Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Della να τα εκατοστήσεις...αν και λίγο καθυστερημένα!!!

Mammy περαστικούλια!!!!Φόρα μάσκες μήπως και τη γλυτώσουν τα παιδιά.

Κορίτσια η μικρή μου δεν πίνει γάλα! Δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά, αλλά δεν πίνει ούτε το μισό από όσο έπινε εδώ και μια εβδομάδα!!!Έχω δοκιμάσει να της το δώσω τμηματικά, όταν κοιμάται, όταν είναι πολύ κουρασμένη, με άλλο μπιμπερό...τίποτα! Πίνει λίγο και μετά το σπρώχνει και κλαίει!!!

Δε δοκιμάζεις να της αλλάξεις γάλα μήπως και το βαρέθηκε?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζιτζίνα δεν μπορώ να σου στείλω πμ.Πατάω πάνω στο όνομά σου αλλά δεν γράφει κάπου αποστολή προσωπικού μην.Δεν ξέρω γιατί σε σένα δεν στο βγάζει.Καλό βράδυ!

Έχω κάνει μια βλακεία και κάτι έχω κλειδώσει. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω για να σου στείλω

uwJMp2.png?KqESJfSU

Πήγαμε παιδίατρο την Παρασκευή. 9550 κιλά και 79 πόντους!!

Όταν κλείσει το 10 θα ξεκινήσουμε ψάρι. Επίσης μου είπε για απόγευμα να της δίνω λίγο τραχανά ή λίγες χυλοπίτες για να τρώει δημητριακά, αφού η φαρίν λακτέ την πειράζει.

Βιβή, Elzu και Tzamin σας έστειλα στο fb. Oι υπόλοιπες δεν ξέρω τα ονόματα, αλλά κάπως θα σας βρω

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κορίτσια...

Ήμουν off line τις τελευταίες μέρες. Όλα καλά ελπίζω.

Νίνα νάνα σχεδιάζαμε να την πάμε Τουλούζη τα Χριστούγεννα αλλά δεν μας βγήκε τελικά λόγω δουλειάς του άντρα μου. Θα ξεκινήσουμε με Ευρώπη με την πρώτη ευκαιρία. Αν και σε ένα μήνα επιστρέφω στην δουλειά μου οπότε θα δυσκολέψουν τα πράγματα.

Φαγητό η μικρή μου τρώει κατά τις 2-2.30. Ο ύπνος της δεν είναι στάνταρ. Μπορεί να κοιμηθεί πριν ή μετά.

Μην την ματιάσω την μικρή μου, εδώ και μια εβδομάδα κοιμάται σερί το βράδυ. Ούτε για πιπίλα δεν ξυπνάει. Βέβαια τα δύο πρώτα βράδια κάθε μισή ώρα πήγαινα να δω αν αναπνέει. Τώρα κοιμάμαι κι εγώ. Ελπίζω να συνεχιστεί.

Φιλιά κορίτσια!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα.Μολις γυρισαμε απο βολτα.Πηγαμε μια βολτιτσα με το αυτοκινητο και ηρθαμε.Ο μικρος κοιτουσε συνεχεια εξω,του αρεσε.

Τzitzina,η κορη σου ειναι πανυψηλη.79 ποντους;Απιστευτο!Σιγουρα Κουλιανου θα γινει!

Καλο απογευμα κοριτσακια!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια...ακομα χαλια,ξυπνησα στις 5 το πρωι με φρικτους πονους στην πλατη και πολυ μπουκωμα.:-(

Βιβη και εμενα το εκανε αυτο με το γαλα ενα διαστημα της αλλαξα γαλατα αλλα τιποτα, βεβαια εκεινο το διαστημα εβγαλε δοντακι,το ενα και το μοναδικο που εχουμε,και ειχε και λιγο συναχι μετα απο λιγες μερες εστρωσε!

Tzitzina μια χαρα η κορακλα σου!!!

Καλο βραδυ σε ολα τα κοριτσια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Mammy περαστικά! Ελπίζω να τη γλιτώσουν τα παιδια. Πάντως πολύς κόσμος είναι άρρωστος. Συνέχεια ακούω φίλους και γνωστούς.

Dimista πίστεψε με έχω πάρει κάτι ποντακια! :( δυστυχώς χρόνος για γυμναστική ΚΑΘΟΛΟΥ! Εμείς χτες πήγαμε κουνιες με 4 βαθμούς. Λίγο κατσαμε βέβαια και μετα βόλτα με το αυτοκίνητο.

Della να πανε όλα καλα την Τρίτη!

Elzu πολυ ωραία τα σχέδια! Φτιάχνω κι εγω μπλουζάκια! Η μάλλον έφτιαχνα γιατι τώρα ούτε να μαγειρεψω δεν προλαβαίνω καλα καλα!

Tzitzina μια χαρα η μικρη σου! Στείλε πμ το όνομα σου να σε βρω εγω στο fb.

Tzamin κι εμένα μην τη ματιασω κοιμάται καλα αυτές τις μέρες!

Καληνυχταααααααα!

QVjlp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Μιλάμε για απίστευτο κρύο.....μπρρρρρρρ...δεν ξέρω πως τα κατάφερα να φτάσω στη δουλειά!!!!!

Μη βγείτε από το σπίτι, όσες μπορείτε!!!!

Το απόγευμα πάω σε ένα σπα να ανανεωθώ λιγάκι....βρήκα τη μέρα να κλείσω ραντεβού και εγώ μέσα στο κρύο.

Κορίτσια νομίζω βρήκα τι έφταιγε και δεν έπινε το γάλα η μικρή. Μάλλον κουραζόταν με την πιπίλα που της την είχα στο 2. Μόλις την έβαλα στο 3 το ήπιε όλο το γάλα!!!Τι χαζή που ήμουν και ταλαιπωρούσα το παιδί!!!

Πάντως αν ήταν όντως αυτό ευτυχώς το βρήκα. Θα δούμε!

Φιλιά!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Della συγνώμη που διέκοψα απότομα χτες την επικοινωνία στο fb αλλά η μικρή μου άρχισε να τσιρίζει.

Κορίτσια αρχές Μαρτίου επιστρέφω στην δουλειά και η μικρή θα πάει βρεφονηπιακό. Σε λίγες μέρες θα την ξεκινήσω για να αρχίσει να συνηθίζει πριν επιστρέψω στο γραφείο. Πολύ περίεργα αισθάνομαι. Από την μια θέλω να αρχίσω να κάνω και κάτι άλλο πέραν του μωρού, από την άλλη έχω πάθει μεγάλη εξάρτηση. Μετά από τόσο καιρό 24 ώρες το 24ωρο αυτοκόλυτες, θα μου κακοφανεί πολύ. Η Έλενα φαίνεται να περνάει καλά χωρίς εμένα. Όσες φορές την έχω αφήσει με γιαγιάδες (για λίγες ώρες) δεν γκρινιάζει ποτέ. Ακόμα κι όταν με βλέπει να βγαίνω από την πόρτα δεν την νοιάζει. Βέβαια όταν επιστρέφω δεν ξεκολάει από πάνω μου.

Επίσης το αυτοκίνητό μου έμεινε από μπαταρία και δεν μπορούμε να βγούμε. Είχα σκοπό να την πάω μια βόλτα στο mall σήμερα αλλά ατυχίσαμε :(

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Πηγα το πρωι και εκανα τον προεγχειρητικο ελεγχο.Ολα ετοιμα.Αυριο στις 7.30 θα ειμαι εκει,στις 8 ειναι το χειρουργειο.

Τzamin,δεν εχω μπει ποτε στο fb,με αλλη θα μιλουσες.Κι εγω θα τον στειλω παιδικο τον Μαιο.Εχω τυψεις αλλα δεν γινεται αλλιως.Παντως σημερα που εμεινε με τη μαμα μου για να παω το πρωι για τις εξετασεις ουτε εκλαψε ουτε τιποτα.Φοβιμουν κι εγω γιατι 9,5 μηνες ειμαστε κολλημενοι αλλα πηγε καλα.Μακαρι και στον παιδικο να συνηθισει.Ποσες ωρες θα την αφηνεις;εγω δουλευω 8-3 οποτε θα ειναι αρκετες οι ωρες.

NXbrp3.png

Della εχεις δίκιο είχα στο μυαλό μου να πω σε εσένα καλή τύχη με το χειρουργείο και στην Elzu για το fb και τα συνδίασα.

Elzu για σένα πήγαινε το σχόλιο για το fb.

Della μου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και όλα να είναι καλά (που θα είναι).

Εγώ θα δουλεύω 9-15 οπότε είναι αρκετές και οι δικές μου ώρες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Μολις κοιμηθηκε ο μικρουλης μου και θα ξαπλωσω κι εγω.Στις 6 θα σηκωθω να δωσω γαλατακι στον μπεμπακο και 7παρα θα φυγουμε.

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας φιλεναδες,φιλακια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...