Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Η δικιά μου έχει 2 δόντια. Την ριζογκοφρέτα όμως την τη δίνω από έξι μηνών που δεν έιχε δόντια. Γενικά άρχισα να της δίνω διάφορα από έξι μηνών με πολύ φόβο. Και κατάλαβα ότι είναι πολύ προσεκτική και ότι δεν μπορεί να το καταπιεί το φτήνει. Δεν έχει πνιγεί ούτε μια φορά. Μπορείς να ξεκινήσεις με μπανάνα που γλιστράει πολύ και δεν υπάρχει περίπτωση να της κολήσει κομματάκι. ή με μπισκοτάκι μιραντα που μόλις έρθει σε επαφή με σάλιο διαλύεται. Όταν ξεκινήσεις θα εκπλαγείς...

Της έχω δώσει μπανάνα, μπισκότο, ψωμί μέχρι στιγμής και τα τσακίζει. Απλά σκεφτόμουν τι άλλο καινούριο διαφορετικό να της δώσω στο χερι γι'αυτο σε ρώτησα για ρυζογκροφρέτα. Θα τη δοκιμάσω. Και παρόλο που και εμένα τα φτύνει τα μεγάλα κομμάτια, αγχωνομαι λίγο γιατί είναι λαίμαργη.

Καλά να περάσετε τριήμερο!

Απο που είσαι?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nina-Nana θα τη βγάλουμε Ειρήνη τη μικρή. 3,5 μηνών θα ήταν τέλεια η δικιά σου. Ούτε που θα κατάλαβε τίποτα.

Bιβή εγώ δεν αγχώνομαι λόγω κρύου. Ίσα ίσα που τη βγάζω οποτεδήποτε. Ακόμη και όταν κάνει κρύο, τη ντύνω καλά και βγαίνουμε. Μόνο στην υπερβολική παγωνιά είχαμε μείνει κάποιες μέρες μέσα. Φαντάσου ότι το κολυμβητήριο δεν το έχουμε χάσει ούτε μια μέρα. Απλά στις κούνιες δεν είχα σκεφτεί να την πάω.

Della αν επιτρέπεται πόσο περίπου θα πάει το catering και τί θα περιλαμβάνει περίπου? (Αν θέλεις απαντάς)

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας ωραίες μανούλες με τα ωραία μωράκια σας!

Τι κάνετε?

Νίνα Νάνα Κωνσταντίνο θα τον βαφτίσουμε.

Ντέλλα ρίχνεις και μπουνιές?Να σε φοβόμαστε?:lol::lol::lol:

Πάλι καλά που συμφώνησαν για το catering.Για νυφικό έχεις κοιτάξει?Πάντως ο γάμος έχει περισσότερο τρέξιμο από την βάφτιση.

Νίνα Νάνα είχε στηρίξει το κεφάλι της όταν την βαφτίσατε?Τόσο μικρούλα δεν θα έκλαψε καθόλου ή έκλαψε?Πού την βαφτίσατε?

Μάμμυ σκεφτήκατε τελικά για Εκκλησία?Ένα ωραίο Εκκλησάκι είναι η Αγ.Μαρίνα στον Κάλαμο.Μία ώρα από την Αθήνα.Έχει και θάλασσα.

Αν ήθελες εκτός Αθήνας θα σου έλεγα στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα.Η Εκκλησία μέσα μοιάζει σαν θεατράκι.Σε σκαλάκια κάθονται οι καλεσμένοι.

Σαν να βλέπεις θέατρο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Νίνα Νάνα 8 δόντια?Άλλα 2 και συμπληρώνεται η δεκάδα.Θα είστε κοντά με την Τζαμίν.Ευκαιρία να γνωριστείτε από κοντά.

Τζαμίν καλό τριήμερο.Και μεις θα φύγουμε για Σπάρτη.

Καλό βράδυ σε όλες.

Καλησπερα κοριτσια.Σημερα εχουμε γκρινιτσα παλι τωρα εχει πεσει για νανι.

Μammy,δυστυχως εγω δεν ξερω να σου προτεινω καποιο εκκλησακι.

Tzitzina,κοιταξα απο το διαδικτυο για εταιρειες cateing.εστειλα πολλ e mail,αλλοι μου εκαναν εξωφρενικες προσφορες κι αλλοι δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου απαντησουν.Βρηκα δυο εταιρειες που μως ακομα δεν πηγα να δω.Η μια λεγεται "αυρα" και η αλλη "m+m".Δεν εχουν τιποτα το συγκλονιστικο απλα πραγματα,αυτο θελω κι εγω ομως.Υπολογιζω να μην υπερβουμε πανω απο 12 περιπου ευρω.Να φανταστεις οτι μια εταιρεια παρολο που τους ειπα οτι ειναι στο ορθιο καποια κερασματα και καποια ποτα,μου εκανε την απιστευτη προσφορα των 42ευρω!Και τοτε γιατι να μην παω σε κτημα;Ο κοσμος τρελαθηκε απο την κριση και ζηταει ο,τι να 'ναι.Πιστευω ομως οτι θα το νρω αυτο που ψαχνω.

Dimista,δεν εχω κανει τιποτα ακομα.Λογω του χειρουργειου που προεκυψε,αν κατι -χτυπα ξυλο-δεν πηγαινε καλα,θα εκανα μονο τη βαφτιση οποτε τωρα που πηγαν ολα καλα,θα τα οργανωσω ολα.

Νina-Nana,εχετε τα διπλασια δοντια απο μας.Εμεις 4μονο!

Tzamin,καλη διαμονη και καλα να περασεις.

Elzu,ψιλοχαθηκες.Κitty,το ιδιο!

Καλο βραδυ ομορφες.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Σημερα εχουμε γκρινιτσα παλι τωρα εχει πεσει για νανι.

Μammy,δυστυχως εγω δεν ξερω να σου προτεινω καποιο εκκλησακι.

Tzitzina,κοιταξα απο το διαδικτυο για εταιρειες cateing.εστειλα πολλ e mail,αλλοι μου εκαναν εξωφρενικες προσφορες κι αλλοι δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου απαντησουν.Βρηκα δυο εταιρειες που μως ακομα δεν πηγα να δω.Η μια λεγεται "αυρα" και η αλλη "m+m".Δεν εχουν τιποτα το συγκλονιστικο απλα πραγματα,αυτο θελω κι εγω ομως.Υπολογιζω να μην υπερβουμε πανω απο 12 περιπου ευρω.Να φανταστεις οτι μια εταιρεια παρολο που τους ειπα οτι ειναι στο ορθιο καποια κερασματα και καποια ποτα,μου εκανε την απιστευτη προσφορα των 42ευρω!Και τοτε γιατι να μην παω σε κτημα;Ο κοσμος τρελαθηκε απο την κριση και ζηταει ο,τι να 'ναι.Πιστευω ομως οτι θα το νρω αυτο που ψαχνω.

Dimista,δεν εχω κανει τιποτα ακομα.Λογω του χειρουργειου που προεκυψε,αν κατι -χτυπα ξυλο-δεν πηγαινε καλα,θα εκανα μονο τη βαφτιση οποτε τωρα που πηγαν ολα καλα,θα τα οργανωσω ολα.

Νina-Nana,εχετε τα διπλασια δοντια απο μας.Εμεις 4μονο!

Tzamin,καλη διαμονη και καλα να περασεις.

Elzu,ψιλοχαθηκες.Κitty,το ιδιο!

Καλο βραδυ ομορφες.

NXbrp3.png

Dimista εκλαιγε η καημενη. Το κεφάλι το στήριζε πολυ νωρίς. Στη Θεσσαλονίκη την βαφτίσαμε.

Εμείς ήταν να φύγουμε αύριο για Θεσσαλονίκη αλλα τελικά δεν θα πάμε. Οι μισοί εκει είναι άρρωστοι. Βαριεμαι κι εγω λίγο. Έχουμε και πραγματάκια να κάνουμε. Θα με πρηζει και η μαμα μου που η μικρη δεν τρωει.

Ελπίζω να μην το μετανιωσω που θα μείνουμε Αθήνα.

Καληνύχτα κορίτσια!!!!!!

QVjlp3.png

Ντέλλα και Νίνα Νάνα σας διάβασα απλά μπήκα για να σας ευχηθώ καλό τριήμερο είτε πάτε Θεσσαλονίκη είτε μείνετε Αθήνα.

Α!Μάμμυ σου προτείνω επίσης τον Άγιο Δημήτριο στην Γλυφάδα.Δεν έχω πάει απλά το πρωί διάβαζα ένα περιοδικό και έγραφε για έναν γάμο σε αυτήν την εκκλησία και σε σκέφτηκα.Επειδή είπες παραλιακή στην έγραψα.

Κορίτσια αύριο πάω Σπάρτη.

Τα λέμε όταν γυρίσω.Πάω να δω τηλεόραση.

Καλό βράδυ σε όλες!

Καλημερα κοριτσακια.Εμεις εδω θα ειμαστε το τριημερο.

Dimista,καλο ταξιδι και καλο δρομο να εχετε.

Nina-Nana, καλα να περασετε ο,τι κι αν κανετε.

Καλο τριημερο σε ολες.

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Και εμεις εδω μειναμε, αυριο θα παμε σε κατι φιλους στο Λαγονησι και θα γυρισουμε το απογευματακι.

Dimista καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!!σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για τα εκκλησακια, θελω να κοιταξω τον Αγιο Δημητριο στη Γλυφαδα που ειπες,τα αλλα ειναι αρκετα μακρια!

Nina-Nana και σε εσας καλο ταξιδι,αν αποφασισατε να φυγετε, καλα να περασετε οτι κι αν κανατε τελικα!

Καλα να περασατε ολα τα κοριτσια και τα μπεμπακια σας!!!:-)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τελικά κι εμείς εδω μείναμε. Πρώτο τριήμερο στην Αθήνα, δεν έχω ξανακατσει ποτέ αργία στην πόλη.

Είδαμε δυο σπίτια σήμερα.

Το πρώτο καλο, ολοκαίνουργιο αλλα πολυ basic κατασκευή με τεράστιο σαλόνι σαν γήπεδο ποδοσφαίρου και μικρά δωμάτια. Σε 140 τετραγωνικά πως κατάφερε να βγάλει δωμάτια 3 επί 3;;;; :confused:

Το δεύτερο εκπληκτικό! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Αλλα έχει θόρυβο απο το δρόμο. :(

Μετα πήγαμε βόλτα στο golden hall. Δεν είχα ξαναπαει πότε. Δεν ειχε ψυχη. Πήρα απο benetton για την μικρη για του χρόνου 1 φόρεμα και 7 μπλουζάκια με 45 ευρώ όλα μαζι!!!! 70% έκπτωση. Δεν έχει μείνει πολυ πράγμα γι αυτο κι όλα μπλουζάκια.

Αυτα, σας ζαλισα!

Tzamin γύρισε ο άντρας σου;

Καληνυχτααααα!!!!!!

QVjlp3.png

Καλησπερα στα κοριτσακια που ξεμειναν εδω σαν κι εμενα.Ειχαμε ατυχημα σημερα.Το πρωι εφτιαχνα τα μαλλια μου με το σιδερο μαλλιων και ο μικρος ειχε λυσσαξει να το παρει.Επειδη δεν τον αφησα εσκασε στο κλαμα.Οταν τελειωσα,το εβγαλα απο την πριζα και το πηγα στην κρεβατοκαμαρα να το αφησω να κρυωσει.Εγω ομως προφανως δεν εκλεισα καλα την πορτα και πηγε,το τραβηξε ,το κατεβασε και εχει καψει το αριστερο του χερι.Ολος ο δεικτης απο τη μεσα μερια ειναι μια τεραστια φουσκαλα και αλλη μια στην παλαμη.Πλανταξε στο κλαμα το μωρο και μαχι του κι εγω.Ειμαι ασυγχωρητη για τη μ@λ#κια μου!Ταλαιπωρειται ο καημενουλης γιατι τον ενοχλει οταν μπουσουλαει.Φοβαμαι οτι και το μπουσουλημα θα ειναι ο λογος που θα σκασει η φουσκαλα και πιθανον να χρειαστουμε αντιβιωση μετα.Σκ@τ@.

Νινα-Νανα,με γεια τα καινουρια σας.Σου αρεσε το golden;εμενα το mall μου αρεσει καλυτερα.

Καλο απογευμα φιλεναδες.

NXbrp3.png

....Και εμείς παρείτσα σας..

Della περαστικα στο μικρούλη σου. Τι έπαθε ο καημενούλης μωρέ..Να σου πω όμως, μη τα βάζεις με τον εαυτό σου. Όλοι μας κάποια στιγμή κάτι θα ξεχάσουμε, κάτι δε θα προσέξουμε και τα ζιζάνιακια μας θα πάνε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή..Συμβαίνουν αυτά..Υπομονή και θα του περάσει..

Ψηφίζω και εγώ mall συγκριτικά.

Nina-Nana με γεια σας.

...Όσο για το catering, πραγματικά είναι πανάκριβα απ'ότι βλέπω. Θα βρεις πιστεύω κάτι καλύτερο...Για πότε κλείσατε?

Με το σταθμό τι έκανες τελικά?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Χθες πήγαμε στη Μαρίνα του Φλοίσβου..Είχε τέλεια μέρα..Από κόσμο, χαμός..Η μικρή όλο γελούσε και έπαιζε με ένα αγοράκι φίλο της. Την έβαλα και σε αυτή την πισινούλα με τα αμάξια-πάπιες και το καταευχαριστήθηκε. Τι ωραία που ανοίγει ο καιρός...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Della μου περαστικά στον μικρο σου! Έν τω μεταξυ έχω κάψει κι εγω το χέρι μου με το σίδερο των μαλλιών και ήμουν και σε νησί και έτρεχα με το χερι μεσα σε ενα γιαουρτι στο κέντρο υγείας μέσα στη νύχτα. Τι μου θυμισες τώρα!

Το Golden έτσι κι έτσι. Να πω την αλήθεια δεν μου αρέσουν τα εμπορικά κέντρα.

Σήμερα πήγαμε εκδρομούλα στο Λουτρακι και στο Αλεποχωρι και στη γύρω περιοχή. Όμορφα ήταν! Αν δεν γκρίνιαζε η μικρη στο αυτοκίνητο θα ήταν τέλεια.

Αλήθεια, εσάς γκρινιάζουν;

Καληνύχτα κορίτσια! Φιλιαααααααα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...