Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Πάντως η ξαδερφη μου που είναι οδοντίατρος μου είχε πει οτι αυτο με τα δόντια και τον πυρετό και διαρροια κτλ είναι μύθος. Η οδοντοφυια απλά ρίχνει την άμυνα του οργανισμού και το παιδι μπορει να αρρωστήσει πιο εύκολα. Γι αυτο κι έχει επικρατήσει να το συνδέουν.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ντελλα μου εμεις δυο φορες που βγαλαμε δοντια ειχαμε 2-3 μερες αυτο το συγκαμα αλλα εσυ το εχεις πολλες μερες οποτε δεν πιστευω να ειναι απο αυτο...για την πανα το πιστευω πιο πολυ...αλλα γιατι να εχει διαρροια???

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Γεια σας κορίτσια!Έχετε δίκιο .Χάθηκα.Σας διαβάζω μαθαίνω τα νέα σας απλά δεν προλαβαίνω να σας σχολιάσω γιατί δεν έχω χρόνο.Ο λόγος που δεν έχω χρόνο είναι επειδή έχουμε 1 η/υ και ο άντρας μου τον χρησιμοποιεί συνέχεια.

Στα γρήγορα ό,τι προλάβω.

Ο μπέμπης μου είναι 7.600 και 71 πόντοι.Έκανε το εμβόλιο της ηπατίτιδας και στην διατροφή του ,του πρόσθεσε κοτόπουλο και αυγό τον κρόκο.

Ήταν 1α βδομάδα αρρωστούλης.Εγώ έπαθα θλάση και αν δεν μου περάσει θα ξεκινήσω φυσικοθεραπείες.Αυτά!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Tzamin είναι ενδοεπικοινωνια αλλα χτυπάει αν συμβεί κάτι πχ σταματήσει να αναπνέει, εισροφηση, πέσει ή ανεβεί η θερμοκρασία κ.α. Εμένα προσωπικα με κάνει να αισθάνομαι πιο ασφαλής ειδικά αν κοιμάται μπρουμητα.

Από πού το παίρνω? είναι ακριβό?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κορίτσια δεν ξέρω αό πού κι ως που μπορεί να συνδέεται η οδοντοφυία με το σύγκαμα ή αν είναι τυχαίο, πάντως και η Έλενα το τελευταίο 20ήμερο που άρχισε να βγάζει δόντια έχει ένα μόνιμο ελαφρύ σύγκαμα καινα φανταστείτε ότι μέχρι τώρα δεν είχε ερεθιστεί ποτέ ο ποπός της.

Della αναφορικά με τις πάνες δεν νομίζω ότι υπήρξε περιστατικο τόσο σοβαρό γιατί θα είχε γίνει μεγάλο θέμα. Μάλλον αστικός μύθος είναι. Άλλοστε το ότι κάποιος το ανέβασε στο ιντερνετ δεν σημαίνει τίποτα. Θα μπορούσε να είναι ανταγωνίστρια εταιρεία, απολύμένος υπάλληλος ή τέλος πάντον οποιοσδήποτε.

Εγώ όταν γεννήθηκε δοκίμασα διάφορες πάνες και κατέληξα στις pampers τις οποίες χρησιμοποίησα αρκετούς μήνες. Μετά μια φίλη μου είπε να της φοράω και άλλες πάνες για να είναι πιο ανθεκτικό το δερματάκι γιατί αν συνηθήσει μόνο σε μια πάνα μπορεί να αποκτησει ευαισθησία. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά εμένα μου φάνηκε αρκετά λογικό οπότε και άρχισα να δοκιμάζω διάφορες πάνες. Στην αρχή πραγματικά με το που της έβαζα άλλη πάνα έβγαζε σπυράκια και γύριζα πάλι στις pampers μεχρι να φύγουν. Τώρα ότι και να της βάλω είναι μια χαρά.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Ο μπέμπης μου φοράει ακόμη 6-9 και 9-12 στα ρούχα.Δεν του έχω ψωνίσει ακόμη.Είμαστε φίσκα.Όλο μας δίνει η ξαδέλφη μου ,η μέλλουσα νονά του και μας στέλνει η αδελφή μου.

Ντέλλα όλα καλά θα πάνε με τον μπέμπη σου και θα τελιώσει και η δικιά σου ταλαιπωρία αλλά και του μπέμπη και θα ξαναπάρει ζωντάνια το σπίτι.

Χάρηκα για τα αποτελέσματα του μπέμπη σου Ντέλλα.

Βιβή εμένα μου ήρθε περίοδος τον Μάιο.

Ντέλλα γέλασα με το ξέμεινες.

Κορίτσια θα ήθελα και γω το fb σας.Βέβαια όποια κοπέλα θέλει να μου το στείλει σε π.μ.Το πρόγραμμα του μπέμπη το είχα γράψει πιο παλιά.Αυτά!Θα σας γράφω όποτε μπορώ.Καλό βράδυ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου προτείνω Daipers. Είναι ελληνικές, αποροφητικές, σχετικά άνετες και οικονομικές.

Επίσης οι πάνες του Lidl ειναι καλές και οικονομικες. Το βαπτιστήρι μου που έχει ότι αλλεργιες μπορείτε να φανταστείτε δεν μπορούσε να βάλει καμία πάνα πέραν του lidl.

οι care του ΑΒ βασιλοπουλου είναι αρκετά καλές αλλά πιο ακριβές.

Γενικά εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσει διάφορες και όποια σε βολέψει.

Εγώ τις εναλλάσω πάντως, μεταξύ Daipers, Pampers & Lidl.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ξαναρωτώ!!!!! Έχεις ωορηξία και χωρίς περίοδο? Γιατί αν είναι έτσι..... lotto την γλυτωσα την εγκυμοσύνη. Βιβή σε παρακαλώ αν πας στον γιατρό σου θα θυμηθείς να τον ρωτήσεις? Έχω μεγάλη απορία πώς λειτουργεί αυτό..

Έχουν μέρες επίσης να γράψουν Kitty, arma, mammy3, marina..... πιστεύω να μην ξεχνάω καμία. Απ' όσες έχουμε μείνει δηλαδή γιατί έχουν σταματήσει πολλά κορίτσια να γράφουν. Κορίτσια ελπίζω όλα να είναι καλά.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσια!Tzanin εχω την εντυπωση οτι οταν θυλαζεις, μπορεις να μεινεις εγκυος χωρις να εχεις περιοδο...και εκει την πατανε πολλοι...Και οταν εχεις περιοδο, μπορεις μεχρι τον πρωτο χρονο να πιασεις απο τα μπουτια παιδι...ετσι ξερω και εμεις με τον Χρηστο χρησιμοποιουμε σκουφο...σε αυτο το κρυο τωρα!χαχα

Οσο για τις πανες εγω δοκιμασα Μασουτη και μαρινοπουλο και τοτε ηταν που η μικρη εγινε κατακοκκινη και ειπα δεν θα τις ξαναπαρω...το lidl δεν με βολευει γιατι δεν εχουμε αυτοκινητο και ειναι εκτος πολης και ο Αβ επισης...Οι diapers που ειπες τζανιν απο που ειναι?Εγω βρηκα στο φβ μια σελιδα της chicco..εβγαλε πανες πιο οικονομικες απο babylino οταν δεν εχει προσφορα ή κουπονι.βγαινει η μια πανα 0,32...τα στελνουν πολυ γρηγορα στο σπιτι...εμενα μεσα σε δυο μερες μου εστειλαν δυο πανες για δειγμα και τις φορεσα δυο βραδια...μου αρεσαν πολυ.Η σελιδα ειναι paneschicco.gr.Αν παρει καμια ας μου πει την γνωμη της μετα...Πλεον αρχισαμε και πιο πολλα τσισα στο γιογιο και χτες την αλλαξα μονο 4 πανες...απο της 6 το πρωι μεχρι της 9 το βραδυ...νομιζω ειναι πολυ καλα ε?

K9KBp3.png

Καλημερα κοριτσια.Ευχομαι να ειναι ολες οι μανουλες καλα και τα μωρακια.

Χθες πηγαμε στο γιατρο.ΟΚ δεν του εριξα μπουνια!!Λοιπον,εφοσον ολα βγαινουν καλα,μας ειπε οτι περασε ελεφρια μια ιωση γι'αυτο ειχε μονο διαρροια και οχι καποιο αλλο συμπτωμα και προφανως του συνεπεσε μαζι και η οδοντοφυια και επιδεινωθηκε το προβλημα.Χθες εν τω μεταξυ το μωρο εκανε 5φορες και αυτος πιστευει οτι αργει απλα να συνελθει αλλα οτι εχει αρχισει να γινεται καλυτερα.Το απογευμα εφοσον δεν τρωει το σκετο ρυζαλευρο(εδω που τα λεμε το ρυζαλευρο χωρις βανιλια ειναι σαν μαρμαροσκονη με νερο)να μην του δινω γαλα,να του δινω λιγο απο το μεσημεριανο.Θελει μου ειπε τεραστια υπομονη.Το καλοειναι οτι τρωει και ειναι ζωηρος.Το γαλα χωρις λακτοζη να του το συνεχισω.Η εντονη μυρωδια στα κακα του αφου δεν βρεθηκε κανενα μικροβιο ειναι μαλλον απο αυτο το γαλα.Για αλλεργια,δεν πιστευει οτι ειναι γιατι η διατροφη του ειδικα αυτες τις μερες απαρτιζεται απο πολυ συγκεκριμενα πραγματα,μηλο-μπανανα που τρωει 3,5μηνες,κοτοπουλο-ρυζι-καροτο που τρωει 2,5μηνες οποτε λεει δεν ειναι γιατι θα τον ειχαν πειραξει κι απο νωριτερα.Τι να πω βρε κοριτσια.Ελπιζω να ειναι οπως τα λεει και να περασει σε λιγες μερες.

Τzamin,μου φαινεται οτι εχεις δικιο για το θεμα με τις πανες.Ειναι πολυ λογικο αυτο που λες και για τα pampers και για το να αλλαζεις μαρκα.Εγω του φοραω σταθερα pampers active fit και ισως να επρεπενα του βαλω και κατι αλλο.Χθες τελικα πηρα babylinoΘα δω πως θα παει τωρα.Υπαρχουν daipers;δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η μαρκα.

Nina-Nana,εσεις ποιες εξετασεις κανατε για την αλλεργια;πως γινονται;με αιμα;τι ζητας απο το εργαστηριο;για καθε αλλεργια γινεται αλλη εξεταση;αυτος το απεκλεισε και ουτε καν μου ειπε πως γινονται.

Παντως εχουν εξαφανιστει πολλα κοριτσια,ακομα και η Αννα που ειχα ανοιξει το καφε.

Αυτα κοριτσια τα νεα μου.Καλη σας ημερα ομορφες.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Della...φαντάζεσαι να γράφω και σε καφέ Καλοκαίρι 2012!!!θα τρελαθώ τελείως. Βέβαια, δε θέλω να αργήσω πολύ και για το δεύτερο, αλλά δεν το είχα για τόσο σύντομα! Πέρα από την πλάκα όμως το αποκλείω γιατί θα είχα κάποιο σύμπτωμα, δε μπορεί κάτι θα είχα καταλάβει μέχρι τώρα αν υπήρχε περίπτωση. Εξάλλου, και εμείς με 'σκουφάκι' παίζουμε για την ώρα!

Να σας πω βρε κορίτσια, μιας και ασχολούμαστε με το θέμα μου, αν πιέσω το στήθος μου βγαίνει ακόμη γαλατάκι...λίγες σταγόνες μη φανταστείτε αλλά πάντως κάτι βγαίνει...λέτε να είναι αυτό και τσάμπα να ανησυχω???

Πείτε καμμια γνώμη γιατί μέχρι να περάσουν οι μέρες και να πάω γιατρό θα μου τη δώσει από την αγωνία!!!

Αυτό με τις αλεργίες από τις πάνες το έχω ακούσει και εγώ. Εγώ χρησιμοποίησα δύο μάρκες μέχρι τώρα...αυτές που είχα και κουπόνια και τις αγόραζα πιο φθηνά δηλαδή pampers και libero. Δεν είχα πρόβλημα αλεργίας με καμία από τις δύο απλά νομίζω ότι οι πρώτες ήταν καλύτερες οπότε παίρνω αυτές περισσότερο.Κάθε 2 μήνες μου στέλνουν εκπτωτικά και τα χρησιμοποιώ για οικονομία. Φυσικά αν είχε βγάλει αλεργία, θα έπαιρνα άλλες, άσχετα από κουπόνια, αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα δε χρειάστηκε.

Dimista στο fb θα με βρεις ως garifallidi vivi.

Tzamin θα ρωτήσω το γιατρό μου όταν πάω. Πάντως για την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη νομίζω ότι ναι παίζει αυτό γιατί μου είχε πει από την αρχή ότι μετά τον τοκετό αν δε θες να ξαναμείνεις έγκυος πρέπει να προσέχεις πολύ γιατί είναι πολύ εύκολο να συμβεί χωρίς να πάρεις χαμπάρι!!!

Καλημέρα και από εμένα.

Della αντε σιγά σιγά συνέρχεται ο μικρούλης σου και αφού δεν είναι τίποτα θα ηρεμήσεις και εσύ. (Τυχερός ο γιατρός, γλύτωσε το δεξί σου κροσέ, χι,χι!)

Πάνες χρησιμοποιούσα στην αρχή pampers. Tώρα παίρνω του lidl, οι οποίες είναι πάμφηνες, περίπου 9 ευρώ η μεγάλη συσκευασία, και τις έχω συνηθίσει τόσο που τώρα οι άλλες δε μου αρέσουν καθόλου. Οι pampers κάνουν αυτό το σακούλιασμα, οι lidl είναι σα χάρτινες (δεν τις περιγράφω και πολύ σωστά) και δεν παπαριάζουν.

Tzamin τις Daipers δεν τις έχω δει. Τις βρίσκω στο σούπερ μάρκετ?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Αυτες τις πανες του lidl ολοι λενε καλα λογια...θελω και εγω να παρω...αλλα πως να παω ρε στο καλο???Θα δω, θα βρω τροπο να τις δοκιμασω και εγω...θα με βολευαν πολυ απο οικονομικη αποψη...μεχρι στιγμης ψαχνω παρα πολυ τις προσφορες...εγω ηξερα οτι η μικρη μου θα ειναι ευαισθητη...γιατι και η μαμα μου και η αδερφη μου εχουν προβλημα με τις σερβιετες...δεν μπορουν να βαλουν ας πουμε always θελουν μονο βαμβακι...

K9KBp3.png

Ξαναρωτώ!!!!! Έχεις ωορηξία και χωρίς περίοδο? Γιατί αν είναι έτσι..... lotto την γλυτωσα την εγκυμοσύνη. Βιβή σε παρακαλώ αν πας στον γιατρό σου θα θυμηθείς να τον ρωτήσεις? Έχω μεγάλη απορία πώς λειτουργεί αυτό..

Έχουν μέρες επίσης να γράψουν Kitty, arma, mammy3, marina..... πιστεύω να μην ξεχνάω καμία. Απ' όσες έχουμε μείνει δηλαδή γιατί έχουν σταματήσει πολλά κορίτσια να γράφουν. Κορίτσια ελπίζω όλα να είναι καλά.

Tzamin, αναζητώντας κάτι άλλο έπεσα πάνω στη δική σου ερώτηση και καθώς λίγους μήνες πριν είχα ακριβώς την ίδια απορία (για άλλους λόγους βέβαια) θεώρησα καλό να σου πω τι έχω μάθει. Στο πλαίσιο μιας θεραπείας που ακολούθησα με διακοπή περιόδου για ένα σημαντικό διάστημα (με ενέσεις κλπ) μου είχε πει ο γιατρός οτι περίπου 14 μέρες πριν αδιαθετήσω ξανα θα έχω ωορρηξία. Οπότε μάλλον γίνεται να έχεις ωορρηξία χωρίς περίοδο :)

Ξαναλέω όμως οτι στη δική μου περίπτωση επρόκειτο για θεραπεία και κατα κάποιον τρόπο "βίαιη" διακοπή περιόδου. Οπότε για να είσαι απολύτως σίγουρη καλό είναι να ρωτήσεις και το γιατρό σου.

Καλημέρα!!!!!!

Tzamin απο εδώ το πήρα: http://www.moro-ltd.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=59

Αν θυμάμαι καλα η οδοντοφυια προκαλεί πιο οξινα κακά οπότε και συγκαμα.

Εμείς πάνες φοράμε υφασματινες. Μόνο το βράδυ και στις βόλτες-ταξίδια φοράμε μιας χρήσεως. Κατα καιρούς δοκίμασα pampers, lidl και libero και κατέληξα στις pampers. Ένα τω μεταξύ στέλνουν κουπόνια και είναι κορυφαίο γιατι δε χρησιμοποιώ πολλές μιας χρήσεως και πλέον οπότε παίρνω είναι με κουπόνια.

Την πρώτη φορά που είναι να έρθει η περίοδος μετα τον τοκετο σαφώς υπάρχει ωορηξια πριν την πρώτη περίοδο γι αυτο και είναι σχετικά επικίνδυνο.

Κορίτσια εμείς σπάνια χρησιμοποιούμε σκούφο. :oops::oops::oops::oops:

Κι αυτο γιατι πριν αδιαθετησω, λόγω θηλασμού υπήρχε πολυ ξηροτητα στην περιοχή. Τώρα είναι καλύτερα αλλα και πάλι..... Πάντως προσέχουμε σχετικά.

Della για την αλλεργία οι εξετάσεις είναι πάρα πολλές και γίνονται στο παίδων. Παίρνουν πολυ χρόνο γι αυτο κι αποφεύγονται. Επίσης δεν δίνουν αξιόπιστα αποτελέσματα σε αυτές τις ηλικίες δηλαδή μπορούν να δείξουν ψευδώς αρνητικές. Φαντασου οτι εμείς δεν έχουμε κάνει και δεν έχει και νόημα γιατι ξέρουμε απο παρατήρηση τι είναι.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...