Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Συνεχίζω μιας και κοιμούνται ακόμα τα τέκνα μου..Θέλω να σας πω σε σχέση με την ψυχολογία σας και τους προβληματισμούς σας περί ''άγχος αποχωρισμού'', ''δόντια'',''κακομαθημενιάς'' κτλ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά να νιώθετε έτσι και να ψάχνετε κάθε τρεις και λίγο να δείτε ''τι φταίει''. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλετε χρόνο για τον εαυτό σας και να έρχονται στιγμές που το μόνο που θέλετε είναι λίγος χρόνος για εσάς.Τα πέρασα πολύ έντονα στο πρώτο και φανταστείτε ότι ήταν πολύ εύκολο παιδί(αν εξαιρέσεις το φαγητό). Όχι ότι τώρα δεν τα περνάω απλά τώρα πια ξέρω πως όλα τα μωράκια περνάνε τις φάσεις τους. Θέλει υπομονή και φυσικά αν είναι δυνατόν όποτε σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε πράγματα για εσάς.Μεχρι τα 2 της κόρης μου μου φαινόταν αδιανόητο ότι θα κάνω 2ο παιδί. Έλεγα πως δεν θα άντεχα να τα ξαναπεράσω. Όμως μετά τα 2 χρόνια(καλά δεν το συζητω από τα 3 και μετά) μπαίνεις σε τελείως διαφορετική φάση. Μπορείς να επικοινωνήσεις, τα παιδιά γίνονται πιο ανεξάρτητα και γενικά όλα είναι πολύ πιο εύκολα.(μέχρι να έρθει το 2ο χαχαχαχα)! Υπομονή λοιπόν κοριτσάκια μου μέχρι να ξεπεταχτούν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην πολυψάχνεστε με ''κανόνες'' κλπ γιατί το κάθε παιδί είναι μοναδικό και τίποτα δεν είναι στάνταρ.;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια.... είμαι γραφείο!!! Ευχαριστώ για τις ευχές.

Della για τις πληρωμές σου δίνουν 3 επιλογές. Μπορείς να πληρώσεις όλο τον χρόνο σε μια δόση και σου κάνουν έκπτωση 5%, ή μπορείς να πληρώσεις σε 3 δόσεις, ή να πληρώνεις κάθε μήνα. Σε περίπτωση μηνιαίων πληρωμών, τον Αύγουστο τον πληρώνεις: μισό τον Δεκέμβριο και μισό τον Απρίλιο. Τους υπόλοιπους μήνες τους πληρώνεις όταν έρθουν.

Arma εύχομαι περαστικά. Η κυστεογραφία νομίζω ότι κράτησε περίπου 15 λεπτά, αλλά μου φάνηκε αιώνας. Βάζουν στο παιδί καθετήρα απ' όπου του βάζουν στην κύστη το σκιαγραφικό υγρό, και στην συνέχεια βγάζουν ακτινογραφίες. Πρέπει όμως το παιδί να μείνει ακίνητο. Εγώ της κρατούσα τα χέρια και ο μπαμπάς της τα πόδια. Το κακό σε εμάς είναι ότι ο καθετήρας της έφυγε 3 φορές και είχε εκνευριστεί πολύ και φαντάζομαι ίσως να πονούσε και λίγο. Δεν ξέρω πόσο πονάει ο καθετήρας γιατί όταν γέννησα, μου τον έβαλαν αφού είχα κάνει επισκληρίδιο. Το σκιαγραφικό υγρό να το πάρεις να το έχεις γιατί εγώ είχα πάει στο φαρμακείο της γειτονιάς μου και το είχα παραγγείλει και μια μέρα πριν την κυστεογραφία που πήγα να το πάρω μου είπαν ότι δεν το βρήκαν και ότι είναι σε έλειψη. Γύρισα όλα τα βόρεια προάστεια για να το βρω τελικά στον Διόνυσο. Μεγάλη ταλαιπωρία.

Αυτά ..... σας αφήνω γιατί γίνεται χαμός στο γραφείο μου.... Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzasmin ευχαριστώ! Την διαδικασία την ήξερα κι εγώ αλλά τα 15 λεπτά ακινησίας κι εμένα αιώνας θα μου φανούν είμαι σίγουρη, ο δικός μου είναι και πολυ ζωηρός, να δω πως θα τον κρατήσουμε!ουφ! τι ταλαιπωρίες περνάνε κι αυτά γμτ..τεσπα. Το σκιαγραφικό το έχουμε πάρει ήδη, τώρα δεν ξέρω τελικά αν θα την κάνουμε ποτέ με τόσες ακυρώσεις..:lol:Η επόμενη ημερομηνία είναι 19/3..για να δούμε..

Καλή δουλίτσα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Το πρωί πήγαμε παιδίατρο.Ο μπέμπης 8.000kg!!!:-DΚορίτσια ξεκόλλησε το 7 από μπροστά!Ο παιδίατρος μου είπε θα κάνεις πανηγύρι τώρα?Είναι 74 εκ.Έκανε το εμβόλιο της ηπατίτιδας.Το επόμενο θα είναι 14 μηνών.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!

Χτες η μέρα πήγε πολυ καλα, η μικρη ήταν απίθανη, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα. Έφαγε κιόλας, όχι ποσότητα αλλα δεν είπε όχι σε τίποτα. Πήγαμε σούπερ μάρκετ κι έκατσε πρώτη φορα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, ενθουσιάστηκε!

Το βράδυ όμως χάλια! Ενω νυσταζε μου πήρε μιάμιση ώρα να την κοιμησω....! Με τα πολλα κοιμήθηκε στις 12 και ξύπνησε στις 4 με σχετικα καλη διαθεση και κάθησε ξύπνια μέχρι τις 5:30 όπου την πήρε ο υπνος στο κρεβάτι μας. Σήμερα μίλησα με μια φίλη μου που ο γιος της ίδια ηλικία με τη δικια μου, κι αυτός άσχημο βράδυ και διάβασα η Della το ίδιο. Μάλλον η πανσεληνος έφταιγε! :-P

Dimista μπράβο! Εμείς πήγαμε όταν ήταν 10 μηνών και ήταν 7.300. Μας είπε να πάμε όταν χρονιζει. Είμαι σίγουρη οτι 8 δεν θα ειναι!:rolleyes:

QVjlp3.png

Ντέλλα πολύ καλή η τιμή στον παιδικό.Εμείς κλείσαμε φωτ.με 600 euro.To άλμπουμ θα είναι ψηφιακό .Το πακέτο εκτός από φωτ.και dvd,περιλαμβάνει 1 καμβά ,1 ψηφιακό άλμπουμ και 1 dvd δώρο για την κουμπάρα,καλλιτεχνική φωτογράφηση,βιντεοσκόπηση,ρέτους φωτ.,slide show και stick για digital κορνίζα.

Άρμα περαστικά για την βρογχίτιδα.Τέλειες οι μπομπονιέρες που είχατε στην βάφτιση.Αυτήν την φορά ελπίζω να μην ακυρωθεί πάλι η εξέταση.

Βιβή και χρόνο να είχα δεν πιάνει το χέρι μου με τίποτα.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!

Τι κάνετε? Σήμερα πήγαμε και εμείς για πρώτη φορά κούνιες. Η μικρή ξετρελάθηκε. Τσίριζε συνέχεια και φώναζε τα παιδάκια...

Τηλεόραση προσπαθώ να την έχω και εγώ κλειστή όσο μπορώ, γιατί όταν είναι ανοιχτή, κολλάει και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο.

Tzamin καλή αρχή στη δουλειά.

Η δικιά μου χθες δεν ξύπνησε καθόλου.. Γενικά η εβδομάδα μας έχει πάει καλά. Ξύπνησε μόνο δύο μέρες, φτου φτου να μην το ματιάσω..

Arma περαστικά στα μικρούλια. Εμένα ούτε ίχνος δοντιού.

Λέω να φτιάξω μόνη τα προσκλητήρια και να επιχειρήσω για τις μπομπο, αλλά πρώτα δοκιμαστικά γιατί δε φημίζομαι και για την υπομονή μου.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Kαλημέρα κορίτσια!Εχτές που μπήκα ξέχασα να σας γράψω χρόνια πολλά για τις 8/3!Ήταν η ημέρα της Γυναίκας!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες μας!

Μαρία Έλενα να τα εκατοστήσει ο Παντελής σου!Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!Πώς ήταν τα πρώτα του γενέθλια?

Καλό ΣΚ σε όλες!

Καλημέρα κι από εμάς...

Δήμητρα χρόνια πολλά και σε σένα για την ημερα της γυναίκας.

Εγώ τελικά έκανα ιγμορίτιδα και ο άντρας της αδελφής μου που είναι γιατρός μου είπε πολλές πλύσεις της μύτης με ορό και εισπνοές υδρατμών. Depon για τον πονοκέφαλο και θα περάσει :(.

Η μικρή κοιμήθηκε και ο άντρας μου πάει για κουρεμα. Λέω να προσπαθήσω να κάνω πλύση , η εκδικηση της Έλενας είναι αυτό.

Καλό ΣΚ....................

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα!!!

Πώς είστε? Εμείς έχουμε πυρετό!!!Ξαφνικά σήμερα το πρωί και χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα η Μένια ανέβασε 38! και για κακή μας τύχη δεν δέχεται με κανένα τρόπο να πάρει Depon...το βγάζει αμέσως!Βγήκε και το 7ο δοντάκι!

Dimista και εγώ έτσι έλεγα, ότι δεν πιάνουν τα χέρια μου...αλλά τελικά μια χαρά τα κατάφερα!

Della, εμείς πληρώσαμε για το φωτογράφο + DVD για εμάς και το νονό, άλμπουμ για το νονό κανονικό, για εμάς ψηφιακό, 100 φωτο + 6 μεγεθύνσεις 740 ευρώ. Αν και το δικό μας άλμπουμ ήταν ψηφιακό θα ήταν 600. Επίσης μας έκανε δώρο ένα ημερολόγιο του 2012 με φωτογραφίες από τη βάπτιση και δε μας χρέωσε επιπλέον τα έξοδά του γιατί η βάπτιση και το τραπέζι ήταν εκτός Αθηνών. Μας έκανε καταπληκτική δουλειά! Αν θες μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του, είναι στο Βύρωνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...