Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από εμένα κοπελιές!!!

Della περιμένουμε νέα για τον μικρό σου... ελπίζω όλα να είναι καλά..

Νινα Νανα είμαστε φίλες στο fb. Το μελανουρακι σου είναι τέλειο. Βρίκα κι εγώ την Βιβή αλλά φωτο του μωρού δεν είδα. Ο άντρας σου τί δουλειά κάνει και ταξιδεύει? Πακέτο είναι όλα τα ταξίδια όπου και να είναι. Βέβαια όταν μου λέει ότι θα πάει ευρώπη μου φαίνεται λες και θα πάει Λαμία. Μήπως ο μπαμπάς ροχαλίζει και την ξυπνάει? Γιατί η δικια μου παρόλο που είναι στο δικό της δωμάτιο καμια φορά ξυπνάει από ροχαλιτό.

Τζιτζίνα πολύ ψηλή είναι η μικρή σου ε? Είστε ψηλοί εσύ και ο μπαμπάς της? Υπομονή με τα δοντάκια. Όσο πιο πολύ αργούν να βγουν τόσο περισσότερο πονάνε.

Βιβή κι εγώ είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης 2 εβδομάδες αφού γέννησα και τώρα έχω βάλει 4. Εν τω μεταξύ δεν έχω καμία διάθεση για δίαιτα. Σήμερα προσπάθησα να ξεκινήσω και τα πήγα σχετικά καλά. Για να δούμε πώς θα συνεχίσω. Εγώ πήγα mall σήμερα και ψώνησα 1 παντελόνι, 1 μπλουζοφόρεμα & 1 πουκάμισο. Τα πήρα λίγο ευρύχωρα γιατί βαρέθηκα να με στενεύουν τα ρούχα μου και να περιμένω να αδυνατίσω.

Επίσης κορίτσια ψώνησα αρκετά για την μπουμπού για του χρόνου. Οι εκπτώσεις είναι αρκετά καλές.

Συγνώμη αν σας κούρασα με άσχετα αλλά σήμερα την περάσαμε οι δυο μας την μέρα με την Έλενα και δεν έχω μιλήσει σε άνθρωπο.

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα!!!!!

Tzamin φοβερή η μπουμπού σου!!!Τώρα μπορείς να δεις και φωτογραφίες της Μένιας μου...έχω καιρό να βάλω. Πρέπει να βάλω και μερικές πιο πρόσφατες. Θα βάλω με πρώτη ευκαιρία και από τη βάφτιση!!!

Χθες το βράδυ κατά τις 2:30 μας έβαλε μουσική!!!Από το παιχνιδάκι που της έχουμε στο κρεβάτι για να τη νανουρίζει!!!Μάλλον το έκανε στον ύπνο της γιατί σηκώθηκα και τη βρήκα να κοιμάται και δεν κατάλαβε ότι το έκλεισα. Έπαθα πάντως ένα σοκ μέχρι να καταλάβω τι γίνεται!!!

Elzu την ξέρω την εταιρεία...ψωνίζω πράγματα κατά καιρούς. Αν χρειαστώ κάτι θα σου πω.

Nina-nana και Elzu πολύ γλυκά και τα δικά σας μωράκια...να τα χαιρόμαστε τα μπεμπέκια μας κορίτσια, να είναι πάντα γερά για να καμαρώνουμε!

Σας καληνυχτίζω...το ξυπνητήρι μου χτυπάει στις 5:15!!!

Τζιτζίνα πολύ ψηλή είναι η μικρή σου ε? Είστε ψηλοί εσύ και ο μπαμπάς της? Υπομονή με τα δοντάκια. Όσο πιο πολύ αργούν να βγουν τόσο περισσότερο πονάνε.

Συγνώμη αν σας κούρασα με άσχετα αλλά σήμερα την περάσαμε οι δυο μας την μέρα με την Έλενα και δεν έχω μιλήσει σε άνθρωπο.

Φιλιά

Ναι Tzamin είμαστε σχετικά ψηλοί και οι δύο (μη φανταστεις τίποτα ντερέκια)!

Και φυσικά δε μας κούρασες...Εγώ όταν είμαι όλη μέρα με τη μικρή κάνω σκουλαρίκι το τηλέφωνο, δε γίνεται αλλιώς. Πέρα από το "αχ κουνελάκι", νομίζω ότι πρέπει να πούμε και καμιά άλλη κουβέντα,αλλιώς....γεια σας..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Κορίτσια τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε το Μάιο, μόνο βάπτιση, χωρίς τραπέζι, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα έριξα και μια ματιά στα υπόλοιπα να πάρω καμιά ιδέα. Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, κ.τ.λ. Θα μ'άρεσε να φτιάξω κάτι και μόνη μου, αλλά νομίζω ότι θα έρθει το ίδιο και ίσως δε βρω το χρόνο. Αν έχετε καμιά πρωτότυπη ιδέα, καλοδεχούμενη..

Τα φιλιά μου...

Και την ευχή μου να έχουμε άλλο ένα ήσυχο βράδυ..με ήσυχα νινάκια...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα!Σημερα ξυπνησαμε απο της 6 για αλλη μια φορα...χτες προσπαθησα να την κρατησω να παει εστω 9 και 10 βρε παιδι μου για να κοιμηθει αλλα ματαια...δεν ηπιε ετσι το γαλατακι της...δεν κοιμαται αλλο και το απογευματακι που εριχνε ενα μισαωρακι...

Νινα νανα τα καταφερα...χαχα ΑΣΧΕΤΗ.ειναι τελεια η ζουζουνιτσα σου!Ετσι οπως γελατε μαζι!Κοριτσια πολυ κρυο!Θελω να βγαλω το μωρο γιατι εχει σκασει αλλα ολη μερα δεν ανεβηκε πανω απο τους -15...που να το πας το μωρο?Χτες εκανα το βραδυ μια μεγαλη βλακεια και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ ολο ηθελα να βλεπω το μωρο...επινα τσαγακι και ηθελε και αυτη..ε λεω γιατι οχι...τσαι ειναι...και μου λεει η πεθερα μου...με ζαχαρη ειναι?οχι της λεω με μελι...παθαινω ενα σοκ εκεινη την στιγμη και ξυπνησα...ΜΕΛΙ????Τρελαθηκα...δεν ηπιε πολυ μερικες σταγονες...αλλα ποτε δεν ξερεις...εγω εχω παρει μερικα ρουχαλακια για πιο μετα αλλα και εγω φοβαμαι το νουμερακι...εγω θα παω απο τα h&m να αγορασω γιατι τα βρισκω υπεροχα και σε λογικες τιμες!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σχετικά με τα ρούχα...εγώ λόγω βάπτισης είχα πολλές αλλαγές, οπότε αφού κάλυψα την περίοδο μέχρι και 18 μηνών (τουλάχιστον σε μπουφάν, παλτά και φόρμες) άρχισα να παίρνω και μεγαλύτερα νούμερα. Κάποια ρούχα που ήταν από ακριβά μαγαζιά προτίμησα να τα αλλάξω και να πάρω το 2 ή και το 3 νούμερο, για να τα έχουμε αργότερα. Σκέφτηκα ότι τώ ρα δεν έχει νόημα να φορέσει τόσο ακριβά ρούχα, που σε 2-3 μήνες δε θα της κάνουν και θα προλάβει να τα φορέσει 2-3 φορές. Αργότερα μπορεί να βγάλει μια σεζόν, γιατί δε θα αναπτύσσεται με τους ίδιους ρυθμούς.

Κορίτσια πολύ χάρηκα που βρεθήκαμε στο fb. Ποια άλλη έχει, να συνδεθούμε και εκεί??????

Εμένα η μικρή μου δεν ξυπνάει το βράδυ πια...την ξυπνάω για γάλα κατά τις 6 και μετά ξανακοιμάται μέχρι περίπου τις 8:30. Το βράδυ κοιμάται κατά τις 9, το πολύ 10. Έχει αρχίσει όμως να μην κοιμάται πολύ το απόγευμα...κανένα μισαωράκι μόνο!!!

Βιβη καλημερα!Γιατι την ξυπνας?Λογο δουλειας ή ετσι σου ειπε ο γιατρος?Εγω δεν θα την ξυπνουσα...να σου κοιμαται και εσυ να την ξυπνας...?Μακαρι το δικο μου το σκατακι να κοιμοταν...αλλα οχι εκει ξυπνητηρι...6 παρα...εμενα το βραδυ ξυπναει κλαιει για λιγακι και ξανακοιμαται...σας ειπα οτι παραμιλουσε στον υπνο της?Αυτα που λεει στο ξυπνιο της...ολη η οικογενεια του ανδρα μου παραμιλαει παρα πολυ και ο ιδιος και εγω...οποτε θα μαθαινω διαφορα απο τα ονειρα της..χαχα

K9KBp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βιβή συμφωνώ με την Elzu σχετικά με τον ύπνο. Εμένα η δικιά μου κοιμάται στις 8 το βράδυ και ξυπνάει στις 8.30-9.30 και ενδιάμεσα δεν της δίνω γάλα. Πριν κλείσει τον 4ο είχε αυτό το πρόγραμμα και επειδή ανυσηχούσα μήπως είναι πολλές οι ώρες χωρίς φαγητό ρώτησα την γιατρό μας και είπε να μην την ξυπνάω και της διακόπτω τον ύπνο γιατί θα της δημιουργήσω συνήθεια που μπορεί να κάνει και 3-4 χρόνια να την κόψει. Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες του παιδιού σου και ίσως ο γιατρός σου να δίνει διαφορετικές οδηγίες.

Η Έλενα απόψε κοιμήθηκε όλη νύχτα χωρίς να ξυπνήσει ούτε μια φορά. Από τις 8 έως τις 9.15. Εγώ από τις 3 και μετά δεν έκλεισα μάτι. Πήγαινα καθε λίγο και την κοιτούσα να δω αν είναι καλά γιατί τον τελευταίο μήνα έχει αρκετά ανύσηχο ύπνο. Με έπιασε τρελό άγχος. Εσείς ρε κοριτσια το έχετε αυτό? Εγώ από την στιγμή που γεννήθηκε έχω μεγάλη ανυσηχία και την ελέγχω συχνά όταν κοιμάται. Είμαι τρελή?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Παρεξήγηση...δεν την ξυπνάω!!!

Απλά πίνει γάλα εκείνη την ώρα! Δεν ξυπνάει και γι'αυτό αμέσως μετά συνεχίζει τον ύπνο της. Αυτό το ξεκινήσαμε λόγω δουλειάς. Δηλαδή ξύπναγε έτσι και αλλιώς περίπου εκείνη την ώρα για να θηλάσει και απλά λόγω δουλειάς δεν περίμενα να κλάψει για να την ταΐσω. Δηλαδή ας πούμε ότι την ρύθμισα να ξυπνάει κατά τις 6. Τώρα που δεν ξυπνάει πια από μόνη της, απλά πίνει γάλα και συνεχίζει τον ύπνο της.

Παρόλα αυτά, αρχές Φλαβάρη που έχουμε εμβόλιο θα ρωτήσω αν πρέπει να το κόψω. Μετά όμως θα τρώει μόνο 4 γεύματα???

Η δικιά μου τρώει κατά τις 8-9 το γάλα, κατά τις 11-11.30 τρώει φρούτα, κατά τις 2-2.30 τρώει μεσημεριανό, 5-5.30 γιαουρτάκι ή κρέμα και στος 8 το βραδυνό της γάλα. Ενδιάμεσα μπορεί να φάει και καμιά ρυζογκοφρέτα. Βέβαια επειδή είναι φαγανή ότι ώρα και να της δώσω φαγητό, το τρώει. Αν έτρωγε νωρίτερα το πρωί φοβάμαι ότι θα έπρεπε να τις δίνω κι άλλο γεύμα :rolleyes:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Πωπω ειδα μια ταινια παγιδευμενη ψυχη...χεστηκα...κοριτσια...απιστευτη ταινια...

Η δημητρουλα τρωει το πρωι στις 6 το γαλα μετα μια φετα ψωμι με κασερι κατα της 9.στις 11 τρωει το φρουτο...14-15 τρωει το μεσημεριανο,5-6 τρωει το γιαουρτακι ή το σιμιγδαλι και 8.3-9 το βραδινο γαλατακι.

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...