Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!Χαθηκαμε αλλα τωρα που ειναι εδω τα πεθερικα μου ειναι ευκαιρια να κανω καποιες δουλιτσες και τις περισσοτερες ωρες τις περναμε στο σπιτι τους παρεϊτσα!Εκανα και καποιες εξετασεις και ειχα λιγο αγχος και οταν αγχωνομαι κλεινομαι λιγο στον εαυτο μου :(...Τελικα ευτυχως ειναι "σχετικα" καλες!Χθες πηγα και τη μικρη στο γιατρο και καναμε εμβολιακια..και μετα του τα εχωσε για τα καλα!!!Τη βρηκε μια χαρα, ειμαστε 9500 και 75 ποντους, συνεχιζουμε τη διατροφη μας ως εχει.Ακομα δεν τρωμε χοιρινο, αρνι, ψαρι και αυγο που θα μπουν μετα το χρονο.

Elzu η μικρη σου ειναι κουκλαρα και φατσακι πονηρο "φτου φτου φτου" το κοριτσακι :)!!!

Θα μπω να δω και τα υπολοιπα μωρακια συντομα γιατι συνηθως κανουν καταληψη οι γιοι μου στο fb, παιζουν διαφορα παιχνιδια.

Θελω να βαλω και εγω καινουριες φωτο των παιδιων, ειδικα της μικρης, μολις βρω χρονο, γιατι της μικρης ειναι απο τον Αυγουτο και των αγοριων τραβηγμενες πριν 3 χρονια και...

Della τι καλα...ελπιζω να συνεχισει να πηγαινει καλα το αντρακι σου!

Καλο σκ!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Ειμαστε πολυ καλυτερα.Το εντερακι μας συνερχεται και το ιδιο και το ποπουδακι μας.Πηγαμε βολτιτσα το πρωι.Πηγα να παρω κι ενα συγκεκριμενο σουτιεν που μου ειπαν απο την κλινικη για το χειρουργειο.Παντως,το θεμα με τα πεζοδρομια και το καροτσι ειναι φριχτο.Δε φτανει που ο καθενας παρκαρει οπου θελει,ακομα και στις ραμπες,οταν περνας απο διαβαση προσπαθουν να παρανομησουν ακομα κι εκει.Το πρωι,παρ'ολο που ηθελα να περασω απεναντι και ειχα πρασινο,περασαν 4 αυτοκινητα και με εκοψαν με το μωρο στη διαβαση ενω αυτοι ειχαν απαγορευτικο για να στριψουν.Τι ζωα ειναι αυτα!Και κοριτσια,ντρεπομαι που το λεω,αλλα στα 3αυτοκινητα οδηγουσαν γυναικες!Αν δεν σε καταλαβαινουν κι αυτες τι να πεις!Ωρες ωρες πιστευω οτι οι αντρες ειναι πιο ευαισθητοι σ'αυτα.Εν τω μεταξυ,τα πεζοδρομια στενα,εχουν και δεντρα και κολονες και συνεχεια ανεβοκατεβαινουμε.Το καροτσι μας ειναι και φαρδυ και δεν χωραμε ευκολα παντου.Αφηστε δραμα η κατασταση.Ουφ εσκασα και που τα θυμηθηκα!

Anyway,καλο βραδυ κοριτσια!

NXbrp3.png

Ξεχασα να σας πω:ο μπεμπακος ολη μερα σημερα σηκωνεται και στεκεται ορθιος χωρις να κρατιεται για καμια 8δευτερολεπτα.Αφου σταθει,μολις φοβηθει πιανεται απο τον καναπε και καθεται κατω.Μετα απο λιγο,ξανα το ιδιο.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Dimista κι εγω αν δεν εμπαινα στο ιντερνετ απο το iPad αποκλείεται να προλαβαινα να κάτσω υπολογιστή. την έχω δίπλα μου στο πάτωμα και παίζει και μπαίνω απο το iPad.

Mammy με βρηκες κι εμένα!

Della ακριβώς το ίδιο κάνει και η δικιά μου εδώ και δυο εβδομάδες. Στέκεται όρθια, κρατάει ισορροπία για περίπου μισο λεπτό και μετα φοβάται και πιάνεται. Ο μπαμπάς της λέει ότι είναι σαν να κάνει snowboard! :D

QVjlp3.png

Κοπέλα μου, τι μανίκι είναι αυτο;

Βέβαια τον άντρα σου τον ζηλευω! Κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωω!

Πάντως ένα φιλικό μας ζευγάρι που ταξιδεύει αρκετά (όπως κι εμείς)όταν έγινε η κόρη τους 15 μηνών, πήγαν Μαλαισία και μια χαρά τα πήγε η μικρή. Στα δύο της την πήγαν Φλόριντα. Κι εμείς έχουμε σκοπό να την ταξιδέψουμε σύντομα.

Αν θες μπες στις φωτό μου στο fb και πάτα see all photos να δεις μερικά και από τα δικά μας ταξίδια. Νομίζω θα σου αρέσουν. Τα δικά σας φαίνονται φανταστικά και εσύ έχεις φωτογένεια :)

Κορίτσια ζητώ συγνώμη για το άχετο σχόλιο. Δήμητρα εγώ είμαι Vasso Mintza στο fb. Με την mammy 3 είμαστε ήδη φίλες. Βίλη καλωσήρθες πίσω. Βάλε φωτό από την κόρη σου να δουμε αν άλλαξε γιατί στις πρώτες της είναι ίδια εσύ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Mammy σε ευχαριστω για τα σχολια αλλα πιστευω σε αυτην την ηλικια ολα τα νινακια ειναι γλυκα...απλα η δικια μου ειναι ψωναρα και με το που δει καμερα...γυρναει και γελαει...:P:p

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Πάντως ένα φιλικό μας ζευγάρι που ταξιδεύει αρκετά (όπως κι εμείς)όταν έγινε η κόρη τους 15 μηνών, πήγαν Μαλαισία και μια χαρά τα πήγε η μικρή. Στα δύο της την πήγαν Φλόριντα. Κι εμείς έχουμε σκοπό να την ταξιδέψουμε σύντομα.

Αν θες μπες στις φωτό μου στο fb και πάτα see all photos να δεις μερικά και από τα δικά μας ταξίδια. Νομίζω θα σου αρέσουν. Τα δικά σας φαίνονται φανταστικά και εσύ έχεις φωτογένεια :)

Κορίτσια ζητώ συγνώμη για το άχετο σχόλιο. Δήμητρα εγώ είμαι Vasso Mintza στο fb. Με την mammy 3 είμαστε ήδη φίλες. Βίλη καλωσήρθες πίσω. Βάλε φωτό από την κόρη σου να δουμε αν άλλαξε γιατί στις πρώτες της είναι ίδια εσύ.

Tzamin τις είδα! Φανταστικές!

Ανοίγεις μεγάλο θέμα συζήτησης! :D

Για μένα τα ταξίδια είναι τρόπος ζωής! Έχω σκάσει, όλη την ώρα σκέφτομαι που μπορούμε να πάμε! Έχω σκεφτεί πολλα, έχω απορρίψει πολλα...

Καταρχάς την μικρη την έχουμε ταξιδέψει πολυ εντός Ελλάδας βέβαια! Απο τότε που γεννήθηκε 1 φορά τον μήνα πάμε Θεσσαλονίκη και πάμε και συχνά Εύβοια! Όταν ήταν 3,5 πήγαμε Κυθηρα οδικώς. Ανταποκρίνεται τέλεια, τα έχει συνηθίσει και κατα τη διάρκεια των ημερών που λέιπαμε γινόταν άλλο παιδι! Κατακτούσε αναπτυξιακά οροσημα, έτρωγε πολυ περισσότερο και όταν γυρνουσαμε συμπεριφερόταν πιο ώριμα (όσο ώριμο μπορει να είναι ένα μωρο). Αυτα τα γράφω για να πω οτι πάντα η αλλαγή περιβάλλοντος κάνει καλο στα παιδάκια αλλα υπάρχουν μωρα που δεν θέλουν να αλλάζουν περιβάλλον. Ευτυχώς η δικιά μας όπου κι αν την πάμε να κοιμηθει αντιδρά σαν να μην άλλαξε τίποτα.

Τώρα στο θέμα του εξωτερικού: έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω κατάλληλο μέρος, έχω διαβάσει, έχω ρωτήσει... Έχω απορρίψει πολλα για διάφορους λόγους αλλα κυρίως για θέμα ασφαλείας (δεν πάμε πουθενά οργανωμένα, πάντα χύμα) αλλα και απο μεριάς συνθηκών διαβίωσης. Αυτα είναι οι περισσότερες χωρες (αν όχι όλες) της Αφρικής, η Λατινική Αμερική (και λόγω απόστασης), κάποιες χωρες της Ασίας (όπως Ινδία και Νεπάλ, Πακιστάν) και Ωκεανια λόγω απόστασης.

Οι χωρες που θα μπορούσαμε να πάμε άνετα είναι: Ευρώπη (σαν το σπίτι μας-είναι και κοντά), Καναδάς, ΗΠΑ (με μεγάλη ευκολία-ο άντρας μου έμενε 5 χρόνια Boston και 7,5 Miami αλλα φυσικά ξέρει όλη την χώρα σαν την παλάμη του).

Μια άλλη πιθανότητα είναι οι χωρες της Μέσης Ανατολής (Υεμενη, Λιβυη, Μαροκο, Τυνησία, Ιράν, Συρία κ.α.) όπου είναι πολυ φιλικοί με τα παιδιά και είναι και κοντά. Μια άλλη περίπτωση είναι ΝΑ Ασία (Λαος, Καμποτζη, Ταυλανδη) και Ιαπωνία.

Αλλα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή (όπως και η μικρη) λόγω της αλλεργίας. Δεν μπορούμε να φάμε γαλακτοκομικά, μοσχάρι, χοιρινο, κοτόπουλο, αυγό! Άντε τώρα να είσαι στην Μέση Ανατολή και να πρέπει να συνεννοηθεις στα Αγγλικά κάτι τέτοιο! :confused:

Ενώ σε μια πιο προσιτή χώρα θα μπορέσω να ακολουθήσω μια διατροφή vegan!

Κορίτσια 1000 συγνώμη για όλα αυτα τα άσχετα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εμείς πάλι ολονυχτια! Έχει κάτι εβδομάδες που ξυπνάει τα βράδια κάποια στιγμή μεταξύ 2-4 και μένει ξυπνια 1-3 ώρες!

Σήμερα ξύπνησε 4 και κοιμήθηκε 5:45. Χτες κοιμήθηκε κανονικά, προχτές όμως ξύπνησε 3 και κοιμήθηκε 5:30.

Πολυ πίκρα.

QVjlp3.png

Καλημέρα και καλή εβσομάδα!

Κορίτσια ένα έχω να σας πω από την ημέρα που μου γράψατε ότι κακώς την σηκώνω τη μικρή για γάλα το πρωί, ξυπνάει μόνη της εκείνη την ώρα!! Το κακό είναι ότι δεν το πίνει όλο το γάλα της!!!

Χθες η μητέρα μου είχε τραπέζι και είμασταν όλη την ημέρα εκεί. Είπα να την βοηθήσω και να της φτιάξω ένα γλυκό και ενώ όλα πήγαν καλά στην προετοιμασία το Σάββατο, στο τέλος που έπρεπε να φτιάξω το γλάσσο δε μπορούσα να το πετύχω με τίποτα! 3 φορές το έφτιαξα!!!Τελικά η 3η ήταν και η τυχερή και η Sachertorte στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!!!

Αυτά από εμάς...φιλιά σε όλες!!!

Nina nana έχεις δίκιο, για την διατροφή σας μάλλον η αμερική και η ευρώπη είναι οι κατάληλοι προορισμοί.

Πέρασε κι εμένα μια περίοδο που ξύπναγε το βράδυ και καθότανε. Αυτό που έκανα ήταν να μην ανάβω ποτέ φως, να μην της μιλάω και να μην την βγάζω από την κούνια. Πήγαινα δίπλα της και την χάιδευα και ηρεμούσε. Έπαιζε λίγο και μετά αφού φως δεν είχε κι εγώ δεν της μιλούσα καθόλου, βαριότανε, νύσταζε και κοιμόταν.

Βιβή είναι η συνήθεια που την ξυπνάει και όχι η πείνα. Προσωπικά έκοψα το πολύ πρωινό γάλα σταδιακά. Κάθε πρωί το καθυστερούσα όλο και περισσότερο. Δηλαδή ενώ το έπινε στις 4, άρχισα να την καθυστερώ μέχρι 4.30. Μετά από λίγες μέρες μέχρι τις 5. και σιγά σιγά φτάσαμε να το πίνει μετά τις οκτώ. Τώρα και πρωί να ξυπνήσει (πολύ σπάνια) την κρατάω τουλάχιστον μέχρι 7.30-8. Δεν της το δίνω νωρίτερα ποτέ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Δεν εχουμε πολλα νεα.Ευτυχως ειμαστε καλα.Ειναι η 5ημερα σημερα που δεν ειχαμε διαρροια και το απογευμα του εδωσα ρυζαλευρο βανιλια.Τρελαθηκε το μικρακι μου,του αρεσει παρα πολυ.Ειχε να το φαει και πανω απο 15μερες και το καταχαρηκε.

Το ουλο μας κοριτσια εχει ανοιξει για να κατεβει το τριτο δοντακι μας,και ειμαστε μεσα στη γκρινια και στα σαλια.Ο υπνος μας κι εμας μια φρικη.Τουλαχιστον να. κατεβουν τα δοντακια να ξελαφρωσει λιγακι.

Βιβη,μαλλον το βιολογικο της ρολοι εχει ρυθμιστει και γι'αυτο ξυπναει μονη της.Κι εμεις περιπου εκεινη την ωρα πινουμε γαλα.Ο δικος μου ξυπνουσε κατα τις 8και επινε γαλα αλλα αρχισα να τον ξυπναω εγω νωριτερα και τωρα ξυπναει μονος του.Βεβαια,το οτι τον ξυπναω. το εκανα αναγκαστικα γιατι ο γιατρος μου ειπε λογω παλινδρομησης να απεχουν 4ωρες το ενα γευμα απο το επομενο.Οποτε οταν μου επινε γαλα στις 8 καταληγαμε να πινουμε βραδυνο γαλα μετα τις 12 οποτε τωρα το βραδυ κατα τις 10.30 πινει το γαλα του.

Καλο βραδυ σε ολα τα κοριτσια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...