Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς όλα καλά.Το Σάββατο άφησα τον μπέμπη στον άντρα μου και βγήκα με τις φίλες μου για καφέ.Το ευχαριστήθηκα πολύ γιατί είχα να βγω με τις φίλες μου για καφέ 100 χρόνια.

Την Κυριακή πήγαμε και οι 3 μας σε ένα μεγάλο πάρκο της περιοχής μου.Είχε ήλιο και θέλαμε να δει τον μπέμπη λίγος ήλιος.

Α!Όταν γύρισα από την καφετέρια μου είπε ο άντρας μου ότι ο μπέμπης μπουσούλαγε στο σαλόνι και ο μισός είχε μπει κάτω από το τραπέζι της τηλεόρασης.

Νίνα Νάνα εμείς τον μπέμπη από την αδυναμία τον λέμε ποντικομικρούλη.

Οι γονείς μου όταν τον βλέπουνε τον λένε σαμιαμίδι.Τα χρόνια που πέρασα με τον άντρα πριν κάνουμε το παιδί τα αναπολώ κάποιες φορές αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό γιατί είναι σαν να μην θέλω το παιδί.Πάντως πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν μπορούσα θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω για να τα ξαναζήσω.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ με τον άντρα μου είμαστε από το 2005 μαζί.Παντρευτήκαμε το 2009.

Νίνα Νάνα από τα 17 σου είσαι με τον άντρα σου?Μικρούλα!

Βιβή και συ μικρή γνώρισες τον άντρα σου?18 και συ?Να τα εκατοστήσετε!Να περάσετε τέλεια την Πέμπτη.Πέφτει και Τσικνοπέμπτη οπότε θα το συνδυάσετε.

Νίνα Νάνα γιατί δεν την αφήνετε στην πεθερά σας να βγαίνετε με παρέα ή οι 2 σας?Αν θυμάμαι καλά μένει στην πολυκατοικία σας.

Οι γονείς μου μένουν στην ίδια περιοχή με μας και όποτε μας τύχει κάτι που δεν μπορούμε να πάρουμε τον μπέμπη μαζί μας τον αφήνουμε στους γονείς μου.Δεν θέλουμε να τον ξενυχτάμε.Δεν γίνεται συχνά γιατί έχουν και οι γονείς μου προσωπική ζωή.

Ντέλλα που γνωριστήκατε με τον άντρα σου?Τι έχεις σπουδάσει?

Ελζού εσύ δεν μας είπες.Τα αναπολείς τα παλιά?

Τζαμίν ωραία περνάτε και πάλι .Μόνο και μόνο που βλέπετε την παρέα σας 2 φορές την βδομάδα 1α χαρά είναι.

Πάντως όλες μικρές είσασταν όταν γνωρίσατε τους άντρες σας.Εγώ είμουνα 27.

Καλό βράδυ!

Κοριτσια καλημερα!Χρονια πολλα σε ολους τους ερωτευμενους!Κοριτσια σας διαβαζα και ντραπηκα να πω την δικια μου ιστορια...εισαστε ολες χρονια με τους ανδρες σας!Εμεις τα φτιαξαμε το 2009 τον ιανουαριο και τον ΜΑιο μου εκανε προταση γαμου...Αυγουστο 2010 παντρευτικαμε...αλλα τον ξερω 13 χρονια...ειμασταν απο αρχες του Λυκειου κολλητοι....ξερει τα παντα για εμενα και εγω γι'αυτον...και αυτο πιστευω μαας ενωνει παρα μα παρα πολυ!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα κορίτσια! Τι κανετε;

Dimista είμαστε μαζι απο τότε που είμαι 20. Τώρα είμαι 25,5.

Δεν την αφήνουμε γιατι κι η πεθερα μου λείπει 6 μήνες το χρόνο στο εξοχικό τους αλλα κι όταν είναι εδω έχουν πολλα τρεξιματα. Χτύπησε το χέρι της, έκανε εγχείριση ο πεθερος μου στο γόνατο, γέννησε η κόρη της πριν λίγες μέρες οπότε καταλαβαίνεις χαμός. Αλλα έτσι κι αλλιώς η δικια μου δεν είναι εύκολο παιδι και δεν κάθεται με κανέναν. Είναι λίγο ατιθαση! Οπότε άστο καλύτερα!

Αχ και τις τελευταίες μέρες κοιμάται μετα τις 12 το βράδυ και ξυπνάει κατα τις 10 το πρωί. Τι ωράρια είναι αυτα; Του πατέρα της παιδι! :rolleyes:

Elzu γιατι ντρεπεσαι; Που να πω και τη δικια μου ιστορία....... Εμείς γνωριζόμαστε απο τότε που ήμουν πολυ μικρη! Είναι φίλος με τον αδερφο μου πολλαααααα χρόνια! Και έχουμε και διαφορά ηλικίας! :oops:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Elzu μου γιατί να ντραπείς???Πολλές φορές μια δυνατή φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό!

Εγώ δε γνώρισα τον άντρα μου και πολύ μικρή...ήμουν 22. Ωραία ήταν εκείνα τα χρόνια αλλά δε μπορώ να πω ότι θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Έχω τις αναμνήσεις μου και μπορώ να πω ότι τα έζησα όσο καλύτερα μπορούσα. Νομίζω ότι τώρα δε θα είχα τις αντοχές να κάνω αυτά που έκανα τότε, οπότε είμαι οκ.

Πολλά φιλιά σε όλες και χρόνια πολλά!

Γεια σας κορίτσια και Χρόνια Πολλά!

Αύριο ο μπέμπης θα φάει μπακαλιαράκι.Έχω περιέργεια να δω αν θα του αρέσει.

Νίνα Νάνα να σε ρωτήσω?Πόσα κιλά γεννήθηκε η μπέμπα σας?Τρώει γρήγορα ή σας παιδεύει?Αφήνει φαγητό?Σε ρωτάω για να δω αν παίζουν ρόλο τα κιλά και για την δικιά σου και για τον δικό μου.Ο μπέμπης μόνο το αυγό τρώει γρήγορα και το γάλα.Μήπως δεν παίρνει πολύ βάρος επειδή μας παιδεύει στα άλλα παρόλο που τα τρώει?Αφήνει ελάχιστο.Τον άντρα σου τον γνώρισες Ιούλιο?Εσύ το είχες γράψει?Εγώ 3/7/2005.

Τζιτζίνα ένα χρόνο παντρεμένοι και με παιδί?Όλα γρήγορα !Μπράβο!

Καλό μεσημέρι!

ου ου ου ου... Σας ελειψα; Κοριτσακια μου εχω χαθει γιατι δεν εχω υπολογιστη... Ολα τα μωρακια μεγαλωνουν καλα και κανουν θαυματακια και ναι δαγκωνουν τα παντα...χαχαχα Εμεις ειμαστε πολυ καλα περπαταμε αλλα δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα... Επισης λεμε και διαφορες κουβεντουλες! Ειδα και νεα κοριτσια στην παρεα και πολυ χαιρομαι! Μου λειψατε βρε. Ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω παλι... Φιλακια πολλα

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά.

Εγώ Δήμητρα ήμουν 24 χρονών όταν τα γνωριστήκαμε με τον άντρα μου και τώρα είμαι 34. Είμαστε 4 χρόνια παντρεμένοι αλλά συζούμε από τον πρώτο μήνα που τα φτιάξαμε. Από πολύ νωρίς ξέραμε ότι θα καταλήξουμε μαζί.

Νίνα Νάνα κι εγώ έχω 6.5 χρόνια διαφορά με τον άντρα μου, αλλά πάντα μου άρεσαν οι πιο ώριμοι.

Και η δικιά μου δαγκώνει τα πάντα. Μάλιστα σήμερα που παίζαμε, με έπιασε από τα μάγουλα και με τράβηξε προς το μέρος της με το στόμα ανοιχτό. Πήγε να με δαγκώσει ρε παιδιά.

Πήγα σήμερα και έκανα μια συζήτηση στον παιδικό που σκέφτομαι να την πάω. Εν τω μεταξύ όση ώρα μου έκαναν ξενάγηση έμεινε με τα παιδάκια και την παιδαγωγό που θα είναι η τάξη της. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Δεν ήθελε να ξεκολήσει. Ούτε που κατάλαβε ότι έλειπα 20 λεπτά. Ωραίος ο σταθμός και οι κοπέλες και όλα καλά, αλλά ακριβά ρε κορίτσια. Είναι 480 ευρώ τον μήνα και πληρώνεις και τον μισό Αύγουστο παρ' όλο που ο σταθμός είναι κλειστός. Στον συγκεκριμένο σταθμό πάει και μια γνωστή μου το παιδί της τα τελευταία 2 χρόνια και μου έχει πει τα καλύτερα. Αλλά σκέφτομαι να κοιτάξω και αλλού για οικονομικούς λόγους.

Ξύπνησε η μπουμπού σας αφήνω.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

ου ου ου ου... Σας ελειψα; Κοριτσακια μου εχω χαθει γιατι δεν εχω υπολογιστη... Ολα τα μωρακια μεγαλωνουν καλα και κανουν θαυματακια και ναι δαγκωνουν τα παντα...χαχαχα Εμεις ειμαστε πολυ καλα περπαταμε αλλα δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα... Επισης λεμε και διαφορες κουβεντουλες! Ειδα και νεα κοριτσια στην παρεα και πολυ χαιρομαι! Μου λειψατε βρε. Ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω παλι... Φιλακια πολλα

Καλώς την Αννούλα...

Κι εμάς μας έλειψες. Ελπίζω να έχουμε πάλι νέα σου σύντομα

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια δαγκωνει τα πάντα. Ο,τι μπορείτε να φανταστείτε. Νομίζω πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση. Σαν μανιακή κάνει! Προβληματιζομαι πολυ.

Αννα25 περπατάτε;;;;; Μπράβο!

Εμένα αν δεν κρατιέται απο κάπου δεν περπατάει. Και να πω την αλήθεια θέλω να περπατήσει για να είναι πιο σταθερή το καλοκαίρι στις διακοπές.

QVjlp3.png

Τζιτζίνα ένα χρόνο παντρεμένοι και με παιδί?Όλα γρήγορα !Μπράβο!

Καλό μεσημέρι!

Μένουμε ήδη μαζί εδώ και 5 χρόνια. Επειδή δεν είμασταν πολύ του γάμου, είχαμε πει απ'την αρχή ότι όταν με το καλό κάνουμε παιδί θα κάνουμε γάμο και βάπτιση μαζί. Πέρσι κάναμε τον πολιτικό για να μην έχουμε διαδικαστικά με τη μπέμπα. Τελικά όμως δε θα κάνουμε θρησκευτικό γιατί "λεφτά δεν υπάρχουν"!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα σε ολα το καφε μας και Χρονια Πολλα σε ολα τα ερωτευμενα πιτσουνακια.Μπορει να γιορταζουμε καθε μερα αλλα χαιρομαι να λεω Χρονια Πολλα σημερα.Πριν καμια ωρα ηρθε ο αντρας μου απο τη δουλεια και μου εφερε μια αγκαλια κοκκινα τριανταφυλλα.Τα ειχε αφησει εξω απο την πορτα ,μπηκε και πηρε αγκαλια τον μικρο και μου τα εδωσαν μαζι.

Χθες πηγαμε για εναν τυπικο ελεγχο στον παιδιατρο.Δεν ειχαμε εμβολιο δηλαδη.Ο μικρος ειναι 9800 και 75,5εκ.Ειναι ολοκληρο παιδακι πια!Εμας ψαρι μας ειπε μετα το χρονο.Τον Απριλιο θα παμε να κανουμε mantoux.

Aννα25,χαρηκα παρα πολυ που εμαθα νεα σου.Ελπιζω να καταφερνεις πιο συχνα να μπαινεις.Ειχα ερθει για καφε μια μερα Χαλκιδα και σε σκεφτηκα.

Dimista,εχω τελειωσει ΤΕΙ Ραδιολογιας Ακτινολογιας και δουλευω σε Νοσοκομειο.Με τον αντρα μου γνωριστηκα οταν τελειωνα το δευτερο ετος.

Νινα-Νανα,εγω με τον αντρα μου εχω 5χρονια διαφορα,ειναι μεγαλυτερος.Γενικα παντα οι μεγαλυτεροι μου αρεσαν.Λετε αν γερασουμε να γουσταρουμε πιπινια μετα;χα χα χα χα!

Βιβη,να τα χιλιασετε!

Εlzu,νομιχω οτι ειναι παρα πολυ ωραιο να ειστε φιλοι πρωτα με τον ανθρωπο σου και μετα νζ καταληξετε μαζι.Εμενα δεν μου εχει τυχει αλλα παντα οταν ακουγα τη Σισσυ Χρηστιδου να το λεει πιστευα οτι θα ηταν ωραια.

Τzamin,λες να παω κι εγω να κοιταξω για παιδικο απο τωρα;θα τον στειλω απο Μαιο και πιστευα οτι εχω ακομα καιρο.Εγω θα κοιταξω σε παιδικο να ειναι ανοιχτος τον Αυγουστο γιατι δεν μπορω να λειψω απο τη δουλεια ολο το μηνα.

Καλο απογευμα κοριτσια.

NXbrp3.png

Nina-Nana,κι εμεις δαγκωνουμε τα παντα με μανια.Στεκεται στις μυτες των ποδιων του,στα νυχια ουσιαστικα,και δαγκωνει το τραπεζι.Με μεγαλη λυσσα ομως.Προχθες δαγκωσε τη μυτη του μπαμπα μου και του την μελανιασε.Ειχε πολλη πλακα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...