Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κίττυ ευτυχώς που το νερό έπεσε στην καρέκλα.Τυχεροί είσασταν.

Τζιτζίνα όταν λες κάθε μέρα δεν παίρνει ούτε ρεπό?Τον κακομοίρη.

Βιβή μπράβο για την μικρή σας που κάνει μόνη της βήματα.

Ο μπέμπης δεν γκρινιάζει στο αυτοκίνητο.Του αρέσει να κοιτάζει έξω και αν βαρεθεί κοιμάται.

Ντέλλα όπως το έγραψες.Ήταν το επίκεντρο.Το flamigel το έχουμε και μεις.Καθόλου απρόσεκτη δεν είσουν.Αυτά συμβαίνουν.

Α!Και στον παππού του έλεγε συνέχεια άντε ντε.

Καλό απόγευμα μανούλες και μωράκια.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα πάρω και στο Υγεία να ρωτήσω αν κάνουν σε βρέφη. Εύχομαι να του περάσει γρήγορα του μπέμπη σου.

Δήμητρα της δώσαμε το όνομα στο ληξειαρχείο μια εβδομάδα μετά την γέννηση. Ονοματοδοσία λέγεται. Για βάπτιση προς το παρόν δεν το σκεπτόμαστε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια πάλι μετά από πολυυυυ καιρό! Καλή σαρακοστή! Ένα μεγάλο μπράβο στα μπεμπάκια που περπάτησαν, καλά τρεχάματα! Ο Βασιλάκης δεν περπατάει ακόμα μόνος του μόνο όταν πιάνεται από κάπου. Κατα τ'άλλα εδώ και δυο μήνες ξενυχτάμε τρελλά. Από τότε που αρρώστησε ήρθαν τα πάνω κάτω. Και γενικά είναι ντούρασελ. Αφού προχτές κοιμήθηκε όλη νύχτα και εγώ έμεινα ξάγρυπνη περιμένοντάς τον να ξυπνήσει..:lol: Δεν έχει καμία σχέση με την κόρη μου σε τίποτα εκτός από τα δόντια. Και ναι!Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ!Μετά την κόρη μου βέβαια που το 1ο το έβγαλε 18 μηνών δεν αγχώνομαι. Ψωμιά, μπισκότα και ότι γενικά πιάσει στα χέρια του τα καταβροχθίζει. Τουλάχιστον μπορεί να με τρέχει όλη μέρα και όλη νύχτα(να ναι καλά το μωρό μου) αλλά είναι εύκολος στο φαγητό, πρωτόγνωρο επίσης για μένα! Και να πω και στις μανούλες με τα αδύνατα μωράκια να μην αγχώνονται καθόλου. Η κόρη μου κοντεύει 4 και είναι μόλις 13.500. Μια χαρά είναι!Κρίμα το τόσο άγχος που είχα περάσει..μια χαρά μεγάλωσε και είναι μοντελάκι!Τρώει τα πάντα πια και έχει και το ελεύθερο για όλα τα παχυντικά!

Della μου μην τα βάζεις με τον εαυτό σου για το ατυχηματάκι του μικρού. Και όλη την ώρα αγκαλιά να τον έχεις, αν είναι να γίνει θα γίνει. Σε όλες μας έχει τύχει ή θα τύχει..τουλάχιστον να μην είναι πολυ΄σοβαρά. Περαστικά! Είδα κάπου που έλεγες για το κέτρινγκ ''αύρα''. Είναι κοντά στο σπίτι μου. Το ξέρω και το καλοκαίρι είχαν μπουφέ από αυτό σε μια βάφτιση που είχαμε πάει και ήταν όλα εξαιρετικά.

mammy3 βρήκατε τελικά εκκλησία? Με το καλό!

Dimista μπράβο που περάσατε καλά! Φαντάζομαι χαρά οι συγγενείς σου ε? Θα χόρτασε αγκαλιές ο μικρούλης σου! Πάντα καλά να περνάτε!

Κιττυ τυχεροί είσασταν με το νερό! Ευτυχώς!

Τzasmin εμείς ήταν αν κάνουμε σπινθηρογραφημα mag3 και θα το κάναμε στο πρόληψις. Άκου όμως τι έγινε: πάμε για τον καθιερωμένο υπέρηχο(πάλι στο πρόληψις, εκεί τους κάνουμε) και μας βγάζει ότι η διάταση έχει διπλασιαστεί οπότε και πρέπει να πάμε για σπινθηρογράφημα και κυστεογραφία. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε μιας και έδειχνε να μένει σταθερό οπότε αποφασίσαμε να πάμε και αλλού για υπέρηχο. Πήγαμε στο Παπανικολάου που είναι εξαιρετικός στους υπέρηχους και τον συστήνουν γενικά οι παιδίατροι και τελικά δεν είχε διπλασιαστεί. Απλά την ώρα που του το έκανε η άλλη ήταν η κύστη γεμάτη και μάλλον πηγαίνοντας να ουρήσει έδειξε τόσο μεγάλο νούμερο(μάλλον παλλινδρόμησαν τασ ούρα όπως μας είπε ο Παπανικολαου). Οπότε δεν θα κάνουμε σπινθηρογράφημα προς το παρόν αλλά μόνο κυστεογραφία η οποιά μας έχει ακυρωθεί 2 φορές λόγω απεργιών(θα την κάνουμε στο παιδων) και μία λόγω του ότι δεν είχαμε στείρα καλλιέργεια. Τώρα έχουμε 7 του μήνα και ελπίζω να την κάνουμε επιτέλους! Οπότε θα σου έλεγα για το Πρόληψις αλλά μετά από αυτό λίγο στράβωσα. Βέβαια κι εμείς εκεί θα το κάναμε αλλά για υπέρηχο δεν θα ξαναπάω μάλλον εκεί. Περαστικά και για την ιωσούλα σας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Άρμα χάρηκα πολύ που είδα νέα σου.Μοντελάκι η κόρη σου.Ο Βασιλάκης τι βάρος έχει?Δεν φοβάζαι να του δίνεις μπισκοτάκια και ψωμί?Ρωτάω επειδή έγραψες ότι δεν έχει δοντάκια.

Πολλές αγκαλιές χόρτασε.Αλλά δεν είναι δικοί μου συγγενείς είναι του άντρα μου.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την κυστεογραφία.

Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κορίτσια!

Della γράφω τις μικρές ωρες γιατι κοιμάται αργα η μικρη κι όλη μέρα με πρήζει! :rolleyes:

Τις τελευταίες μέρες με το που απομακρύνομαι λίγο πατάει τα κλάματα.

Tzamin περαστικά στην κουκλιτσα! Τι ταλαιπωρια η καημενη! Στον Παρνασσο ήταν ο άντρας μου την Παρασκευή για snowboard. Αλήθεια, να ρωτήσω κατι; Πως καταλάβατε για την ουρολοιμωξη;

Άρμα, πολυ παρήγορο αυτο που εγραψες για τα κιλα.... :P

Dimista μάλλον εσείς περάσατε καλύτερα απο όλες μας ε;; :D

Καληνύχτα κοριτσιαααα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Arma ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλή τύχη με την κυστεογραφία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Μάλλον θα πάω και για το σπινθιρογράφημα και για το τρίπλεξ στο Ιασώ όπου είναι διευθύντρια η παιδίατρός μας και είναι και κοντά μας.

Νινα νανα την ουρολοίμωξη την έπαθε όταν ήταν 3.5 μηνών. Την νύχτα πριν την πάω στο νοσοκομείο πετάχτηκε 3 φορές με απίστευτη τσιρίδα και δεν μπορούσε να ηρεμίσει με τίποτα (ενώ από 2 μηνών κοιμόταν όλο το βράδυ και ξυπνούσε μόνο για πιπίλα). Το πρωί που της άλλαξα την πάνα, μου μύρισαν τα τσίσα της. Κατά τις 10 έκανε 37.4 πυρετό. Όταν πήρα την γιατρό τηλέφωνο και της τα είπα αυτά μου είπε πάρτην όπως είναι και πήγαινε στο νοσοκομείο. Όχι πολύ ευχάριστη εμπειρία, το καημένο ταλαιπωρήθηκε πολύ στο νοσοκομείο με τις εξετάσεις (προσπάθησαν να της πάρουν ούρα με παρακέντιση 2 φορές, δεν τα κατάφεραν και της έβαλαν καθετήρα) και τον καύσωνα (Αύγουστος) και δωμάτιο χωρίς κλιματισμό. Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω. Οπότε όταν έχει το παραμικρό σύμπτωμα, τρέχουμε για εξέταση ούρων.

Παρεπιπτώντος σήμερα είναι λίγο καλύτερα. Κοιμήθηκε και το βράδυ πιο καλά και νομίζω ότι το μπούκωμα άρχισε να υποχωρεί. Ήταν και ζωηρή σήμερα και ευδιάθετη.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin ταλαιπωρηθηκατε πολυ. Σορι που ρώτησα και στο ξαναθυμισα αλλα ας πούμε οτι έχω φοβία με το συγκεκριμένο θέμα.

Τι καλα που ειναι καλύτερα! Περαστικα και πάλι!

QVjlp3.png

Καλησπερα κι απο μενα.Πηγαμε σε εναν παιδικο σταθμο το πρωι.Ο μικρος εκατσε με τα παιδακια κι εμεις καναμε ξεναγηση στον χωρο.Ουτε καταλαβε οτι λειψαμε ενα τεταρτο.Και οταν του λεγαμε να ερθει να φυγουμε και του απλωναμε τα χερια για να ερθει αγκαλια αυτος πηγαινε στα παιδακια.Το Σαββατο θα δουμε ακομα εναν σταθμο και θα καταληξουμε.

Arma,πολυ χαρηκα που εμαθα νεα σου.Καλη επιτυχια στις εξετασεις του Βασιλακη.Περιστεριωτισσα εισαι;

Tzamin,εχει πολυ καλο τμημα και το ΙΑΣΩ.Βεβαια εγω απο τις 3φορες που πηγα τον μικρο οταν ειχε το θεμα με το νυχακι του που εμπαινε μεσα στο κρεας,την τελευταια φορα εμεινα πολυ δυσαρεστημενη.Αφου ομως εχετε την παιδιατρο σας εκει,μην το σκεφτεσαι καθολου.

Καλο απογευμα!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!

Dimista ο Βασιλάκης πριν ένα μήνα ήταν 8830 και 77.5 πόντους. Τώρα πρέπει να έχει πατήσει τα 9 κιλά.Για τα μπισκότα κια το ψωμί δεν φοβάμαι. Τα μιράντα λιώνουν στο στόμα και το ψωμί αν δω ότι κόβει κανα μεγάλο κομμάτι απλά του ανοίγω το στόμα και του το βγάζω. Και στη κόρη μου έτσι έκανα. Αν περίμενα να βγάλει δόντι της είχαμε βάψει! Θα έτρωγε στα 2! :lol:

Nina-Nana πέρασα τρελλές αγωνίες με το βάρος της κόρης μου και τώρα όπου ακούω γαι αδύνατα μωρά και λιγόφαγα σπεύδω να καθησυχασω γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο άγχος δημιουργεί αυτό το πράγμα. Τελικά όμως τσάμπα ανησυχουσα..Αν το παιδί είναι καλά και κεφάτο όλα είναι μια χαρά! Απλά κάποια στιγμή το πέρνεις απόφαση ότι έχεις αδύνατο παιδί και τελειώνει η ιστορία.

Della εύχομαι να συνεχίσει να είναι έτσι καλά ο μικρός σου στον παιδικό και να καταλήξετε στον καλύτερο. Περιστέρι μένω ναι.

Tzasmin καλή επιτυχία και σε εσάς.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια κι ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει επιτέλους η εξέταση να μας φύγει κι εμάς το άγχος, αλλά από την άλλη πάλι κάτι έχει αρχίσει να στραβώνει γιατί από το βράδυ ο μικρός έχει πού βήχα και πολύ φοβάμαι ότι κόλλησε ίωση από τη μαμά μου..θα δείξει.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Arma εύχομαι και εγώ να γίνει η εξέταση του μικρούλη σου και να ξεμπερδέψετε. Είμαστε γειτόνισσες. Και εγώ Περιστέρι μένω.

Della μου φαίνεται ότι τα παιδάκια μας μια χαρά περνάνε χωρίς εμάς όταν έχουν άλλα παιδάκια. Εμάς μας κακοφαίνεται.

Tzamin περαστικούλια.

Nina-Nana τι είναι αυτό το πράγμα. Το ίδιο και η δικιά μου. Όταν με χάσει από το οπτικό της πεδίο τσιρίζει. Και το βράδυ, απο εκεί που κοιμόταν μια χαρά, τώρα τελευταία πετάγεται στον ύπνο της και δεν ξανακοιμάται μόνη της με τίποτα. Χθες ξύπνησε στι 04.00, σηκώθηκε στην κούνια της, την ξάπλωσα,τσίριζε, ξανασηκώθηκε, την ξαναξάπλωσα και κάναμε αυτό το πράγμα μέχρι τις 5.00, που δεν άντεχα άλλο και την πήρα στο κρεββάτι μας. Και δε θέλω καθόλου να μαθει να κοιμάται μαζί μας, γενικά είμαι πολύ κατά αυτού. Όμως βρε κορίτσια, εσείς τι κάνετε στην αντίστοιχη περίπτωση?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Arma εύχομαι να μην κόλλησε ο μικρός σου!

Κι εγω αγχωνομουν πολυ που ειναι αδύνατη. Τώρα το έχω πάρει απόφαση!

Tzitzina και η δικια μου ξύπνησε τα ξημερώματα και έκατσε ξύπνια πάνω απο 1 ώρα. Εγω να σου πω την αλήθεια την παίρνω μαζι μας στο κρεβάτι όταν κάνει αυτο το πράγμα. Δε βλέπω άλλη λύση. Και καταλαβαίνω οτι το έχει ανάγκη!

QVjlp3.png

Καλημερα μανουλες...

Ελπιζω να ειστε ολες καλα..Εμεις χαθηκαμε λιγακι με τα διαβασματα και τις βλακειες αλλα τωρα ειμαστε λιγο πιο χαλαρα...

εχω πολυ καιρο να σας διαβασω και μαλλον εχω χασει επεισοδια...

Εμεις εδω τα ιδια, ο μπεμπουλης μου δεν εχει αρχισει ακομα να περπαταει μονος του και θελει ολη μερα να τον πηγαινω βολτουλες (και ειναι θεωβαρος!!!!) και λεει 4,5 λεξουλες ακομα...βγαλαμε 5 δωντακια και εχει γινει και στρουμπουλουλικο σαν γιουβαρλακι...

Νινα-Νανα και Τζιτζινα και εγω τον περνω το βραδυ στο κρεβατι μας οταν κλαιει, νομιζω οτι το πιο συμαντικο μεχρι να χρονησουνε ειναι να αποκτησουν εμπηστοσυνη και να νιωσουν οτι ανα πασα στιγμη η μαμα θα ειναι εκει μολις την φωναξουν , οταν συμβει αυτο θα ανεξαρτητιποιηθουν και θα απομακρυνθουν μονα τους απο μας , ξεκινωντας απο ασφαλη βαση...

Το προβλημα θα ειναι να συνεχισουμε να το κανουμε αργοτερα, οταν δεν θα το εχουν πραγματικα αναγκη και θα το θελουν απο καπριτσιο....

Ρε κοριτσια με το φαγητο τι κανεται?Εγω εχω να τον παω για εμβολιο κανα 2μηνο (γιατι ειχε κατι δερματολογικο- αλεργικο και μας ειπε η γιατρος οτι πρεπει να περασει καποιος καιρος απο την θεραπεια γιατι υπαρχει κινδυνος υποτροπης)και του δεινω ακομα γαλα- φρουτοκρεμα-μοσχαρι η κοτοπουλο με λαχανικα-κρεμα-γαλα, εχετε αρχισει εσεις αυγο, ψαρι η κατι αλλο?

Να ειστε και να περνατε τελεια...

Γεια σας κορίτσια...

Ευχαριστώ για τις ευχές. Τελικά έκλεισα και τις δύο εξετάσεις για την Τρίτη στο Ιασώ.

Della νομίζω ότι ίσως του μικρού σου να του άρεσε και ο χώρος και να αισθάνθηκε καλά. Εγώ το έλαβα υπ΄όψιν μου το γεγονός ότι την άφησα για την ξενάγηση σε έναν καινούριο χώρο και δεν με αναζήτησε καθόλου.

Εμείς τις τελευταίες νύχτες κοιμόμαστε αγκαλιτσα με την μικρή μου από κάποια ώρα και μετά για να την παρακολουθώ. Σήμερα ίσως την αφήσω στο κρεβάτι της όλη νύχτα. Μου φαίνεται ότι αναπνέει καλύτερα.

Την πήγα και στον σταθμό για δύο ώρες σήμερα γιατί δεν μου έμειναν και πολλές μέρες. Έκλεγε αρκετά όμως η καημενούλα. Αύριο θα την πάω από το πρωί και θα την αφήσω πιο πολύ. Την επόμενη Παρασκευή επιστρέφω στο γραφείο.

Μαρίνα εγώ της δίνω τα πάντα από φαγητό εκτός από ασπράδι αυγού και ψάρι. Ψάρι θα της δώσω με την πρώτη ευκαιρία. Με το ασπράδι ότι μου πει η γιατρός. Της δίνω από το δικό μας φαγητό γιατί ούτως ή άλλως μαγειρεύω αρκετά ελαφρά. Από βδομάδα θα τρώει στον παιδικό όπου τους δίνουν τα πάντα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια και καλο μηνα!Ο μικρος μου με εσκασε σημερα στην κυριολεξια.Σωνει και καλα να ξηλωσει την πριζα του τηλεφωνου.Μαλλιασε η γλωσσα μου να λεω οχι και μη.Τι με το καλο,τι με το κακο,τι με το να του τραβαω την προσοχη με κατι αλλο.Στο τελος του χτυπησα το χερακι κι αυτος αρχισε να γελαει.Με εσκασε ο κερατας.Καταλαβαινει αλλα θελει να κανει το δικο του.Απιστευτο πεισμα και εγωισμος.

Arma,ευχομαι να ειναι καλα ο μικρος σου και να πατε για την εξεταση να ξεμπερδευετε.

Tzitzina και Nina-Nana,κι εμεις τα ιδια κλαματα και τσιριδες εχουμε.Ειδικα αν δει το μπαμπα του να φευγει για δουλεια εχουμε δραματα.Οχι μονο το βραδυ στον υπνο του.Στην κουζινα να παω πλανταζει και θελει αγκαλια για να ηρεμησει.Δεν ξερω αν ειναι αυτο το λεγομενο αγχος αποχωρισμου(εμεις το εχουμε απο σχεδον. 5μηνων),αλλα αν ειναι αυτο και κραταει ως 18μγνων καηκαμε.

Μαρινακι,χαρηκα πολυ που μας εγραψες νεα σου!Οποτε μπορεις,μπαινε να μας γραφεις.

Κοριτσια,τον Απριλιο τελικα θα τα πουμε;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...