Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Καλό μήνα!Είδαμε λίγο χιόνι σήμερα αλλά δυστυχώς ήταν λίγο.:-(

Καλά είστε?

Εγώ είμαι άρρωστη με βήχα και κάνω συνέχεια νερό .Ταλαιπωρία κορίτσια.Είμαι με τσάι και κόκα κόλα.Το μεσημέρι θα φάω κοτοπουλάκι.Ευτυχώς που έρχεται η μητέρα μου και ταίζει τον μπέμπη γιατί θα έμενε νηστικός.

Ντέλλα χάρηκα που πήγαν όλα καλά εχτές.Καλή ανάρρωση και να είσαι σιδερένια.

Τζιτζίνα αν θες κάνε μου πάλι αίτηση φιλίας γιατί πάτησα καταλάθος not now.

Nτέλλα ,Τζαμίν ,Κίττυ ,Μάμμυ και όποια άλλη κοπέλα θα γυρίσετε στις δουλειές σας σε ιδιωτικό σκεφτόσαστε να πάτε τα μωράκια σας ή σε δημόσιο?

Δεν έχετε κοντά σας πεθερικά ή γονείς να σας τα κρατάνε?

Κίττυ εσύ έχεις fb?

Mammy 3 είσαι καλύτερα?

Βιβή και συ χρυσοχέρα όπως η Ελζού.Μπήκα στο blog και μου άρεσαν πολύ αυτά που έχεις φτιάξει για την Μένια σου.

Νίνα Νάνα φαντάζομαι και συ θα φτιάχνεις πολύ ωραία μπλουζάκια.

Τζιτζίνα πράγματι πανήψυλη η κορούλα σου.Θα έλεγα Σκλεναρίκοβα.

Καλό μεσημέρι σε όλες και στα κουκλάκια σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου!

Τι κανετε;

Σήμερα ο αντρουλης μου πήγε για snowboard και είμαι να σκασω!!!!!!! Κι εγω θελωωωωωωωωω!

Della σιδερένια! Άντε τέλος κι αυτο!

Tzitzina γιατι θεωρείς λίγο τη Ρώμη και τη Βαρκελώνη; Μια χαρα είναι και τα δυο!

Κορίτσια όλες επιστρέφετε στη δουλειά εκτός απο μένα;

Η παιδιατρος μου λεει οτι για τα παιδια το οτι η μαμα είναι στη δουλειά είναι απλα ένα γεγονός! Περνούν σούπερ με τη γιαγιά η στον παιδικό και επικεντρώνονται στο οτι η μαμα γυρίζει ή έρχεται και τα παίρνει! Επειδη δεν έχουν βιώσει ακόμα την εγκατάλειψη το παίρνουν χαλαρα. Οι μαμάδες όμως στενοχωριουνται γιατι κάποια στιγμη όλες βιώσαμε εγκατάλειψη οπότε είναι ας το πούμε απωθημενο. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο αλλα εγω δεν θέλω να την αφήνω καθόλου και νομίζω οτι είναι λόγω αυτής της εγκατάλειψης επειδη οι γονείς μου έλειπαν συχνά (και καλα έκαναν δηλαδη) και κάποιες φορές στην απουσία τους με άφηναν μόνη μου τα αδέρφια μου μέχρι αργά το βράδυ!

Τέλος πάντων, όλο αυτο το έγραψα για νας πω να μην έχετε τύψεις!

Dimista περαστικά!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια και από μένα!Καλό μήνα!Είδαμε λίγο χιόνι σήμερα αλλά δυστυχώς ήταν λίγο.:-(

Καλά είστε?

Εγώ είμαι άρρωστη με βήχα και κάνω συνέχεια νερό .Ταλαιπωρία κορίτσια.Είμαι με τσάι και κόκα κόλα.Το μεσημέρι θα φάω κοτοπουλάκι.Ευτυχώς που έρχεται η μητέρα μου και ταίζει τον μπέμπη γιατί θα έμενε νηστικός.

Ντέλλα χάρηκα που πήγαν όλα καλά εχτές.Καλή ανάρρωση και να είσαι σιδερένια.

Τζιτζίνα αν θες κάνε μου πάλι αίτηση φιλίας γιατί πάτησα καταλάθος not now.

Nτέλλα ,Τζαμίν ,Κίττυ ,Μάμμυ και όποια άλλη κοπέλα θα γυρίσετε στις δουλειές σας σε ιδιωτικό σκεφτόσαστε να πάτε τα μωράκια σας ή σε δημόσιο?

Δεν έχετε κοντά σας πεθερικά ή γονείς να σας τα κρατάνε?

Κίττυ εσύ έχεις fb?

Καλησπερα κοριτσια !

Δεν εχω facebook, αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχω χρόνο .....σημερα ας πουμε εφυγα στις 8 30 , γυρισα στις 14 00 ξαναεφυγα στις 4 30 και γυρισα τωρα. οποτε κανα 10λεπτο το βραδυ . καταρχην ειχα παει στο δικο μας μαγαζι απ οταν ηταν 20 ημερων ο μπεμπης.μετα πηγα σε αλλη δουλεια οταν ηταν 3 μηνων. τον κραταει η μαμα μου και ο αντρας μου . και τωρα που δεν εχει δουλεια μονο ο αντρας μου και ειναι αυτοκολλητοι.

αν επρεπε να παει σε σταθμο ...δεν ξερω...αλλα γενικα μου φαινεται αδιανοητο να παω να τον αφησω καπου και να φυγω:(:(:( αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση......................

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα KITTY,

είναι θηλές της Cicko που μπορείς να χρησιμοποιήσεις 3 διαφορετικές ροές. Γράφουν επάνω νούμερα 1,2,3 ανάλογα με τη ροή που θες να έχεις. Δεν έχουν ακριβώς τρύπες, περισσότερο μοιάζει με σχισμή. Φροντίζεις αν θες πχ ροή 3, ο αριθμός 3 να είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη του μωρού την ώρα που τρώει. Τις θεωρώ πολύ εξηπυρετικές γιατί δε χρειάζεται να αγοράζεις κάθε τόσο καινούριες με μεγαλύτερη ροή, ούτε να ανοίγεις εσύ τις τρύπες, οπότε μπορεί και να τις ανοίξεις περισσότερο από όσο χρειάζεται και να πνίγεται το μωρό.

ναι, ναι ξερω γιατι δουλευω σε μεγαλο καταστημα με βρεφικα , επιπλα , ρουχα και γενικα οτι χρειαζεται ενα μωρό. εγω εχω και chicco και avent που λειτουργει με την ιδια λογική. γι αυτό σε ρωτησα

παντως της chicco υπαρχει και με ''σταυρό'' που ειναι η μεγαλυτερη ροή.

απλα αν ειναι καουτσουκ θελουν αρκετα συχνα αλλαγη

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Καλησπερα και σε ολα τα Απριλοπαιδα!Πηγα για να με δει η γιατρος το πρωι.Ολα καλα μου ειπε.Οταν πηγαιναμε το πρωι εριχνε παρα πολυ χιονι,κριμα που σεν το εστρωσε.

Νina-Nana, πολυ ωραιο αυτο που εγραψες.Οντως ειναι παρηγορο.Οι τυψεις ειναι δικες μας και γι 'αυτο το σκεφτομαστε ετσι.Σου αρεσουν τα εξτρημ σπορ ε;Εγω το πιο εξτρημ που εχω κανει ειναι το λουνα παρκ!χι χι χι χι!

Dimista,περαστικουλια μωρε.Να φας και μπανανα αγουρωπη και ρυζι λαπα.Πιες και κανενα ultra levoure.

Kitty,δουλευεις πολλες ωρες κοριτσακι.Μπραβο σου!Ποτε ξεκουραζεσαι;

Καλο βραδυ ομορφες!

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσια...Della και παλι σιδερενια!!!Εγω ειμαι ακομα μπουκωμενη με λιγο βηχα,ευτυχως δεν εχω τους πονους στην πλατη κ γενικα σε ολα τα κοκκαλα!Dimista περαστικα...εισαι καλυτερα σημερα?

Για ιδιωτικο σταθμο θα κοιταξω οταν γυρισω στη δουλεια, εξαλλου στο δημοσιο απο οτι ξερω δεν τα παιρνουν στη μεση της χρονιας και παει αναλογα με το εισοδημα,υποτιθεται με βαση την περσινη δηλωση οτι εχουμε λεφτα :o...μου εχουν πει για καποιον του δημου εδω στην περιοχη που ειναι πολυ καλος ισως το κοιταξω απο του χρονου αν μπορεσω να τη βαλω.Για γυναικα μονο αν ηταν καποια πολυ γνωστη μας, οπως ηταν στο δευτερο γιο μου θα εβαζα.

Tzitzina καταλαβες ποια ειμαι στο fb?

Ρε κοριτσια βαρεθηκα το κρυο γιατι παρακλειστηκαμε σπιτι:(, αντε να ξαναφτιαξει ο καιρος...

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Μόλις μπήκα σπίτι...τι περιπέτεια και η σημερινή!!!Ξεκίνησα το πρωί για τη δουλειά και όταν έφτασα στο Χολαργό (δηλαδή στα μισά της διαδρομής) το αυτοκίνητο έπαθε βλάβη...οπότε έπρεπε να το ακινητοποιήσω, γιατί αν συνέχιζα μπορεί να του έκανα χειρότερη ζημιά! Κάλεσα λοιπόν ραδιοταξί και το άφησα εκεί. Άργησα και στη δουλειά...εννοείται, οπότε έπρεπε να μείνω παραπάνω. Ευτυχώς μπόρεσε να έρθει να με μαζέψει ο άντρας μου και πήγαμε πάλι στο Χολαργό, καλέσαμε οδική βοήθεια και μας έφερε το αυτοκίνητο σπίτι. Τώρα πρέπει αργότερα να το πάμε συνεργείο!!!

Κορίτσια περαστικά στις αρρωστούλες!!!!

Dimista σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Είμαι στην προσπάθεια...δεν είναι εύκολο και δε μπορώ να διαθέσω και πολύ χρόνο. Μου αρέσει όμως και ασχολούμαι όσο μπορώ.

Καλησπερα κοριτσια.Καλησπερα και σε ολα τα Απριλοπαιδα!Πηγα για να με δει η γιατρος το πρωι.Ολα καλα μου ειπε.Οταν πηγαιναμε το πρωι εριχνε παρα πολυ χιονι,κριμα που σεν το εστρωσε.

Νina-Nana, πολυ ωραιο αυτο που εγραψες.Οντως ειναι παρηγορο.Οι τυψεις ειναι δικες μας και γι 'αυτο το σκεφτομαστε ετσι.Σου αρεσουν τα εξτρημ σπορ ε;Εγω το πιο εξτρημ που εχω κανει ειναι το λουνα παρκ!χι χι χι χι!

Dimista,περαστικουλια μωρε.Να φας και μπανανα αγουρωπη και ρυζι λαπα.Πιες και κανενα ultra levoure.

Kitty,δουλευεις πολλες ωρες κοριτσακι.Μπραβο σου!Ποτε ξεκουραζεσαι;

Καλο βραδυ ομορφες!

μμμ..........όταν κοιμάμαι:-P γιατί οταν εχω ρεπό κουράζομαι ..........

Καλησπερα κοριτσια.Μολις κοιμηθηκε ο μικρος μου.Ευτυχως που εχω τους γονεις μου εδω και βοηθανε απιστευτα αυτες τις μερες.Ο αντρας μου ειναι δουλεια κι εγω δεν μπορω ουτε να τον σηκωσω να τον παρω αγκαλια να πιουμε γαλα.Η μαμα μου και ο μπαμπας μου ειναι τα χερια μου στην κυριολεξια.

Dimista, εισαι καθολου καλυτερα;

Mammy,κι εμεις για ιδιωτικο παιδικο σταθμο θα κοιταξουμε.Εκτος απο το θεμα της φορ.δηλωσης που μπορει να μην τρεχουν απο τα μπατζακια μας αλλα δεν ειναι και τοσα ωστε να μας δεχονται στον δημοτικο,θελω να μην κλεινει με καθε απεργια και να ειναι ανοιχτος Αυγουστο.Εχω βρει εναν στην περιοχη και εκει θα παω πρωτα να δω μολις ξεμπερδεψω με την υγεια μου.

Βιβη,τι ταλαιπωρια ηταν αυτη βρε κοριτσι;μεγαλη ζημια το αυτοκινητο;ευτυχως εσυ δεν επαθες τιποτα.

Καληνυχτα σε ολες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!Ευχαριστώ για τα περαστικά.Εχτές νόμιζα ότι έγινα καλά.Αλλά σήμερα τα ίδια πάλι.:-(Ελπίζω κάποια στιγμή να μου περάσει .Το πότε δεν ξέρω.Della έπινα το ercefuryl.Αυτό που μου έγραψες είναι καλύτερο,ξέρεις?

Μάμμυ 3 πραγματικά πραγματικά παρακλειστήκαμε.

Νίνα -Νάνα ούτε και γω γυρνάω στην δουλειά γιατί δεν δουλεύω.Οπότε θα κάνει παρέα η μία στην άλλη.

Βιβή ευτυχώς τελείωσε αυτή η περιπέτεια.Τελικά τι ζημιά έπαθε το αυτοκίνητο?

Αύριο θα έρθουν τα πεθερικά μου.Εχτές πήγα και ψώνισα υλικά για γλυκό,φαγητό και σαλάτες νομίζοντας ότι έγινα καλά.Για να δούμε θα τα φτιάξω ή θα ακυρωθεί?Και είναι κρίμα να τους το ακυρώσουμε γιατί θα έρθουνε από Σπάρτη.Και το προηγούμενο Σάββατο τους το είχαμε ακυρώσει γιατί δούλευε ο άντρας μου.

Α!Κορίτσια εκτός από αυτό που έχω ,έχω και περίοδο.Όλα μαζί.

Συγγνώμη αν σας ζάλισα.

Φιλιά στα κουκλάκια σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσάκια..

Σημερα βρήκαμε ευκαιρία που είχε ωραία μέρα και ξεπορτίσαμε. Άντε γιατί είχα βαρεθεί την κλεισούρα τόσες μέρες. Το ίδιο και η μικρή που τσίριζε από τη χαρά της στο δρόμο.

Dimista περαστικά σου! Ελπίζω ήδη να είσαι καλύτερα. Θα σου στείλω αίτημα, αν δεν κάνω λάθος και δεν το στείλω αλλού. Εμένα η μητέρα μου ψάχνει δουλειά, αν δε βρει, θα μου κρατάει τη μικρή, αλλιώς και εγώ παιδικό..

Βιβή ταλαιπωρία..Και όλα συμβαίνουν πάντα όταν βιάζεσαι..

Mammy κατάλαβα ότι ήταν κάποια από τις κοπέλες που μιλάμε, έκανα αποδοχή και ήθελα να ρωτήσω εδώ, αλλά με πρόλαβες:tongue:

Nina-Nana δεν είμαι και αχάριστη, αλλά υπάρχουν τόσα μέρη που θα ήθελα να πάω και τόσοι πολιτισμοι να γνωρίσω...

Kitty ξεκίνησες νωρίς-νωρίς..Κουράγιο..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Καλή ανάρωση σε εγχειρισμένη και άρρωστες...

Εμείς είμαστε καλά. Την Δευτέρα έχουμε εμβόλιο.

Εγώ θα την πάω την Έλενα σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό, γιατί οι δημόσιοι που έχουμε στον δήμο Βριλησσίων παίρνουν μωρά από 2,5 ετών και να έχουν κόψει πάνα. Μπορώ να πω ότι βλέπω πολύ θετικά τον παιδικό γιατί το παιδί θα κοινωνικοποιείται καθημερινά, θα παίζει, θα διασκεδάζει, θα κουράζεται και όταν πηγαίνουμε σπίτι θα είναι πιο ήρεμη (θεωρητικά). Αυτή την συζήτηση είχα και με την παιδίατρό μας. Ενώ αν είναι όλη μέρα σπίτι με ένα άτομο, βαριέται και όταν γυρίζει η μαμά κάνει σαν τρελό. Αυτό μου έλεγε η κομμώτριά μου η οποία είχε γυναίκα στο σπίτι και φέτος το πήγε παιδικό. Επίσης μου είπε ότι την περίοδο που είχε την γυναίκα στο σπίτι, έβγαζε το μωρό κανένα ΣΚ και το καημένο ήταν λες και ήταν από άλλο πλανήτη και εντελώς κοσμοφοβικό. Μου είπε ότι είδε μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά της μικρής.

Δεν ξέρω τί είναι καλύτερο, αλλά για μένα αφού αυτή είναι η μόνη μου επιλογή προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι το καλύτερο.

Σας αφήνω γιατι βλέπω Mentalist sto star ;)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ειμαι απιστευτα χαρουμενη σημερα.Με πηρε η γιατρος μου,βγηκαν οι ιστολογικες μου σημερα τελικα και ειναι καθαρες!Δεν μπορω να σας περιγραψω την αγωνια που ειχα μολις μου ανακοινωνε τα αποτελεσματα,νομιζα θα λιποθυμησω.Δοξα τω Θεω,τελος καλο ολα καλα!

Dimista,το ultra levoure ειναι ετοιμοι ζυμομυκητες που βοηθουν στην διατηρηση της φυσ.χλωριδας του εντερου και δρουν και σαν αντιδιαρροικο.Επισης,οι γιατροι το δινουν και συμπληρωματικα με αντιβιωσεις για διατηρηση της φυσ.χλωριδας εντερου και κολπου για να αποφευχθουν οι μυκητιασεις.Τι καλο αποφασισες να μαγειρεψεις;

Tzitzina,κι εμεις που πηγαμε βολτα το πρωι ο μικρος μου φωναζε στο καροτσι,τρελαθηκε!

Τzamin,τι εμβολιο θα κανετε τη Δευτερα;εμεις θα παμε καπου μεσα Φεβρουαριου αλλα οχι για εμβολιο απλα να τον δει και να μας πει αν θα προσθεσουμε κατι στη διατροφη του.

Καλο βραδυ κοριτσια!

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσαρες!

Dimista περαστικά!!!!!

Della τέλεια νεα! Ναι μου αρέσουν τα εξτριμ γενικώς! :D

Εγω πάντως όταν έχω τους γονείς μου εδω παθαίνουν τα νεύρα μου! Χιχι! Ντροπή μου!

Βιβη τι έγινε με το αυτοκίνητο;

Tzamin ο παιδικός έχει πολλα υπέρ αλλα έχει και το κατα των ιώσεων! Συνήθως όταν αρρωσταινει ένα παιδάκι τα παίρνει η μπάλα όλα! Η αδερφη μου τους έχει και τους 2 συνέχεια άρρωστους και όλο η μαμα μου παει να τους κρατήσει.

Εμείς τη βγάζουμε κάθε μέρα μια βολτουλα. ΣΗμερα την έπιασε μια φρικτη υστερία στο αυτοκίνητο! Δεν ήξερα τι ήθελε, πρώτη φορα την είδα να κλαίει έτσι! Τελικά όταν φτάσαμε σπίτι την πήρε ο μπαμπάς της αγκαλια κι ακόμα έκαιγε! Δεν ηρεμούσε με τίποτα! Μόλις την πήρα εγω αγκαλια ηρεμησε! Δεν το πίστευα!

Κορίτσια έχετε αλλάξει κάθισμα αυτοκινητου; Εννοώ απο το βρεφικο 0-13 στο 9-18.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...