Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια.Ο αντρας μου δινει γαλατακι στον μικρουλη κι εγω καθισα λιγο να σας διαβασω.

Nina-Nana,πολλα δοντακια ε;εμεις ακομα στα τρια ειμαστε.

Τzamin,κι εμεις μονο κροκο δινουμε.Το ασπραδι μας ειπε μετα το χρονο.

Dimista,κανω τσιριμονιες θα πει "κανω νερα".Δεν ξερω αν το λεμε μονο οι Σαλονικεις,νομιζω το ακουω κι εδω.

Εμενα ο οδοντιατρος μου μου ειπε για την οδοντοβουρτσα δαχτυληθρα,και του αρεσει πολυ του γιου μου.

Καληνυχτα ομορφες.

NXbrp3.png

Dimista χαίρομαι πάρα πολυ που ειναι κοντά στα κιλά! :P αλλιώς θα μου φαινόταν πολυ περίεργο να είναι μόνο η δικια μου τόσο αδύνατη! Καλε αφου όταν την κάνουμε μπάνιο και παρατηρω το σωμα της είναι σαν κάτι διχρονα που απο το τρέξιμο όλη μέρα δεν έχουν ξυγκι πάνω τους!

Tzamin έχει σταματήσει τα αλεσμενα. Ελάχιστα δέχεται πλέον αλεσμενα. Το κρεας της το δίνω κιμά η μπιφτεκια η πολυ μικρά κομματάκια κοκκινιστο. Όλα κομματάκια και λαχανικα και φρούτα αν και καμία φορα καταπίνει κι αμασητα και τα βλέπω στην πάνα της μετα :rolleyes: ελπίζω να είναι φυσιολογικο. :confused:

Η μόνη περίπτωση να φάει αλεσμενα φρούτα είναι να έχει γάλα καρυδας! Αφου σκέφτομαι να αρχίσω να το βάζω παντού μήπως φάει λίγο παραπάνω...... :lol:

Τις δίνω συνεχώς στο χέρι να φάει μόνη της αλλα τα πετάει ΟΛΑ κάτω. Δεν μπορω να καταλάβω. Βάζει στο στόμα της ΟΛΑ τα αντικείμενα του σπιτιού ΕΚΤΟΣ απο το φαγητο. Γιατι το κάνει αυτο;;;;; :confused:

Ξεκινάς απο κροκο 8 λεπτά βρασμενο.

Della κι εμείς με τη δαχτυληθρα και της αρέσει πολυ! Ευτυχώς το chamomilla που της δίνω φαίνεται να τη βοηθάει... Για να δούμε.

Κορίτσια σήμερα πήγαμε για κάτι ψώνια και κάποια στιγμη μπήκα μόνη μου σε ένα βιβλιοπωλείο (κλασικά, που με χάνεις που με βρίσκεις) και μου την ψιλοεπεσε το παλικάρι που το είχε! Χαχα! Καιρο είχε να γίνει κάτι τέτοιο! :oops:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιές....

Πάει ο άντρας μου με την μικρή μια βόλτα και πίνω καφέ με την ησυχία μου.

Νινα νανα κι εγώ βλέπω πομματάκια του φαγητού στην πάνα.

Είναι ωραία να θυμάσαι πώς είναι να αρέσεις ε? ;)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Εμεις απο τα ξημερωματα ειμαστε μεσα στη γκρινια.Ξυπνησε στις 02.00 και εκλαιγε συνεχεια.Κατα τις 04.00 τον πηρε ο υπνος αλλα κοιμοταν και ξυπνουσε συνεχεια κλαιγοντας ωσπου στις 07.30 σηκωθηκε κανονικα.Απο εκεινη την ωρα εχει κοιμηθει μιαμιση ωρα μεσα στη μερα κι ενω νυσταζει δεν κοιμαται αλλα γκρινιαζει!Μου εχει κανει τα νευρα κροσσια!Ευτυχως εχω βοηθεια που ειναι οι γονεις μου εδω και σημερα εχει και ρεπο ο αντρας μου και τον απασχολησαν ολοι .

Νινα-Νανα,ωραιο το βιβλιοπωλειο τελικα!Σου ανεβαζει την ψυχολογια!Εγω θυμαμαι που γνωριστηκα με τον αντρα μου.Ημουν φοιτητρια τοτε και μου εκανε πολυ στενο μαρκαρισμα.Ωραια περνουσαμε!

NXbrp3.png

Della μάλλον τα δόντια φταίνε που γκρινιάζει. Η δικια μου μην τη ματιασω παει καλύτερα με το chamomilla. Θα δείξει....

Κι εγω θυμάμαι τα πρώτα μηνύματα με τον άντρα μου, τις πρώτες συναντήσεις, τι ωραία!!!!! :P

QVjlp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Della υπομονή, ελπίζω να είναι καλύτερη η σημερινή βραδυά. Πιστεύω οτι θα είναι αφού μάλλον πρέπει να είναι πολύ κουρασμένος.

Πράγματι είναι στιγμές που αναπολείς την αρχή μιας σχέσης. Εμείς φέτος τον Ιούλιο κλείνουμε 10 χρόνια σχέσης. Για να είμαι ειληκρινής όμως αναπολώ περισσότερο την τελευταί 5ετία πριν μείνω έγκυος. Που κάναμε εντελώς ότι γουστάραμε, όταν γουστάραμε χωρίς να το σκεφτούμε και πολύ. Σκεφτείτε ότι πολλές φορές φεύγαμε από το σπίτι Σάββατο πρωί για έναν καφέ και γυρνούσαμε 2 μέρες μετά. Κάναμε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και πολλά μα πολλά γλέντια. Όλα αυτά μου έχουν λείψει.

Βέβαια την μπουμπού μου δεν την αλλάζω με τίποτα από τα παραπάνω.....

Αν και επειδή η Έλενα κοιμάται στις 8 και το τραβάει όλη νύχτα, έχουμε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα την παρέα μας στο σπίτι για φαγητό και ποτά και βγαίνουμε και συχνά. Απλά την πέρνουμε παντού μαζί. Σας ζάλισα ε? Συγνώμη....

Elzu πώς πάει το γιογιο?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Τζαμιν μπορω να πω οτι το μαθαμε!Οταν την ρωτας που ειναι το γιογιο παει και στο δειχνει και οταν θελει κακα κλαιει και οταν θελει τσισα απλα το κραταει και εγω την βαζω οσο μπορω καθε μια ωρα και τα κανει αμεσως....το πρωι ομως η πανα ειναι 2-3 κιλα!!!χαχα δεν πειραζει ομως γιατι εχουμε γλυτωσει τουλαχιστον 4 πανες...και μωρομαντηλα δεν το συζηταω...κοριτσια στα κακα ειναι τοσο καθαρα...που ξοδευεις ενα μωρομαντιλο μονο...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Tzamin αυτο ακριβώς: τα ταξίδια! ΟΥΦ, μεγάλο αγκάθι!

Ασε που η δικια μου κοιμάται κατα τις 11 οπότε χρόνος το βραδυ ελάχιστος.

Κι εννοείται παντού μαζι! Ευτυχώς έχει συνηθίσει κι όταν πάμε κάπου για καφε κτλ είναι κυρία!

QVjlp3.png

Καλημέρα!!!

Εμείς στις 16/02 κλείνουμε 12 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου!!! Πως περάσανε κορίτσια τόσα χρόνια δεν έχω ιδέα!!!Αυτό συμβαίνει νομίζω όταν περνάς καλά με κάποιον. Οπότε την Πέμπτη θα βγούμε οι δυο μας να το γιορτάσουμε!

Και εμένα η μικρή μου είχε λίγο γκρινίτσα το σκ...μάλλον ετοιμάζεται για ένα ακόμη δοντάκι. Θα δούμε.

Κορίτσια με έχει πιάσει ψυχοπλάκωμα με όσα γίνονται γύρω μας. Αυτό το σκ λόγω της κρισιμότητας των πραγμάτων παρακολουθήσαμε ειδήσεις και δεν μπορώ να συνέλθω!!!Τι θα κάνουμε?

Νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να τα μαζέψουμε και να φύγουμε από την Ελλάδα...

Εμείς είμαστε μαζι 5,5 χρόνια και παντρεμένοι 2,5.

Βιβη άστα να πανε. Κατάθλιψη! Εγινε και χαμός χτες! Αν το καλοσκεφτεί κάποιος μόνο η λύση να φύγει μένει αλλα κι αυτο δεν ξέρω αν είναι λύση.....

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα τελείως αυτές τις μέρες..

Δε θα σας ζαλίσω πολύ γιατί νυστάζω και εγώ. Η τεμπέλα της παρέας μας (η μικρή μου φυσικά), επιτέλους σηκώθηκε και στέκεται μόνη της!! Εννοείται όταν κρατιέται από το πάρκο. Από τη χαρά της τσίριζε συνέχεια..

Χθες έφαγε ψαράκι και το τσάκισε παρακαλώ..

Εμένα μου λείπει γενικότερα ο άντρας μου γιατί λείπει πολλές ώρες την ημέρα. Είμαστε μαζί 9 χρόνια, μένουμε μαζί τα τελευταία 5 και έχουμε ένα χρόνο που παντρευτήκαμε.

Βιβή είμαστε μαζί. 03/02 γνωριστήκαμε και 15/02 παντρευτήκαμε. Καλά να περάσετε την Πέμπτη.

Kitty ναι να ζήσουν τα μπεμπάκια μας και όλα τα μωράκια!

Dimista ίσως βάλω φωτο της μικρής αργότερα στο fb. Πρέπει να ασχοληθώ λίγο.

Σας αφήνω γιατί κουτουλάω..

Πολλά φιλιά σε όλες σας...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...