Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Το Σαββατοκυριακο αραιωνουμε ε;Εμεις το πρωι ειδαμε την ωραια μερα και ειπαμε να παμε μαρινα φλοισβου.(αυτο που ελεγες tzitzina).Ενας χαμος κοριτσια!Ψαχναμε 45' παρκινγκ και τελικα βαρεθηκαμε και φυγαμε!Πηγαμε Ν.Σμυρνη οπου κι εκει ψαξαμε λιγακι αλλα σε ενα τεταρτακι παρκαραμε και πηγαμε για καφε.Ο μικρος το καταχαρηκε!Ειχε παρα πολυ κοσμο και προπαντως πολλα παιδακια.Κοριτσια,τον πηγαμε κι εμεις κουνιες σημετα.Δεν ενθουσιαδτηκε ιδιαιτερα.Τον εβαλα πρωτα στην κουνια,χαρηκε για 30''. και μετα ηθελε να βγει.Θα τον ξαναπαω με την πρωτη ευκαιρια να συνηθισει.

Tzamin,τι ταλαιπωρια βρε κοριτσακι μου ειναι αυτη;η μικρουλα ειναι ενταξει τωρα;εσυ εισαι καλα;παντως σημερα μου ελεγε μια συναδελφος οτι αυτες τις μερες στο νοσοκομειο γινεται χαμος απο κοσμο μ'αυτη την ιωση που κυκλοφορει.Οσο για τη μυτουλα ριχνω τις αμπουλες του φυσ.ορου.Αν ομως σου ειπαν οτι θελει 4 δεκαρες συριγγες στο καθε ρουθουνι,τοτε εμεις δεν κανουμε τιποτα!Βεβαια,δεν εχει μυξες μονο μια φορα ειχε που κρατησαν 10μετες και τοτε εβαζα αμπουλα και εκανα και λιγη αναρροφηση με τον αναρροφητηρα.

Nina-Nana,εχει "μαλωσει"με το φαγητο ε;παλι καλα που πινει γαλα!Εμενα παλι ο δικος μου εκοψε το γαλα.Απο εκει που επινε 210το πρωι και 260το βραδυ τωρα πινει απο 100!Αναποδα παιδακια!

Μammy,απ'οτι διαβαδα ειχες γενεθλια.Να τα χιλιασεις και να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη!

Tzitzina,εγω απο το διαδικτυο βρηκα μπομπονιερες γαμου,βαφτισης και προσκλητηρια.Θελω μονο να παω απο κοντα να τα δω και να τα κλεισω.Παλι καλα που υπαρχει το internet.Σκεφτεσαι να τρεχαμε μαγαζι μαγαζι;

Καλο βραδυ κοριτσαρες!

NXbrp3.png

Tzitzina,εμας ο δικος μου 4μηνων ειχε πεσει απο το κρεβατι.Απλα παρακολουθησε την αν ειναι ζωηρη,αν τρωει κανονικα και να μην εχει υπνηλια και κανει εμετο.Πιστευω ομως οτι τα μικρα ειναι πολυ ανθεκτικα.Ο δικος μου πεφτει κατω και χτυπαει και συνεχιζει να παιζει σαν να μην εγινε τιποτα.

NXbrp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Mammy χρόνια πολλά και καλά, να έχεις ό,τι επιθυμείς!

Εμείς το Σάββατο βγήκαμε βόλτα και πήγαμε και ψωνίσαμε δίαφορα για τη μπουμπού μας...κυρίως αγοράσαμε διακοσμητικά τοίχου για το δωμάτιό της...πήραμε φιγούρες Forever Friends και με τη Φραουλίτσα που τις κολλάς στον τοίχο και είναι ολόκληρες παραστάσεις! Η μικρή τρελλάθηκε!!!Της έβαλε ο άντρας μου και το καινούριο φωτιστικό - λουλουδάκι - και δεν ήξερε που να πρωτοκοιτάξει!

Το απόγευμα είχαμε παιδικό πάρτι...το πρώτο μας!!!Ήταν πολύ ωραία, παρόλο που όλα τα παιδάκια ήταν πολύ πιο μεγάλα, η Μένια έπαιξε, χόρεψε και ήταν όλο χαμόγελα. Γύρισε σπίτι πτώμα!!!

Χθες δεν καταφέραμε να βγούμε, ήμουν όλη μέρα στην κουζίνα και μαγείρευα! Αυτά από εμάς...

Φιλιά!

Καλημερα κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!:)

Tzamin και Della περαστικα...

Εμεις το Σαββατο κοψαμε μια τουρτιτσα με τα παιδακια στο σπιτι και μετα τα κρατησε η πεθερα μου και πηγαμε στην αδερφη μου,εχει καφε στα Εξαρχεια, οπου ειχε το βραδυ ζωντανη μουσικη,rock-εντεχνο,οι οποιοι ηταν καταπληκτικοι!!!Βεβαια την επομενη μερα ημουν ως συνηθως χαλια :(, με επιασε ο αυχενας μου,εμετους και συνηλθα αργα το απογευμα.Τι κακο και αυτο, μολις βγω μια βολτα και αργησω να κοιμηθω κατευθειαν με πιανει ο αυχενας και με πεθαινει...και να φανταστειτε οτι αλκοολ δεν βαζω ουτε μια γουλια στο στομα μου.Ισως φταιει οτι αλλαξε και ο καιρος που αμεσως με πιανει,οσες φορες εχει τυχει να βγω τελευταια μετα αλλαζει ο καιρος,τυχαιο?...:confused:

Και εμενα η μικρη απο χθες αρχισε μια γκρινια...μυξουλες και βηχαλακι...ελπιζω να το περασουμε ελαφρια!Οσο για τη διατροφη..αυγο,ψαρι, χοιρινο και αρνι μετα το χρονο,χωρις να εχουμε καποια αλλεργια, οποτε Μαρινα,νομιζω ετσι σου ειπε και ο δικος σου ο γιατρος,ειναι της ιδιας "σχολης" με το δικο μου!

Νινα-Νανα μη σκας ειπαμε για το φαι...περνανε και φασεις,μου κανει και εμενα κατι τετοια που και που.

Arma και Della και εγω Περιστεριωτισα ειμαι...Πειραια μενω απο το τοτε που παντρευτηκα.

Η γνωστη πρωινη μου λογοδιαρροια, ειδικα μετα απο Σ/Κ..χαχαχα, φιλια σε ολες και να κανονισμουμε για τη συναντηση!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..

Ευχαριστώ για τις ευχές. Η γενική ούρων είναι καθαρή. Η καλιέργεια θα βγει αύριο. Πολύ ταλαιπωρία αυτή η ίωση. Εύχομαι να μην την κολήσετε. Εγώ είμαι 5η μέρα με πυρετό και η καταροή είναι απίστευτη. Η έλενα είναι καλύτερα αφού σήμερα είναι η 10η μέρα από την στιγμή που εκδηλώθηκε και έχει αρκετή καταροή και βήχα. Την πήγα το πρωι στον παιδικό και τώρα ψάχνω το τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ για να θεωρήσω τα βιβλιάριά μας.

Μαμμυ πολύχρονη.

Σας φιλώ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα και καλη εβδομάδα!

Mammy χρόνια πολλα και απο εμένα! Ο,τι επιθυμείς!

Tzamin πιστεύω δεν θα τραβήξει άλλο η ιωση! Γρήγορα θα είσαι μια χαρα! Και καλα αποτελέσματα γι αύριο!

Tzitzina κι εμείς δεν τρώμε αυγό. Ούτε ψάρι! Μετα το χρόνο!

Βιβη κι εγω χτες πολυ μαγείρεμα είχα. 3 φαγητά και 3 πλυντήρια!

Χτες πήγαμε στα Βριλήσσια να δούμε ένα σπίτι (πολυ ωραίο) και μετα την πήγαμε σε δυο παιδικές χαρές. Στην πρώτη γινόταν της τρελης και δεν βρήκαμε κούνια αλλα κοιτώντας τα παιδάκια έφαγε μπανάνα. Πάλι καλα! Στην δεύτερη έκανε κούνια! Della η δικια μου τρελαινεται για κούνια. Χτες την ώρα που έκανε κούνια "μιλούσε" στα παιδάκια. Πολυ γέλιο είχε!

Κορίτσια με έχει σκάσει! Δεν τρώει! Αρνείται και να δοκιμασει, τι έχει πάθει;;;; Σίγουρα την ενοχλούν τα ουλα της γιατι βάζει το χέρι της σαν οδοντοβουρτσα.

Έν τω μεταξυ γκρινιάζει συνέχεια και στον ύπνο της ειναι πολυ ανήσυχη... Τι να πω!

Σήμερα έφυγε ο άντρας μου για Λονδίνο. Είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά και σίγουρα η μικρη θα πάθει σοκ που δεν θα δει τον μπαμπα της 3 μέρες. Θα βαρεθει τη ζωη της! Κι εγω δεν είμαι στην καλύτερη φάση μου για να την κουμανταρω... Πολυ μελαγχολία....

QVjlp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα.Εβρεχε κι ετσι δεν πηγαμε πουθενα.

Τzamin,πολυ θετικο που βγηκε καθαρη η γενικη.Η μικρη πως ηταν που την αφησες σημερα στον παιδικο;τον συνηθισε καθολου;

Mammy,εχει ενα εκκλησακι στην πειραικη κατω διπλα στο κυμα καοντα εκει που εχει εναν σταυρο μεγαλο.Δεν ξερω αν κανουν μυστηρια εκει ουτε ξερω πως λεγεται αλλα το θυμηθηκα και σκεφτηκα να στο πω.

Βιβη,απο που τα πηρατε τα αυτοκολλητα;ηθελα κι εγω να του παρω αλλα δεν εχω κοιταξει καθολου.

Νινα-Νανα,κι εμενα μου λειπει παρα πολυ το αδελφακι μου.Εχω να τον δω απο το Σεπτεμβριο!

NXbrp3.png

Della εγω είχα πάρει αυτοκόλλητα απο την Ανεμη. Το κατάστημα που έχει στη Θεσσαλονίκη έχει ανοίξει και στην Αθήνα.

Εδω δεν βρέχει αλλα δεν έχω πουθενά να την πάω βόλτα. :rolleyes: όσο λείπει ο μπαμπάς της δυστυχώς δεν θα βγούμε..... :-(:sad: ανυπομονω να μετακομισουμε!

QVjlp3.png

Κι εγω ψυχολογικα ειμαι σκ@τ@.Δεν ξερω για τι ακριβως.Λιγο πολυ μου φταινε ολα.Χθες τσατιστηκα χωρις λογο με τον αντρα μου κι εκανα μεγαλη φασαρια.Γιατι αφησε την πορτα ανοιχτη ενω ειχαμε το κλιματιστικο.Ενιωσα οτι μου πατησε τον καλο!Αρχισα να φωναζω και κοπανησα την πορτα.Το κακο ειναι οτι τρομαξα τον μικρο μου και το καημενο ηταν "ζαρωμενο" μετα.Δεν το ηθελα ουτε το ειχα σκοπο να το κανω αλλα μου βγηκε πολυ αυθορμητο.Ρε κοριτσια,μηπως τρελαινομαι τελικα;Εχω κουραστει πολυ και σωματικα!Το λατρευω απειρα το μωρακι μου και αγαπαω και τον αντρα μου κι εχθες τους στενοχωρησα και τους δυο.Δυσκολο να εισαι μαμα και συζυγος τελικα.Που να αρχισω και τη δουλεια!Απο τα δεντρα θα με κατεβασετε!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Della κι εμένα μου φταίνε όλα. Νευριαζω με το παραμικρό. Η γιογκα με βοηθάει λίγο αλλα δυστυχώς κάνω την ώρα που παίζει η μικρη και έρχεται και με τραβάει η κρέμεται απο πάνω μου και μου χαλάει τη συγκέντρωση και τις ασκήσεις.

Με έχει κουράσει και η μικρη ειναι αρκετα γκρινιάρα τον τελευταίο καιρο και πολυ απαιτητική, δεν έχω ούτε 1 ώρα για μένα.

Νομίζω δεν τρελαινεσαι αλλα βιώνουμε αντίστοιχες φάσεις...

QVjlp3.png

Ξέχασα να γράψω οτι στην μεταβατική περίοδο του χρόνου δηλαδη Άνοιξη και Φθινόπωρο τα άτομα που μελαγχολουν ή έχουν κατάθλιψη ειναι περισσότερα. Δεν θυμάμαι τι εξήγηση δίνουν οι ψυχολόγοι αλλα ειναι αλήθεια.

QVjlp3.png

Γεια σας και παλι!Πηγαμε στον παιδοδερματολογο.Μας ειπε οτι απο τοτε που ειχε παθει το συγκαμα το μεγαλο εξαιτιας της γαστρεντεριτιδας πριν 2μηνες εχει χαλασει ο φραγμος της επιδερμιδας δηλ.η ανωτερη στιβαδα και με το να τον στεγνωνω με το πιστολακι(το οποιο εκανα καθ'υποδειξιν δυο παιδιατρων)τον εκανα χειροτερα.Για τις επομενες δεκα μερες θα κανουμε μια αγωγη και πολυ προσοχη για τους επομενους δυο μηνες.Ο γιος μου στην κυριολεξια μου τσακισε τα νευρα.Επειδη φτασαμε νωριτερα στο γιατρο πηγαμε σε ενα καφε εκει κοντα να περασουμε την ωρα μας και να του ταισω το γιαουρτι.Δεν ξερω τι τον επιασε και γκρινιαζε και τσιριζε απο τη στιγμη που εκατσε.Εννοειται οτι απο τη σκασιλα του δεν εφαγε και μονοεκλαιγε.Μας ακουσε ολο το μαγαζι.Με το που βγηκαμε εξω το εκοψε μαχαιρι.Στο γιατρο βεβαια εδωσε ρεσιταλ ερμηνειας!Δεν μπορουσε να μη δειξει τη χαρη του.Αφηστε κοριτσια!Μεγαλωνω εναν ταλιμπαν.

Τωρα ευτυχως επεσε για υπνο.Καληνυχτα κι απο μενα και ονειρα γλυκα σε ολες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...