Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Τι κάνετε?Έχω να μπω από την Παρασκευή και μαζεύτηκαν πολλά.Πως προλαβαίνετε και γράφετε τόσα πολλά?

Εγώ είμαι λίγο άρρωστη.Έχω πονόλαιμο από την Κυριακή,τρέχει η μύτη μου νερό ,δακρύζουν συνέχεια τα μάτια μου και φτερνίζομαι συνέχεια.Φοράω μάσκα για να μην κολλήσω τον μπέμπη.

Το πρωί ήρθε 1α φίλη μου για να με δει και να δει και τον μπέμπη.Είχε πολύ καιρό να τον δει.Είχα παρέα.Ο μπέμπης ενθουσιάστηκε μαζί της.Περάσαμε πολύ ωραία!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίνα Νάνα της πέρασε η γκρίνια της κορούλας σου?Ο άντρας σου είναι ιατρικός επισκέπτης?Σε ρωτάω επειδή έγραψες ότι άλλαξε εταιρία και του δώσανε bmw.Η μικρούλα σου τρώει τώρα?

Ντέλλα πώς είναι οι μπομπονιέρες που επέλεξες για την βάπτιση και τον γάμο?

Το σύγκαμα του πέρασε του μπέμπη?Ντέλλα αν σας ταλαιπωρεί με το γάλα να του το δίνετε στο κρεββάτι.Και μας ,μας ταλαιπωρεί.Το μισό του το δίνουμε στον καναπέ και το άλλο μισό στο κρεββάτι του.Εμείς αυτοκόλλητα του είχα πάρει από τα jumbo και από το Πολύχρωμο.Από τα jumbo δεν μείναμε ευχαριστημένοι γιατί ξεκολλάνε εύκολα.Το Πολύχρωμο το βρήκαμε στο ίντερνετ.Το δωμάτιό του είναι γεμάτο αυτοκόλλητα disney που τα είχαμε παραγγείλει από το πολύχρωμο.

Βιβή είναι καλύτερα η Μένια σου με το depon?

Μάμμυ να τα εκατοστήσεις!Να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με τα 3 παιδάκια σου και με τον άντρα σου.Χαίρομαι που πέρασες ωραία το Σάββατο.

Τζιτζίνα πήρες ιδέες από το ίντερνετ για την βάφτιση?Στην δουλειά πότε γυρνάς?

Τζαμίν έγινες καλά που είχες πυρετό?Χαίρομαι με τα αποτελέσματα της Έλενας από τις εξετάσεις?Ο σταθμός της είχε λείψει άραγε ?Φαντάζομαι η χαρά της που ξαναείδε τα παιδάκια.

Νίνα Νάνα την συνήθισες την bmv?To oμοιοπαθητικό που δίνεις στην μικρούλα σου είναι για τα δόντια?Πού το βρίσκεις?Πώς ονομάζεται?

Καλό βράδυ μανούλες και μωράκια!

Καλημερα κοριτσια! Εχω καιρο να διαβασω νεα, σας βρισκω λιγο στα κατω σας....:( .....!

Ο Παντελης δεν ξεκολλαει απο την αγκαλια μου, δεν μπορω να κανω τιποτα απο δουλειες στο σπιτι, οτι βρωμια βρει θα τη βαλει στο στομα, ανοιγει τα συρταρια και τα πεταει ολα εξω, ξυπναει το βραδυ να φαει 1-2 φορες, σκαρφαλωνει στους καναπεδες και κρεμιεται απο ενα επιπλο, χτυπιεται, τσιριζει δε θελει να κατσει στο καροτσι και στο καθισμα αυτοκινητου κλπ κλπ κλπ.

Ας πουμε κατι πιο ευχαριστο βρε αδερφε.....σε λιγες μερες εχουμε γενεθλιααααααααααα!!!!!! 9/3 Εαν θυμαμαι καλα ειμαστε οι πρωτοι, αφου γεννησα προωρα. Δεν θα τα κανω κανω ανοιχτα, μονο εμεις, οι γονεις μου και τα πεθερικα μου. Δεν καταλαβαινουν και τιποτα ειναι πολυ μικρα ακομα. Απο τα 1α γενεθλια της κορης μου θυμαμαι οτι περασα μια απολυτη ταλαιπωρια.

Ας γυρισω τωρα στη δουλεια γιατι βλεπω να με στελνουν σπιτι για καριερα νοικοκυρας:lol::lol::lol: ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα!

Dimista περαστικα! Δεν ειναι ιατρικός επισκέπτης. Αυτοί ειναι στον τομέα των πωλήσεων. Ο άντρας μου ειναι στο ιατρικό τομέα. Έγινε προϊστάμενος στο ογκολογικό τμήμα. Ευτυχώς η BMW ειναι προσωρινή γιατι είχα αρχίσει να αισθάνομαι 50 χρόνων.

Κορίτσια βοήθεια, η γκρίνια συνεχίζεται! Θα καταρρεύσω! Ήταν και η πεθερα μου εδω κι έπαθε σοκ! Και μάλιστα της έβαλα DVD μήπως αποσχοληθει! Και φανταστείτε είχαμε πάρει ένα δώρο για την ανιψια μου και βαφτιστηρα μας που έγινε ενός έτους αλά το ανοιξα και το έδωσα στη δικια μου να το παίξει επειδη ειναι καινούριο. Ευτυχώς της άρεσε! Τώρα πρέπει να ξαναπαρουμε το ίδιο δώρο για την ανιψια! :D

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου.Πηγαμε στον παιδικο σημερα να συζητησουμε για το οικονομικο και τις ωρες που θα ερχεται το σχολικο να τον παιρνει.Τον μικρο τον πηγαν στην ταξη του κι επαιξε λιγακι.Παντως οταν πηγαμε να τον παρουμε ναι μεν δεν ετρεξε να ερθει πανω μας αλλα δεν τον ειδα και πολυ χαρουμενο.Δεν περιμενω βεβαια να πεταει κιολας απο τη χαρα του απο τωρα.Τουλαχιστον ακομα δεν εχει βαλει τα κλαματα.

Dimista,περαστικουλια!Οι μπομπονιερες που μ'αρεσαν ειναι ενα μακρυ απο πλαστικο που στην κορυφη εχει αεροπλανακι.Δεν ενθουσιαστηκα αλλα δεν μου αρεσε και τιποτα αλλο.Εσυ εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο;Μου αρεσαν και τα καρουζελ αλλα πανακριβα!

Νινα-Νανα,παλι καλα που βλεπει dvd.Ο δικος μου δεν καθεται να δει παρα μονο διαφημισεις.Και απο'οτι ξερω δεν κανουν οι διαφημισεις που ειναι τοσο γρηγορες αλλα αυτος εκει!

Tzamin,βγηκαν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας;

Μαρια-Ελενα,χαρηκα πολυ που διαβασα νεα σου.Σκανταλιαρης πολυ ο μικρος σου κι εσενα;εσυ πως τα καταφερνεις και με τα δυο;

NXbrp3.png

Della της έχω πάρει DVD baby brainy και baby Einstein. Μην φανταστείς οτι βλέπει ιδιαίτερα! Βαριεται ευκολα. Διαφημίσεις δεν βλέπει γιατι δεν βλέπουμε καθόλου τηλεόραση.

Μπομπονιερες εμείς είχαμε πάρει απο το χαμόγελο του παιδιού. αυτές:

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Mpomponiera-Konos-chartinos-No-104.51118.html

Μας είχε φανεί καλη ιδεα να μην πανε πεταμένα τα λεφτά αλλα κάπου να πιάσουν τόπο.. Ρίξτε μια ματια, αξίζει τον κόπο, ακόμα και να μην πάρετε απο εκει, σαν πρόταση σε συγγενείς και φίλους.

Έχει κι αλλα σχέδια πολυ όμορφα

QVjlp3.png

Δόξα τω Θεω πήγε καλύτερα η μέρα μας σήμερα. Δεν ήταν τόσο ανήσυχη και γκρινιαρα. Ανεβηκαμε και στα πεθερικά μου και πέρασε καλά. Έφαγε και κάτι ψηλά σήμερα. Αλλά εξακολουθεί να κάνει τη δύσκολη στο φαγητό.

Dimista ξέχασα να απαντήσω για το ομοιοπαθητικο. Λέγεται chamomilla και το παίρνω από ομοιοπαθητικο φαρμακείο. Η δόση 30ch είναι για τα δόντια.

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς κοιμηθήκαμε καλά χθες το βράδυ...το Depon έκανε το θαύμα του και ξύπνησε μόνο στις 5 για γάλα, νωρίτερα βέβαια από το κανονικό της αλλά μέχρι εκείνη την ώρα το πήγε σερί.

Εγω ακόμη δεν την αφήνω να δει τηλεόραση. Όσο είναι ξύπνια σπάνια την ανοίγουμε. Δε θέλω να τη συνηθίσει και να μην ευχαριστιέται το παιχνίδι. Και έχω παρατηρήσει ότι μπορεί να παίζει με τα πιο απίθανα πράγματα. Πριν λίγες μέρες στο σπίτι της αδερφής μου της δώσαμε ένα πλαστικό κουτάλι και έπαιζε με αυτό για μισή ώρα!!!

Della, εγώ έφτιαξα μόνη μου τις παιδικές μπομπονιέρες. Αγόρασα τα υλικά και τις έφτιαξα. Ήταν κουβαδάκια (μεταλλικά) ροζ και φούξια, που μέσα είχα βάλει υφασμάτινη καραμέλα με κουφέτα και ζαχααρωτά και τα είχα στολίσει με φιογκάκια από ροζ πουά κορδέλα! Έγιναν πολύ ωραίες.

Για τους μεγάλους είχαμε ασημένιες εικονίτσες της Παναγίας, που τις παραγγείλαμε από ένα εργαστήριο.

Αχ κι εμένα κοιμήθηκε χτες απο τις 10 μέχρι τις 6 σερί και μετα 6:05 με 9! Εγω κοιμήθηκα με τις κότες και τώρα λέω να πάω για ύπνο...

Βιβη κι εμείς δεν βλέπουμε ΠΟΤΕ τηλεόραση και δεν κάνω πλάκα. Αγοράσαμε μετα το γάμο μας μόνο και μόνο για να παίζουμε wii και να κάνω γυμναστική με το wii fit. Είμαι τελείως κατα της τηλεόρασης. Απο εκει και πέρα στην μικρη πήρα 2 DVD γιατι μου μίλησε η παιδιατρος για αυτα (το ένα ειναι το διάσημο baby Mozart και το άλλο ειναι για την καλλιέργεια της λογικής σκέψης). Έχει "δει" μια φορα πριν 1,5 μήνα το Mozart και σήμερα το άλλο. δεν της έβαλα κατι κουλο να δει! :D

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης να συμπληρώσω ότι είναι μόνο 25 λεπτά! Δεν την άφησα να αποβλακωθει με τις ώρες για να με αφήσει ήσυχη, προς Θεού νομίζω πως παρεξηγηθηκα! Όλη την ημέρα παίζουμε κι ακούμε μουσική! Δεν κάνω τίποτα όταν είναι ξυπνια! Μαγειρευω όταν κοιμάται ή όταν παίζει με τον μπαμπά της.

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσακια.Ο μπεμπακος μου ακομα κοιμαται.Ο αντρας μου εχει φυγει για δουλεια κι εγω βλεπω τηλεοραση(Μελετη βλεπω).

Νινα-Νανα,τι δειχνουν τα ντι βι ντι που της πηρες;απο που τα πηρατε;αν ειναι για μωρα να τα παρω κι εγω.Εγω κοριτσια βλεπω τηλεοραση.Ο μικρος δεν της δινει σημασια αλλα αν εχει διαφημισεις του αρεσει.Ειδικα αν ειναι ορισμενες που του αρεσουν οπου κι αν ειναι ερχεται μπροστα να δει.Προχθες επαιζε αυτη του cosmote την καινουρια(μετα τον ομορφαντρα οπου ηταν η αδυναμια του) κι ενω ηταν κατω απο την τραπεζαρια σκοτωθηκε να βγει εξω να τη δει.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος παρεξηγησης εδω μεσα.Αν πιστευα οτι θα με παρεξηγησετε δεν θα ελεγα πολλα ουτε οτι βλεπει διαφημισεις ουτε οτι κοιμαται μαζι μας.Νιωθω ανετα μαζι σας και σας λεω πραγματα που δεν ξερουν ουτε οι φιλρς μου.

Νινα-Νανα,αν εγω ευθυνομαι γι'αυτο που γραφεις οτι παρεξηγηθηκες σου ζηταω συγμωμη και σου λεω οτι δεν σε παρεξηγησα καθολου.Απλα ειπα τι καλα που βλεπει.Μακαρι να του το παρω κι εγω και να το δει.Ουτε εμενα μου αρεσει που του αρεσει ο τζαμπαμαν και γελαει!Δεν θελω να υπαρχει καμια παρεξηγηση και στενοχωρια.

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Nina-Nana, εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τη γνώμη μας λέμε έτσι και αλλιώς και φυσικά δεν κρίνουμε κανένα!!

Ακόμη και αν την έβαζες να δει τηλεόραση, ούτε θα είχα δικαίωμα να σε κρίνω, ούτε λόγος θα μου έπεφτε! Ο κάθε γονιός κάνει για το παιδί του αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο.

Δε σε παρεξήγησα καθόλου!!!Και ελπίζω να μη με παρεξήγησες και εσύ...Σε κάθε περίπτωση σου ζητάω συγνώμη!

Κορίτσια μάλλον λάθος σύνταξη χρησιμοποίησα. Εννοούσα ότι με παρεξηγήσατε αν νομίζετε ότι την αποβλακωνω για να κάθεται ήσυχη!

Γύρισε ο άντρας μου τα ξημερώματα!!!!! Η μικρή πανηγυρίζει! Χτες τον έδειχνε στην πεθερά μου στη φωτογαφια του γάμου μας και τον φιλουσε.

Della είναι απο το public. Είναι απο 0+ ηλικία! Έχει 2 σειρές: baby Einstein που είναι παραγωγή της Disney και baby Brainy.

Στο ίδιο στυλ είναι. Δείχνουν παιχνίδια, ζωακια, πολλά παιδάκια και υποτιθεται μαθαίνουν κάτι τα μωρά. Είναι 25 λεπτά διάρκεια. Δεν ξετρελαθηκα να πω την αλήθεια αλλα είναι βατα! Δηλαδή αργότερα φαντάζομαι θα τα πιάνει αυτά που λέει προς το παρόν χαίρεται όταν τα βλέπει!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Κατ' αρχήν Arma ελπίζω να πήγαν όλα καλά με την κυστεογραφία χτες και να μην ταλαιπωρήθηκε ο μικρος. Αν και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολη εξεταση είναι. Περιμένουμε νέα.

Εμείς πήγαμε την Τρίτη και κάναμε triplex και καρδιογράφημα, τα οποία βγήκαν πολύ καλά. Το φύσημα ήταν από την ασθένεια. Κάναμε επίσης και σπινθιρογράφιμα νεφρού για να δούμε αν η ουρολήμωξη είχε κάνει κάποια ζημειά στα νεφρά. Τα αποτελέσματα ήταν ευτυχώς πολύ καλά επίσης. Και τα νεφρά μας καλά είναι.

Εγώ είμαι καλύτερα από άποψη πυρετού αλλά έχω απίστευτη καταροή.

Νίνα Νάνα τα συμπτώματα της ουρολήμωξης είναι πολλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι πονάει πολύ κατά την ούρηση και τα ούρα μυρίζουν πολύ άσχημα. Οπότε όταν είναι το παιδί μια χαρά και ξαφνικά βάλει τα κλάματα, πάντα κοιτάζω την πάνα να δω αν έχει μόλις κατουρίσει. Εμείς επειδή έχει την παλινδρόμιση και έχει ήδη κάνει μια ουρολήμωξη έχει αυξημένες πιθανότητες να ξανασυμβεί. Οπότε τα συμπτώματα για εμάς είναι πυρετός, αυτό που ανέφερα παραπάνω, ανορεξία, πολύ γκρίνια χωρις λόγο, διάρρεια και γενικά περίεργη συμπεριφορά.

Την πρώτη φορά το κατάλαβα γιατί το βράδυ πριν πάμε στο νοσοκομείο πετάχτηκε από τον ύπνο της 3 φορές με πολύ κλάμα. Το πρωί που την άλλαξα μύριζε η πάνα και λίγο αργότερα, στις 10.00 έκανε 37,4. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μείναμε.

Επίσης ήθελα να σας πω για τα μωράκια που γκρινιάζουν πολύ και θέλουν και συνέχεια αγκαλιά. Μπορεί να πονάνε τα δοντάκια και να θέλουν αγκαλιά για παρηγοριά και να μην είναι άγχος αποχωρισμού. Όταν περάσει ο πόνος μπορεί να επιστρέψουν στις συνήθειές τους. Τουλάχιστον η δικιά μου στα 2 δόντια που έβγαλε έτσι έκανε. Ήταν κρεμασμένη από πάνω μου για κάποιες μέρες και με το που βγήκανε, χαλάρωσε και δεν είχε ανάγκη πια να είμαστε αυτοκόλυτες.

Φιλιά...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...