Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Della μου όλα καλά σήμερα!!! Καλή ανάρρωση!!!

Κορίτσια οι πρώτες ημέρες της επιστροφής στη δουλειά είναι λίγο δύσκολες από όλες τις απόψεις. Από τη μία, για εμένα τουλάχιστον, οι τύψεις που αφήνεις το μωρό σου και φεύγεις και από την άλλη η αίσθηση που έχεις στη δουλειά ότι έχεις μείνει πίσω και έχεις να καλύψεις ένα απίστευτο κενό. Εγώ ήμουν τυχερή στο ότι έχω τη μαμά μου που μου κρατάει το μωρό, αλλά άτυχη γιατί δε μπορούσα λόγω φύσης της δουλειάς μου να καθίσω παραπάνω.

Το μόνο που μπορώ να σας συμβουλέψω είναι να χαίρεστε το κάθε δευτερόλεπτο με τα μωράκια σας και να ξεχνάτε τη δουλειά με το που θα μπαίνετε στο σπίτι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια μου!Πω πω δεν μπηκα δυο μερες και εχετε γραψει πολλα!Νινα - νανα εγω επρεπε να το κανω και το εχω δει σαν δουλεια γιατι δεν βγαινουμε αλλιως.,..και οι δυο ανεργοι!

Τζαμιν δεν πειραζει σε καταλαβαινω και εγω ετσι την κοπαναω οταν κλαιει!

Ντελα μου καλη αναρωση να εχεις και ολα καλα θα πανε!Κοριτσια μου θα βαλω και εδω μια φωτο απο την δουλεια μου!

sam1385a.th.jpg

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπερα κοριτσια!Και εγω την επιστροφη στη δουλεια τη σκεφτομαι και με πιανει κατι...:(γυριζω τελος Απριλιου.Σιγα σιγα θα πρεπει να ψαχνω και εγω για βρεφονηπιακο.

Della μου σιδερενια και καλη αναρρωση, μολις μπορεσεις πες μας πως εισαι.

Elzu πολυ ωραια η δουλεια σου, αν μπορεσεις ενημερωσε μας για τις τιμες με μηνυμα.

Καλο βραδυ!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Μιλάμε για απίστευτο κρύο.....μπρρρρρρρ...δεν ξέρω πως τα κατάφερα να φτάσω στη δουλειά!!!!!

Μη βγείτε από το σπίτι, όσες μπορείτε!!!!

Το απόγευμα πάω σε ένα σπα να ανανεωθώ λιγάκι....βρήκα τη μέρα να κλείσω ραντεβού και εγώ μέσα στο κρύο.

Κορίτσια νομίζω βρήκα τι έφταιγε και δεν έπινε το γάλα η μικρή. Μάλλον κουραζόταν με την πιπίλα που της την είχα στο 2. Μόλις την έβαλα στο 3 το ήπιε όλο το γάλα!!!Τι χαζή που ήμουν και ταλαιπωρούσα το παιδί!!!

Πάντως αν ήταν όντως αυτό ευτυχώς το βρήκα. Θα δούμε!

Φιλιά!!!

Βιβή καλησπέρα ,

για ποιά εταιρία μιλάς , θηλή μπουκαλιού 3 ? λογικά ειναι με 3 τρυπες , παντως στην ηλικία τους μπορουν να πινουν και με μεγαλυτερη ροή. λογω δουλειάς ασχολούμαι , γι αυτό ρωτάω. εγω του δινω με την μεγαλυτερη ροή. καποια στιγμη που απο λαθος ειχα παρει με λιγο μικρότερη ροη. νευρίαζε και καθυστερούσε πολυ.

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Tzitzina , η μπέμπα σου θα γινει πανύψηλη !!!! 79 εκ !!!!! μας τρωει λάχανο..............χαχαχαχαχαχ

Della, καλή επιτυχία στο χειρουργείο και καλή ανάρρωση

Elzu, πολύ ωραία τα φορμάκια ! μπράβο σου!! ποσο τα χρε'ωνεις ?

Διαφημίσεις

Εγώ , κοριτσια δουλευω εδω και αρκετό καιρό..............λυπάμαι που σας το λεω αλλά δεν συνιθίζεται.....καθε μερα νιωθω οτι χάνω πολύτιμες ωρες απο την ζωή του γιου μου.........

αλλά τι να κάνουμε ? υπομονή.................

μολις γυριζω όμως και φωνάζει απο την χαρά του...........μου περνάνε όλα ...θέλω να τον σφίξω , να τον τσιμπήσω , να του ρουφήξω τα μαγουλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

μαμμυ σου εστειλα αλλα θα το γραψω και εδω...

Λοιπον κοριτσακια μου!

εσωρουχακια για τα μπεμπακια μας με οποιο σχεδιο θελετε ( αν μπορω να το κανω ) 10 ευρω

μπλουζακια για τα μπεμπακια μας 15 ευρω

και μπλουζακια για τα μεγαλα μπεμπακια...20-25

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλησπερα κοριτσια.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Μπηκα χειρουργειο στις 9 και στις 12παρα ημουν στο δωματιο.Η ταχεια βιοψια βγηκε καλη δοξα τω Θεω!Οι κανονικες ιστολογικες θα βγουν σε 10 εργασιμες.Ηταν πολυ μεγαλυτερο τελικα απ'οτι φαινοταν,ειχε βαθος πολυ και ηταν παρα πολυ σκληρο.Δεν ποναει καθολου το τραυμα,δεν μου εκανε τομη απο πανω αλλα απο τη θηλεα αλω για να μη μου αφησει σημαδι και εχω απορροφησιμα ραμματα.Νιωθω ενα πολυ εντονο τραβηγμα μονο.Αυτο που με ποναει αφορητα ειναι το χερι μου γιατι μου εσπασαν τη φλεβα κι εχει μαυρισει ολο,σαν ναρκωμανης ειμαι.Στις 1.30 εφυγα και γυρισα σπιτι και εριξα εναν υπνο για ενα τετραωρακι και ηρθα και συνηλθα.Αυτα τα νεα μου!Το κακο της υποθεσης ειναι οτι δεν κανει να σηκωνω το μωρο παρα μονο καθιστη κι αυτο απ'την αλλη μερια κι ο μικρος μου ηρθε στα μπατζακια μου και γραπωνοταν.Αχ!Ειναι απιστευτα τα μωρα.

Καλο βραδυ κοριτσια.

NXbrp3.png

Βιβή καλησπέρα ,

για ποιά εταιρία μιλάς , θηλή μπουκαλιού 3 ? λογικά ειναι με 3 τρυπες , παντως στην ηλικία τους μπορουν να πινουν και με μεγαλυτερη ροή. λογω δουλειάς ασχολούμαι , γι αυτό ρωτάω. εγω του δινω με την μεγαλυτερη ροή. καποια στιγμη που απο λαθος ειχα παρει με λιγο μικρότερη ροη. νευρίαζε και καθυστερούσε πολυ.

Καλημέρα KITTY,

είναι θηλές της Cicko που μπορείς να χρησιμοποιήσεις 3 διαφορετικές ροές. Γράφουν επάνω νούμερα 1,2,3 ανάλογα με τη ροή που θες να έχεις. Δεν έχουν ακριβώς τρύπες, περισσότερο μοιάζει με σχισμή. Φροντίζεις αν θες πχ ροή 3, ο αριθμός 3 να είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη του μωρού την ώρα που τρώει. Τις θεωρώ πολύ εξηπυρετικές γιατί δε χρειάζεται να αγοράζεις κάθε τόσο καινούριες με μεγαλύτερη ροή, ούτε να ανοίγεις εσύ τις τρύπες, οπότε μπορεί και να τις ανοίξεις περισσότερο από όσο χρειάζεται και να πνίγεται το μωρό.

Della μου σιδερένια!!!!!!

Πάει και αυτό!!!!!!!! Μην ανησυχείς θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα ξαναπάρεις αγκαλιά το μωράκι σου χωρίς να το σκεφτεσαι. Και εμένα μου είχε κακοφανεί τον Αυγουστο που είχα κάνει την επέμβαση που δε μπορούσα να την πάρω αγκαλιά, αλλά...πάει πέρασε και αυτό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Della περαστικά και σιδερένια!! Yπομονή με το αντράκι σου, σε λίγες μέρες θα το κρατάς κανονικά και θα κάνετε ακροβατικά!!

Είδα τις φωτο των μωρών σας! Είναι όλα κουκλιά!

Και φυσικά Nina-Nana έχω πάθει πλάκα με τα ταξίδια σου!! Σου βγάζω πραγματικά το καπέλο που έχεις καταφέρει να πας σε όλα αυτά τα απίστευτα μέρη. Εγώ μέχρι Ευρώπη και αυτό μη φανταστείς. Ρώμη και Βαρκελώνη. Ωραία ήταν όμως..

Elzu πολύ όμορφα τα μπλουζάκια σου!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Το Μάιο γυρίζω και εγώ στη δουλειά. Από τη μία θέλω λίγο να ξεφύγω, από την άλλη ξέρω ότι θα μου λείψει πολύ το αυτοκολλητάκι μου!! Και σου κάνουν τα άτιμα αυτά τα κόλπα τους που σε τρελαίνουν και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις..Παμπόνηρα τα άτιμα..

Mammy3 είσαι καλύτερα?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Τzitzina,η κορη σου ειναι πανυψηλη.79 ποντους;Απιστευτο!Σιγουρα Κουλιανου θα γινει!

Άντε να βγάλει και τίποτα λεφτά γιατί αν περιμένει από τους γονείς της..κάηκε..χι, χι, χι!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...