Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ψυχολογία όχι και τόσο καλή. Πάντα το πρώτο βράδυ που λείπει ο άντρας μου είμαι πολύ πεσμένη.

Della σήμερα μετά τον παιδικό ήμουν εγώ κολημένη πάνω στην μικρή μου. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχω εγώ. Η δική μου εξάρτηση είναι χειρότερη.

Πάντως η Έλενα ήταν ευδιάθετη από την στιγμή που μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να γυρίσουμε σπίτι. Βέβαια το βράδυ ενώ με το που πίνει το γάλα της πέφτει ξερή, σήμερα της πήρε 15 λεπτά. Μπορεί να φταίει που συνήθως το βράδυ την ταϊζει και την βάζει για ύπνο ο μπαμπάς. Ίσως που δεν τον είδε καθόλου, ή και να ήταν τυχαίο. Λέτε να την δυσκολευτεί πιο πολύ που ταυτόχρονα κάνουμε την προσαρμογή και λείπει και ο μπαμπάς? Ελπίζω όχι.

Νινα Νανα νομίζω ότι λέγεται πάρκο Θεοδωράκη. Θα έχω το νου μου αν δω κάποιο ενοικιαστήριο. Εγώ μένω 10 λεπτά ποδαρόδρομο από την Ανάληψη. Κοντά στα jumbo.

Σας φιλώ κορίτσια.... καλό βράδυ!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin ξέχασα να ευχηθώ. Χρόνια του πολλα, να τον χαίρεσαι! Του 72 είναι; Κι ο δικός μου!

Τελικά το ίδιο παρκο λέμε. Μπακογιάννη είναι ο δρόμος απο την άλλη μεριά. Πλατειών και Υμηττού οι άλλοι δυο που ενώνονται.

Πάντως σε καταλαβαίνω. Κι εγω όταν φεύγει ψιλοχαλια είμαι. Και δεν θα αργήσει το επόμενο ταξίδι.

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ώραίες οι προτάσεις σας...γιατί όχι, καλό θα μας κάνει ένα τέτοιο δώρο!!!

Εγώ στη μικρή μου της δίνω ακόμη αλεσμένα, μόνο λίγο ψωμάκι της δίνω στο χέρι τώρα τελευταία...έχω αργήσει??? Η παιδίατρος πάντως μου είπε να αρχίσω να δοκιμάζω αλλά με προσοχή.

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε?

Tzamin να χαίρεσαι τον άντρα σου. Μια χαρά η μικρή με το σταθμό έτσι? Και εγώ περιμένω μέχρι τον άλλο μήνα να δω τι θα κάνει η μαμά μου, για να ψαξω μετά για παιδικό.

Πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσω και τις ετοιμασίες για τη βάπτιση γιατί στο τέλος θα τρέχω.

Εμείς με τον άντρα μου έχουμε 4 χρόνια διαφορά.

Η μικρή αν της δώσω κάτι στο χέρι και της πω να το φάει, το τσακίζει, αλλά πασαλείβεται. Θέλω να ξεκινήσω να μην τα αλέθω πολύ τα φαγητά της, αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμη με την παιδίατρο. Κατα τ'αλλα και εμείς βολτάρουμε όσο μπορούμε γιατί όταν ξεκινήσω δουλειά θα έχουμε μόνο μια μέρα ελεύθερη.

Dimista μην αγχώνεσαι με τα κιλά του μικρού. Από τη στιγμή που αναπτύσσεται φυσιολογικα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που θα είναι στιλάκι πάντα!:P

Φιλιά σε όλες!!

(Και μετά έλεγε η mammy ότι έχει λογοδιάροια...Ευτυχώς που έχω μαγείρεμα, αλλιώς θα σας έπρηζα ακόμη...):tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα φιλεναδες.Μολις γυρισαμε απο βολτα.Θα του ζεστανω σε λιγακι το φαγητο του για να κρυωσει λιγο και να φαμε κατα τις 2.30.

Tzamin,να τον χαιρεσαι και να ειστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι.

Κοριτσια,πηρα τηλ.στους δυο υποψηφιους παιδικους σταθμους να κλεισω ραντεβου για να παμε να τους δουμε απο κοντα.Ο ενας σταθμος μου ειπε ελατε οποτε θελετε χωρις ραντεβου 9-3 να δειτε πως δουλευουμε.Στον δευτερο μου ειπαν να κλεισουμε ραντεβου απογευμα που δεν θα εχει παιδια για να μην αναστατωθουν.Πως σας φαινονται οι δυο απαντησεις;εγω ειμαι θετικη προς τον πρωτο.Εσεις πως το βλεπετε;θελω τη γνωμη σας.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια είμαι λίγο στανοχωρημενη. Είχαμε κανονίσει να δούμε ένα φανταστικό σπίτι αλλα δυστυχώς νοικιαστηκε! :(

Έν τω μεταξύ ήταν ξενοικιαστο 6 μήνες και τώρα βρήκαν να το πάρουν. Τι ατυχία. Κι είναι υπέροχο κι ακριβώς εκει που θέλαμε. Tzamin στην Αγ. Αντωνιου αν ξέρεις, κοντα στο πάρκο της Αττικης Οδού που είναι ο Σκλαβενιτης. ΟΥΦ!

Σορι για το πρηξιμο αλλα μόλις το έμαθα κι ο συζυξ έχει παρουσίαση και δεν μπορω να του το πω οπότε θα εσκαγα.

Tzitzina αν έχεις εσυ λογοδιαρροια εγω τι έχω; Ποτε είναι η βάφτιση και που θα την κανετε;

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Περάσαμε πολύ ευχάριστα με την μικρή μου. Μόλις μπήκαμε σπίτι και κοιμήθηκε. Την πήγα στις 10.30 στον σταθμό και την άφησα μιάμιση ώρα. Τα πήγε πολύ καλά σήμερα. Δεν έκλαψε καθόλου. Την ταϊσανε, την αλλάξανε και όλα καλά. Όσο ήταν στον σταθμό πήγα για έναν καφέ στο Avenue. Όταν την πήρα πήγαμε στις κούνιες όπου έκανε πολύ κούνια και μετά την άφησα να μπουσουλήσει και να παίξει στα χαλήκια. Χαιρότανε πολύ η μπουμπού μου. Την τάισα στο πάρκο. Μετά κάναμε μια μεγάλη βόλτα που κατέληξε στο σούπερ μάρκετ και μετά σπίτι. Πολύ ωραίο καιρό είχε σήμερα.

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια μου.

Νινα Νανα μην στεναχωριέσαι. Θα δεις που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ένα φιλικό μας ζευγάρι που μένει εκεί που λές ακούνε ένα συνεχές βουιτό από την Αττική Οδό. Οπότε όταν θα βλέπεις σπίτια να βγαίνεις στο μπαλκόνι να το προσέχεις και αυτό γιατί θα είναι ενοχλητικό το καλοκαίρι.

Della εννοείται τον πρώτο. Το να κλείσεις ραντεβού πριν πας το καταλαβαίνω, αλλά να κλείσεις ραντεβού απόγευμα για να μην ενοχλήσεις τα παιδιά δεν θα μου άρεσε καθόλου. Αν δεν δεις τον σταθμό σε λειτουργία πώς θα μπορέσεις να τον κρίνεις?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin ευχαριστω για την πληροφορία! Νομίζαμε δεν είχε θόρυβο γιατι η Αττική σε εκείνο το σημείο είναι υπόγεια.

Εγω αν την αφηνα στο πάρκο θα τα έτρωγε όλα τα χαλίκια! :rolleyes:

QVjlp3.png

Γεια σας κοριτσια !! Ειμαι καινουργια στο καφε σας! Εγω γέννησα τον Μαιο και το κοριτσακι μου ειναι 9 μηνών και 1 εβδομαδας περίπου.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τωρα είναι τα δοντάκια της , το συνδρομο του αποχωρισμου και η προσκόλληση πάνω μου !!! Περναμε πολύ δύσκολα τις τελευταιες εβδομαδες.... Καμια με παρόμοια εμπειρία?

Tzamin, κι εγω το ιδιο ακριβως σκεφτηκα.Ηθελα απλα και τη γνωμη σας μηπως κι εγω το βλεπω μονιπλευρα η συναισθηματικα.Μπραβο στην Ελενα παντως.Προς το παρον πατε καλα.

Sugary,καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσακι.Να σου ζησει η μπουμπουκα σου.Κι εμεις τα ιδια εχουμε.Χθες μειναμε ξυπνιοι 1-3 τα ξημερωματα κι εγω σημερα ολη μερα εχω τρομερο πονοκεφαλο.Που θα παει θα περασουν αυτα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Σας διάβασα αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω γιατί θέλω να κοιμηθώ.

Sugary καλώςήρθες στο cafe μας !Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου.

Σύνδρομο αποχωρισμού εννοείς ότι δεν μπορεί να σε αποχωριστεί με τπτ?

Κορίτσια ο μπέμπης είπε σήμερα συλλαβιστά μαμά και μπαμπά και χάρηκα πάρα πολύ.Έχει ξεκινήσει και κάνει βηματάκια όταν τον κρατάμε.Το πρωί τον πήγα βόλτα με το καρότσι.

Σάββατο βράδυ βγήκα με τον άντρα μου,την κουμπάρα μας και τον άντρα της .Πήγαμε σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική.Την Κυριακή μεσημέρι πήγαμε για πίτσα με τον κουμπάρο μας, την γυναίκα του και έναν φίλο του κουμπάρου μας.Το Σάββατο μεσημέρι κλείσαμε φωτογράφο για την βάπτιση.Περάσαμε ωραίο ΣΚ!Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista ποτε θα βαφτισετε τον μπεμπη; Τελικά εμείς τη βαφτίσαμε πολυ νωρίς!

Sugary καλώς ήρθες! Αχ όλες τα ίδια τραβάμε.

Della τελικά το καφε μας ειναι το καφε της αυπνοιας! Η των ξενυχτηδων μωρων.

Η δικια μου κοιμήθηκε 11 και σήμερα όλη μέρα δεν είχε κοιμηθει σχεδόν καθόλου. Έν τω μεταξυ βήχας στον ύπνο της (όχι πολυ ούτε συχνα) και φοβάμαι μην ειναι αλλεργία σε κάτι. Έχω εμμονή και βλέπω παντού αλλεργιες; :confused:

Σήμερα πήρα κάτι τέλεια μπορντω αρβυλακια απο το ατρατιβο. :tongue:

Απο αύριο ξεκινάω πάλι τη γιογκα στο σπίτι γιατι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μου έχουν δημιουργηθεί και άσχημα συναισθήματα την ώρα των θηλασμων και διάβασα οτι ειναι απο τις ορμονες και η λύση ειναι γυμναστική.

QVjlp3.png

Καλημερα σε ολες.Οι δυο αντρες μου ξανακοιμηθηκαν μετα το γαλα κι εγω βλεπω τηλεοραση.

Dimista,ποσο κοστιζει ο φωτογραφος;εμεις χθες πηγαμε και φτιαξαμε τις αδειες του γαμου και τα χαρτια για ρη βαφτιση.Κι ενω ειχαμε πει στον παπα οτι θα κανουμε catering μετα να μη βαλει αλλο μυστηριο,ο αλλος παπας επιασε κι εβαλε μετα κι αλλη βαφτιση.Τσατιστηκα,σκεφτηκαμε να αλλαξουμε ημερομηνια αλλα μετα παει Σεπτεμβριο οποτε τη φαγαμε και κατσαμε.Ηδη τον Μαιο θα ειναι μεγαλο μωρο,σκεψου τον Σεπτεμβριο.

Νινα-Νανα,καλα θα κανεις να ξεκινησεις γιογκα,ηρεμει απιστευτα.Εγω δυο φορες εχω κανει αλλα δεν τα καταφερνω να δενομαι κομπος!Οταν λες ασχημα συναισθηματα τι εννοεις;εγω εχω κατι ασυλληπτες φοβιες!Οταν τον παω βολτα για παραδειγμα,φοβαμαι μην μου τον κλεψουν.Και σκεψου οτι δεν θηλαζω και ειμαι ετσι"για τα δεντρα".

NXbrp3.png

Καλημερα!!!

Tzamin να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Sugary καλως ηρθες στην παρεα μας!Δυο βρομαδες τωρα και εγω τα ιδια τραβαω καθε βραδυ γκρινια...

Βιβη να ζησετε,νομιζω οτι τα κοριτσια σου ειπαν το καλυτερο δωρο;).

Εκτος απο σταθμο και εγω πρεπει να ασχοληθω με τη βαφτιση...σκεφτομαι για αρχες με μεσα Μαϊου και ακομα δεν εχω αποφασισει εκκλησια,νομιζω σας το εχω ξαναπει,θελω ενα μικρο παραλιακο εκκλησακι,εντος Αττικης, εχετε καμια ιδεα?

Dimista εσεις που θα κανετε την βαφτιση?

Della και εγω τον πρωτο σταθμο νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις, να δεις μονο τους χωρους οταν λειπουν τα παιδακια δεν εχει νοημα, το θεμα ειναι δεις και πως λειτουργουν με τα παιδια.

Tzamin να σε ρωτησω, νομιζω οτι εσυ ειπες οτι της δινεις ρυζογκοφρετες, ειναι παιδικες ή αυτες που εχουν συνηθως στα βιολογικα προιοντα?

Ξυπνησε...φιλακια σε ολες!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Della μου αρέσει η γιογκα. Κάνω απο μικρη και έκανα και στην εγκυμοσύνη απο την αρχη μέχρι το τέλος που είχα την κοιλιά τουρλα! Ελπίζω να με ηρεμήσει λίγο γιατι τον τελευταίο καιρο είτε βάζω τα κλάματα χωρίς λόγο, είτε νευριαζω χωρίς λόγο, είτε αισθάνομαι περίεργα όταν θηλάζει. Έναν εκνευρισμό, μια ανυπομονησία να τελειώνει, μια ευαισθησία στις θηλές. Όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης δηλαδη εκτός απο αναγουλα! :rolleyes:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...