Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Τι κάνετε?Ευχαριστώ για τα περαστικά!Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.Μόνο η μύτη μου τρέχει λίγο.

Ο μπέμπης κάνει βηματάκια σε γρήγορο ρυθμό.Είναι σαν να τρέχει.Αλλά τον κρατάμε ακόμη.Επίσης όταν του λέμε κάτι το κάνει.Έχω ένα καλαθάκι από μπομπονιέρα.Μέσα έχω βάλει καραμελίτσες και τις βγάζω έξω και όταν του λέμε να τις βάλει μέσα τις βάζει.Αύριο θα πάμε παιδίατρο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Nτέλλα αν δεν τις έχεις παραγγείλει ακόμη τις μπομπονιέρες αν θες κοίτα στον οίκο Ελευθερίου.Εκεί έχει νυφικά,βαφτιστικά,μπομπονιέρες και αυτά που αγοράζει η κουμπάρα.Είναι στου Ψυρρή,Πάλλαδος δεν θυμάμαι αριθμό.Θα το βρεις στο Ίντερνετ.Από μπομπονιέρες σκέφτομαι να πάρω κάτι που να θυμίζει Άνοιξη ,επειδή γεννήθηκε Άνοιξη.Ή γλαστράκια ή κουβαδάκια.Επίσης μου αρέσουν οι ξύλινες κορνίζες και οι παιδικές κρεμάστρες με διάφορα σχέδια.

Τζαμίν χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα του triplex,της κυστεογραφίας και του σπινθηρογραφήματος.

Νίνα Νάνα προιστάμενος ο άντρας σου?Μπράβο!

Θα είστε άνετοι στα οικονομικά σας.Ωραία ιδέα για το χαμόγελο του παιδιού.

Βιβή σε έσωσε το depon.Tα κουβαδάκια ωραία ιδέα για μπομπονιέρες.Μπράβο που τις έφτιαξες μόνη σου.

Κορίτσια εγώ βλέπω τηλεόραση αλλά όχι συχνά.Ο μπέμπης όταν παίρνει είδηση ότι είναι ανοιχτή αμέσως γυρνάει το κεφάλι του.Αλλά ο άντρας μου δεν τον αφήνει.

Διαφημίσεις

Dimista σε ευχαριστώ. Ελπίζω κι εσύ να είσαι καλύτερα και κυρίως να μην κολήσει ο μικρός σου.

Della αν επιτρέπεται πόσο πάει ο σταθμός?

Νινα νανα έχετε καταλήξει σε κανένα από τα σπίτια που έχετε δει σαν υποψήφιο?

Κορίτσια αύριο πάω γραφείο. Πήγα χτες και αποτρίχωσα το πρόσωπό μου, μουστάκι, φρύδια και έκανα μανικιούρ-πεντικιούρ. Σήμερα έκανα μαλλί. Άλλος άνθρωπος αισθάνομαι. Αν δεν είχα και έρπη και είχαν φύγει το συνάχι και ο πονοκέφαλος θα ήμουν τέλεια. Τουλάχιστον όμως με τόσες μέρες ασθένεια έχασα 3 κιλά, οπότε ουδέν κακόν, αμιγές καλού :rolleyes:.

1-2 κιλά θέλω ακόμη να χάσω και θα γυρίσω στα κιλά προ εγκυμοσύνης. :D

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin,μπραβο στην Ελενα!Μια χαρα η μπουμπου!Ο σταθμος θα ειναι 370 αλλα ειπε θα μας κανει και πιο καλη τιμη περιπου 350 αν τον γραψουμε εκει.Εμεις της ειπαμε οτι ειμαστε αναμεσα σε δυο οποτε μας εκανε καλυτερη τιμη.Στα βορεια προαστια που ειστε εσεις πρεπει να ειναι πολυ πιο ακριβα ε;εχω ακουσει κατι 600 για την κηφισια;ισχυουν;

Αυριο δουλεια ε;τι ωρα ξυπνας;τι ωρα θα φευγει η μικρη για τον σταθμο;

Dimista,θα κοιταξω εκει που ειπες.

Αrma,τι εγινε με τις δικες σας εξετασεις;

NXbrp3.png

Della πολύ καλή η τιμή. Ο δικός μας είναι 480 το μήνα και 240 ευρω για τον Αύγουστο που θα είναι κλειστός. Επίσης 150 ευρώ εγγραφή. Εμείς δεν πληρώσαμε την εγγραφή γιατί ξεκινήσαμε στα μέσα της χρονιάς και δεν πληρώσαμε και τις 2 εβδομάδες του Φεβρουαρίου.Από τον Μάρτιο όμως κανονικά.

Το πρόγραμμά μας θα είναι: στις 7 θα ξυπνάω εγώ για να ετοιμαστώ, στις 7.45 θα ξυπνάω την μικρή και θα φεύγουμε από το σπίτι κατά τις 8.10. Θα την πηγαίνω στον σταθμό και μετά δουλειά. Την τρέχουσα εβδομάδα ακολουθήσαμε αυτό το πρόγραμμα για να αρχίσει να το συνηθίζει.

Θα την πηγαίνω εγώ στον σταθμό, δεν θα χρησιμοποιήσουμε σχολικό. Ο σταθμός είναι κοντά στην δουλειά μου οπότε βολεύει καλύτερα. Επίσης για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, δεν μου αρέσουν τα σχολικά. Θεωρώ ότι το παιδί είναι πιο ασφαλές στην μετακίνηση μαζί μου, και επίσης στο σχολικό μπαίνουν όλα τα παιδάκια μικρά και μεγάλα, άρα τα μικρόβια είναι πιο πολλά και το περιβάλλον πιο μικρό και κλειστό. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό (μάλλον δεν ισχύει) αλλά εγώ έτσι αισθάνομαι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Nτέλλα για τον οίκο Ελευθερίου αν θες σου στέλνω το τηλ. σε π.μ.Το έχω ακόμα.Από κει πήρα τα πάντα για τον γάμο όταν παντρεύτηκα.Και η κουμπάρα μου όλα τα κουμπαρικά.Επειδή πήγα μέσω γνωστού και επειδή τα πήραμε όλα από εκεί μας έκανε και πολύ καλή τιμή.Αν θέλεις μπορείς να πεις ότι είμαστε και φίλες για να σου κάνουν καλή τιμή.Να σου στείλω το τηλ.τους και να σου γράψω πώς είναι το επίθετό μου?

Διαφημίσεις

Tzamin μπράβο! Με γεια την ανανεωσουλα! Εγω παρόλο που είμαι στα προ εγκυμοσύνης κιλα αισθάνομαι οτι έχω "πάρει" λίγο στους γοφους :rolleyes:

Έχουν επικρατήσει 2-3 το ένα θα πάμε να το ξαναδούμε το Σάββατο. Άντε να δούμε, ανυπομονω να αποφασισουμε!

QVjlp3.png

Καλησπέρα!!!

Κορίτσια, αν κάποια από όσες ετοιμάζετε βάφτιση έχει το χρόνο και τη διάθεση να φτιάξει μόνη της μπομπονιέρες, δείτε το Newman στο internet. Εγώ από εκεί πήρα τα υλικά και τις έφτιαξα και έχει τα πάντα και σε πολύ καλές τιμές!

Καλημερα φιλεναδες.Δεν ειχαμε πολυ ησυχο βραδυ αλλα τωρα που εγω ειμαι ξυπνια αυτος ειναι ξερος!Σημερα ο αντρας μου δουλευει αργα το απογευμα οποτε λεμε να παμε να δουμε ενα catering το πρωι.Κοριτσια,εσεις που εχετε κανει ηδη γαμο η και βαφτιση,ποσο παει ο φωτογραφος;ποια να θεωρησω καλη τιμη;τι προσφερουν συνηθως στην τιμη;δεν ξερω καθολου κι επειδη θα παμε σε γνωστο γνωστου μη μου πουλησει "φυκια για μεταξωτες κορδελες".

Dimist-ουλα μου,σ'ευχαριστω παρα πολυ γι'αυτο που εγραψες.Εγω δεν θελω να παρω νυφικα και τα ειδη γαμου.Νυφικο πηρα και ολα τα υπολοιπα στεφανα και τα σχετικα θα τα παρει η μαμα μου απο Θεσσαλονικη.Εχει απιστευτο γουστο,πολυ καλυτερο απι το δικο μου μιας και ειναι ανθρωπος καλλιτεχνικης φυσης!Εχει ασχοληθει με ζωγραφικη(εχει εκθεσει πολυ παλια και πινακες),με φωτογραφια και με διακοσμηση.Εγω ειμαι τελειως ασχετη με αυτα!Οποτε ο,τι και να παρει θα ειναι τελειο.Βλεπεις,θελω να ελαφρυνω πολυ την κουμπαρα μου γιατι ειναι μαμα 4παιδιων και ειναι δυο τα μυστηρια και απο το κοψε κοψε τους μισθους θα εχει θεμα η κοπελα.Αυτη θα ασχοληθει μονο με τα βαφτιστικα τα υπολοιπα θα τα κανει η μαμα μου.Αν παντως χρειαστω κατι θα σου πω να με ενημερωσεις.Ευχαριστω πολυ για την προταση.

Βιβη,αν επιαναν τα χερια μου μπορει να ασχολιομουν να εφτιαχνα μονη μου αλλα εμενα τα χερια μου ειναι διακοσμητικα!Σας θαυμαζω εσας που φτιαχνετε τοσο ωραια πραγματα,εγω ουτε καραβακι με χαρτι δεν μπορω να φτιαξω!

Τzamin,καλη αρχη σημερα!Για την ασφαλεια εχεις δικιο με τα σχολικα αλλα δεν μπιρω να τον πηγαινοφερνω εγω.Ειναι λθγο αναποδα απο τη δουλεια μου κι εξαλλου εγω παω δουλεια με το μηχανακι μου.Το αυτοκινητο το παιρνω μονο αν εχω να παω καπου με το μωρο.Εναν σταθμο που βρηκα κοντα στη δουλεια μου μεχρι το σπιτι δεν ερχεται το σχολικο τους και να τον πηγαινοφερνω εγω δεν γινεται.Αν θα εχω αδεια θα πρεπει να παω μεχρι εκει να τον αφησω στο σταθμο αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι οταν θα εφημερευω θα πρεπει να παω και να ερθω εκει διπλη φορα οποτε δεν γινεται.Θα προτιμουσα να ειναι κοντα στο σπιτι να τον πηγαινοφερνω με τα ποδια αλλα δυο σταθμοι εδω κοντα δεν ειχαν ουτε μια θεση.Παντως τα 480 πολλα ειναι ε;Στις δικες μας περιοχες ουτε με σφαιρες δεν θα τα επαιρναν αυτα τα λεφτα.Ο πιο ακριβος σταθμος που βρηκα ειχε 380 και θα εκανε και κατι καλυτερο!Τι τα θες ομως;

Να σε ρωτησω κατι ακομα:θα πληρωσουμε τα διδακτρα του ετους σε 10δοσεις δηλ.θα προπληρωσουμε Ιουλιο Αυγουστο οποτε μας βγαινει 350*12=4200 /10 =420 και το καλοκαιρι θα ειναι πληρωμενο ετσι.Ετσι γινεται και σ'εσας;

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας..δυστυχώς για ακόμα μία φορά η εξέταση δεν έγινε μιας και ο μικρός κόλλησε. Έπαθε βρογχίτιδα κι έκανε 4 μέρες πυρετό. Να μην σας περιγράψω καλύτερα τι τραβήξαμε..Μόλις συνήλθε ανέβασε πυρατό η μεγάλη μου. Μια ωραία ατμόσφαιρα. Είχαμ όμως κι ένα ευχάριστο. ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!Καλά μου φαίνεται απίστευτο πως θα έχω μωρό με δόντια..μετά από αυτό που είχαμε πάθει με την κόρη μου το είχα τελείως ξεχασμένο..:lol:Υποφέρει απίστευτα πάντως και γενικά ήταν που ήταν ταλιμπαν τώρα ακόμα χειρότερα..δεν τον χωράει ο τόπος. Και φυσικά από ξενύχτι άλλο τίποτα. Τεσπα ας είναι καλά και αυτά θ απεράσουν κάποια στιγμή(ελπίζω..)

Tzasmin μπράβο για τις εξετάσεις σας που ήταν όλες καλές!Ελπίζω να είσαι κι εσύ καλύτερα. Να σε ρωτήσω, η κυστεογραφία πόση ώρα κρατάει? Ούτε και ξέρω πως θα καταφέρει να την κάνει. Προχτές που ήρθε η παιδίατρος να τον δει με τον που τον ακούμπησε άρχισε τα κλάματα τόσο έντονα που του κοβόταν η αναπνοή..

Την κράτησα εγώ μπρούμυτα στον νεροχύτι με τα χέρια ακίνητα, και της έβαλε με 10αρα σύριγγα ορό με πίεση. 4 σύριγγες σε κάθε ρουθούνι. Βάρβαρο? Το λυπήθηκα. Βέβαια μετά και για όλο το βράδυ δεν είχε καθόλου μύξα. Σήμαρα το προσπαθήσαμε κι εμείς αλλά δεν τα καταφέραμε πολύ καλά γιατί συνέχισε να έχει καταροή.

Εσείς έχετε άλλες μεθόδους για καθαρισμό μύτης?

Εγώ χρησιμοποιώ ορό και οτρισαλίν. Η μέθοδος με την σύρριγα όντως είναι αποτελεσματική, το έχω κάνει κι εγώ στον μικρό απλά θέλει πολύ προσοχή γιατί η πίεση είναι μεγάλη και αν δεν μπει σωστά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα αφτάκια.

Τι κακο και αυτο, μολις βγω μια βολτα και αργησω να κοιμηθω κατευθειαν με πιανει ο αυχενας και με πεθαινει...και να φανταστειτε οτι αλκοολ δεν βαζω ουτε μια γουλια στο στομα μου.Ισως φταιει οτι αλλαξε και ο καιρος που αμεσως με πιανει,οσες φορες εχει τυχει να βγω τελευταια μετα αλλαζει ο καιρος,τυχαιο?...:confused:

Κι εφώ μία από τα ίδια ρε γμτ κάθε φορά που βγαίνω..μάλλον έχουμε ξεσυνηθίσει. Η μικρή σου πως είναι?

Το Αφροδιτακι έκανε συγκαμα. Σχετίζεται με τα δόντια;;;;;

Ναι πολλές φορές συνδέεται με δόντια.

della ο φωτογράφος της βάφτισης πήγε 600 ευρώ, για απλό άλπμουμ(όχι ψηφιακό) και βιντεοσκόπηση.Κι εμένα δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου, παρόλαυτά έκανα μόνη μου τις παιδικές μπομπο κουβαδάκια.(βασικά το μόνοο που έκανα ήταν να γεμισω τα κουβαδάκια..:lol: ) Θα σας βάλω φώτο.Καλή αρχή με τον σταθμό!

dimista περαστικά σου!Ελπίζω μόνο να μην κόλλησε ο μιρκούλης σου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...