Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Della νόμιζα ότι για την παλινδρομηση ισχύουν τα συχνα και μικρά γεύματα. Η δικιά μου που είχε θέμα αυτο έκανε, αυτορυθμιστηκε στα μικρά συχνα γεύματα. Αλλα κι εγω κι ο μπαμπάς μου που έχουμε το ίδιο κάνουμε.

Κορίτσια μου θύμιστε μου λίγο, τι ώρα τρώνε μεσημεριανό τα μωρακια σας;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Nina-nana τι έγινε...αυπνίες?????

Εμένα η μικρή μου τρώει για μεσημέρι στις 2.

Για τη δική μου έχω να πω ότι δεν νομίζω ότι ξυπνάει από συνήθεια, μάλλον από πείνα, γιατί ξυπνάει από μόνη της μόνο αν δεν έχει πιει αρκετό γάλα το βράδυ πριν κοιμηθεί. Σήμερα για παράδειγμα, που είχε πιει πριν κοιμηθεί σχεδόν όλο το γάλα της, δεν ξύπνησε μόνη της.

Anyway, λοιπόν και επίσημα πλέον έχω να σας πω ότι ακόμη δεν έχω λόγο να γράψω σε κανένα άλλο καφέ τύπου καλοκαίρι 2012. Πήγα χθες στο γιατρό και μου το επιβεβαίωσε ότι δεν είμαι έγκυος. Με εξέτασε, με βρήκε μια χαρα και μου είπε να μην ανησυχώ. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι μια εξέταση προλακτίνης, για να δούμε που βρισκόμαστε.

Το σημαντικό είναι ότι δε βρήκε τίποτα κύστες πάλι, πράγμα που φοβόμουν πολύ.

Tzamin, τον ρώτησα και μου είπε ότι εγκυμοσύνη χωρίς ωορρηξία δε γίνεται, απλά μετά τον τοκετό είναι πολύ εύκολο να μείνεις ξανά έγκυος χωρίς να το καταλάβεις γιατί ακριβώς δε μπορείς να ξέρεις πότε θα είναι η πρώτη ωορρηξία σου!!!

Βιβή μου μας ξενυχτησε πάλι. 3:30-5:30 ξυπνια. Είμαι πολυ προβληματισμενη και φυσικά κουρασμένη. Μάλλον πρέπει να πω την παιδιατρο να μας δώσει κανένα σκευασματακι (ομοιοπαθητικο φυσικά).

Είδες που ανησυχουσες; Μια χαρα! Μακάρι κι εγω να μην είχα ακόμα περίοδο!

QVjlp3.png

Della νόμιζα ότι για την παλινδρομηση ισχύουν τα συχνα και μικρά γεύματα. Η δικιά μου που είχε θέμα αυτο έκανε, αυτορυθμιστηκε στα μικρά συχνα γεύματα. Αλλα κι εγω κι ο μπαμπάς μου που έχουμε το ίδιο κάνουμε.

Κορίτσια μου θύμιστε μου λίγο, τι ώρα τρώνε μεσημεριανό τα μωρακια σας;

Eμένα η μικρή τρώει γύρω στις 14.30-15.00 το μεσημεριανό, αλλά ο υπνος της δεν είναι στάνταρ. Έχει ένα δίωρο που θα κοιμηθεί, αλλά μπορεί να είναι 13.00-15.00 , μπορεί αργότερα το μεσημέρι ή και προς το απόγευμα.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Και εμένα ξυπνάει τώρα πια μες τη νύχτα. Κλαμμένη και φοβισμένη. Δεν μπορώ να μην την πάρω αγκαλιά. Άλλες φορές κοιμάται κατευθείαν, άλλες θέλει δυο-τρεις προσπάθειες και άλλες που κουράζομαι και εγώ την παίρνω στο κρεββάτι μας μέχρι να κοιμηθεί.

Della, εμένα για την παλινδρόμηση δε μου είχε πει κάτι για την αποσταση των γευμάτων. Μάλιστα μετά το γιαούρτι και μετά τη φρουτόκρεμα (που είναι ελαφριά γεύματα) την ταίζω στο 3ωρο. Με το epadoren είδες διαφορά?

Εγώ την αφήνω το πρωί ότι ώρα ξυπνήσει. Μόνο τη μέρα που έχουμε κολυμβητήριο την ξυπνάω που πρέπει να έχει φάει 2 1/2 ώρες νωρίτερα.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina κι εγω στο κρεβάτι μας την παίρνω μέχρι να νυσταξει πάλι. Κάθεται και χαζολογαει.... :rolleyes:

Με το κολυμβητήριο δεν έκανα τίποτα... Ούτε τηλέφωνο δεν πήρα. Είναι αργά πλέον πιστεύεις; Εννοώ θα της αρέσει ή μεγάλωσε και μπορει να φοβηθεί;

QVjlp3.png

Καλησπέρα σας μανούλες !!θέλω την βοήθεια σας!!θα γεννήσω τον δεύτερο μικρό μου τέλη απριλίου και δεν ξέρω εκείνη την εποχή τι ρουχαλάκια θα χρειαστεί να πάρω???(ο μεγάλος μου (19 μηνων :P)γεννήθηκε καλοκαίρι )

Στο μαιευτήριο εγώ καλοκαιρινή νυχτικιά θα χρειαστώ ε??

Σας ευχαριστώ πολύ και να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας:P

Καλησπερα ομορφες.Πριν λιγο καναμε μπανακι και τωρα ο μικρος τρωει το μπρικι μας!

Περασαμε ωραια σημερα.Ο αντρουλης μου πηγε απογευμα για δουλεια και το πρωι πηγαμε για καφεδακι.

Βιβη,μπραβο για τα αποτελεσματα σου.Καλα που πηγες και ησυχασες.

Νινα-Νανα,εμεις τρωμε 2+ με 2.30.Εχω κι εγω θεμα με την παλινδρομηση και καταφευγω συνεχεια σε αντιοξινα.Ο μπεμπακος μου ομως μικρα γευματα δεν κανει.Οταν θελει να φαει δεν σταματαει σε λιγακι φαγητο.Οποτε τρωμε οσο γινεται πιο μακρυα τα γευματα,και οσο πιο αργα τις κουταλιες γινεται για να αποφυγουμε την υπερφαγια που παλι θα κανει παλινδρομηση.

Τζιτζινα,το πρωι εδειξε το κολυμβητηριο στο ΟΑΚΑ με τα μωρακια.Πολυ ωραια φαινοταν.Το epadoren του το σταματησα πριν 15μερες που αρρωστησε γιατι οσο το επινε του εκανε πολυ "ευκολα" τα κακα του.Ειχαμε κατεβει σε 1,2cc το βραδυ μονο.Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα το γιατρο για να του το ξαναδωσω αλλα μονο σημερα ειδα οτι εβγαλε μια γουλιτσα.Οποτε ισως και να μην χρειαστει ξανα.

Ελενα,εγω περσι γεννησα 11Απριλιου.Ειχε κρυο εκεινες τις μερες.Στο μωρο φορουσα αυτα τα βελουτε τα φορμακια.Οταν πηγα να σαραντισω στις 21Μαιου που βγηκε εξω πρωτη φορα ειχε ζεστη σχετικα και βαλαμε βελουτε φορμακι με αμανικο μπουφανακι.Απο τελος Μαιου περσι επιασαν ζεστες πολλες οποτε τα χειμωνιατικα τα βαλαμε καμια 50αρια μερες μονο.Μην παρεις πολλα λοιπον.Στο μαιευτηριο ειχα νυχτικουλες με τιραντακια και ρομπιτσα για οταν κατεβαινα κατω.Τις πιζαμουλες δεν τις εβαλα καθολου λογω πολλης ζεστης.Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

Καλο απογευμα.

NXbrp3.png

Καλησπέρα!

Nina-nana πριν το μεσημεριανό της φαγητό έχει κοιμηθεί τουλάχιστον 1 ωρίτσα κατά τις 12. Στις 2 τρώει και ξανακοιμάται κατά τις 4:30 - 5 για περίπου 1 με 1,5 ώρα.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Πριν λιγο εκανα καφεδακι κι εχω καθισει διπλα στον μπεμπουλη μου που κοιμαται.Ολο το βραδυ ξυπναει και κλαιει.Βρε κοριτσια,εγω μετα απο αυτα τα ξυπνηματα σηκωνομαι με πονοκεφαλο.Αυτος ειναι μια χαρα,δεν τον ποναει το κεφαλι του που δεν κοιμαται συνεχομενα;Καθε λιγο και λιγακι,ξυπναει κλαιγοντας και φωναζοντας,σηκωνεται και ορθιος και κλαιει.Τι ειναι αυτο το πραγμα!

Ελζου,τι κανετε βρε κοριτσι με τοσο κρυο στην πολη σας;Οταν ακουω τον καιρο και λενε "η Φλωρινα στην καταψυξη" σε σκεφτομαι κι ας μη σε ξερω απο κοντα.Σκεφτομαι και τη Δημητρουλα,πως να παει βολτα με τετοιο καιρο;

Νινα-Νανα,εχετε ομοιοπαθητικο παιδιατρο;Επειδη δεν ξερω καθολου,περα απο δυο φιλες που εχουν κανει ομοιοπαθητικη,με τα εμβολια τι τακτικη ακολουθειτε;τα κανετε κανονικα;κανετε τα ιδια σκευασματα που κανουν οι υπολοιποι η κατι ειδικο;

Καλη σας ημερα κοριτσια!

NXbrp3.png

Della μου καλημερα!Τωρα εχουμε καλοκαιρακι!Σε σχεση με το -24 που ειχε κανει τωρα το 0 ειναι μιαααα χαρα!Τωρα την πηγαινουμε βολτα.Με -12 την ειχα παει παιδιατρο αλλα ειχα βαλει το πλαστικο πανω απο το καροτσι...τωρα με το 0 δεν της το βαζω...αλλα ειναι σε φορμα εξοδου μεσα και στον ποδοσακο...δεν καταλαβαινει μια η μικρη Δημητρουλα!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημερα κοριτσια!

Τι εχουν παθει τα μωρακια μας και ξυπνανε παλι το βραδυ?και εμενα ξεκινησε παλι, προς το παρον ευτυχως δεν μενει ξυπνια της βαζω πιπιλα και ξανακοιμαται.

Della και εγω την σκεφτομουνα την Elzu μολις ακουγα τις θερμοκρασιες στη Φλωρινα!!!Εκπαιδευτηκε ομως η Δημητρουλα και δεν καταλαβαινει τιποτα :wink: μπραβο της!!!

ΕLena26 εσυ σιγουρα θα χρειαστεις καλοκαιρινες πυτζαμες κανει πολυ πολυ ζεστη, οσο για το μωρακι σου εγω της φορουσα κοντομανικο εσωρουχακι και βαμβακερα μακρυμανικα με μεσα το ποδαρακι φορμακια για μεσα στο σπιτι και οταν τη σηκωνα της φορουσα ενα σχετικα λεπτο ζακετακι, με το καλο το μωρακι σου!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Kαλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?

Εμείς 1α χαρά!

Ο δικός μου μπέμπης δεν ξυπνάει την νύχτα .Ευτυχώς κοιμάται σερί.

Μάμμυ 3 θέλεις να μου στείλεις και το δικό σου fb σε π.μ.Πάντως θα γίνει πανύψηλη η μπέμπα σου.

Έλενα 26 και εγώ γέννησα στις 11 Απριλίου όπως η Ντέλλα.Στο μαιευτήριο φόραγα κοντομάνυκες πυτζάμες και είχα 1α ρόμπα μαζί μου για τους διαδρόμους.Με το καλό το μωράκι σου!

Νίνα Νάνα ξέχασα να σου γράψω ότι η μικρή σου έχει τέλεια εκφραστικά μάτια.

Ο μπέμπης μου μεσημεριανό τρώει στις 2-2.30.Και μετά κοιμάται για μεσημέρι.

Ντέλλα γιατί αγόρασες ειδικό σουτιέν?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Βιβή πρέπει να σου αρέσουν πολύ τα γλυκά.Φτιάχνεις συχνά?Αυτό που έφτιαξες είναι είδος τούρτας?

Νίνα Νάνα τι είναι η διατροφή vegan?H μπέμπα σου θα γίνει δραστήρια σαν και σένα αφού είναι σαν να κάνει snowboard.

Eλζού τι κρύο είναι αυτό που έχετε?

Tzitzina τι άλλο έχει μάθει η μπέμπα σου στο κολυμβητήριο?Της αρέσει ακόμα?

Κορίτσια δικά μου νέα δεν έχω .Το μόνο ότι την Δευτέρα πήγα τον μπέμπη παιδική χαρά και ξετρελάθηκε που έκανε κούνιες.

Ντέλλα και τζιτζίνα εσείς έχετε fb?

Kαλή υπόλοιπη μέρα σε όλες σας και σε όλα τα μωράκια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...