Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα και παλι κοριτσια.Ο γιος μου μετα το μηλο δεν εκανε καθολου κακα.Μονο το πρωι οταν ξυπνησε!Χαρηκα τοσο πολυ και ηθελα να σας το πω.Πριν κανουμε παιδι χαιρομασταν αν πηγαιναμε για παραδειγμα μια εκδρομη,τωρα χαιρομαστε με τα κακα του μωρου!Σας επρηξα κοριτσια με τη σκ@τοσυζητηση,αλλα ηθελα αυτο να σας το πω.

Τωρα ειμαστε εξω για βολτα.Τον πηρε ο υπνος στο καροτσι κι εγω καθισα να πιω ενα καφεδακι να το απολαυσω.

Νινα-Νανα,ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Τζαμιν,νομιζω αυτο που λες για την ωορρηξια και την περιοδο γινεται.

Φιλια πολλα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della πόσο ζηλευω. Εδω που μένω δεν έχει πουθενά να πας με το καρότσι. Ούτε χωράει καλα καλα! Καλα για καφέ ούτε που το συζητω! Τίποτα! Ευτυχώς είναι θέμα χρόνου η μετακόμιση προς βόρεια αλλα ρε κορίτσια τι τιμές είναι αυτές; Εδω που μένουμε δεν πληρώνουμε ενοίκιο γιατι είναι των πεθερικων μου το σπίτι. Μένουν και δυο ορόφους πιο πάνω. Αλλα μου φαίνεται κουλο απο εκεί που δεν πληρώνουμε τίποτα ξαφνικά να δίνουμε 700-800 ευρω! Αλλα δεν παλευεται άλλο εδω! Έν τω μεταξύ στη Θεσσαλονίκη με 400-500 ευρω βρίσκεις φανταστικό σπίτι στην Καλαμαρια. Τρομερή διάφορα!

Della σε καταλαβαίνω. Για 3-4 μήνες δεν υπήρχε άλλη συζήτηση στο σπίτι(που λέει ο λόγος) εκτός απο τις πάνες της. Λόγω αλλεργίες η όψη και η μυρωδιά ήταν τραγική. Μου είχε γίνει εμμονή ιδεα!

QVjlp3.png

Tzamin, αναζητώντας κάτι άλλο έπεσα πάνω στη δική σου ερώτηση και καθώς λίγους μήνες πριν είχα ακριβώς την ίδια απορία (για άλλους λόγους βέβαια) θεώρησα καλό να σου πω τι έχω μάθει. Στο πλαίσιο μιας θεραπείας που ακολούθησα με διακοπή περιόδου για ένα σημαντικό διάστημα (με ενέσεις κλπ) μου είχε πει ο γιατρός οτι περίπου 14 μέρες πριν αδιαθετήσω ξανα θα έχω ωορρηξία. Οπότε μάλλον γίνεται να έχεις ωορρηξία χωρίς περίοδο :)

Ξαναλέω όμως οτι στη δική μου περίπτωση επρόκειτο για θεραπεία και κατα κάποιον τρόπο "βίαιη" διακοπή περιόδου. Οπότε για να είσαι απολύτως σίγουρη καλό είναι να ρωτήσεις και το γιατρό σου.

Athan ευχαριστώ για την απάντηση και χρόνια πολλά σε περίπτωση που γιόρταζες χθές ;).

Άρα όσο δεν έχεις περίοδο δεν έχεις ωορρηξία και 14 μέρες πριν έχεις? Κάπως έτσι μάλλον το καταλαβαίνω εγώ και έτσι βγάζει νόημα. Γιατί αν δεν έχεις περίοδο για 4 μήνες, δεν μπορεί τα ωάρια να ζούνε τόσο. Και αυτά που αποβάλωνται πού πάνε? Ή τα αποθηκεύει ο οργανισμός και γι' αυτό η πρώτη περίοδος είναι τόσο βαρυά? :confused:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Νινα νανα ούτε εμείς χρησιμοποιούμε προφυλάξεις και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτε (εκτός από το ξεκίνημα της σχέσης). Δεν είχαμε ποτέ ατύχημα 9 χρόνια. Όταν αποφασίσαμε να κανουμε μωρό πέτυχε η πρώτη στοχευμένη προσπάθεια. Μπορώ να πω ότι είμαστε σουπερ τυχεροί. Και τώρα το ίδιο σύστημα ακολουθούμε. σε περίπτωση που μας κάτσει βέβαια το μωρό ενοείται ότι θα γεννηθεί.

Όσο για το σπίτι και την περιοχή σε καταλαβαίνω απόλυτα. Για πολλά χρόνια μέναμε Ζωγράφου και εκεί ήμασταν και μέχρι που η μπουμπού έγινε 3 μηνών. Αγοράσαμε δικό μας διαμέρισμα στα Βριλήσσια και ρε παιδιά λες και μετακόμισα πλανήτη μου φάνηκε. Καμία σχέση μιλάμε, μεγάλα πεζοδρόμια, ποδηλατόδρομοι, πράσινο, καθαρός αέρας. Βέβαια η αλήθεια είναι οτι τα μπαράκια και η ζωντάνια του Ζωγράφου λόγο μας έλειωα στην αρχή. Σαν συνταξιούχοι αισθανόμασταν εδώ αλλά συνηθήσαμε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Athan ευχαριστώ για την απάντηση και χρόνια πολλά σε περίπτωση που γιόρταζες χθές ;).

Άρα όσο δεν έχεις περίοδο δεν έχεις ωορρηξία και 14 μέρες πριν έχεις? Κάπως έτσι μάλλον το καταλαβαίνω εγώ και έτσι βγάζει νόημα. Γιατί αν δεν έχεις περίοδο για 4 μήνες, δεν μπορεί τα ωάρια να ζούνε τόσο. Και αυτά που αποβάλωνται πού πάνε? Ή τα αποθηκεύει ο οργανισμός και γι' αυτό η πρώτη περίοδος είναι τόσο βαρυά? :confused:

Βασικά είμαι Αθηνά :) Οπότε δεν γιόρταζα χθες :)

Εγώ τουλάχιστον απο αυτά που έχω διαβάσει και έχω συζητήσει με το γιατρό καταλήγω στο πρώτο συμπερασμά σου. Δηλ, έχεις ωορρηξία μόνο λίγο πριν σου έρθει η περίοδος και οχι το υπόλοιπο διάστημα.

Ωστόσο, η δική μου περίπτωση ήταν λίγο διαφορετική. Καθώς σε εσένα, απ'οτι καταλαβαίνω πρόκειται για διακοπή περιόδου λόγω εγκυμοσύνης / θηλασμού, καλό είναι να το διασταυρώσεις και με το γιατρό. Πάντως και εγω έχω ακούσει οτι το διάστημα μετά την εγκυμοσύνη είναι "επικίνδυνο" για νέα εγκυμοσύνη (καθόλου επικίνδυνο βέβαια αν αυτός είναι ο στόχος :lol:).

Διαφημίσεις

Tzamin έτσι ακριβώς όπως το είπες. Πριν την πρώτη περίοδο 14 ημέρες πριν (περίπου) έχεις ωορηξια!

Κι εμείς με την πρώτη! Αφού πήρα να κάνω τεστ εγκυμοσυνης και με κοροιδευε οτι σιγά μην έγινε απο τον πρώτο μήνα!

Κι εμείς Βριλλησια θα πάμε αλλα ενοίκιο. Για πολλούς και διάφορους λόγους προτιμούμε να μην αγοράσουμε.

Έχουμε πολλούς φίλους Βριλλησια και πηγαίνουμε συχνά. Και για κουνιες κτλ. Δεν συγκρίνεται, άλλος κόσμος! Και οι ποδηλατοδρομοι για μας είναι πολυ σημαντικό, αφού σκεφτόμασταν μήπως πάμε Μαρούσι, Κηφισιά κτλ αλλα θελουμε Βριλήσσια γι αυτο τον λόγο! Όσο για τα μπαράκια (βγαίνουμε κυρίως Φιλαδέλφεια σε κάτι τελείως εναλλακτικά) έχω πάρει απόφαση οτι δύσκολο να ξαναπαω μέχρι να αποθηλάσει η μικρη! :rolleyes:

QVjlp3.png

Με μπερδεψες πολυ βρε δημητρα...σε περασα με αλλη και μετα που ειδα φωτο λεω δεν την ξερω...μαλλον μπερδευτικε...μετα μου ηρθε που ζητησες το φβ...και σε θυμηθηκα...αστα να πανε...μολις γυρισα και ειμαι λιγο γεια σας...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέχασα να σας πω οτι τις Daipers τις βρισκεις στον βεροπουλο. Πήρα χτες το μεγάλο πακετο με 58 πάνες 12,99 euro.

Nina nana τέλεια νέα θα είμαστε γείτονες.

Athan πράγματι η διακοπή της περιόδου ήταν για τον λόγο που είπες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Χτες το βράδυ γύρισε ο καλός μου :D. Σε λίγες μέρες όμως θα ξαναφύγει για Μαλαισία-Ιαπωνία.:-(

Κοπέλα μου, τι μανίκι είναι αυτο;

Βέβαια τον άντρα σου τον ζηλευω! Κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωω!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?

Κορίτσια εγώ από πάνες έχω πάρει libero,babylino και pampers και κατέληξα στις pampers.Παίρνω τις pampers simply dry που έχει μέσα 60 και πληρώνω κοντά 13 ευρώ.Έχουν την ίδια τιμή με τις daipers που είπες Τζαμίν.Επίσης πολύ καλές είναι οι pampes active fit αλλά είναι πολύ ακριβές.Αν δεν είχα κουπόνι δεν θα τις έπαιρνα.1α φορά τις πήρα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Αλλά κάνανε 11,40 οι 27.Χρηματικά δεν συμφέρει.Είναι πολύ απορροφητικές.

Κορίτσια και μεις προσέχουμε πολύ.Δεν θέλω ακόμη δεύτερο παιδί.Νίνα Νάνα και Τζαμίν με την πρώτη μείνατε έγκυος.Δεν κουραστήκατε καθόλου.Μία και έξω!:lol::lol::lol:

Ελζού ρώτησα αν μπορώ να σχολιάσω τις φωτ.σου γιατί ντρεπόμουνα να σχολιάσω πριν ρωτήσω επειδή δεν γνωριζόμαστε.

Κορίτσια πραγματικά έχουν χαθεί πολλές κοπέλες.Θυμάμαι στην εγκυμοσύνη πόσες γράφαμε και τώρα έχουμε μείνει εμείς και εμείς.Για τις κοπέλες που έχουν 2 παιδιά είναι λογικό.Αν κάνουμε και μεις δεύτερο ούτε εμείς δεν θα μπαίνουμε.Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα σε όλες!!!

Έδωσα μια γερή μάχη σήμερα στη δουλειά και ο πονοκέφαλος τώρα άρχισε να μου περνάει!!!

Και εμένα γύρισε ο άντρας μου σήμερα...ευτυχώς αυτή τη φορά δεν έλλειψε πολύ, μόνο δύο ημέρες.

Μπράβο κορίτσια που τα καταφέρατε με την πρώτη προσπάθεια...εγώ μετά από ένα χρόνο ελεύθερων επαφών...βέβαια στην αρχή δεν παρακολουθούσα ημερομηνίες.

Όσο για τα τεστ ωορηξίας...μεγάλη μούφα (τουλάχιστον αυτά τα δύο που δοκίμασα εγώ!). Το ένα δεν έδειχνε ποτέ ωορηξία για 3 μήνες συνεχόμενους και το άλλο μου έδειχνε ότι είχα κάθε μέρα για 20 ημέρες συνεχόμενες!!!

Άντε να βγάλεις άκρη...

Anyway, έμεινα έγκυος όταν τελικά είπα ότι οκ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα θα σταματήσω να το προσπαθω και το Σεπτέμβρη θα πάω να αφαιρέσω την κύστη μου...και ό,τι γίνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...