Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κατι που ξεχασα:το μεσημερι εγραψα οτι μου λειπει πολυ ο αδελφος μου που εχω να τον δω απο το Σεπτεμβριο.Με πηρε τωρα το βραδυ και μου ειπε θα ερθουν τελος του μηνα για ενα διημερο.Ειμαι πολυ χαρουμενη!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della κι εγω είχα ακούσει οτι πρέπει να στεγνωνουν με πιστολακι για το συγκαμα. Κοιτά να δεις! Κι εμένα μπορει να έρθει ο αδερφός μου και η γυναίκα του το άλλο Σαββατοκύριακο. :P

Το Αφροδιτακι έκανε συγκαμα. Σχετίζεται με τα δόντια;;;;;

Έν τω μεταξυ τώρα που δεν τρώει τα κακα της ειναι σαν θηλασμου, δηλαδη υδαρή και δεν μυρίζουν και φυσικα δεν παίρνω είδηση ποτε κάνει γιατι δε ζοριζεται καθόλου σε αντίθεση με οταν ετρωγε. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να την τσεκαρω συνέχεια. :o σπάσιμο!

Μόλις κοιμήθηκε. Δεν παραξενευτηκε που έλειπε ο μπαμπάς της παρόλο που μπάνιο την κάνει αυτός. Τώρα την ακούω ψιλοκλαιει στον ύπνο της. Προμηνύεται δύσκολο βράδυ!

Καληνύχτα κορίτσια!

QVjlp3.png

Καλημέρα!!!

Όπως φαίνεται τα παιδάκια μας έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν... η Μένια σήμερα ήταν όρθια από τις 3 και 30 και κατάφερα να την κοιμήσω στις 6 και 15...οπότε στις 6 και 30 έφυγα για δουλειά!!!!Τέλειο????

Βέβαια χθες βγήκε άλλο ένα δοντάκι, οπότε τώρα έχουμε 6. Άντε να βγουν όσα είναι να τελειώνουμε...δεν την παλεύω με το ξενύχτι και τη δουλειά. Αχ, κορίτσια πόσο τυχερές είστε που δεν έχετε γυρίσει ακόμη!

Della, τα αυτοκόλλητα τα πήραμε από το Λητώ. Ήταν πολύ ωραία και η μικρή ξετρελλάθηκε!!! Δε θέλει να βγαίνει από το δωμάτιό της. Μόλις περάσει η φάση με τα δόντια θα την μεταφέρουμε στο δικό της πια!!!

Φιλιά σε όλες...και υπομονή!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Ευτυχώς η μικρή είναι εντάξει με το πέσιμο. Όπως μου είπε και η μαμά μου από εδώ και περα αυτό θα είναι η καθημερινότητά μας. Εν τω μεταξύ το σκατουλάκι, όλο εκεί πάει να σκαρφαλώσει.

Della αυτοκόλλητα (πολύ απλά βέβαια, αλλά χαριτωμένα) έχει και το jumbo.

Για τη βάφτιση κοιτάω και εγώ στο internet, έχω πάρει κάποιες ιδέες και σιγά σιγά θα αρχίσω πιο εντατικά.

Όσο για τα νεύρα μας κορίτσια, νομίζω φταίει ότι είμαστε σπίτι και ασχολούμαστε μόνο με τα παιδιά. Ναι οκ, τα υπεραγαπάμε, αλλά εμένα προσωπικά μου έχει λείψει λιγο το να συναναστρέφομαι καθημερινά με ανθρώπους και να μην τραγουδάω συνέχεια τα σουξεδάκια των "ζουζουνιών"...Ίσως είναι καλύτερα όταν γυρίσω στη δουλειά. Ναι μεν σωματική κούραση, αλλά όπως μου λένε οι φίλες μου, στη δουλειά ξεκουράζονται.

Φιλιαα!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημερα κοριτσια.Ο μικρος μου σημερα ξυπνησε 9.45!Ειχα τρομαξει μηπως επαθε τιποτα.Τον κουνουσα να δω αν αναπνεει.Λεω να τον παω μεχρι το athens heart μια βολτα.

Νινα-Νανα,συγκεκριμενα για το συγκαμα και το πιστολακι μου ειπε:αν καεις απο τον ηλιο αντεχεις και πιστολακι απο πανω;Εμενα ο δικος μου βεβαια δεν δυσανασχετουσε οποτε συνεχιζα κι εγω.Πολυ καλο στεγνω μα με την πετσετα μονο.Στην περιπτωση που εχει πολλες διπλιτσες το παιδι μονο τοτε μεσα στις πτυχες λιγο πιστολακι.

Tzitzina,λες να ξελαμπικαρουμε τοτε;μακαρι!

Βιβη,μεγαλο καψονι η Μενια σημερα!Καλο κουραγιο στη δουλεια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα...

και ναι η γκρίνια συνεχίζει...βγάζουμε δοντάκια οπότε δικαιολογείται. Μόλις την έβαλα για ύπνο τώρα. Πήρε και λίγο Depon και μετά το γάλα της και αποκοιμήθηκε. Άντε να δούμε πως θα περάσει το βράδυ!!!

Nina-Nana μήπως είστε και εσείς στην ίδια φάση? Η Μένια πάντως όταν γκρινιάζει ή είναι άρρωστη ή βγάζει δόντια...μέχρι τώρα τουλάχιστον!!!

Αχ Βιβή είμαι σίγουρη ότι είναι δόντια. Ήμουν στα πεθερικά μου το απόγευμα και μου είπε η πεθερά μου ότι όσο πιο πίσω τα δόντια τόσο πιο πολύ πονάνε! Τι μας περιμένει;;;;; Χαμός! Επειδή έχει 8 είπα θα ηρεμήσει λίγο για κάποιο διάστημα. Εν τω μεταξύ τις βουρτσιζα τα δόντια και τα ούλα της είναι φουσκωμένα. Τι τραβάνε κι αυτά μωρε!

Εν τω μεταξύ δεν τρώει! Μόνο θηλαζει! Σήμερα έφαγε λίγο ψωμί, 1 αβοκαντο με λαδολεμονο, 7-8 ίνες κρέατος, μια δαγκωνια καροτο, μια δαγκωνια μπανάνα και 6-7 τηγανιτες πατάτες! Ποιος ξέρει πόσες φορές θα ξυπνήσει από πείνα και πόνο!

Συγνώμη για τη λογοδιαρροια λείπει κι ο άντρας μου και πρέπει να τα πω!!!!

QVjlp3.png

Εγώ έχω στηρίξει όλες μου τις ελπίδες για σήμερα το βράδυ στο Depon!!!Για να δούμε...ελπίζω να κοιμηθούμε σήμερα. Εσύ δεν της δίνεις? Φυσικά όχι κανονική δόση, σα να είχε πυρετό, πολύ λιγότερο, ίσα ίσα για να μην ξυπνάει από τον πόνο! Η παιδίατρος μου το έχει πει και το έχω κάνει άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία!!!:idea::wink:

Της δίνω ένα ομοιοπαθητικο παυσίπονο που μου έχει πει η παιδιατρος.

Στο προηγούμενο κύμα οδοντοφυιας τη βοήθησε πολυ, κοιμόταν φανταστικά. Αυτήν την φορά δυστυχώς ξυπνάει με σπαρακτικα κλάματα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

OK! Υπομονή...θα περάσει και αυτό!!!

Το μόνο μου πρόβλημα είναι η δουλειά, διαφορετικά την πάλευα. Σήμερα όμως στη δουλειά ήμουν κομμάτια...δε μπορούσα να λειτουργήσω! Άσε που στη διαδρομή τα μάτια μου έκλειναν!

Δύσκολο...

Εννοείται όταν δουλεύεις ειναι πολυ δύσκολο! Απο αυτήν την όψη είμαι τυχερή, απο την άλλη ακούω την γκρίνια όλη μέρα! Αισθάνομαι οτι έχω χάσει τον έλεγχο, οτι διαμορφώνεται ένας χαρακτήρας που αδυνατω να πιστέψω οτι ειναι δημιούργημα μου! Ειναι ένα απαιτητικό πλάσμα, με διεκδικεί 24 ωρες το 24ωρο. Πως θα βάλω όρια;;

QVjlp3.png

Μη σε πιάνει απελπισία...και κυρίως μην κρίνεις το χαρακτήρα του παιδιού σου από τις άσχημες στιγμές του μόνο. Αυτή τη στιγμή τα μωράκια μας μάς έχουν ανάγκη γιατί μόνα τους δε μπορούν να εξυπηρετηθούν...ούτε μπορούν να πουν πονάω, δεν αισθάνομαι καλά. Ο μόνος τρόπος που έχουν για να μας δείξουν ότι κάτι τα ενοχλεί είναι να κλάψουν ή να γκρινιάξουν...όσο και αν αυτό μπορεί να μας κουράζει. Είναι και αυτός ένας τρόπος επικοινωνίας μαζί μας, ίσως όχι τόσο "μουσικός" αλλά για αυτά ουσιαστικός.

Όσο για το ότι είσαι όλη μέρα μαζί της και κουράζεσαι, να ξέρεις ότι εγώ όταν γύρισα στη δουλειά είχα τύψεις που την άφησα, παρόλο που θα ήταν με τη μητέρα μου! Και έλεγα ότι δεν είμαι καλή μαμά γιατί δεν είμαι δίπλα στο μωρό μου και χάνω στιγμές πολύτιμές που δε θα ξαναγυρίσουν!

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι ποτέ δεν είμαστε 100% χαρούμενοι με αυτό που έχουμε, γιατί βλέπουμε τα προβλήματα πάντα και όχι τα θετικά. Εγώ ότι λείπω από το σπίτι και εσύ ότι είσαι συνέχεια μαζί της και δεν ξεσκάς.

Think positive!!!

Δίκιο έχεις! Δεν ξέρω τι με πιάνει! Ίσως ειναι γιατι είμαι μόνη, μου λείπει ο άντρας μου, η οικογένεια μου στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι μου και σαν κερασάκι στην τούρτα είμαι όλη μέρα με την γκρινιαρουλα μου!

Έν τω μεταξυ τις τελευταίες μέρες θέλει συνεχώς να με βλέπει και ενω δεν ήταν παιδι της αγκαλιάς ξαφνικά θέλει να ειναι αγκαλια μου! :confused: ταυτόχρονα με τα δόντια έχουμε και άγχος αποχωρισμου! :!:

QVjlp3.png

Nina-Nana,σε διαβαζω και νομιζω τα εχω γραψει εγω.Απιστευτη γκρινια αλλα και πολυ πεισμα ρε παιδακι μου.Αυτη τη πριζα του τηλεφωνου την εχει ρημαξει.Δεν την παλευω πια!Μ'εχει φτασει στο σημειο να γκαριζω και αυτος τιποτα.Εκει ομως το βιολι του!Μεχρι και στο χερακι του εδωσα ξυλια,αυτος γελαει!Ελεος!Και αυτο που μου τη δινει περισσοτερο ειναι οτι αν το πω σε καποιον αλλο φιλη η ατομο της οικογενειας οτι ο μικρος με σκαει,λενε ολοι:ελα μωρε,μωρο ειναι!τι σου κανει πια,σας δινει ζωντανια στο σπιτι!Με κανουν και νιωθω χειροτερα λες και αυτοι ξεχασαν τ δικα τους!

Βιβη,εισαι πολυ καθησυχαστικη και αισιοδοξη.Μπραβο,χαιρομαι να διαβαζω και θετικες σκεψεις.Ελπιζω η Μενια να κοιμηθει για να ξεκουραστεις κι εσυ.Θα την πιασει το ντεπονακι.

Εμεις παλευουμε για το γαλα.Προσπαθει ο αντρας μου εδω κι ενα τεταρτο να του το δωσει κι αυτος στριφογυρναει και φευγει.

Καληνυχτα ομορφες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...