Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Della μου πολυ χαρηκα με τα καλα νεα!

Κοριτσια και εγω ανεργη εδω και δυο χρονια δεν θα παω στην δουλεια...αλλα θα προσπαθησω να κανω δουλεια στο σπιτι με τα μπλουζακια!Αλλα και να δουλευα εχω την πεθερα μου και την μαμα μου στην ιδια πολη...Αντε να λιωσουν αυτα τα χιονιαααα...δεν θελω αλλο χιονι βρε κοριτσια...η Δημητρουλα ολο στο παραθυρο παει και μου δειχνει το εξω...Την δευτερα που θα παμε παιδιατρο θα την παω στον μαρσιπο μαλλον γιατι ειναι αρκετα δυσκολο με το καροτσι...να βγει λιγο να ξεσξασει γιατι απο τριτη παλι χιονι πολυ λεει το ιντερνετ...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!

Tzamin και εμείς έχουμε τη Δευτέρα εμβόλιο...ηπατίτιδας την πρώτη δόση.

Η βλάβη στο αυτοκίνητο ήταν τελικά ο πολλαπλασιαστής. Το αλλάξαμε αμέσως, γιατί είχα ανταλλακτικό, οπότε όλα καλά...μόνο η ταλαιπωρία μου εκείνη τη μέρα.

Della τέλεια νέα...άντε πάει και αυτό!!!

Όσο για τους σταθμούς μη σας αγχώνουν οι ιώσεις κορίτσια, αυτό είναι κάτι που όποτε και να πάνε τα μπεμπέκια μας θα το περάσουμε, γιατί καλώς ή κακώς δεν έχουν αντισώματα αρκετά για κάθε τι που κυκλοφορεί και θα πρέπει να αποκτήσουν. Για αυτό πάντα τον πρώτο χρόνο περνάνε πολλές ιώσεις. Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να το αποφύγει. Οπλιστείτε με πολλή υπομονή και κουράγιο!!!!

Καλησπερα κοριτσια.Σημερα τελεια μερα και χαρηκαμε τον ηλιο.Απο αυριο το βραδυ νομιζω ξαναχαλαει ο καιρος.

Nina-Nana,εμεις καθισματακι αυτοκινητου αλλαξαμε απ'οταν εφτασε 8.5 κιλα.Θελω απο καιρο να σε ρωτησω κατι και ολο το ξεχναω:την κορη σου πως τη φωναζετε;με ενα απο τα δυο ονοματα η βρηκατε καποιο που να προερχεται και απο τα δυο;

Βιβη, εχεις απολυτο δικιο για τις ιωσεις.Και κατευθειαν προνηπια να παει θα υπαρχει θεμα.Εμενα μπορω να πω οτι εκτος απο τις ιωσεις με φοβιζουν και οι ασθενειες που ακομα δεν εχουμε κανει εμβολια π.χ.ιλαρα,ανεμοβλογια κτλ.Ειδα και το blog σου,παρα πολυ ομορφα αυτα που εχεις φτιαξει.

Εlzu,ειδα και το δικο σου blog και ειναι πολυ ωραια τα μπλουζακια σου.

Βρε κοριτσια,εγω δεν ασχολουμαι με τιποτα τετοιο,δεν πιανουν και τα χερια μου.Και για να σας εξομολογηθω κατι,ειμαι τελειως ασχετη στο ραψιμο.Δεν τα καταφερνω καθολου και οτι πιασω το καταστρεφω.Στο σπιτι βρε κοριτσια,οταν κατι θελει ραψιμο,το ραβει ο αντρας μου.Ειμσι ανεπιδεκτη μαθησεως σ'αυτον τον τομεα.

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια.Καλο βραδυ!

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !

Ντέλα, μπράβο...όλα καλά , σιδερένια να εισαι !!!

εμεις αλλάξαμε καθισμα κανα μηνα τωρα....δεν καθοταν στο άλλο , ηθελε να σηκωνεται, απλα αυτα τα καθισματα δεν εχουν μεγαλη ανακλιση

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

επισης υπαρχουν και καθισματα 9-36 κιλα , αλλα αυτα δεν εχουν καθολου ανακλιση

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Γεια σας βρε κοριτσια χρονια και ζαμανια!!! Χαλασε το λαπτοπ και δεν εχω προσβαση. Ευχομαι να ειστε ολοι καλα.

Elzu η κορη σου ειναι ενα ζουζουνο, πολυ φατσουλα!!

Ο Παντελης μου εχει μεγαλωσει παρα πολυ, αρχισε να κουτσοπερπαταει, να ανοιγει συρταρια και να τα πεταει ολα εξω, να τραβαει τα πραπεζοματηλα και επισης να τις τρωει κανονικα απο την Ελενα. Ευτυχως δεν εχουν αρρωστησει ακομα παρ ολο που τους βγαζω το βραδυ με το ψοφοκρυο και παμε και παιδοτοπους. Οχι πως μου λειπει η αρρωστια αλλα απορω!!! Φιλια πολλα ευχομαι καλη εβδομαδα σε ολους!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα. Δυστυχώς δεν έχουμε τελειώσει με τα τρεχάματα γι'αυτό δεν πολυμπαίνω. Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Είδα ότι συζητάτε για καρεκλάκια και είπα να σας βάλω ένα σαιτ πολύ φτηνό από το εξωτερικό. Πήραμε 2 καρεκλάκια 9-36 britax στην τιμή που.εδώ στην Ελλάδα είχε το ένα.Να το έχετε υπόψιν σας.Φιλιά σε όλες!

http://www.pramworld.co.uk/page/11/Brands

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!

Della υπεροχα να νεα, αγχωθηκες, λογικο, αλλα ευτυχως τελος καλο!!!

Elzu σε ευχαριστω το ειδα το μηνυμα σου,ειναι ολα πολυ ωραια και ελπιζω να σου δωσω μια παραγγελια συντομα...

Maria-Elena μας ελειψες...αντε να φτιαχτει το λαπτοπ σου να τα λεμε πιο συχνα!

Αrma και εσυ το ιδιο...ελπιζω να μην ειναι σοβαρα τα τρεξιματα σας και να τελειωσουν συντομα!!!

Kitty θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα αλλα ισως δεν ειναι σωστο απο εδω οποτε θα σου στειλω pm...

Εμεις ειχαμε λιγο τρεξιμο γιατι μπηκε ξαφνικα η πεθερα μου στο νοσοκομειο... ευτυχως πηγαν ολα καλα, θα ξεκινησει μια αγωγη και βλεπουμε.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα!

Πολύ κουραστικό σκ αυτό που πέρασε και προβλέπεται και δύσκολη εβδομάδα, γιατί ο άντρας μου φεύγει σήμερα το βράδυ για Κρήτη, οπότε πάλι μόνη μου!!!

Πρώτα όμως θα πάμε παιδίατρο σήμερα για το εμβολιάκι μας...να δούμε πως θα μας βρει!!!

Εμείς καθισματάκι ακόμη δεν έχουμε αλλάξει. Η μικρή είναι δεν είναι 9 κιλά, οπότε νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη. Εξάλλου κάθεται χωρίς να διαμαρτηρηθεί, οπότε είμαστε οκ ακόμη.

Πήγαμε το Σάββατο και της πήραμε ένα χαλί για το δωμάτιό της και ξετρελάθηκε. Πάει και κάθεται συνέχεια εκεί και παίζει...

Καλημερα Βιβη...υπομονη και κουραγιο...να δεις τη παθαινω οταν ο αντρας μου γυριζει αργα και φρικαρω και με τα τρια οχι να φυγει και ταξιδι...να μας πεις τα νεα σου μετα το εμβολιο!!!Ουτε εγω εχω αλλαξει καθισματακι...αλλα νομιζω οτι πρεπει συντομα!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Κάναμε σήμερα την β δόση της Ηπατίτιδας Β. Θα ξανακάνουμε εμβόλιο σε 5 μήνες. Η μικρή είναι 72 εκ. και 9750 γρ. Φανταστείτε να μην την συγκρατούσα και λίγο με το φαγητό.

Αρμα είμαι πολύ Britax fun. Καθισματάκι και καρότσι Britax και πάρα πολύ ευχαριστημένη. Εμάς το καθισματάκι μας είναι 0-18 και από τα 9 κιλά το έχω γυρίσει να κοιτάει μπροστά, το οποίο με έχει εξυπηρετίσει πολύ γιατί συνήθως κυκλοφορούμε οι δυό μας με το αυτοκίνητο, οπότε την βλέπω.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Και εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα..την ειχα στο μαρσιπο με τα ποδια και χιονιζε!Το κατα ευχαριστηθηκε!Εμεις ειμαστε 72 ποντους και 8200...τρωμε τα παντα εκτος απο τις ετοιμες σαλτσες ντοματας...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπερα κοριτσακια.Εξω ο αερας λυσσομαναει κι εγω πινω ζεστο καφεδακι.Το πρωι πηγαμε με τους γονεις μου σ' ενα εμπορικο κεντρο εδω κοντα και ο μικρουλης περασε πολυ ωραια.

Μaria-Elena και Arma χαρηκα πολυ που διαβασα νεα σας.

Μammy,ελπιζω η πεθερα σου να γινει συντομα καλα και να μην ειναι τιποτα σοβαρο.

Τzamin και Elzu,μπραβο στα μωρακια,μια χαρα μεγαλωνουν.

Καλο απογευμα ομορφες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...