Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Tzitzina κι εγω στο κρεβάτι μας την παίρνω μέχρι να νυσταξει πάλι. Κάθεται και χαζολογαει.... :rolleyes:

Με το κολυμβητήριο δεν έκανα τίποτα... Ούτε τηλέφωνο δεν πήρα. Είναι αργά πλέον πιστεύεις; Εννοώ θα της αρέσει ή μεγάλωσε και μπορει να φοβηθεί;

Νιna-Nana η φίλη μου που ξεκίνησε τώρα δεν είχε πρόβλημα.΄Ισα-ίσα που του άρεσε πολύ του μικρού της. Νομίζω ότι εξαρτάται από το κάθε παιδί. Σίγουρα όσο πιο μικρό τόσο πιο καλά, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει και συγκεκριμένη ηλικία. Πάντως αν το σκέφτεσαι κάντο, για να έχει γίνει δελφινάκι μέχρι το καλοκαίρι!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dimista δεν είναι ότι κάνει κάτι καινούριο, απλά κάθε φορά είναι όλο και πιο άνετη και τώρα αρχίζει σιγά σιγά να κουνάει μόνη τα ποδαράκια της. Fb έχω, αλλά δεν πολυασχολούμαι. Ούτε φώτο δεν έχω βάλει. Αν θέλεις στείλε μου πμ.

Della σε ποια εκπομπή μήπως το δω στο internet?

Μammy σε έχουμε χάσει..ι

Elena με το καλό το μωράκι σου. Εσύ θα χρειαστείς μόνο αμάνικα και τιραντάκια. Για το μωρό σου κοντομάνικα εσωρουχάκια και μακρυμάνικα βελουτέ ολόσωμα για αρχή..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κοριτσακια μου τι κανετε?Τα πρωτα μου μπλουζακια ειναι ετοιμα!Στο φβ μπορειται να τα δειτε!Οποια κοπελα θελει για το νινακι της, ας μου πει!

Η Δημητρουλα τρωει μια πριν τον υπνο της και μια μετα...δεν ειναι σταθερο...και γενικα εχουμε ενα θεμα με τον υπνο.

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημερα κοριτσια.Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα.Ερχονται η μαμα μου με το μπαμπα μου επειδη την Τριτη ειναι το χειρουργειο.

Dimista,δεν εχω fb.Το σουτιεν ειναι ουσιαστικα ενα αθλητικο,ειναι της triumph το triactionπου ανοιγει μπροστα.

Elzu,μπορει μα μην εχω fb για να δω τα μπλουζακια που εφτιαξες αλλα ειμαι σιγουρη οτι τα εφτιαξες με πολυ μερακι και θα ειναι πολυ ιμορφα,μπραβο!

Καλη σας ημερα ομορφες!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Dimista μου αρέσει η ζαχαροπλαστική και αρέσουν στον άντρα μου πολύ τα γλυκά με σοκολάτα, οπότε φτιάχνω με κάθε ευκαιρία. Το συγκεκριμένο γλυκό είναι μια παραδοσιακή αυστριακή συνταγή, τύπου τούρτας. Έχει παντεσπάνι, που όμως δεν το σιροπιάζεις, αλλά βάζεις μαρμελάδα και από πάνω ένα γλάσο σοκολάτας - καραμέλας.

Γενικά μου αρέσει να μαγειρεύω, αλλά νομίζω ότι λόγω επαγγέλματος μου ταιριάζει περισσότερο η ζαχαροπλαστική, που απαιτεί μεγάλη ακρίβεια.

Διαφημίσεις

Della χρόνια πολλα! Να τα εκατοστησεις!

Με τα εμβόλια που με είχες ρωτήσει, τα κάνουμε απλά αργούμε λίγο περισσότερο λόγω της αλλεργίας.

Dimista ευχαριστω για τα καλα σου λόγια! Απο μάτια καλα παει, το μαλλί της ποτε θα μακρυνει;;;;; Κι ο μπεμπης σου κούκλος είναι!

Vegan είναι διατροφη χωρίς τίποτα ζωικό.

Βιβη, εγω τρελαινομαι για γλυκά! Με την διατροφη λογω μικρης έχω περιοριστεί βέβαια.

Αλλα κοριτσια πρέπει να προσεξω πλέον γιατι εκει που ήμουν μια χαρα έχω αρχίσει και παίρνω!

Ακομα σταμάτησα πλέον να αλεθω εντελώς. Δεν έτρωγε τίποτα εδω και πολυ καιρο. Με τα ολόκληρα κάτι γίνεται!

Χτες πήγα στη γυναικολογο μου επιτέλους. Έκανα ΠΑΠ. Όταν της είπα οτι η μικρη δεν τρώει με ρώτησε αν είσαι σε φάση έτοιμη να περπατήσει, να μιλήσει (σε άλμα αναπτυξης δηλαδη). Δεν ξερω αν ειναι αλλα φαίνεται οτι θέλει να κάνει πράγματα που δεν μπορει ακόμα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας κορίτσια!τι κάνετε?εμείς κλειστήκαμε μέσα λόγω άσκημου καιρού.Πού να τον πάμε τον κακομοίρη που όλο άτα λέει?

Ντέλλα εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο που θα κάνεις την Τρίτη.Παρόλο που δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.

Μάμμυ περαστικά σου!

1Α χαρά είναι και το μαλλάκι της Νίνα-Νάνα.Μικρούλα είναι.Μέχρι που θα ήθελες να ήταν?Μέχρι των ώμο?:lol::lol::lol:

Καλά αποτελέσματα με το παπ.Μοντελάκι είσαι νίνα-νάνα.Δεν νομίζω να έχεις πάρει.

Ελζού συγχαρητήρια για τα σχέδια!Είσαι χρυσοχέρα!Μπράβο σου!

Καλό βράδυ και και καλό υπόλοιπο ΣΚ κορίτσια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζιτζίνα δεν μπορώ να σου στείλω πμ.Πατάω πάνω στο όνομά σου αλλά δεν γράφει κάπου αποστολή προσωπικού μην.Δεν ξέρω γιατί σε σένα δεν στο βγάζει.Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια.Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Περασαμε πολυ ωραια,εσβησα και τα κερακια μου αγκαλια με τον μικρουλη μου.

Μammy,περαστικουλια σου.Ευχομαι να μην κολλησει κανεις αλλος κι εσυ να τη βγαλεις καθαρη μονο με λιγο πονολαιμο.

Dimista,κι εμεις σημερα μεσα ειμαστε λογω καιρου.Την Τριτη θα αφαιρεσω μια σκληρυντικη αδενωση κι ελπιζω κι ευχομαι τα αποτελεσματα να δειξουν οτι ειναι οντως αυτο και να μη βγει τιποτα αλλο να χτυπησω ξυλο.

Νina-Nana,καλα αποτελεσματα απο το τεστ!

Καλο Σαββατοβραδο κουκλες.

NXbrp3.png

Κοριτσια καλησπερα!Χαθηκα λιγακι αλλα επεσαν πολλες παραγγελιες μαλλον λογο καλοκαιριου!Ντελλα μου χρονια σου πολλα!Οτι επιθυμεις κοπελα μου!

Dimista σε ευχαριστω πολυ!Και οποια κοπελα θελει για το μωρακι της ή για δωρο μπορει να μου πει!Αυριο θα προσθεσω και αλλο ενα!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Della να τα εκατοστήσεις...αν και λίγο καθυστερημένα!!!

Mammy περαστικούλια!!!!Φόρα μάσκες μήπως και τη γλυτώσουν τα παιδιά.

Κορίτσια η μικρή μου δεν πίνει γάλα! Δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά, αλλά δεν πίνει ούτε το μισό από όσο έπινε εδώ και μια εβδομάδα!!!Έχω δοκιμάσει να της το δώσω τμηματικά, όταν κοιμάται, όταν είναι πολύ κουρασμένη, με άλλο μπιμπερό...τίποτα! Πίνει λίγο και μετά το σπρώχνει και κλαίει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...