Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβή τελικά έφυγε ο άντρας σου?

Νίνα Νάνα είστε πολύ ταιριαστοί με τον άντρα σου που κάνετε και οι 2 extreme sport.Από τον άντρα σου τα έμαθες ή πάντα έκανες και συ?

Να ρωτήσω κάτι?Υπάρχει κάτι που να καθαρίζει τα δόντια των μωρών?

Αυτά!Καλό βράδυ σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Απριλομαμαδες.Μολις ηπιε γαλα ο μπεμπακος και κοιμηθηκε.Ωρα για ξεκουραση!Μας πεθανε παλι σημερα.Ευτυχως που ειναι οι δικοι μου εδω γιατι μονη μου δεν θα τα καταφερνα.Εκανε και ζημια σημερα ο μικρουλης.Απλωσε το χερι του στο τραπεζι και πηρε τον μιξερακι που χτυπαμε το γαλα του και το εσπασε.Το αντιαναγωγικο που πινουμε ειναι ιδιαιτερα πηχτο και απλα με το ανακατεμα μας αφηνε σβολους οσο χλιαρο κι αν ηταν το νερο.Με τον αναδευτηρα αυτον σωθηκαμε.Πηγα λοιπον στο Λητω στην Πειρσιως να παρω καινουριο αλλα τους ειχε τελειωσει.Αναγκαστηκαμε και πηγαμε στο κεντρικο στο Περιστερι οπου και βρηκαμε ευτυχως!

Kitty,πηγατε για καφεδακι τελικα;Οσον αφορα τα γενεθλια εγω θα ελεγα το Σαββατο το βραδυ να παρεις μια μικρη τουρτιτσα(εστω ας ειναι και δυο παστουλες)και να σβησετε το κερακι του εσυ,ο αντρας σου και ο μικρος για το καλο της ημερας.Την Κυριακη μπορεις να καλεσεις κοσμο και να κανεις κανονικη γιορτη.

Dimista,ευτυχως ξεμπερδεψες και τρως κανονικα πλεον.

Nina-Nana,μοντελο η μικρουλα ε;οταν μεγαλωσει βλεπω να εχει αναλογιες 90-60-90!!!!

Καλο βραδυ σε ολες,φιλακια.

NXbrp3.png

Καλησπερα Απριλομαμαδες.Μολις ηπιε γαλα ο μπεμπακος και κοιμηθηκε.Ωρα για ξεκουραση!Μας πεθανε παλι σημερα.Ευτυχως που ειναι οι δικοι μου εδω γιατι μονη μου δεν θα τα καταφερνα.Εκανε και ζημια σημερα ο μικρουλης.Απλωσε το χερι του στο τραπεζι και πηρε τον μιξερακι που χτυπαμε το γαλα του και το εσπασε.Το αντιαναγωγικο που πινουμε ειναι ιδιαιτερα πηχτο και απλα με το ανακατεμα μας αφηνε σβολους οσο χλιαρο κι αν ηταν το νερο.Με τον αναδευτηρα αυτον σωθηκαμε.Πηγα λοιπον στο Λητω στην Πειρσιως να παρω καινουριο αλλα τους ειχε τελειωσει.Αναγκαστηκαμε και πηγαμε στο κεντρικο στο Περιστερι οπου και βρηκαμε ευτυχως!

Kitty,πηγατε για καφεδακι τελικα;Οσον αφορα τα γενεθλια εγω θα ελεγα το Σαββατο το βραδυ να παρεις μια μικρη τουρτιτσα(εστω ας ειναι και δυο παστουλες)και να σβησετε το κερακι του εσυ,ο αντρας σου και ο μικρος για το καλο της ημερας.Την Κυριακη μπορεις να καλεσεις κοσμο και να κανεις κανονικη γιορτη.

Dimista,ευτυχως ξεμπερδεψες και τρως κανονικα πλεον.

Nina-Nana,μοντελο η μικρουλα ε;οταν μεγαλωσει βλεπω να εχει αναλογιες 90-60-90!!!!

Καλο βραδυ σε ολες,φιλακια.

δεν πηγαμε τελικα για καφε . γιατι εβρεχε συνεχεια και βαρεθηκα κιολας να παιρνω μαζι φαγητα κλπ.την κυριακη τωρα.

για τα γενεθλια ετσι λεμε...να κοψουμε μια τουρτιτσα το Σαββατο μεταξυ μας και την Κυριακη με κοσμο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπερα σε ολες.Μολις φαγαμε μια πολυ ωραια τυροπιτα που εφτιαξα με τα χερακια μου και θε ετοιμαστουμε σιγα σιγα για νανακια,πιτζαμουλες,πανα κτλ.Περασαμε ωραια σημερα αλλα κουραστικα.Πηγαμε για καφεδακι στο εμπορικο εδω κοντα αλλα ο μικρος γκρινιαζε και του εφταιγαν ολα.Κανει πολλες τσιριμονιες και στον υπνο.Απο τις 9παρα που ξυπνησε το πρωι,κοθμηθηκε μια ωρα 3-4 το μεσημερι και τωρα μεσα παιζει ακαθεκτος.Βεβαια,νυσταχει γιατι τριβεται και καθε τοσο πεφτει κατω αλλα δεν πτοειται.Τι ενεργεια βρε παιδι μου!Μηπως να πιναμε κι εμεις λι

γο απ' το γαλα τους;

Αυτα τα νεα μας κοριτσια.Καλο βραδυ!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τι κανετε; Εμείς χτες γυρίσαμε απο Θεσσαλονίκη. Είδαμε χιονακι! Αλλα παγωσαμε! Επιστροφή στη βάση λοιπόν.

Η μικρη τις τελευταίες μέρες έχει γίνει τρελο καρναβάλι. Έχει πολυ πλάκα! Κάνει μπιπ τις μύτες όλων μας και τη δικια της, κάνει ντούκου-κεφαλιές δηλαδη, χειροκροταει, στέλνει φιλάκια, κάνει μα, με φωνάζει μάμα(σαν ιταλιδα ακομα) κάνοντας φούσκα στο στόμα σαν να έχει καραπιει σαπουναδα :shock: δεν μπορω να καταλάβω πως το κάνει αλλα έχει τρομερό γέλιο! Κάθε φορα που ακούει τη λέξη "μπαμπά" κάνει έλα-έλα. Επίσης μας δείχνει στις φωτογραφίες ποιοι είμαστε! Α, και λεει ναι όταν τη ρωτάμε κάτι. Γενικά τις τελευταίες εβδομάδες έχει διαφορά, σαν παιδάκι κάνει.

Έβγαλε και το έβδομο δοντακι!

Το μόνο κακο είναι οτι δείχνει τρομερή ενόχληση απο τα δόντια. Δαγκωνει οτι βρεθεί μπροστά της. Ξεκίνησα να της δίνω ένα ομοιοπαθητικό και ελπίζω να βοηθήσει.

Αυτα, σας επρηξα αλλα είχα καιρο να γράψω κατεβατό οπότε συγχωρουμαι! :P

QVjlp3.png

Καλησπέρα!!!

Σήμερα είχα άδεια και ήμουν με τη μπεμπούκα μου από το πρωί. Έκανε απίστευτες χαρές που με είδε όταν ξύπνησε!!!Σα να το ήξερε ότι κανονικά θα έπρεπε να δουλεύω σήμερα.

Dimista έφυγε ο άντρας μου την Τρίτη το βράδυ και θα γυρίσει αύριο το πρωί.

Λοιπόν για τον καθαρισμό των δοντιών, μια φίλη μου ορθοδοντικός μου είπε ότι πρέπει να τα καθαρίζουμε με γαζούλα και νερό καθημερινά. Τίποτε άλλο για την ώρα. Αργότερα, υπάρχουν στα φαρμακεία ειδικά βουρτσάκια που μπαίνουν στο δάχτυλο και τα βουρτσίζεις με αυτά.

Κοριίτσια, η μικρή μου επειδή έχει αρχίσει να γράφει χιλιόμετρα καθημερινά (όχι δεν έχει περπατήσει ακόμη κανονικά, αλλά πιάνεται από ό,τι βρει και κατά διαστήματα αφήνει και τα χέρια και κάνει μερικά βηματάκια) κουράζεται απίστευτα. Πάνω που είχε αρχίσει να κόβει τις πολλές ώρες ύπνο, κοιμάται πάλι κάτι δίωρα ξεγυρισμένα!!! 11:30 - 13:30 και 16:30 - 18:30!!! Και το βράδυ από τις 9 πέφτει η μπαταρία!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Βιβη κι εμείς μια απο τα ίδια. Απο τότε που γράφει χιλιόμετρα κουράζεται.

Εμείς βουρτσιζουμε τα δόντια απο τότε που βγήκαν. Με την ειδική οδοντοβουρτσα-δαχτυληθρα και με οδοντοκρεμα 500 ph φθοριου.

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Κι εμένα ο άντρας μου είναι εκτός συνόρων. Ευτυχώς ταξίδι αστραπή. Έφυγε σήμερα το πρωί (Νάπολη) και επιστρέφει αύριο το μεσημέρι. Φεύγει όμως πάλι στις 20 Φεβρουαρίου για μια βδομάδα στην Μαλαισία.

Νινα Νανα μην στεναχωριέσαι που είναι αδυνατούλα η μικρή σου. Εμένα με έχει φάει το άγχος για τα κιλά της δικιάς μου. Τα ανιψάκια του άντρα μου που ήταν χοντρούλικα μωράκια, είναι τώρα 11 & 13 ετών και είναι παχύσαρκα και έχουν χοληστερίνη. Εν τω μεταξύ τα μαλώνουν όλοι να μην τρώνε για να αδυνατίσουν και η ψυχολιγική πίεση είναι τρομερή. Σε αυτή την ηλικία βέβαια είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν συνήθειες, ειδικά γιατί μεγαλώνουν κυρίως με τους παππούδες και γιαγιάδες, οι οποίοι τους κάνουν και όλα τα χατήρια και τους φτιάχνουν ότι τους ζητούν από φαγητά και γλυκά αλλά τα μαλώνουν κι όλας. Τα έχω λυπηθει πολύ τα καημένα. Αυτά βλέπω και τρέμω που η μικρή μου είναι φαγανή.

Αυτά από εμάς. Καλό και ήσυχο βράδυ εύχομαι. Φιλιά...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Τι κάνετε?

Εγώ είμαι χαρούμενη με τον μπέμπη γιατί επιτέλους άρχισε να μπουσουλάει από 9,5 μηνών και μας δίνει τα χέρια του και σηκώνεται όρθιος.Ευτυχώς γιατί είχα αγχωθεί.Νόμιζα ότι είχε μείνει πίσω στην κινητική εξέλιξη.Το μόνο που έχει μείνει είναι το περπάτημα.

Πάντως όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ μας τρελαίνει με αυτά που κάνει.Έχει αρχίσει και δίνει τα παιχνίδια του,χαιρετάει όταν φεύγει ο άντρας μου για την δουλειά και όταν τον αγκαλιάζουμε μας αγκαλιάζει και ο μπέμπης.Επίσης μας δίνει τα χέρια του,η μητέρα μου του λέει πήγαινε στην μαμά και έρχεται και κάνει τα χεράκια του μπράβο.

Διαφημίσεις

Νίνα Νάνα ο μπέμπης μας λέει από 7 μηνών ναι και έχω βαρεθεί να τον ακούω.Μαμά και μπαμπά δεν έχει πει ακόμη.

Επίσης καταλαβαίνει τα πάντα από αυτά που του λέμε και ξέρει που είναι τα αντικείμενα του σπιτιού.

Κουτουλιές μας ρίχνει από μικρός .Αφού θυμάμαι πως όταν ήταν μικρός μου είχε ρίξει 1α κουτουλιά και είχαν ματώσει τα χείλια μου.Γενικά κάνει απότομες κινήσεις με το κεφάλι του αφού νομίζω ότι θα εκσφεδονιστεί.

Η μπέμπα σας Νίνα Νάνα σας ρίχνει κουτουλιές εννοούσες?Ή λέει ντούκου?Σε ρωτάω επειδή δεν το κατάλαβα.

Ντέλλα τι σημαίνει τσιριμονιές?Είναι λέξη που χρησιμοποιήτε στην Θεσσαλονίκη?

Συμφωνώ μαζί σου .Έχουν πολύ ενέργεια.Και γω έχω αναρωτηθεί.Πού την βρίσκουν?

Τζαμίν και Βιβή τι δουλειά κάνουν οι άντρες σας και πηγαίνουν συνέχεια ταξίδια?Αν θέλετε απαντάτε.Δεν θέλω να νιώθω αδιάκριτη.

Α!Ο μπέμπης έβγαλε άλλα 2 δόντια.Σύνολο 4.

Νίνα Νάνα 7?Μπράβο!

Τις γαζούλες για τα δόντια θα τις βρω στο φαρμακείο?

Καλό βράδυ!

Καλημέρα!

Οι γαζούλες είναι οι απλές που πουλάνε στο φαρμακείο, όχι αποστειρωμένες ή κάτι πιο ειδικό.

Dimista, ο άντρας μου δουλεύει σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κορίτσια και εγώ φοβάμαι πολύ το πάχος από την παιδική ηλικία και επειδή και εγώ είμαι γεματούλα, θα ήθελα η κορούλα μου να μην έχει τέτοια θέματα!!!Ελπίζω να τα καταφέρω και να μην γίνει σαν και εμένα!

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?

Εμείς πήγαμε παιδίατρο το πρωί.Ο μπέμπης είναι 7600 και 73 εκ.Αυτό το 7 δεν λέει να φύγει από μπροστά.Στενοχωρήθηκα που είναι τόσο αδύνατος αλλά μου είπε ο παιδίατρος ότι από την στιγμή πουείναι 1α χαρά στο χρώμα να μην ανησυχώ καθόλου.Ο μπέμπης έχει κατακόκκινα μάγουλα.Στην διατροφή του του πρόσθεσε ψάρι ,μπακαλιαράκι,στα λαχανικά μπρόκολο και σπανάκι και το απόγευμα γιαούρτι.Μου είπε ότι γεύση θέλω.Ή με μπισκότα ή με δημητριακά.Μέλι όχι ακόμα.Ζυμαρικά και όσπρια δεν θα του βάλει ακόμη.

Ρώτησα και για τα δόντια πώς να του τα πλένω και μου είπε με γάζα και σοδόνερο.Αυτά τα νέα!Καλό μεσημέρι!

Δήμητρα ο άντρας μου έχει δική του εταιρεία που κατασκευάζει μηχανήματα που μετρούν την ατμοσφαιρική ρύπανση με τεχνολογία λέιζερ. Είναι πολύ εξειδικευμένο και πουλάει μόνο στο εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρει η ατμοσφαιρική ρύπανση :rolleyes: .

Νίνα Νάνα πράγματι κι εγώ εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των δοντιών σας. Η δικιά μου έχει δύο.

Της δίνεις το φαγητό κομματάκια?

Εγώ της δίνω τα λαχανικά κομματάκια. Της αλέθω μόνο το κρέας γιατί με δύο δόντια δεν μπορεί να μασήσει και πολύ. Επίσης την Μπανάνα και το αχλάδι της τα δίνω στο χέρι και τα τρώει μόνη της. Και μετά της αλέθω το μήλο με χυμό πορτοκάλι. Επίσης τις ρυζογκοφρέτες τις δίνω στο χέρι και καμιά φορά ψωμί (αν και το αποφεύγουμε λόγω δίαιτας).

Ρε κορίτσια για θυμήστε μου, όταν ξεκινάμε αυγό, δίνουμε πρώτα ασπράδι ή κρόκο?

Σας φιλώ!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...