Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Η μπεμπα κανει βηματα μονη της ναι βεβαια πεφτει συχνα ακομα αλλα δεν την κραταμε. Νινα-Νανα εμενα η δικια μου ηταν 2710 τωρα ειναι 8600 και 74 ποντους. Δυστυχως ομως δεν μπορει να φαει οτι τρωνε τα δικα σας μωρα. Πριν απο ενα μηνα σταματησα να θηλαζω και ειναι αλεργικη σε οτι εχει αγελαδινο γαλα οποτε πινει ειδικο γαλα και τρωει αντιαλεργικη κρεμα. Οποτε και μπισκοτα,γιαουρτια,ψαρι και πορτοκαλι θα δοκιμασουμε μετα τον χρονο.

Άννα κι εμένα έχει αλλεργία απλα συνεχίζει να θηλάζει οπότε δεν πίνει υποαλλεργικό. Πολυ ζόρι η διατροφη μου. Φαντάζομαι κι εσυ ζοριστηκες ε;

Κι εμένα αυτές τις μέρες ξεκίνησε να κάνει βηματακια μόνη της αλλα ακόμα ψιλοφοβάται. Ανυπομονω να περπατήσει για να είναι πολυ σταθερή το καλοκαίρι.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Περάσαμε πολύ ωραία χθες. Βγήκαμε οι δυο μας το βραδάκι, ευτυχώς η μητέρα μου κράτησε τη μικρή, και πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στο Γέρακα, με "δημιουργικά" μεσογειακά πιάτα (έτσι διαφημίζεται και αποδείχτηκε ότι έτσι ήταν κιόλας). Περάσαμε πολύ όμορφα και το ευχαριστηθήκαμε γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και πολλές ευκαιρείες να το κάνουμε αυτό πια.

Τα δωράκια μας συμφωνήσαμε να τα ανταλλάξουμε το σκ γιατί κανένας δεν είχε προλάβει να ψωνίσει κάτι:lol:!!!

...και επειδή είμαι και γκαντέμω...όπως την ημέρα του γάμου μου ήμουν αδιάθετη...έτσι και χθες!!!Πως τα καταφέρνω έτσι πάντα δεν το έχω καταλάβει. Και έχω να δηλώσω ότι μου ήρθε ξανά περίοδος μετά από 1,5 χρόνο(από 07/2010)!!!!Φοβερό????

Όσο για τις διαφορές ηλικίας με τους άντρες σας έχω να πω ότι είστε πολύ προβλεπέ όλες σας!!!!!!Εγώ του ρίχνω...3 μήνες

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Σήμερα οι γονείς μου κράτησαν τον μπέμπη ,ο άντρας μου είναι στην δουλειά και γω βρήκα ευκαιρία να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι.Τελείωσα πριν λίγο.Το σπίτι είναι στην εντέλεια,λάμπει,αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει.Το βράδυ θα βγω με τον άντρα μου.

Νίνα Νάνα δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη.Την ερώτηση σου την έκανα για να δω τι φταίει και είναι αδύνατος ο μικρός μου.Ο μπέμπης μου γεννήθηκε 2570.

Νίνα Νάνα αν υπάρχει αληθινή αγάπη και πραγματική σε 1 ζευγάρι η διαφορά ηλικίας είναι το λιγότερο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Την Τσικνοπέμπτη πήγαμε σε 1α ταβέρνα ΣΠΥΡΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ που ήταν για 2 άτομα και περάσαμε πολύ ωραία!Ντέλλα αν το ήξερα ότι ψήσατε παιδάκια και λουκάνικα θα ερχόμουνα και στην δικιά σας ταβέρνα.Ντέλλα ο ποντικομικρούλης μου,τρώει το μεσημεριανό του ,αλλά τι να το κάνεις?Ποντικομικρούλης θα μείνει.

Άννα πώς τα κατάφερες και την έφτασες 8600 από 2710?Για πες και σε μένα τι να κάνω για να τον παχύνω?Από φαγητά τι τρώει?

Βιβή χαίρομαι για σας!Έτσι να περνάτε πάντα,τέλεια,όταν βρίσκονται ευκαιρίες!

Με τον άντρα σου θα είστε σαν δίδυμα αδέλφια που είστε ίδια ηλικία.Τελικά τι του πήρες?Καλό μεσημέρι και καλό υπόλοιπο ΣΚ σε όλο το καφέ μας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista μην αγχωνεσαι με τα κιλα. Καταρχάς τα δικα μας που γεννήθηκαν μικρά δεν έχουν προδιαγραφές για να παχυνουν πολυ.

Να πω την αλήθεια κι εγω αγχωνομουν πάρα πολυ αλλα μετα απο συζητήσεις με την παιδιατρο με επεισε οτι δεν υπάρχει λόγος. Αποδεξου το, έχεις ένα αδύνατο παιδι. Ο,τι κι αν αλλάξεις στη διατροφη του δεν είναι στα γονιδια του να παχύνει!

QVjlp3.png

Καλησπέρα!!!

χθες πήραμε τη μπουμπού και πήγαμε στο golden hall!!!Περάσαμε πολύ ωραία και η μικρή το ευχαριστήθηκε. Είχα πάρει και το φαγητό της μαζί οπότε δεν είχαμε το άγχος να επιστρέψοθμε συγκεκριμένη ώρα. Γυρίσαμε κατά τις 5 αφού την είχαμε βγάλει νοκ αουτ από το παιχνίδι και το περπάτημα!Κοιμόταν δύο ώρες χωρίς να κουνηθεί καθόλου!!!

Δώρα δεν ψωνίσαμε ο ένας για τον άλλο, πήραμε όμως κάτι πολύ ωραία ρουχαλάκια (dpam)για τη μικρή και τον ανηψιό μου που έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες.

Βρε κορίτσια πείτε καμιά ιδέα τι να του πάρω??Είναι που δε ρειάζεται και κάτι αυτό τον καιρό!

Anyway, καλό βράδυ όμορφες!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κανετε; Περάσατε καλα το σ/κ;

Εμείς το Σάββατο πήγαμε στην Βαρκιζα και χτες Βριλλησια. Τι ωραίες μέρες. Η μικρη ευχαριστηθηκε τις κουνιες!

Κορίτσια έχω βαρεθει να είμαι στην κουζίνα. Απο τότε που ξεκίνησαν οι στερεές όλη την ώρα κάτι φτιάχνω η πλενω. ΟΥΦ, θέλω διακοπές....

QVjlp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Κι εμεις περασαμε τελεια το Σαββατοκυριακο.Βολτες,καφεδακια,πολυ ομορφα.Σημερα εφυγαν οι γονεις μου και μειναμε μονοι μας παλι.Ειχαμε συνηθισει να εχουμε παρεα και σημερα μας κακοφανηκε.Ειδικα ο μικρος,μολις ειδε τις απισκευες και την κινητικοτητα,αρχισε να γκρινιαζει και απο το πρωι θελει συνεχεια αγκαλια.

Βιβη,δωρο για τον αντρα σου δεν εννοεις;αν ναι,παρε πολυ σεξι εσωρουχα για να του βγαλεις τα ματια!Μπορεις να παρεις και κατι σε σεξι στολη μιας και ειναι και αποκριες και να υποδυθεις και κανεναν ρολο(καμαριερα,νοσοκομα).Καλυτερο δωρο απο σενα σε "καυτο"περιτυλιγμα δεν υπαρχει!

Νινα-Νανα,μας εχει φαει η ρουτινα ε;εγω ξεκουραστηκα λιγο που ηταν εδω οι δικοι μου.Εχω αναγκη ομως απο μια εκδρομουλα!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Νινα Νανα στην πλατεία Βριλησσίων πήγατε χτες ή στο πάρκο Μπακογιάννη για κούνιες? Εμείς εκεί είμασταν. Πρώτα στο πάρκο και μετά πλατεία.

Εμένα η μικρή μου τρώει ότι και να της δώσω στο χέρι. Τρώει καθημερινά την μπανάνα Και ίσως και το αχλάδι (αν είναι μαλακό). Τα υπόλοιπα φρούτα αλεσμένα. Επίσης τα λαχανικά της τα βάζω σε ένα πιατάκι μπροστά της και τα τρώει μόνη της. Το κρέας της το αλέθω. Ψωμί, μπισκότα, ριζογκοφρέτες στο χέρι. Από 6 μηνών της έδινα στο χέρι μπισκοτάκι ή ρυζογκοφρέτα και της αρέσει πολύ να τρώει μόνη της. Γενικά της αρέσει να τρώει :rolleyes:

Σήμερα η μπουμπού μου πήγε παιδικό σταθμό. Την άφησα μιάμιση ώρα. Όταν γύρισα να την πάρω την βρήκα να κλαίει :(. Μου είπαν ότι τα πήγε πολύ καλά και άρχισε να γκρινιάζει 10 λεπτά πριν πάω. Βέβαια ήταν η ώρα της για φρούτο και ύπνο οπότε το περίμενα. Την ώρα που την πήγα και την άφησα δεν αντέδρασε καθόλου που με είδε να φεύγω. Για να δούμε πώς θα τα πάμε αύριο.

Χτες ο άντρας μου είχε τα 40στά του γενέθλια. Έκανα τραπέζι στους φίλους μας το Σάββατο για να το γιορτάσουμε. Περάσαμε ωραία αλλα σήμερα ο άντρας μου έφυγε για Μαλαισία και θα επιστρέψει μάλλον Σάββατο. Με πήρε τηλέφωνο πριν από λίγο από την Κωνσταντινούπολη όπου είχε ανταπόκριση. Η πόρτα του αεροπλάνου είχε χαλάσει και δεν ήξεραν πότε και αν θα φύγουν. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ.

Αυτά από εμάς.

Σας φιλώ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin,τωρα που ειστε σπιτι πως ειναι η μικρη;θελει πιο πολυ αγκαλια η δεν εχει διαφορα με τις προηγουμενες μερες;εγω περιμενω ποτε θα δουλεψει ο αντρας μου απογευμα αυτην την εβδομαδα για να εχουμε ελευθερο πρωινο να παμε στον παιδικο.Πρεπει πρωτα να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου;

Ταλαιπωρια και ο αντρας σου.Ελπιζω να τακτοποιηθει γρηγορα ηβλαβη τους.Ασχετο:Στη Μαλαισια εχει ζεστη αυτον τον καιρο;

NXbrp3.png

Βιβη συμφωνώ με τη Della! Νομίζω οτι ειδικα σε αυτη τη φάση με το παιδι, εννοώ που είναι πρώτη επέτειος απο τότε που έχετε την μικρούλα σας είναι ο,τι χρειάζεται! ;)

Della μου κι εγω έχω ανάγκη απο εκδρομούλα. Έχω πηξει! Δε δουλεύω αλλα στο σπίτι βαραω υπερωρίες.

Tzamin χτες πήγαμε να δούμε ένα σπίτι, το πρώτο που είδαμε ως υποψήφιοι ενοικιαστες. Ειναι στην Αναληψεως. Φυσικά το μέρος μας αρέσει πολυ, είναι η περιοχή που θελουμε. Αλλα το σπίτι δεν μας ενθουσίασε. :( ειναι και που αυτο που μένουμε τώρα είναι καινούριο και πάρα πολυ ωραίο οπότε δεν μπορω να ξεκολησω το μυαλό μου.... Αλλα φυσικά κάτι αντίστοιχο θα ήταν πολυ ακριβό στα Βριλλησια.

Μετα απο αυτο πήγαμε στις κουνιες στην Πλαταιων με Υμηττου. Πως λέγεται; Νομίζω οτι έχει κάποια σχέση με τον Θεοδωρακη. Πάμε συχνα εκει αλλα δεν ξέρω πως λέγεται το πάρκο.

Αχ βρε κορίτσι πως τα καταφέρατε; Εγω απο 6 μηνών της δίνω πράγματα στο χέρι αλλα αρνείται να τα βάλει στο στόμα να τα φάει. :( Τα αλεσμενα τα έχουμε σταματήσει εδω και 2 μήνες και τα καταφέρνει μια χαρα με τα κανονικα αλλα γιατι τα πετάει κάτω μόλις της τα δίνω; Απο εμένα τα τρώει όμως. Δυστυχώς δεν τρώει ποσότητα και δεν είναι και πολυ του φαγητού. Χτες έφαγε το βράδυ 3 μανταρίνια! :!: Σήμερα τα κακα της ήταν σοκαριστικα. Ήταν πρασινα! Μου είπαν οτι ειναι φυσιολογικο αφου πήρε τόση βιταμίνη c. Το ελπίζω να είναι φυσιολογικο!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...