Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Ο μικρος ηπιε το γαλα του και ξανακοιμαται κι εγω εχω σηκωθει με πονοκεφαλο.Εχω πιει ενα παυσιπονο για να μην καταληξω χειροτερα αλλα θα περιμενω να ξυπνησει ο μπαμπας μου να μου κανει καφε(τι γαιδουρα ε;).Αυτες τις μερες που ειναι εδω οι γονεις μου,ο μπαμπας μου μας κανει καφεδακια κι εμεις απολαμβανουμε.Δεν υπαρχει πιο ωραιο καφεδακι εκτος απο αυτο που φτιαχνει αλλος!Θα περιμενω λοιπον και θα το χαρω οσο μπορω γιατι θα φυγουν τη Δευτερα κσι θα μεινω μονη μου παλι.

Καλη σας ημερα κοριτσια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!Εφυγαν τα παιδια για το σχολειο και πινω καφεδακι μεχρι να ξυπνησει η μικρουλα!Εμεις παντρευτηκαμε μετα απο ενα χρονο σχεσης και ειμαστε 12 χρονια παντρεμενοι...γνωριζομασταν απο πριν,σχεδον 2 χρονια, συναντιομασταν συχνα στην ιδια παρεα,εκεινος εδειχνε ενδιαφερον αλλα εγω δεν του ειχα δωσει καμια σημασια :cool:...ξαφνικα τον ειδα με αλλο ματι :P!!!Και εμεις 6,5 χρονια διαφορα εχουμε.

Η μικρη με τραβαει απο τα μαλλια και προσπαθει να μου δαγκωσει το σαγονι, πιο πολυ ποναει το ξεμαλλιασμα παρα το δαγκωμα...εμεις ειμαστε ακομα στο ενα δοντι!

Αννα χαρηκα που ακουσα "λιγα" νεα σου!!!!!σε περιμενουμε παλι συντομα!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Della θα σου έλεγα να κοιτάξεις για σταθμό γιατί εγώ που έχω ακόμη 3 βδομάδες για να επιστρέψω στην δουλειά, δεν έχω και πολύ χρόνο να το σκεφτώ. Μου ζήτησαν από τον σταθμό 2 εβδομάδες τουλάχιστον για προσαρμογή. Που σημαίνει ότι θα την πηγαίνω στον σταθμό, θα την αφήνω και θα είμα stand by, καπου κοντά. Θα την ξεκινήσουν με μισή-1 ώρα την πρώτη μέρα και σιγά σιγά θα αυξήσουν τις ώρες που θα μένει εκεί. Μετά από λίγες μέρες θα της δώσουν φαγητό και το τελικό στάδιο είναι να την κοιμήσουν. Μέχρι να γίνουν αυτά εγώ πρέπει να είμαι διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή με χρειαστεί. Οπότε σκέψου ότι έχεις ακόμη ουσιαστικά τον Μάρτιο για να δεις σταθμούς και να καταλήξεις και τον Απρίλιο για την προσαρμογή. (Γιατί μέσα στον Απρίλιο είναι και το Πάσχα, οπότε δεν έχεις όλο τον μήνα).

Σας αφήνω για τί ξύπνησε...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin,καλα που το ειπες.Την αλλη βδομαδα κιολας θα παω να κοιταξω.

Mammy,πως προλαβαινεις τρια παιδια;τα μεγαλα εχουν και μαθηματα.Τελικα πιο ζορικα τα αγορια η τα κοριτσια;

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσια! Η μικρη μόλις κοιμήθηκε. Τι νυχτοβιο μωρο. Θα την μαζεύω απο τα μπαράκια αργότερα.

Mammy κι εμένα μου τραβάει τα μαλλιά.

Κορίτσια, τα μωρα σας τρώνε μόνα τους με το χερι τους τίποτα; Ρωτάω γιατί η δικιά μου ότι και να της δίνω το πετάει κάτω. Το έχει βρει παιχνίδι και προβληματιζομαι.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Καθε μερα λεω οτι θα παω να κοιταξω για σταθμο και καθε μερα το αναβαλλω...πρεπει να το παρω αποφαση ομως γιατι ο καιρος παιρναει γρηγορα :-(![i]Nina-Nana[/i] και εμενα η δικια μου νυχτοβια ειναι, κατα τις 11μιση δωδεκα κοιμαται ασε που εχει αρχισει εδω και καμια βδομαδα και σχεδον καθε δευτερο βραδυ ξυπναει γυρω στις 4-5 και εχει ορεξη για τραγουδια και εχει κοψει τις 2-3 ωρες μεσημεριανο υπνο το πολυ μια ωρα και αυτη με το ζορι.

Della ακομα δεν μπορω να πω ποια ειναι πιο ζορικα, προς το παρον ειναι τα ιδια στις ζουζουνιες αν εξαιρεσεις οτι στον υπνο με τα αγορια δεν ειχα κανενα προβλημα,απο 2 μηνων ο μεγαλος και 40 ημερων ο μικρος κοιμοντουσαν συνεχομενα ενω η μικρη μου κανει κολπα κατα διαστηματα... τωρα μεγαλωνοντας θα δουμε τι σκατουλι θα βγει και αυτη.Παντως η μερα μου φαινεται οτι δεν φτανει να δω οταν θα γυρισω στη δουλεια πως θα τα προλαβαινω...Εκει που ειναι για πολλα κουτια ηρεμηστικα ειναι οταν εχουν τελειωσει το διαβασμα και αρχιζουν το παιχνιδι γιατι φυσικα δεν καθονται στα δωματια τους επεκτεινονται σε ολο το σπιτι με πιανει πανικος-υστερια...και ξαφνικα αρχιζει και ο τσακωμος και κανουν σαν κοκορακια αντε να τους χωρισεις!!!

Λογοδιαρροια πρωι πρωι:lol:φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Κορίτσια, τα μωρα σας τρώνε μόνα τους με το χερι τους τίποτα; Ρωτάω γιατί η δικιά μου ότι και να της δίνω το πετάει κάτω. Το έχει βρει παιχνίδι και προβληματιζομαι.

Ουτε η δικη μου τρωει με το χερι τιποτα, εκτος απο τα παιδικα μπισκοτακια που τις δινω καμια φορα που τα επεξεργαζετε μια ωρα πριν τα βαλει στο στομα,βεβαια δεν βαζει και τιποτα αλλο στο στομα της οποτε ειμαι πιο ησυχη μηπως βαλει κατι που δεν πρεπει γιατι οσο και να προσεχουν τα μεγαλα φοβαμαι μηπως τους εχει πεσει κατι μικρο και δεν προλαβω να το δω.Το φοβαμαι πολυ αυτο γιατι εχω ακουσει διαφορα, ευτυχως ημουν τυχερη γιατι τα μεγαλα ποτε δεν ειχαν βαλει κατι ουτε πηγαιναν στις πριζες-καλωδια.Χθες ακουσα μιας γνωστης το κοριτσακι 2,5 ετων εβαλε ενα φασολι στη μυτουλα της και το καταλαβαν το βραδυ που πηγαν να της βαλουν ορο, ειχε σφινωσει πανω πανω και ετρεχαν στο Παιδων να το βγαλουν, ευτυχως με τα πολλα καθισε η μικρη αλλιως θα χρειαζοταν ολικη ναρκωση για να το βγαλουν.

Και η λογοδιαρροια συνεχιζεται...

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Πού θα τσικνίσετε σήμερα?

Εμείς σπίτι.Θα φτιάξω χοιρινό κρασάτο με πατάτες τηγανιτές και μαρουλοσαλάτα.

Τζαμίν πράγματι ακριβοί οι σταθμοί.Δεν το ήξερα ότι πληρώνεις και τον μισό Αύγουστο.Έχω ακούσει και 600 ευρώ.

Μάμμυ 3 και Τζαμίν δεν έχετε πολλά χρόνια διαφορά με τους άντρες σας.

Ο άντρας 1ας φίλης μου την περνάει 11 χρόνια.Δεν φαίνεται καθόλου.Και οι 2 μικροδείχνουν.

Νίνα Νάνα πόσα χρόνια σε περνάει ο άντρας σου?

Κορίτσια διάβασα ότι γράψατε πως τα μωράκια σας δαγκώνουν τα πάντα.Εμένα που δεν δαγκώνει να ανησυχώ?Μόνο το κουταλάκι του δαγκώνει και 1α φορά δάγκωνε το καρεκλάκι φαγητού του.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Nίνα Νάνα και γω θέλω να περπατάει ο μπέμπης στις διακοπές.Σε είχα ρωτήσει κάτι για κιλά στις 14/2.Δεν απάντησες.Μάλλον δεν το είδες.

Ντέλλα εντυπωσιάστηκα με το ΤΕΙ που έχεις τελειώσει.Πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε ο άντρας σου με τα τριαντάφυλλα.Που σου τα πρόσφερε μαζί με τον μπέμπη σας.Ωραία που οι γονείς σου είναι ακόμα Αθήνα.Φαντάζομαι θα βγήκες με τον άντρα σου οι 2 σας ή με παρέα.Αλήθεια έχεις αναρρώσει εντελώς από την ημέρα που βγήκες από το Νοσοκομείο?

Αννούλα χάρηκα που ξαναγύρισες στο cafe μας.Η μπέμπα σου περπατάει μόνη της?Χωρίς να την κρατάτε?Μπράβο της!

Ντέλλα 75.5?Ψηλός και ο μπέμπης σου.

Βιβή να τα εκατοστήσετε να περάσετε τέλεια σήμερα!

Διαφημίσεις

Κορίτσια εχτές ο μπέμπης μου έφαγε μπακαλιαράκι.Έφαγε όλο το μπωλ σε 20λ.και έμεινα ευχαριστημένη.Αλλά το γιαούρτι με μπισκότα έκανε να το φάει 50λ.Βαρέθηκα να ταίζω.

Ο μπέμπης τραβάει και μαλλιά και αυτιά.Μαλλιά τραβάει από ημερών.Καλά να περάσετε σήμερα!

Mammy τι ώρα ξυπνάει; Εμένα μετα τις 10. Κάποιες μέρες κοιμάται και 1 την νύχτα! Κι αυτο με το ενδιάμεσο ξύπνημα το κάνει κι εμένα.

Είσαι τυχερή που δε βάζει τίποτα στο στόμα. Εμένα τα βάζει όλα εκτός απο το φαγητο! :rolleyes:

Dimista συγνώμη. Τώρα το είδα. Γεννηθηκε 2.800. Τρώει πολυ λίγο φαγητο αλλα θηλάζει πολυ. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι είναι τόσο ολιγοφαγη.

Με τον άντρα μου έχουμε 14 χρόνια διαφορά. :oops:

Βιβικα να τα εκατοστησετε.

QVjlp3.png

Καλησπερα. Ειδα μιλατε για σχεσεις εγω συναντηθηκα πρωτη φορα με τον αντρα μου οταν ημουν 13 και ειπα στην μανα μου εγω αυτον θα τον παντρευτω καποια μερα... Μετα απο 4 χρονια συναντηθηκαμε ξανα και μετα απο πολλες δυσκολιες τα φτοιαξαμε το 2002 εγω 17 εκεινος 27. Παντρευτηκαμε οταν ημουν στο 2ο ετος στο παν/μιο και ημουν εγκυος 5 μηνων στο γαμο μου. Αυτη ειναι η ιστορια μας περιπου γιατι περασαμε πολλα μεχρι να ειμαστε μαζι.

Η μπεμπα κανει βηματα μονη της ναι βεβαια πεφτει συχνα ακομα αλλα δεν την κραταμε. Νινα-Νανα εμενα η δικια μου ηταν 2710 τωρα ειναι 8600 και 74 ποντους. Δυστυχως ομως δεν μπορει να φαει οτι τρωνε τα δικα σας μωρα. Πριν απο ενα μηνα σταματησα να θηλαζω και ειναι αλεργικη σε οτι εχει αγελαδινο γαλα οποτε πινει ειδικο γαλα και τρωει αντιαλεργικη κρεμα. Οποτε και μπισκοτα,γιαουρτια,ψαρι και πορτοκαλι θα δοκιμασουμε μετα τον χρονο.

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Περασαμε πολυ ομορφα σημερα,στο σπιτι οικογενειακα.Ψησαμε παιδακια και λουκανικα.Ο μπεμπακος ενω τον ταιζα ταυτοχρονα μ'εμας,γκρινιαζε γιατι μαλλον ηθελε να φαει τα δικα μας.Πω πω,πολυ λιχουδης βρε κοριτσια.

Dimista,του αρεσε του συνονοματου το ψαρακι ε;καλο αυτο γιατι τωρα εχετε κι αλλη επιλογη εκτος απο μοσχαρακι και κοτοπουλο.

Βιβη,να ζησετε να ζησετε να ζησετε.Περιμενουμε νεα να μας πεις πως περασατε.

Νina-Nana,εμενα μονος μονο το ψωμακι και το μπικοτακι τρωει.Τα υπολοιπα του πεφτουν κατω.Χθες του εδωσα λιγο βραστο καροτακι αλλα το ελιωσε στα χερια του και το πεταξε.Οταν του το ταιζα εγω το ετρωγε.

Μammy,μακαρι κι εμενα να μην εβαζε τιποτα στο στομα.Εχει φαει ολο το σπιτι!Οσο για τις πριζες;αν και εχουμε βαλει στοπ,παει και τραβαει συνεχεια του τηλεφωνου και συχνα με αφηνει χωρις σταθερο.

Αννα,κι εσυ μικρουλα εισαι!

Παντως το καφε μας εχει ζευγαρια που ειναι μονο οι αντρες μεγαλυτεροι.

Καλο βραδυ ομορφες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...