Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.Κατ'αρχας,χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον,με συγκινειτε γμτ!Λοιπον,ευτυχως τα σημερινα αποτελεσματα ηταν καλα.Η καλλιεργεια κοπρανων και οι εξετασεις για αδενοιους και ροτα ιους βγηκαν αρνητικες.Πηρα το γιατρο και μας εστειλε για καινουριες γιατι ο μικρος συνεχιζει ακομα 10η μερα σημερα.Πηγαμε λοιπον εκ νεου στη Βιοιατρικη και καναμε γεν.αιματος,εξεταση CRP(ειναι για φλεγμονες),και δωσαμε τα κακα μας αυτη τη φορα για παρασιτολογικη κοπρανων και εξεταση για campylobacter(ενα βακτηριο που προκαλει γαστρεντεριτιδα).Τα αποτελεσματα εκτος της τελευταιας εξετασης θα τα παρουμε αυριο το απογευμα.Την τελευταια εξεταση μαλλον Παρασκευη η Δευτερα.Παντως απ'το πρωι κοριτσια εχω βαρεθει να ξεσκ@τιζω.Αφηστε που ο υπονομος σιγουρα μυριζει καλυτερα.

Καλο βραδυ κιριτσια κι ευχαριστω θερμα για τη συμπαρασταση!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτιτσια.Ντελλα μου περα απο την ολη ταλαιπωρια, ο ποπουδακος του ειναι λιγο καλυτερα ή ακομα βασαζιζεται ο μικρος σου?Εμεις σημερα κλεινουμε μια εβδομαδα που κανουμε τα κακακια στο γιογιο...και η πανα της το βραδυ ολο και πιο ελαφρια γινεται...την εβαλα σημερα πρωι πρωι και εκανε τσισα..ισως τελικα ειναι καλυτερα νωρις νωρις που δεν καταλαβαινουν τι ειναι το γιογιο και το μαθαινουν...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα στο καφέ μας!!!

Η μικρή μου παιδιά πριν το 4ωρο δεν τρώει...δηλαδή πίνει γάλα κατά τις 6, στις 10 τρώει τη φρουτόκρεμα, στις 2 το μεσημεριανό της, στις 6 το γιαουρτάκι ή την κρέμα και στις 9:30 το γάλα της για βράδυ και κοιμάται. Αυτό το πρόγραμμα το έχει από σχεδόν 4 μηνών και όσες φορές ξέφυγε το επανέφερε μόνη της το πολύ σε 2 ημέρες. Είναι πολύ πιστή στο πρόγραμμά της από μόνη της. Τις λίγες φορές που χρειάστηκε να ξεφύγουμε λίγο, από ανάγκη όχι γιατί το προσπαθούσα εγώ, απλά δεν έτρωγε καλά και φαινόταν έξω από τα νερά της...είναι πολύ χαρακτηριστική ταυρίνα...σαν και εμένα!

Della μου τι ταλαιπωρία είναι αυτή που περνάτε...υπομονή κοπέλα μου!!!όλα καλά θα πάνε!!!Εύχομαι να ξεμπερδέψετε σύντομα. Περιμένουμε να μας πεις τα νέα!!!

Βρε κορίτσια, ξέρετε πόσο καιρό μετά τη διακοπή του θηλασμού επανέρχεται η περίοδος? Εγώ σταμάτησα να θηλάζω από αρχές Νοέμβρη και ακόμη τίποτα...χθες μίλησα με το γυναικολόγο και μου είπε...κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης!!! Όταν του είπα ότι δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο (τουλάχιστον έτσι πιστεύω!) μου είπε να πάω να με δει.

Δυστυχώς χθες δεν μπορούσα λόγω της γιορτής της μπουμπούκας μου και θα πρέπει από εβδομάδα...πως θα περάσουν τώρα τόσες ημέρες, που μου έχει προκαλέσει αγωνία...λέτε να έχω κάτι???:(:(

Δεν ξέρω και αν έχει καμμία σχέση και η επέμβαση που έκανα τέλος Αυγούστου (αφαίρεση κύστης), αλλά από το τηλέφωνο είπα να μην τον πρήξω τον άνθρωπο!!!

Sorry αν σας κούρασα...

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχάς Della ευτυχώς που εγραψες γιατι είχα ανησυχήσει! Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα!

Tzamin δεν είναι μελανουρακι η καημενη! Πολυ άσπρη είναι! Ο μπαμπάς της ροχαλιζει αλλα δεν ακούγεται τόσο στο δωμάτιο της. Περισσότερο την νανουριζει έχω παρατηρήσει. :rolleyes: Πάντως έχω παρατηρήσει οτι τις μέρες που πάμε βόλτα και κοιμάται λίγο το απόγευμα κοιμάται το βράδυ πολυ καλύτερα.

Για του χρόνου έχω πάρει κάτι ρουχακια για το τερατακι κι αποκλείεται να πεσω λάθος στο νουμερο. Απο τότε που γεννήθηκε παει κανονικά. Μην σας πω κάποια είναι και μεγάλα! Για τον ύπνο που εγραψες εγω όταν κοιμάται βάζω την angelcare οπότε είμαι πιο ήσυχη.

Βιβη εμένα μου ήρθε πριν 3 μήνες πρώτη φορά παρόλο που θηλάζει όλη μέρα. Σε μια βδομάδα θα πάω γυναικολόγο επιτέλους. Ούτε τεστ παπ δεν έχω κάνει.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Della άντε με το καλό να βγουν αρνητικές και οι τελευταίες εξετάσεις και με το καλό να συνέλθει το αντράκι σου..

Βιβή νομίζω ότι δεν εξαρτάται μόνο από το θηλασμό η περίοδος. Έχω φίλες που θήλασαν για πολύ καιρό και είχαν περίοδο. Εγώ πάντως σταμάτησα στους 3 1/2 μήνες και αδιαθέτησα στους 4. Και μην ανησυχείς, δεν έχεις τίποτα. Κάποια στιγμή θα σου έρθει.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Εμένα η μπέμπα πίνει το πρώτο γάλα στις 7.30-8.00, κατά τις 11 φρούτα 14.00-15.00 φαγητό, 18.30 γάλα ή γιαούρτι και κατά τις 10 το τελευταίο γάλα. Τρώει σχεδόν κάθε 3 μιση ώρες. Βέβαια αν κοιμηθεί ενδιάμεσα μπορεί να φάει και στις 4 η 5 ώρες. Προσπαθώ και εγώ να της κάνω τα 5 γεύματα που μου έχει πει η παιδίατρος, αλλά καμιά φορά που κάνει 4 δε με πειράζει. Δεν την έχω ξυπνήσει ποτέ για να την ταίσω, ούτε όταν ήταν μικρότερη.

Τzamin νομίζω ότι όλες το παιρνάμε αυτό. Εγώ μια φορά που είχα ξεβάψει τα νύχια μου και το ασετόν μύριζε πολύ, έβαζα ξυπνητήρι κάθε μία ώρα για να δω αν αναπνέει. Και να φανταστείς ότι έχω ενδοεπικοινωνία και ακούω μέχρι και την ανάσα της.

Η Dimista που έχει χαθεί??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!

Ναι έχουμε δώσει δύο ονόματα: Δήμητρα - Αντωνία και τη φωνάζουμε Μένια.

Dimista..............εμφανίσου!!!!!!!!

Ανησυχώ γιατί νομίζω ότι έχει περάσει αρκετός καιρός...και αυτός ο γιατρός μου δε βοήθησε καθόλου...άκου ή τεστ εγκυμοσύνης ή έλα να σε δω!!!!!Τι να σκεφτώ και εγώ τώρα?????

Della εύχομαι όλα τα αποτελέσματα να είναι καλά και να επανέλθει γρήγοαρ ο μικρός.

Βιβή να την χαίρεσαι... Δεν ήξερα καν οτι ήταν γιορτή χτες. Δεν τα παω καλα με τις γιορτες.

Νινα νανα τί είναι το angelcare?

Εμένα περίοδος μου ήρθε ενάμιση μήνα αφού σταματήσαμε τον θηλασμό. Εχεις ωορηξία όταν δεν εχεις περίοδο?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin είναι ενδοεπικοινωνια αλλα χτυπάει αν συμβεί κάτι πχ σταματήσει να αναπνέει, εισροφηση, πέσει ή ανεβεί η θερμοκρασία κ.α. Εμένα προσωπικα με κάνει να αισθάνομαι πιο ασφαλής ειδικά αν κοιμάται μπρουμητα.

QVjlp3.png

Καλησπερα σε ολο το καφε μας.Λοιπον,πηρα τηλεφωνικα τις απαντησεις του μικρου και ειναι καθαρες ολες.Σε καμια ωρα θα παω να τις παρω απο εκει,και μετα θα τις παω παιδιατρο να συζητησουμε απο κοντα.Τι να πω!Απο τη μια χαιρεσαι που ειναι καθαρες ολες,απο την αλλη λες:οποτε δεν οφειλεται καπου να παρει ενα φαρμακο και να του περασει.Εχω καταμπερδευτει!Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι στο τελος ο γιατρος θα με θεωρησει υπερβολικη.Θα του ριξω καμια μπουνια αν μου πει κανενα τετοιο ευτραπελο.Ευτυχως θα εχω και μαρτυρα τον αντρα μου.Μη σας πω θα εχω και μια λερωμενη πανα μαζι.

Παντως,αφου ολα βγαινουν καθαρα,λετε να ειναι απλα τα δοντια του;ο γιατρος λεει οτι τοση διαρροια και μαλιστα με ασχημη μυρωδια αποκλειεται να ειναι αυτο.Κι αν αποτελει εξαιρεση;εχετε ακουσει κατι παρομοιο;

Οσον αφορα το ποπουδακι του, απο χθες αρχισε παλι τις κοκκινιλες.Απορω πως γινεται αυτο.Τον ποπο του τον προσεχω πιο πολυ και απο τα μουτρα του!Με δυο φιλες μου που μιλησα μου ειπαν μηπως εχει κανει ευαισθησια τωρα πια στην πανα του και να παρω αλλη μαρκα για λιγες μερες να δω τι θα γινει.Αυτες ομως τις φοραει απο την αρχη δεν αλλαξαμε καθολου.Η μια φιλη μου ειχε διαβασει πριν κανα 2μηνες οτι οι pampers ενοχοποιηθηκαν για καποια "τοξικοτητά'' και ενα παιδακι λεει εκανε τετοιο συγκαμα που κατεληξε χειρουργειο.Εχετε ακουσει η διαβασει κατι;Αυτη το ειχε διαβασει στο internet.Αν παρω αλλες ποιες λετε να δοκιμασω;

Elzu,τι τελεια που τα κανει στο γιογιο,ζηλευω!

Βιβη,να χαιρεσαι την κορακλα σου!Λες να αρχισεις να γραφεις και σε κανενα καφε Καλοκαιρι 2012;Εμενα περιοδος μου ειχε ερθει πριν κοψω τον θηλασμο.

Dimista,ελπιζω να εισαι καλα και να περασες ωραια στη Σπαρτη και απλανα ξεμεινες εκει καμποσες μερες.

Καλο απογευμα κοριτσια,ελπιζω το βραδυ να μπω να σας πω τα νεα.

NXbrp3.png

Della μου είσαι σίγουρη οτι δεν είναι αλλεργία σε κάτι; Ειδικά το συγκαμα-κοκκινισμα είναι καραμπινατο σύμπτωμα. Αλλάξετε μήπως γάλα; Υπάρχει περίπτωση να είναι δυσανεξια σε κάτι; Γλουτενη, λακτοζη. Του δίνεις κρέμα με ζαχαρη; Η ζαχαρη επιδεινώνει το πεπτικο πρόβλημα.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...