Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Sugary καλως ήρθες... Η δικιά μου δεν μου φαίνεται να έχει σύνδρομο αποχωρισμού. Στον σταθμό που την αφήνω και με βλέπει που φεύγω δεν αντιδράει καθόλου. Επίσης στο σπίτι που μετακινούμαι και μένει μόνη σε κάποιο δωμάτιο, μια χαρά κάθεται. Και όταν με αναζητήσει έρχεται και με βρίσκει χωρίς γκρίνια.

Mammy3 τις κανονικές ριζογκοφρέτες της δίνω από τα βιολογικά προιόντα.

Σήμερα τα πήγε μέτρια στον σταθμό. Προσπάθησαν να την κοιμήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Η καημενούλα είχε αναφιλιτά σε όλη την διαδρομή στο αυτοκίνητο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!Τον μπέμπη θα τον βαφτίσουμε 22/4.

Μάμμυ 3 στην περιοχή που μένω.Γαλάτσι δηλαδή.

Ντέλλα ο φωτογράφος κόστισε 600 euro.Τον θέλουμε μόνο για Εκκλησία.Αυτόν που είχαμε στο γάμο μας μόνο για Εκκλησία μας είπε 840 euro.Στενοχωρήθηκα γιατί ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ!Για άλμπουμ θα κάνετε ψηφιακό ?Εμείς ναι.

Νίνα Νάνα πόσο ήτανε όταν την βαφτίσατε?

Τζαμίν τώρα που πηγαίνεις την μικρούλα σου παιδικό γλυτώνεις και μαγειρέματα.

Νίνα Νάνα καλά κάνεις και κάνεις γιόγκα.Σε χαλαρώνει,έτσι δεν είναι?

Ντέλλα σκέφτεστε άλλο χώρο για catering?

Νίνα Νάνα μεγειά τα αρβυλάκια.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Νina-Nana μέσα Μαίου λέμε, έχουμε κλείσει ένα εκκλησάκι στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά έχω έναν ενδοιασμό ότι τελικά είναι πολύ μικρό. Καλύτερα που τη βαφτίσατε μικρούλα. Η αληθεια είναι ότι δε μου αρέσει να είναι πολύ μεγάλο το μωρό στη βάφτισή του, άσχετα αν και εμάς έτσι μας προέκυψε. Και σίγουρα θα σου κάνει καλό η γιόγκα. Οι ορμόνες κάνουν τα δικά τους, οπότε πρέπει να ηρεμήσουν.

Mammy και εγώ στην αρχή κάτι παραλιακό σκεφτόμουν, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά μακριά.

Della θα κάνετε ταυτόχρονα και γάμο? Και τωρα τί θα γίνει που έχει μετά κι'αλλο μυστήριο? Όσο για παιδικό, να κοιτάξεις τον πρώτο.

Tzamin μόλις έτρωγα ρυζογκοφρέτα και σε σκέφτηκα. Η Έλενα πως την τρώει? Δεν πνίγεται? Διστάζω να της δώσω της δικιάς μου. (Παρεπιμπτόντως εμένα δεν έχει ούτε ένα δόντι)

uwJMp2.png?KqESJfSU

Sugary καλως ήρθες, να σου ζήσει το μωράκι σου και όπως σου είπαν τα κορίτσια, σχεδόν όλα τα μωρά ξυπνάνε το βράδυ. Εμένα από πολύ μικρή κοιμόταν σερί, αλλά έχει σχεδόν δυο μήνες που ξυπνάει και κλαίει. Δεν ξέρω αν είναι τα δόντια ή αυτό το λεγόμενο άγχος αποχωρισμού, πάντως άλλα βράδια κοιμάται κατευθείαν και άλλα μας παίρνει κανα δίωρο. Όπως χθες..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι η μόνη που δεν την έχω πάει σε κούνιες? Έχουμε πάει οπουδήποτε αλλού εκτός απο εκεί. Συνήθως πάμε για καφέ. Μήπως σε λίγο θα μιλήσει και θα μου πει "Ρε μάνα, άσε τον καφέ και την πάρτη σου και πήγαινε με κάπου να γυμναστώ και λίγο":p:p

uwJMp2.png?KqESJfSU

Νina-Nana μέσα Μαίου λέμε, έχουμε κλείσει ένα εκκλησάκι στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά έχω έναν ενδοιασμό ότι τελικά είναι πολύ μικρό. Καλύτερα που τη βαφτίσατε μικρούλα. Η αληθεια είναι ότι δε μου αρέσει να είναι πολύ μεγάλο το μωρό στη βάφτισή του, άσχετα αν και εμάς έτσι μας προέκυψε. Και σίγουρα θα σου κάνει καλό η γιόγκα. Οι ορμόνες κάνουν τα δικά τους, οπότε πρέπει να ηρεμήσουν.

Mammy και εγώ στην αρχή κάτι παραλιακό σκεφτόμουν, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά μακριά.

Della θα κάνετε ταυτόχρονα και γάμο? Και τωρα τί θα γίνει που έχει μετά κι'αλλο μυστήριο? Όσο για παιδικό, να κοιτάξεις τον πρώτο.

Tzamin μόλις έτρωγα ρυζογκοφρέτα και σε σκέφτηκα. Η Έλενα πως την τρώει? Δεν πνίγεται? Διστάζω να της δώσω της δικιάς μου. (Παρεπιμπτόντως εμένα δεν έχει ούτε ένα δόντι)

Η δικιά μου έχει 2 δόντια. Την ριζογκοφρέτα όμως την τη δίνω από έξι μηνών που δεν έιχε δόντια. Γενικά άρχισα να της δίνω διάφορα από έξι μηνών με πολύ φόβο. Και κατάλαβα ότι είναι πολύ προσεκτική και ότι δεν μπορεί να το καταπιεί το φτήνει. Δεν έχει πνιγεί ούτε μια φορά. Μπορείς να ξεκινήσεις με μπανάνα που γλιστράει πολύ και δεν υπάρχει περίπτωση να της κολήσει κομματάκι. ή με μπισκοτάκι μιραντα που μόλις έρθει σε επαφή με σάλιο διαλύεται. Όταν ξεκινήσεις θα εκπλαγείς...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Δήμητρα ακόμη δεν της έχουν δώσει μεσημεριανό, μόνο τα φρούτα της. Αλλά όταν ξεκινήσει κανονικά θα την ταίζουν εκεί. Το υπολόγισα και αυτό σαν κόστος για τον παιδικό. Δηλαδή υπολόγισα ότι τον μήνα δίνω περίπου 80 ευρώ για φρούτα και φαγητό της μικρής οπότε αυτό αφαιρείται από το μηνιάτικο του παιδικού. Αν και έχω αρχίσει και της δίνω από το δικό μας φαγητό όταν είναι εφικτό. Ούτως ή άλλως μαγειρεύω αρκετά ελαφρά για εμάς. Όχι τηγανιτά δεν πολυτσιγαρίζω, λίγο αλάτι, λίγο λάδι. Της έχω δώσει αρκετές φορές από το φαγητό μας. Μεγάλη ευκολία.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Della και εγώ τον πρώτο σταθμό θα σου έλεγα να προτιμήσεις. Αν δε μπορείς να τους δεις σε ώρα λειτουργίας δε μπορείς να έχεις άποψη...και θα πάει το μωράκι σου εκεί, οπότε δεν είναι να το ρισκάρεις!

Tzitzina, ούτε εγώ την έχω πάει ακόμη σε κούνιες...για να είμαι ειληκρινής φοβάμαι λίγο τον κρύο καιρό και το αποφεύγω. Την βγάζω έξω πολύ ελεγχόμενα. Είμαι υπερβολική????

Εμείς την βαφτίσαμε τον Οκτώβριο. Ήταν πολύ μικρή, αλλά σκέφτηκα καλύτερα μικρή από το να είναι πολύ μεγάλη. Μάλλον ήταν σωστή απόφαση, γιατί έτσι όπως έχει γίνει θηριάκι τώρα, δε θα άφηνε ούτε τρίχα από τα γένια του παπά!!!

Nina-nana είναι καθαρά ορμονικό το θέμα. Το είχα και εγώ και δε θήλασα και τόσο όσο εσύ. Βέβαια, το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκα με το θηλασμό πολύ γιατί έκανα 2 φορές μαστίτιδα και είχα και πυρετό. Anyway, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα εκείνη την ώρα ή αν δεν μπορείς να το ελέγξεις, να έχεις από πριν σκεφτεί κάτι που θα σου αποσπάσει την προσοχή από αυτές τις σκέψεις και να συγκεντρωθείς σε αυτό...σε εμένα έπιασε πάντως!

...και μετά λέτε ότι εσείς γράφετε πολλά!!!!!!!!!

Καλό βράδυ!!!!

Καλησπερα κοριτσαρες.Πηγαμε στον παιδικο το πρωι και τον ειδαμε απο κοντα.Πολυ φιλικη η υπευθυνη και δειχνει εξυπηρετικη.Ειδαμε και τις ταξεις.Στο βρεφικο τμημα ειναι οκτω παιδακια.Εκεινη την ωρα τα πεντε κοιμοντουσαν και τα τρια τα απασχολουσαν οι παιδαγωγοι.Η μια κοπελα ηρθε να παρει τον μικρο αγκαλια κι αυτος πηγε.Τον εβαλε διπλα στα παιδακια και ο δικος μου πηγε κατευθειαν στο αγορακι και τον χαιδεψε στο προσωπο(αγαρμπα βεβαια παλι καλα που δεν του εβγαλε τα ματια).Το αλλο αγορακι καθισε και ο δικος μου πηρε ενα παιχνιδακι να παιξει αλλα σε δευτερολεπτα το αφησε και ηρθε σ'εμας.Παντως ενω ολα φαινομενικα τουλαχιστον ειναι καλα,εγω στενοχωρεθηκα πολυ.Πως θα κατσει ο μικρουλης μου σε ενα ξενο μερος που σιγουρα δεν τον πονανε οπως εγω.Αχ!Για μενα θα ειναι πιο δυσκολος ο αποχωρισμος!Κατα τ'αλλα η κτιριακη υποδομη δεν με ξετρελανε καθολου.Παλιο το κτιριο.Περιποιημενο,βαμμενο,καθαρο αλλα παλιο.

Τελοσπαντων,θα παω να δω κι αλλους.Εχω ακομα τρεις υποψιν μου.

Οσο για το γαμο και τη βαφτιση,θα τα κανουμε οπως ειχαμε σκεφτει αρχικα.Το catering θα γινει στο προαυλιο οπως αρχικα ειχε συμφωνηθει.Το επομενο μυστηριο τους ειπε ο παπας θα χαιρετησουν στην πισω μερια της εκκλησιας.Τωρα αυτα ολα στην πραξη θα δειξουν.Το πολυ πολυ θα ....παιξουμε μπουνιες!

Καλο βραδυ φιλεναδες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα!

Κορίτσια βγάλαμε και το 8ο δοντακι!

Tzamin κι εγω πριν βγάλει δόντια της έδινα ρυζογκοφρετα χωρίς σουσαμι αλλα μετα όταν έβγαλε τις δονταρες φοβάμαι μην κόψει κομμάτι μεγάλο πριν το μαλακωσει. Δικαιολογημένα φοβάμαι ή να της ξαναδωσω; Τι λες;

Η δικια μου έχει φάει κόλλημα με το φως. Όλη μέρα αυτο δείχνει. :rolleyes:

Tzitzina, Dimista τι όνομα θα δώσετε; Della Κωνσταντίνος ειναι ο πεθερος σου η ο μπαμπάς σου;

Εμείς τη βαφτίσαμε όταν ήταν 3,5 μηνών. Τέλη Ιουλίου δηλαδη.

Κορίτσια να δω ποτε θα προλαβαίνω να κάνω γιογκα. Ειναι και προγράμμα 90 λεπτών τρομάρα μου! :confused:

QVjlp3.png

Α, χτες είδαμε 3 ωραία σπίτια στα Βριλλησια.

Tzamin το ένα ήταν στην Μαρτίου, το δεύτερο στην Μακεδονίας και το τρίτο στη Σισμανογλειου κοντα στο μεγάλο πάρκο. Τα ξέρεις τα σημεία;

QVjlp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Della ελπιζω να μην χρειαστουν μπουνιες...δεν θα βολευει και με το νυφικο!Εχεις βρει catering?Εχεις καμια ιδεα ποσο στοιχιζει?

Nina-Nana και εγω θελω να ξεκινησω γυμναστηριο...αλλα δεν ξερω ποτε θα προλαβαινω...:(

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κορίτσια...

Νινα Νανα κοντεύετε να τα βγάλετε ολα τα δόντια. Μπράβο το κοριτσάκι. Δεν θα τραβήξει για μήνες ο πόνος από την οδοντοφυία. Νομίζω ότι αφού έχει τόσα δοντάκια δεν πρέπει να την φοβάσαι γιατί θα τα μασάει περισσότερο.

Τα μέρη που λες τα ξέρω. Η Μακεδονίας προς τα πάνω βγαίνει πολύ κοντά σε μένα. Αν δεις τον χάρτη εγώ μένω στην Μαινάλου. Η Σισμανογλείου είναι από την άλλη μεριά της Λ.Πεντέλης. Προσωπικά νομίζω ότι η από εδ'ω πλευρά που είναι τα άλλα δύο σπίτια και η Ανάληψη είναι πιο οργανωμένη. Μου αρέσει περισσότερο. Όπου και να πάτε όμως όλη η περιοχή είναι φανταστική. Είμαστε εδώ 7 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Νομίζω ότι συνδιάζει τα πάντα. Είναι τέλεια.

Κορίτσια σας αφήνω. Φεύγω για το τριήμερο. Πάω να πάρω την μπουμπού από τον παιδικό και φεύγω για το χωριό. Το Σάββατο που θα επιστρέψει ο μπαμπάς μας θα έρθει να μας συναντήσει εκεί.

Πολλά φιλιά. Καλά να περάσετε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...