Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας!!

Mammy περαστικά στην πεθερά σου.

Elzu και Τzamin μια χαρά οι ζουζούνες.

Εlzu τα μπλουζάκια που φτιάχνεις είναι απίστευτα!! Συγχαρητήρια.

Καθισματάκι έχουμε αλλάξει από το καλοκαίρι και κάθεται πιο άνετα.

Κορίτσια σήμερα το μεσημέρι κοιμηθήκαμε με τη μικρή 3 ώρες. Δεν έχει ξαναγίνει!! (Για μένα, γιατί η μπέμπα το έχει ψιλοκαθιερώσει το τριωράκι για μεσημέρι).

Και το απόγευμα, ξεκινώντας να κάνω καμιά δουλίτσα, αφού είχα πιει καφέ και ήμουν και ξεκούραστη..έφαγα τη μεγάλη φρίκη...είχε πλημμυρίσει η κουζίνα...από κάπου έμπαινε νερό και γινόταν ένας χαμός..και επιπλέον δεν είχαμε νερό...Τέλεια έτσι???

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Εχω ξυπνησει με εναν τρελο πονο στο στηθος.Τοσες μερες δεν πονουσα ετσι.Υποθετω μπορει να ειναι κι απο την αλλαγη του καιρου.

Τζιτζινα,τι παθατε βρε παιδακι μου;ειχες ξεχασει καμια πορτα ανοιχτη;εγω αφησα ανοιχτο το παραθυρο του μπανιου και εγιναν μουσκεμα σχεδον ολα,οι πετσετες,τα πατακια,η λεκανη και ο μισος νιπτηρας.Μονο η μπανιερα εμεινε στεγνη και ευτυχως το πλυντηριο.Πολυ νερο παντως βρε παιδακι μου.

Καλα να περασετε κοριτσια.

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες με το μεγάλο χαμό...που ανοίξαν οι ουρανοί και έπεφταν καρέκλες και τραπέζια λέω) εμείς είμασταν στην παιδίατρο. Λοιπόν η μπουμπού μας είναι 75.5 εκ. και 8460γρ. μια χαρά δηλαδή. Κάναμε και το εμβολιάκι μας και σε 4-5 ημέρες θα αρχίσουμε να δοκιμάζουμε πορτοκάλι. Επείσης σε καμιά 10ριά μέρες θα αρχίσουμε και ψαράκι (μπακαλιάρο για αρχή). Στην ψαρόσουπα μπορούμε να βάζουμε και λίγο ρυζάκι, με προσοχή για να μη γίνει δυσκοίλια.

Για το γάλα μου είπε ότι μπορεί να έχει αρχίσει να το βαριέται αλλά καλύτερα να μην της το αλλάξω ακόμη, εκτός και αν σταματήσει τελείως να πίνει. Πάντως έχει αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση. πχ το βράδυ είπιε περίπου 150γρ και τώρα το πρωί περίπου 190γρ. οπότε πάμε καλύτερα.

Τώρα θα ξαναπάμε αρχές Απρίλη για τη δεύτερη δόση ηπατίτιδας και για μαντού.

Τελικά ο άντρας μου δεν έφυγε...είχε απαγορευτικό. Σήμερα έχει απεργία, οπότε όπως καταλαβαίνω ούτε σήμερα θα φύγει, εκτώς αν τελικά φύγουν με αεροπλάνο. Βέβαια δεν είμαι σίγουρη αν συμμετέχουν και εκείνοι στην απεργία. Ευτυχώς πάντως που δεν έφυγε γιατί είχα αγχωθεί πολύ για το πως θα ταξίδευε με αυτόν τον παλιόκαιρο.

Σας κούρασα...

Φιλιά!!!!

Della μου σε ευχαριστώ! Από ότι μου είπε πριν από λίγο, μάλλον αυτό το ταξίδι πρέπει να γίνει με καράβι, γιατί έχουν εξοπλισμό που δε μπορεί να μεταφερθεί με το αεροπλάνο!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Μόλις γυρίσαμε απο την παιδίατρο. 73 εκ και 7.300! Μου είπε να αποδεκτώ ότι το παιδί μου είναι αδύνατο! Τέλος!!!

Della τη φωνάζουμε και με τα δύο ονόματα αλλά επικρατεί το Ελένη λόγω της πεθεράς μου.

Βιβή και Elzu πολύ ωραία αυτά που φτιάχνετε!

Elzu γιατί όχι έτοιμη σάλτσα ντομάτας;;; Εγώ έχω βάλει, έκανα βλακεία;;;

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσια !

εμεις ντοματα δεν βαζουμε καθολου , ο παιδιατρος ειπε ειναι το τελευταιο που θα μπει στην διατροφη του. κατα τα αλλα , αλλαξαμε γαλα , απο μονοι μας. μας τελειωνε η σκονη και ειπαμε να δοκιμασουμε το νουλακ. μια χαρα το πινει.

σημερα εχω ρεπο και ως συνηθως εχει παλιοκαιρο, εχω να παω για ενα καφε απο τα Φωτα ...........γκρρρρ.........................ο αντρας μου πηγε για καφεδακι στην πλατεια και μου ειπε αν δεν βρεχει οταν ξυπνησει ο μικρος να ερθει να μας παρει.

αλλα δεν νομιζω..................

εχω βαρεθει τοσο καιρο δουλεια-σπιτι, σπιτι-δουλειά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Elzu τωρα είδα τον Μικρό Πρίγκιπα κι ήθελα να πω ότι κι εγώ το είχα φτιάξει σε μπλουζάκι για μένα καθώς είναι κι από τα αγαπημένα μου βιβλία.

Είχα ράψει πάνω αστεράκια πολλά μικρά από τσόχα. Στο λέω μήπως σου αρέσει σαν ιδέα. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό κι όλοι την έβγαζαν φωτογραφία και μου έλεγαν να φτιάξω και γι αυτούς.

QVjlp3.png

Τζιτζίνα , σημερα γινονται 10 μηνων τα μπουμπουκάκια μας !!!!!!!

κοριτσια , να τα χαιρομαστε ολες !!!!!!

εντωμεταξυ , 7 Απριλιου , τα γενεθλια μας ειναι Σαββατο και δυστυχως θα δουλευω εως τις 6..............ηθελα να τα κανουμε την ιδια μερα , οχι την επομενη.

αλλα θα γυρισω πολυ αργα ...ποτε να εχω κανει ετοιμασιες κλπ ?

εσεις , τι λετε ? να τα κανουμε Σαββατο ή Κυριακή ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!Οχι ετοιμη σαλτσα γιατι λεει εχει παρα πολλα συντηρητικά...για την ιδεα σου νινα νανα πολυ ωραια αλλα σε ενα παιδικο μπλουζακι δεν χοραει να κανεις και πολλα!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!Οχι ετοιμη σαλτσα γιατι λεει εχει παρα πολλα συντηρητικά...για την ιδεα σου νινα νανα πολυ ωραια αλλα σε ενα παιδικο μπλουζακι δεν χοραει να κανεις και πολλα!

Μπορείς στην πλάτη ή εκεί που θα ζωγράφιζες αστεράκια από μπροστά να ράψεις! It's ok εγώ μια ιδέα είπα, δεν είναι υποχρεωτική! ;)

QVjlp3.png

Νινα νανα η ιδεα σου ηταν πολυ ομορφη.Απλα για τα μικρα υπαρχουν καποιες δυσκολιες!ειναι μικρα...δηλαδη τα αστερακι θα ηταν πολυ μικρα και πισω στην πλατη φοβαμαι μηπως τα ενοχλουν γιατι δεν εχω δει κανενα παιδικο μπλουζακι να εχει πισω κατι ραμμενο!Για τα μεγαλυτερα παιδακια πανω απο 6 ετων εχω ραψει πραγματακια!Ρωτα την παιδιατρο σου για την σαλτσα παντως...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Γεια σας κορίτσια !Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Επιτέλους μου πέρασε αυτή η αηδία και από Κυριακή τρώω κανονικά πάλι.

Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω αυτό που μου έγραψες Ντέλλα.

Ντέλλα χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα .Ντέλλα μου αρέσει πολύ η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική αλλά δεν φτιάχνω μπελαλίδικα.Στα πεθερικά μου έφτιαξα 2 σαλάτες,1 γλυκό ψυγείου και κοτόπουλο στήθος με κρέμα γάλακτος και ρύζι το οποίο τσιγάρισα.

Νίνα-Νάνα την Παρασκευή θα πάμε παιδίατρο και σίγουρα θα ακούσω κάτω από 8 κιλά.Αυτό το 7 δεν λέει να φύγει από μπροστά.Οπότε και γω έχω αδύνατο μωρό.

Α ρε Τζιτζίνα τι σου έτυχε!:-(

Την μπέμπα σου δεν θα την δούμε ?Δεν θα την βάλεις στο φβ?Στην φωτ.στο προφίλ είσαι στον Πλατανιά?Κρήτη είχα πάει το 2010 .

Κορίτσια δεν έχουμε αλλάξει κάθισμα στο αυτοκίνητο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Κίττυ θα σου έλεγα να του κάνεις γενέθλια την Κυριακή για να είσαι πιο ξεκούραστη.

Μάμμυ περαστικά στην πεθερά σου.

Άρμα ευχαριστούμε για το site.

Μαρία-Έλενα χάρηκα που μας ξαναέγραψες.Είχεις να γράψεις από τηνβάφτιση.Αλήθεια πήγαν όλα καλά?Βγήκαν οι φωτ.?

Τζαμίν της αρέσει της μπέμπας σου να κάθεται μπροστά?

Ελζού το είδα το blog .Για άλλη 1α φορά σου γράφω ότι είσαι χρυσοχέρα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...