Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι!

Μαρινα μου να πω την αλήθεια δεν είμαι τόσο σίγουρη οτι μετα το χρόνο τελειώνουν οι ανάγκες τους κι αρχίζουν τα καπριτσια. Νομίζω οτι κάθε παιδι όταν ειναι έτοιμο να κάνει κατι, θα το κάνει. Δηλαδη δε θεωρω καπριτσιο ένα παιδι πχ 2 χρόνων να ξυπνάει στο κρεβάτι του και να θέλει να παει στην μαμα και στο μπαμπα να συνεχίσει τον ύπνο του. Για να το κάνει κατι το ενοχλει, κατι χρειάζεται, ένα κενό του θέλει γέμισμα. Αν το αφουγκραστούμε και ικανοποιήσουμε την επιθυμία του δημιουργούμε έναν ικανοποιημένο άνθρωπο, σίγουρο για τον εαυτό του, χωρίς ανασφάλειες, ανεξάρτητο. Δεν ξέρω, μπορει να κάνω και λάθος αλλα έτσι το βλέπω εγω.

Tzamin εύχομαι οι εξετάσεις σας να ειναι μια χαρα και η μικρη να ταλαιπωρηθεί όσο λιγότερο γίνεται. Πέρασε ο καιρός κι επιστρέφεις δουλειά ε; Πως αισθάνεσαι; Αλήθεια, με τι ασχολείσαι;

Della κι η δικια μου όταν βλέπει τον μπαμπα της να φεύγει κλαίει. Του έχει αδυναμία. Μάλλον άγχος αποχωρισμου ειναι έτσι όπως το περιγράφεις. Ελπίζω να μη χειροτερέψει όταν πας στη δουλεια! Κι εμένα με θέλει συνεχώς μαζι της και μόλις με χάνει απο τα ματιά της κλαίει.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε? Εμείς μια χαρα!

Tzamin εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Della μου εγώ πολύ θα ήθελα να βραθούμε από κοντά και να γνωριστούν και τα μπεμπέκια μας! Νομίζω ότι ανάλογα με τον καιρό - ελπίζω βέβαια μέχρι τότε να έχει φτιάξει - μπορούμε να πάμε είτε σε κλειστό είτε σε ανοιχτό χώρο. Τι θα λέγατε για μια Κυριακή πρωί (μετά τη φρουτόκρεμα) ή απογευματάκι? Αντε να οργανωθούμε!!!

Μαρίνα εμείς τρώμε ό,τι και εσέις, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε και ψάρι. Μας το έχει πει από τον προηγούμενο μήνα, αλλά δεν έχω βρει φρέσκο μπακαλιαράκι ακόμη γι'αυτό και δεν της έχω δώσει.

Αυγό μας έχει πει από 1 έτους και μετά. Επίσης, έχουμε προσθέσει και πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα!

Αυτά από εμάς. Φιλιά σε όλες!

Καλημερα καλημερα!Ευτυχως ο μικρος ξανακοιμηθηκε!Δεν ελεγε με τιποτα να κοιμηθει.Ηπιε γαλα στις 6.30 και μετα χοροπηδουσε σαν το κατσικι.Μα τι τους βαχουν μεσα στο γαλα μου λετε;

Βιβη,εγω θα ηθελα πολυ να βρεθουμε.Ισως πρωι να ειναι καλυτερα για να εχει πιο πολη ζεστη.Ενα Κυριακατικο πρωινο να μη δουλευει καμια.Νομιζω οτι 1Απριλιου ειναι Κυριακη και ειναι καλα.Τι λετε;Την επομενη εβδομαδα ξεκιναει η μεγαλη βδομαδα.

NXbrp3.png

Καλημέρα και από εμένα. Το μαύρο μου το χάλι έχω. Με κόλησε η μπουμπού και έχω 38.5 πυρετό. Επίσης η θέρμανση της πολύκατοικίας έχει πρόβλημα και έχουμε ψωφόκρυο. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε καλάη Έλενα. Ξερή έπεσε, κιχ δεν έβγαλε όλη νύχτα. Εγώ βέβαια είχα πυρετό το βράδυ αλλά κοιμήθηκα καλύτερα από τις προηγούμενες νύχτες. Την πήγα στον σταθμό στις 8.30 το πρωί και τώρα είμαι σπίτι και ετοιμάζομαι να ξαπλώσω.

Νίνα νανα είμαι υπεύθυνη συνεδρίων σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση. Σε γενικές γραμμές αισθάνομαι καλά που επιστρέφω γιατί έχω ανάγκη να κάνω και κάτι άλλο εκτός από το να είμαι μάνα και νοικοκυρά. Φαντάσου δουλεύω από τα 18 μου χωρίς διάλειμμα οπότε είχα συνηθίσει διαφορετικά. Βέβαια από την άλλη θα μου λείπει συνεχώς το μωρό μου και αν σκεφτείς την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, θα υπάρχει πολύ πίεση στην δουλειά. Επομένως δεν ξέρω πώς αισθάνομαι :rolleyes:. Θα σου πω όταν θα ξεκινήσω.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλό μήνα με 1α μέρα καθυστέρηση!Τι κάνετε ?Εμείς 1α χαρά!

Νίνα Νάνα ωραία πέρασα,αλλά όχι καλύτερα από όλες σας.Το ΣΚ είχε ωραίο καιρό και από ότι διάβασα όλες πήγατε κάπου.Νίνα Νάνα μου αρέσει έτσι όπως γράφεις και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς.Διάβασα αυτά που έγραψες στην Μαρίνα και μου άρεσε το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησες.

Μαρίνα χάρηκα πολύ που είδα νέα σου.Ο μπέμπης τρώει αυτά που έγραψες συν ψάρι,αυγό τον κρόκο και γιαούρτι ή κρέμα.

Τζιτζίνα εμείς δεν παίρνουμε τον μπέμπη στο κρεβάττι γιατί δεν κλαίει τα βράδυα.Τον παίρνουμε τα μεσημέρια όταν πονάνε τα δόντια του.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Ντέλλα ανυπάκουος ο μπέμπης σου.:lol::lol::lol:Τι γνώμη έχεις για τις τιμωρίες όταν μεγαλώσει και δεν κάθεται καλά ή κάνει κάτι που δεν θα είναι σωστό?

Κορίτσια ρωτάω και σας.Όχι μόνο την Ντέλλα.Θα τα βάζετε τιμωρία?

Άρμα εύχομαι ο Βασιλάκης να μην κόλλησε από την μητέρα σου .Επίσης εύχομαι να πάνε όλα καλά στις 7/3.

Τζαμίν περαστικά σου.Εύχομαι να πάνε όλα καλά την Τρίτη.

Τζαμίν ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το επάγγελμα που κάνεις.

Κορίτσια και γω θα ήθελα να βρεθούμε αλλά σίγουρα δεν θα είμαι στην ώρα μου,με τον ρυθμό που τρώει ο μπέμπης.

Ποιο παιδάκι από το καφέ μας τρώει αυγό και πόσες φορές την βδομάδα?Ρωτάω γιατί ο μπέμπης τρώει κάθε μέρα και εκεί που τρελαινόταν τώρα το τρώει με το ζόρι.Φαντάζομαι το βαρέθηκε.

Κορίτσια κλείσαμε ταβέρνα για την βάφτιση με 19 euro το άτομο και το ποτό είναι απεριόριστο.Πώς σας φαίνεται η τιμή?

Καλό μεσημέρι και καλό ΣΚ σε όλες!

Δήμητρα, νομίζω είναι πολύ καλή η τιμή! εμείς για τη βάπτιση είχαμε κλείσει ένα πολύ ωραίο χώρο λίγο έξω από τη Λιβαδειά και ήταν 20 ευρώ το άτομο μαζί με τα ποτά.

Δε νομίζω να ενοχληθεί κάποιος αν καθυστερήσουμε στο ραντεβού της συνάντησης, όλοι μωράκια έχουμε, οπότε καταλαβαίνουμε. Εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στην ημερομηνία, οπότε και για 1η Απριλίου είμαι ok...αρκεί να μην είναι φάρσα!!!!!χαχαχα!!!!!

Καλημερα μανουλες...

Υπεροχη μερα σημερα ,ε?

Εμεις περνουμε τη φρουτοκρεμουλα μας και πηγαινουμε για φαγητο εξω στο παρκο,κανουμε κουνια,τσουλιθρα, περπαταμε λιγακι και γυριζουμε ετοιμοι για υπνο...

Πως πατε ?ολα καλα?

Νινα - Νανα νομιζω θα συμφωνησω μαζι σου για το οτι οι αναγκες των παιδιων δεν τελειωνουν οταν χρονησουν , ομως οταν μηλουσα για καπριτσια αναφερομουν σε περιπτωσεις παιδιων που κλαινε για να διωξουν τον ενα γονιο για να κοιμηθουνε με τον αλλο,για μεγαλυτερα παιδια που ξυπνανε στην μεση της νυχτας και πηγαινουν στο κρεβατι της μαμας χωρις λογο η κλαινε μολις τα βαλουν στο κρεβατι τους....Μαλλον ηταν λιγο αστοχη η λεξη καπριτσιο... Η αληθεια ειναι οτι ειμαι κι εγω ενα τετοιο παιδι που κοιμοταν με τη μαμα του μεχρι τα 18!!! και η αληθεια ειναι οτι εχω σοβαρο προβλημα ακομα και τωρα να μεινω μονη στο σπιτι η να κοιμηθω χωρις τον αντρα μου, φαντασου οτι οταν δουλευει το βραδυ καθομαι ξυπνια και τον περημενω μεχρι να γυρησει... Σε καμια περιπτωση δεν θελω να συμβει κατι τετοιο στο νινιο μου...

Dimista νομιζω οτι κι εγω θα το βαζω τημωριες, αν και λενε οτι ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπιζουμε ανεπιθημητες συμπεριφoρες ειναι να τις αγνοουμε ,δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να καταφερω κατι τετοιο...Κι εγω ανθρωπος ειμαι, νευρικουλης, κακοτροπουλης με τα ορμονικουλια μου ,δεν νομιζω οτι θα τα καταφερω να παραμενω ψυχρεμη, οποτε καλυτερα τημωριες παρα νευρα και φωνες.....

κοριτσια αρχισαμε κι εμεις να προγραμματιζουμε την βαφτηση,λεμε για 15 ιουλιου , ομως δεν εχουμε κανονησει ακομα τιποτα...

Σας ζαλησα παλι,

να ειστε και να περνατε τελεια....

φιλια.....

Καλησπερα κοριτσια.Πηγαμε σημερα και ειδαμε ακομη εναν παιδικο σταθμο.Νομιζω οτι τωρα πλεον εχω ολοκληρωμενη εικονα για να καταληξω που θα τον στειλω.Σ'αυτον που πηγαμε πρωτο θα παμε.

Dimista,ξερω οτι τιμωρια δεν κανει να βαζεις του τυπου απομακρθνση απο το δωματιο.Κανει ομως να του στερησεις κατι που θα θελει πολυ π.χ.να μη βγει να παιξει με τους φιλους του.Θα ηθελα να το τηρησω και να μην αναγκαζομαι να τον στελνω στο δωματιο του για τιμωρια οταν θα μου σπαει τα νευρα.Τον βλεπω ομως πολυ ζορικο οποτε σιγουρα με βλεπω να φωναζω!

Οσον αφορα το αυγουλακι,αν δεν φαει συνεχομενα θα φαει μερα παρα μερα.Εξαρταται απο το τι ωρα ξυπνησει.Παντως δεν το εχει βαρεθει ακομα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Ο μπεμπακος μου συγκαηκε πολυ παλι.Ενω τον αλλαξα χθες στις 20.00 και ηταν μια χαρα στις 22.00 που τον ξανααλλαξα για να βαλουμε πιτζαμες ηταν χαλια.Σημερα πηρα και εκλεισα να τον παω σε παιδοδερματολογο μηπως μας δωσει καμια καλυτερη αγωγη.Εκλεισα ραντεβου για τη Δευτερα στις 7.

Καληνυχτα κοριτσακια και μωρακια!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Καταρχάς Tzamin περαστικά!

Marina μου κι εγω φοβάμαι στον ύπνο μου. Που να δεις όταν λείπει ο άντρας μου. Πριν γεννησω περίμενα να ψιλοξημερωσει για να κοιμηθώ. Τώρα με την μικρη είμαι πτώμα το βράδυ οπότε πέφτω σαν τούβλο.

Είμαι να σκασω! Η μικρη έχει 2 μέρες που τρώει πολυ λίγο φαγητο και κυρίως θηλάζει. Δεν μπορω να το καταλάβω αυτο το παιδι. Εκει που κάποιες μέρες κοντεύει να φάει κι εμάς ξαφνικά σταματάει! Με έχει φάει το άγχος με αυτο το θέμα.

Ήταν ο αδερφός μου απο Θεσσαλονίκη σήμερα Αθήνα και πήγαμε βολτουλα στη Γλυφάδα και στη Βουλιαγμενη. Ωραία ήταν. Μου έχουν λείψει τα αδέρφια μου! :(

Ο άντρας μου άλλαξε εταιρία και δυστυχώς αυτοκίνητο. Είχαμε ένα τέλειο γαλάζιο scoda yeti 1.8 turbo 4χ4 και τώρα του έδωσαν μια μαύρη BMW. Μπλιαχ. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. :rolleyes: μου λείπει το αυτοκινητακι μας. Το βλέπω στο δρόμο και ζηλευω!

ΟΥΦ, αρκετά γκρίνιαξα και σήμερα!

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Εμείς είμαστε λίγο καλύτερα. Η έλενα χτες εκεί που έπαιζε ξαφνικά άρχισε να κλαίει. Με κάψανε τα κρεμμύδια. Κοιτάζω αμέσως την πάνα της και βλέπω ότι μόλις είχε κατουρίσει. Την πήραμε όπως ήτανε και πήγαμε στο Ιασώ για γενική ούρων και καλιέργεια. Μετά από τρία αποτυχιμένα σακουλακια και ενώ ετοιμαζόμασταν να φύγουμε για να μην την ταλαιπωρήσουμε άλλο, κατούρησε σε κυπελάκι, κουφό? Την γενική θα την πάρουμε σήμερα και την καλιέργεια την Τρίτη. Έχω βέβαια μια ελπίδα ότι έτσουξε γιατί ήταν πολύ ερεθισμένη η περιοχή. Σήμερα που ο ερεθισμός είναι καλύτερα δεν έδειξε ενόχληση, ούτε και το βράδυ που δεν ξύπνησε ούτε μια φορά. Ας ελπισουμε ότι δεν είναι τίποτα.

Χτες όσο είμασταν στο Ιασώ και περιμένα με να κατουρίσει (3 ώρες μας πήρε), είχε πολύ μύξα και η νοσοκόμα της έκανε πλύση στην μύτη. Μου είπε να της την κάνω κι εγώ γιατί όταν μένει με μύξα και την καταπίνει κανει βρογχοπνευμονία. Την κράτησα εγώ μπρούμυτα στον νεροχύτι με τα χέρια ακίνητα, και της έβαλε με 10αρα σύριγγα ορό με πίεση. 4 σύριγγες σε κάθε ρουθούνι. Βάρβαρο? Το λυπήθηκα. Βέβαια μετά και για όλο το βράδυ δεν είχε καθόλου μύξα. Σήμαρα το προσπαθήσαμε κι εμείς αλλά δεν τα καταφέραμε πολύ καλά γιατί συνέχισε να έχει καταροή.

Εσείς έχετε άλλες μεθόδους για καθαρισμό μύτης?

Εγώ αισθάνομαι λίγο καλύτερα σήμερα. Το πρωί είχα μόνο 37.5 και μετά το χαπάκωμα είμαι αρκετά καλά. Αλλά βρε κορίτσια πολύ καταροή αυτή η ίσωση.

Αυτά από εμάς. Καλημέρα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin περαστικά και στις δύο. Ταλαιπωρήθηκε η μικρούλα σου...Για τη μύτη εγώ την καθαρίζω με ορό και το otrisalin που ρουφάς.

Εγώ να δείτε πως φοβάμαι όταν είμαι μόνη μου. Ακούω συνέχεια φωνές (ούτε η Ζαν ντ'Αρκ να ήμουν) και πετάγομαι με το παραμικρό. Και μετά έχουμε απαίτηση απο τα μικρούλια να μην έχουν ανησυχίες...

Della περαστικά και σε εσάς. Για τη συνάντηση ωραία είναι και στη μαρίνα που έχω ξαναγράψει, γιατί μπορούμε ακόμη και να μην κάτσουμε σε μαγαζί, να βολτάρουμε εκεί μέχρι να συντονιστούμε. Βεβαια Σαβ/κο γίνεται χαμός, οπότε δεν ξέρω αν θα βολέψει και τόσο.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Dimista πολύ καλή η τιμή. Και εγώ έχω ξεκινήσει προς το παρόν να ψάχνω προσκλητήρια.

Αυγό ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει. Γενικά εμείς τις μεγάλες αλλαγές θα της κάνουμε σε κανα μήνα που θα χρονίσει.

Koρίτσια σήμερα η μικρή, έτσι όπως σκαρφάλωσε στο τραπέζι, γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι της. Έπαθα εγκεφαλικό. Βέβαια εκτός από λίγο κλάμα, η αντίδρασή της ήταν φυσιολογική. Η παιδίατρος μου είπε να την παρακολουθώ και το βράδυ να την ξυπνήσω μία φορά, να δω πως είναι...Αλλά έτσι και αλλιώς θα ξυπνήσει και μόνη της..

Καλό βράδυ!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...