Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά!

Della παραστικά στο μικρούλη σου!!!

Εμείς χθες πήγαμε στη Γλυφάδα και βάλαμε τη μικρή στις κούνιες! Χάζεψε με τα πολλά παιδάκια που ήταν μαζεμένα εκεί. Της άρεσε πολύ, παρόλο που ήταν πολύ νυσταγμένη...

Κορίτσια εγώ προτιμώ το Golden όταν έχω και το παιδί μαζί, είναι πιο χαλαρά από κόσμο και μπορείς να κυκλοφορήσεις πιο εύκολα με το καρότσι ακόμη και μέσα στα μαγαζιά. Στο mall γίνεται χαμός και δε μπορείς να κινηθείς. Μια φορά είπαμε να πάμε σινεμά Σάββατο βράδυ και ούτε έργο είδαμε γιατί γινόταν λαικό προσκύνημα, ούτε μπορέσαμε να καθίσουμε να φάμε κάτι από τον κόσμο, ούτε καφέ να πιούμε για τους ίδιους λόγους. Άσε που για να περάσουμε από τις σκάλες έπρεπε να περάσουμε πάνω από διάφορα γυμνασιόπαιδα που κάθονταν εκεί και έτρωγαν...ελλείψη άλλων χρημάτων...χάος! Δεν έχω ξαναπάει εκεί από τότε και ούτε θέλω. Πόσο μάλλον να πάω με το παιδί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια !!!!

εχει χαλασει το λαπτοπ μας και τωρα εχω μπει απο της αδερφη μου. ανοιξα και καινουριο λογ/σμο, γιατι δεν ηξερα κωδικους κλπ.

ο μπεμπης μια χαρα , κανει και μονος του βηματακια, εχουμε 6 δοντάκια , και μασουλαμε ψωμι, μπισκοτα και οτι βρεθει..........

κι εμεις παραλιγοι ατυχημα....ειχαμε βαλει τον βραστηρα για να προσθεσουμε ζεστο νερο στην σουπα , και ενω ο μπεμπης ηταν στο καρεκλακι του, ξαφνικα τραβαει το καλωδιο και σκαει ο βραστηρας με το καυτο νερο ......ευτυχως πανω στην καρεκλα...........και 3 σταγονες στο μπουτακι του.............τι πηγαμε να παθουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!\

Ντελα, περαστικα στο παλικαρι σου......γινονται ρε δευτερόλεπτα ρε γμτ....

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα και Καλη Σαρακοστη κοριτσια.Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα σας φιλεναδες.Ειναι ακομα πρησμενο και γεματη η φουσκαλα.

Σημερα ειμαστε μεσα δεν πηγαμε πουθενα.Ο καορος ειναι χαλια κι εγω μαγειρευα το πρωι οποτε δεν βολταραμε!Εφτιαξα και σιμιγδαλισιο χαλβα.Εδωσα ενα κουταλακι στο γιο μου να δοκιμασει και ξετρελαθηκε.

Tzitzina,εχουμε κλεισει για 27Μαιου.Οσο για σταθμο ακομα δεν ξερω.Εχω δει 3συνολικα και σε αλλους 3που πηρα δεν ειχαν θεσεις.Θελω ακομα δυο να δω αλλα μου φαινεται στον πρωτο θα καταληξω που ειναι ανοιχτα και Αυγουστο.

Κitty,κι εμενα τραβηξε τον βραστηρα αλλα αυτο ευτυχως το προλαβα.Οχι μονο στην πλατη χρειαζομαστε ματια αλλα και δεκα μυαλα για να σκεφτομαστεαπο πριν τι μπορει να κανουν.

Βιβη,εχεις δικιο για τα δυο εμπορικα.Ετσι ακριβως ειναι αλλα πες μου εμενα γιατι το mall μου αρεσει καλυτερα;ειμαι μαζοχα ε;

Νινα-Νανα,πως σου φανηκε το Λουτρακι;εγω εχω παει μονο καλοκαιρι στο coccoon.Ειχε κοσμο χθες;Χειμωνα δεν εχω παει ποτε.

Καλο απογευμα ομορφες!

NXbrp3.png

Della μπορεί και να έχουμε βρεθεί σε διπλανές ξαπλώστρες. Τα καλοκαίρια πηγαίναμε και εμείς εκεί για μπάνιο.

Τον ενοχλεί τον μικρό η φουσκάλα στο μπουσούλημα?

Kitty σε χάσαμε. Αρχισε κιόλας ο μικρούλης να περπατάει? Τέλεια. Ευτυχώς που προλαβατε το ατύχημα.

Εμένα συνήθως κουτουλάει το κεφάλι της έτσι όπως πάει να σηκωθεί στον καναπέ και σήμερα όπως την είχα αγκαλιά και είμασταν όρθιες έκανε μια βουτιά προς τα κάτω και πήγε να μου φύγει. Μου κόπηκαν τα πόδια..Ευτυχώς κρεμάστηκε μόνο ανάποδα και δε σαβουριάστηκε.

Nina-Nana ωραία που πήγατε εκδρομούλα. Εμένα δυστυχώς το αγόρι, δουλεύει κάθε μέρα οπότε δεν υπάρχει χρόνος. Η μπέμπα στο αυτοκίνητο συνήθως μιλάει με τα δέντρα, τα σύννεφα, τα άλλα αμάξια..ή κοιμάται!

Βιβή τώρα έμεινε η ζουζού μου μόνο χωρίς κούνιες. Με την πρώτη ευκαιρία θα την πάω και εγώ..

Φιλιά σε όλες σας και στα μωράκια μας!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina,ουτε εμεις εχουμε παει κουνιες.Ενω ειμαστε συνεχεια εξω,κουνιες δεν εχει παει ποτε.Οσον αφορα το χερι του,τι να πω!μπουσουλαει κανονικοτατα αλλα σηκωνει το πονεμενο δαχτυλακι το γιαβρι μου!Το βλεπω και λιωνω!

Κιττυ,πηρε δρομο ο μικρος ε;μας φαγατε λαχανο!εμεις σηκωνεται,στεκεται και πανω που κανει προσπαθεια να κανει ενα βηματακι πεφτει.Δεν πτοειται ομως καθολου!

Καληνυχτα κοριτσια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κι εμείς σήμερα μέσα! Η μικρη βαρέθηκε τη ζωή της!

Πήραμε τη φριτεζα της τεφαλ που μαγειρευεις με 1 κουταλακι λάδι και η μικρη έχει χλαπακιασει τις τηγανιτες πατάτες!

Έχει 3 μέρες που είναι πιο σταθερή και κάνει περισσότερα βηματακια μόνη της. Άντε να ξεπεράσει το φόβο να αρχίσει να περπατάει καλα!!!!

Το Λουτράκι καλουτσικο!! Γινόταν χαμός και φάγαμε και λίγη κίνηση στην επιστροφή.

Κάληνυχτα κοριτσαρες!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς πολύ καλά...από χθες η μικρή είναι συνέχεια όρθια και προσπαθεί να περπατήσει τελείως μόνη της! Δε θέλει να την κρατάμε και πέρνει φόρα και κάνει αρκετά βήματα. Βέβαια επειδή βιάζεται στο τέλος πέφτει, αλλά έχει αρχίσει να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση!!!

Σε λίγο δε θα την προλαβαίνουμε!

Στο αυτοκίνητο η δικιά μου κοιτάζει γύρω-γύρω και στο τέλος κοιμάται. Σπάνια σε ταξίδι να μην κοιμηθεί.

Αυτά από εμάς!!!

Φιλιά!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς επιστρέψαμε χτες το πρωί εκτάκτως γιατί χιόνιζε πολύ στο χωριό και φοβηθήκαμε μην αποκλειστούμε. Το χωριό είναι στον Παρνασσό. Το δικό μου χωριό λέγεται Τιθορέα και του άντρα μου Πολύδροσο. Απέχουν 25 χιλιόμετρα μεταξύ τους, οπότε όταν πάμε βλέπουμε όλους τους παππούδες και γιαγιάδες. Είναι κοντά στο χιονοδρομικό.

Η Έλενα δυστυχώς είναι άρρωστη από την Παρασκευή με ίωση. Παίρνει αντιβίωση και ένα αποσυμφορητικό. Είχε πυρετό 38.5 τις 2 πρώτες μέρες. Τώρα έχει μπούκωμα και βύχα. Το καημένο δεν κοιμάται και δεν τρώει. Ελπίζω να βελτιωθεί από αύριο. Το ήξερα βέβαια ότι οταν θα ξεκινήσουμε τον παιδικό θα αρχίσουν και αυτά, αλλά είχα μια ελπίδα ότι θα είμαστε και λίγο τυχεροί και δεν θα αρρωστήσει αμέσως. Το Σάββατο αφού είμασταν στο χωριό την πήγα στην Θήβα σε έναν ξάδελφό μου παιδίατρο για να μην γυρίσουμε Αθήνα. Καθώς την εξέταζε λοιπόν άκουσε φυσιματάκι, οπότε είμαστε για τρίπλεξ το συντομότερο :(. Αυτές τις μέρες πρέπει να κάνουμε και σπινθιρογράφιμα νεφρού για την παληνδρόμιση και είμαι να σκάσω. Ο άντρας μου γύρισε το Σάββατο απόγευμα και ήρθε κατ' ευθείαν στο χωριό.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Πως ειστε;εμεις μεσα παλι.Πηρε ο αντρας μου το αυτοκινητο για να παει δουλεια και μεσα ειχαμε το καροτσι του μπεμπη οποτε δεν πηγαμε ουτε περιπατο.

Τzamin,περαστικα στην μικρουλα σου.Κι εμεις φανταχομαι μολις ξεκινησουμε ετσι θα ειμαστε και να δω τι θα κανω που δεν θα δικαιουμαι ουτε μια μερα να λειψω.Για το φυσημα που ανεφερες ξερω μια πολυ καλη παιδοκαρδιολογο που ειχε παει η κουμπαρα μου το παιδακι της για τον ιδιο λογο.Τοτε το ειχαμε ψαξει πολυ και καταληξαμε στο Ωνασειο στην κυρια Λασκαρη.Ειναι φοβερη.Ειχα παει μαζι της τοτε και η συμπεριφορα της ηταν αψογη το ιδιο και οι γνωσεις της.Της κουμπαρας το κοριτδακι το ειδε πρωτη φορα εξι μηνων και μετα δεκαοκτω οπου και ειχε κλεισει το φυσημα.Σπινθηρογραφημα που θα κανετε;στο Παιδων;

Νινα-Νανα,τις "μικρες"ωρες μπαινεις μεσα ε;δεν κοιμασαι εσυ και η μικρη ε;

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Πως ειστε;εμεις μεσα παλι.Πηρε ο αντρας μου το αυτοκινητο για να παει δουλεια και μεσα ειχαμε το καροτσι του μπεμπη οποτε δεν πηγαμε ουτε περιπατο.

Τzamin,περαστικα στην μικρουλα σου.Κι εμεις φανταχομαι μολις ξεκινησουμε ετσι θα ειμαστε και να δω τι θα κανω που δεν θα δικαιουμαι ουτε μια μερα να λειψω.Για το φυσημα που ανεφερες ξερω μια πολυ καλη παιδοκαρδιολογο που ειχε παει η κουμπαρα μου το παιδακι της για τον ιδιο λογο.Τοτε το ειχαμε ψαξει πολυ και καταληξαμε στο Ωνασειο στην κυρια Λασκαρη.Ειναι φοβερη.Ειχα παει μαζι της τοτε και η συμπεριφορα της ηταν αψογη το ιδιο και οι γνωσεις της.Της κουμπαρας το κοριτδακι το ειδε πρωτη φορα εξι μηνων και μετα δεκαοκτω οπου και ειχε κλεισει το φυσημα.Σπινθηρογραφημα που θα κανετε;στο Παιδων;

Νινα-Νανα,τις "μικρες"ωρες μπαινεις μεσα ε;δεν κοιμασαι εσυ και η μικρη ε;

Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το κοιτάξω σίγουρα γιατί δεν έχω ιδέα πού να την πάω. Το σπινθιρογράφημα επίσης δεν ξέρω πού θα το κάνουμε γιατί από δημόσια νοσοκομεία το κάνουν μόνο στο Αλεξάνδρας. Ωάχνω και τα ιδιωτικά και θα δούμε. Έχεις κάτι να προτείνεις?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για την ηλικια της μικρης αν δεχονται.Ξερω οτι εχουν καλο προσωπικο και μηχανηματα στο Υγεια.Δεν ξερω αν κανουν σε βρεφη σπινθηρογραφηματα.Μου κανει εντυπωση παντως σε κανενα παιδων να μην εχουν γ-camera.και δυστυχως δεν δουλευει στο παιδων κανενας συμφοιτητης μου για να ρωτησω.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλή Σαρακοστή!Γυρίσαμε από Σπάρτη εχτές το απόγευμα.Περάσαμε πολύ ωραία.Είχε και ωραίο καιρό.Πήγαμε και βόλτα στην πλατεία της Σπάρτης.Τον μπέμπη δεν τον ντύσαμε γιατί δεν βρήκαμε στολή.Ένα καπελάκι του είχαμε πάρει μόνο και 1α μάσκα bucks banny.Είχαμε και πολλές επισκέψεις για να μας δουν και για να δουν και τον μικρούλη μας.Όταν γυρνάγαμε Αθήνα χιόνιζε και το στρώνε.Γυρνάγαμε με 0βαθμούςC.

Ντέλλα πώς είναι το χεράκι του μικρούλη σου?Του βάζεις κάτι για την φουσκάλα?Πάντως μην ξαναπείς ότι φταις εσύ.Αυτά συμβαίνουν.Για την βάφτιση αν θέλετε να κοιτάμξετε και ταβέρνες.Πόσα άτομα θα είσαστε?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Πηρα τηλ την κουμπαρα μου που ειναι και συναδελφος και δεν ξερει ουτε αυτη.Παντως μου ειπε οτι στο Υγεια ειναι πυρηνικος γιατρος η Γωγου Ληδα που την ειχαμε καθηγητρια στη σχολη.Αρκετα αυστηρη στα θεματα δουλειας αλλα φοβερη γιατρος.Αν δεχονται βρεφη θα κανει πολυ καλη διαγνωση ειναι πολυ εμπειρη.

NXbrp3.png

Κορίτσια και μένα το mall μου αρέσει πιο πολύ από το golden hall.Στο golden hall πηγαίνουν κυριλλάτοι άνθρωποι το mall το θεωρώ πιο απλό .

Μάμμυ χαίρομαι που σου άρεσαν οι προτάσεις μου για τα εκκλησάκια.

Νίνα Νάνα μεγειά τα ρουχαλάκια.

Τζαμίν περαστικά στην Έλενα.Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το σπινθηρογράφημα και επίσης να της φύγει το φυσηματάκι.Κάτι άσχετο την έχετε βαφτίσει?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista,ο μικρος ηταν το επικεντρο ε;παρελασε το σοι για να τον δει;Εμας το χερι μας ειναι καλυτερα.Η φουσκαλα εσκασε οποτε τωρα βαζουμε fucidin. Μεχρι τωρα του εβαζα flamigel εναλλαξ με fucicort.Ασε τι στενοχωρια περασα.Αν επεφτε μονος του και χτυπουσε δεν νομιζω να με πειραζε τοσο.Τωρα ημουν πολυ απροσεκτη.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...