβή περαστικά σας. Ελπίζω να είναι καλύτερα η Μένια σου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Σήμερα ήμασταν λίγο καλύτερα! Αν εξαιρέσει κανείς τη αυπνία μου, η Μένια ήταν απύρετη και όπως φαίνεται το ξεπεράσαμε ό,τι και αν ήταν. Πάντως, παρόλο που η πααιδίατρος δεν το παραδέχεται, βγήκε και ένα δοντάκι...εκείνη λέει ότι από τα δόντια δεν προκαλείται τόσο υψηλός πυρετός, το πολύ λίγα δέκατα! Το σημαντικό είναι ότι όλη μέρα ήταν ευδιάθετη, χωρίς πυρετό και με πολύ όρεξη!

Ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...έπιασαν τόπο!!!!!!

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Ως συνηθως το σαββατοκυριακο αραιωνουμε ε;Εμεις βρηκαμε φωτογραφο τελικα!Μας εστειλε ενα φιλικο ζευγαρι που τον ειχαν στο γαμο τους.Θα μας φτιαξει ενα μεγαλο ψηφιακο αλμπουμ με 30σαλονια και για τα δυο μυστηρια,τρια μικρα ψηφιακα αλμπουμ που θα εχουν ακριβως τις ιδιες μακετες με το μεγαλο,απο 5dvd για το καθε μυστηριο, 80φωτογραφιες και 12μεγεθυνσεις.Θα μας παρει 1000?.Πιστευω καναμε καλο deal.Παντως αυτα που ζητανε οι φωτογραφοι ειναι τρελα!Αυτος που πηγα χθες,για το αναλογικο αλμπουμ,μου εκανε δωρο το κολλημα!Ακουσον ακουσον!Το εχετε ξαναακουσει ποτε αυτο;Αρχισε και ο αντρας μου το δουλεμα:δηλαδη τι;θα μας χρεωνε την uhu;τι να πω ρε κοριτσια!δεν ξερουν σε τι εποχες βρισκομαστε.Εχω πολυ φιλικο ζευγαρι που πριν δυο χρονια εκαναν φοβερο γαμο και πριν 4μηνες που βαφτισαν το μικρο τους δεν πηραν καν φωτογραφο.Σκεφτειτε που φτασαμε!

Μεσα στην εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου και για το catering.Nα δω τι ψυχρολουσια θα μου ερθει κι απο κει.

Βιβη,αυτο που λες για την παιδιατρο σας το πιστευω κι εγω.Οταν ηταν 5,5μηνων ο μθκρος και πηγαμε στο γιατρο του ειπα οτι εχουν φουσκωσει τα ουλα του.Μπα!μου απαντησε,θα αργησει ακομα.Τελικα σε 10μερες ο μικρος. κατεβασε το πρωτο του δοντι.Τεσπα,ευτυχως που ειναι καλα τωρα η μικρη.

Τζαμιν,εγω παντως πλυσεις δεν μπορω να κανω καθολου.Ουτε καν τη μικρη αμπουλα του μικρου δεν αντεχω.

Καληνυχτα ομορφες!

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Maria-Elena να τα εκατοστησει ο Παντελακος και να χαιρεσαι και τα δυο σου παιδακια!!!

Tzamin τελεια που βγηκαν ολα καλα στις εξετασεις σας!!!

Della ευχαριστω για τις πληροφοριες,το εκκλησακι στην Πειραικη το εχω δει αλλα δεν νομιζω να γινονται μυστηρια,βεβαια θα παω να ρωτησω,αλλα δεν ξερω αν ειναι και ευκολη η προσβαση γιατι μονο βραχια βλεπω απο πανω και το αλλο που με κολλαει ειναι οτι ο προαυλιος χωρος ειναι πολυ μικρος που θα χωρεσουν ολοι???Βεβαια μονο απο ψηλα το εχω δει...μολις ειναι καταλληλος ο καιρος θα παρω τη μικρη με το καροτσι να κανουμε μια βολτα.Οσο για την Αναβυσσο θα το κοιταξω..αυτη τη στιγμη βεβαια εχει κολλησει το μυαλο μου δεν θυμαμαι καν που ειναι η Αναβυσσος :confused:!Οσο για τα χερια...και εγω διακοσμητικα τα εχω... η νονα του μεγαλου γιου μου εχει φαγωθει να κοιταξουμε να φτιαξουμε μονοι μας μπομπονιερες αλλα εγω δεν το εχω...

Βιβη αφου ειναι μια χαρα η μικρουλα οντως μπορει να ηταν απο τα δοντακια, εμενα ο μικρος μου γιος εκανε υψηλο πυρετο για μια μερα οταν εβγαζε δοντι και στην αρχη ο παιδιατρος ελεγε οτι αποκλειεται να ειναι απο αυτα αλλα οπως φανηκε στην πορεια ετσι ηταν!

Ηθελα να πω και αλλα,η πρωινη λογοδιαρροια που σας λεω...αλλα ακουω τη μικρη οποτε τρεχω να ετοιμασω το γαλα πριν αρχισουν οι φωνες...φιλακια σε ολες!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κορίτσια...

Καλή εβδομάδα εύχομαι...

Δεν έχω νέα να σας πω. Η έλενα πήγε σήμερα στον σταθμό και εγώ στην δουλειά. Άντε να το συνηθήσει γιατί το πρωί που την αφήνω δεν μου αρέσει καθόλου που κλαίει. Από χτες έχει πάλι πιο πολλές μύξες και έχει αυξηθεί και ο βήχας. Η παιδίατρος μου είπε να μην της δώσω κάτι. Πλύσεις στην μύτη και καλό εξαερισμό στο σπίτι. Υγρασία στην ατμόσφαιρα και να είμαι σε επιφυλακή για πυρετό ή δύσπνοια. :confused: Φοβάμαι λίγο μήπως δεν καταλάβω την δύσπνοια αν έρθει. Μου είπε το βράδυ θα ανεβοκατεβαίνει το στήθος και θα ακούγεται. Οι έμπειρες μανούλες τί λένε? Καμία συμβουλή?

Αυτά από εμάς. Σας αφήνω να ετοιμαστώ σιγά σιγά για σχόλασμα :rolleyes:.

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλή βδομάδα!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Πώς περάσατε το ΣΚ?Εμείς το Σάββατο μείναμε μέσα.Την Κυριακή πήγαμε σε ένα φιλικό μας ζευγάρι για να δούμε την μπέμπα τους,η οποία είναι 1,5 μηνών.Την είδαμε λίγο γιατί μετά κοιμήθηκε.Ο μπέμπης στενοχωρήθηκε που δεν πρόλαβε να γνωρίσει την υποψήφια νύφη.:lol::lol::lol:

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν σου πέρασε η ιγμορίτιδα?Της Έλενας ο βήχας?Στον σταθμό ξαφνικά άρχισε να κλαίει.Αν θυμάμαι καλά είχες γράψει ότι της άρεσε από την αρχή.'Η κάνω λάθος?

Μάμμυ τον Άγιο Δημήτριο στην Γλυφάδα τον κοίταξες?Πότε είναι η βάφτιση?

Διαφημίσεις

Ντέλλα πολύ καλή τιμή σας έκανε ο φωτογράφος.Σε ποια περιοχή είναι?Σας έδειξε την δουλειά του?Το τέσπα σημαίνει άρα?

Νίνα Νάνα τις μελιτζάνες με κιμά τις έφαγε αλεσμένες?

Βιβή και σεις δώσατε πολύ καλή τιμή στον φωτογράφο.Και ήρθε και στο τραπέζι και δώσατε 740 euro?Πολύ καλή τιμή!Σας έκανε και καμβά?

Ντέλλα σε σας θα σας κάνει και καμβά?

Καλό μεσημέρι σε όλες σας!

Καλησπεραααα!

Dimista δεν τρώει αλεσμενα, κανονικα τις έφαγε αλλα δεν τις έδωσα τη φλουδα απο την μελιτζανα.

Σήμερα έφαγε χοιρινο βιολογικο ρολό με δαμάσκηνα και βερίκοκα. Ξετρελαθηκε και με αυτό κι εγω για να ειμαι ειλικρινης. Λουκουμι βγήκε.

Κορίτσια βγήκε κι ένας κυνοδοντας. Έσκασε μύτη δηλαδη. 9ο δόντι :eek:

Μίλησα σήμερα με την παιδιατρο το πρωί, μου έχει λείψει η γλυκεια μου! Μου είπε αν θέλω να της δίνω ταχινι κι αμυγδαλοβουτυρο. Τέλεια! Επίσης αυξάνουμε τη δόση του ομοιοπαθητικου για τα δόντια.

Κορίτσια να ρωτήσω κατι άσχετο; Στο σπίτι τώρα που τα μωρα παίζουν στο πάτωμα κτλ βγάζετε παπούτσια;

Καλε ξέχασα, εμείς περπατάμε εδω και 10-15 μέρες περίπου! Αλλα στις μακρινές αποστάσεις προτιμά το μπουσουλημα :rolleyes:

Φιλακια!

QVjlp3.png

Ο Παντελης θελει συνεχεια αγκαλια και η Ελενα μιλαει ακαταπαυστα. Ποσο να αντεξω η μανα?

Την Κυριακη στα πεθερικα μου για να μην μπει ο Παντεληε στο μπανιο λεω του αντρα μου να κλεισει την πορτα του σαλινιου ενα λεπτο μεχρι εγω να ξεπλενω την κατσαρολα. Μααντεψτε .... το χεροιλι ηταν χαλασμενο και εμεινε ο μικρος μονος στο σαλονι. Δεν μπορειτε να φανταστειτε... ο ανδρας μου να προσπαθει να ανοιξει, η πεθερα μου να χτυπιεται και να φωναζει, εγω να του μιλαω για να τον ηρεμησω, η Ελενα γιατι μαμα, τι μαμα, που μαμα κλπ και ο καημενουλης να σπαραζει στο κλαμα απο την αλλη. Μου φανηκε αιωνας και ας ηταν 10 λεπτα. Ηταν κατακοκκινος και μουσκεμα στον ιδρωτα. Φυσικα ολη την υπολοιπη ημερα την περασαμε αγκαλια .

τωρα ειναι στο μπανιο και εχει σκορπισει ολα τα κ..χαρτα κατω. δεν αντεχω....!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Χαχαχα! Διάβαζα αυτα που εγραψες στον άντρα μου και πεθάναμε στο γέλιο! Να είσαι καλα, μου έφτιαξες τη διάθεση! :P πέρα απο την πλάκα τρομερή φάση!

Κορίτσια βρήκαμε σπίτι! Το κλείσαμε! :D

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ελπιζω να ειστε καλα ολες.Περασαμε πολυ ωραια σημερα.Το πρωι ειμασταν μεσα αλλα μετα που ηρθε ο αντρας μου,φαγαμε και φυγαμε για athens heart.Ηπιαμε καφεδακι,γυρισαμε λιγακι στο εμπορικο,δωσαμε στον μικρο μας και το γιαουρτακι του και κατα τις 8 γυρισαμε.

Dimista,τεσπα ειναι το τελοσπαντων εν συντομια.Ο φωτογραφος ειναι στη Ν.Φιλαδελφεια και για καμβα δεν ειπαμε τιποτα.

Μαρια-Ελενα,τι παθατε βρε πουλακι μου!Πλανταξε το καημενουλι!Παντως συμφωνω με τη Νινα-Νανα,το εχεις περιγραψει φοβερα.Εσυ περασες τοσο αγχος αλλα διαβαζοντας το,φαινεται αστειο.

Νινα-Νανα,εσεις μας περασατε κατα πολυ!Εμεις κανουμε μονο 3βηματακια(αν και σημερα εκανε δυο φορες απο 5),και απο δοντια ακομα στα 4 ειμαστε.Μπραβο για το σπιτι!Για πες μας πως ειναι και σας εκανε κλικ!Ποτε θα μετακομισετε;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...