Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες.Εμεις σημερα εχουμε κανει πισωγυρισμα στην γαστρεντεριτιδα.Σαν να ξανακυλησε παλι.Πηραμε τον παιδιατρο και μας εστειλε για καλλιεργεια κοπρανων και εξεταση για αδενοιους και ροταιους.Θα παρουμε τα αποτελεσματα την Τριτη το απογευμα.Αν εξαιρεσουμε τη διαρροια,ο μικρουλης ειναι παρα πολυ ευδιαθετος και παιζει ολη μερα.Αν συνεχισει μεχρι την Τριτη με διαρροια,ειπε ο γιατρος θα χρειαστει εισαγωγη στο νοσοκομειο.Ελπιζω να μη χρειαστει αυτο.

Nina-Nana,ευτυχως που θηλαζεις ακομα και πινει η μικρουλα.Το στηθος της μανας ειναι μεγαλη παρηγορια.Εγω θυμαμαι οταν ειχε μαζεψει πυον το νυχακι του και πηγαμε Ιασω εκλαιγε τοσο πολυ που δεν ηρεμουσε με τιποτα.Με το που τον εβαλα στο στηθος,κοπηκε μαχαιρι το κλαμα.Αυτα μια πιπιλα δεν τα κανει.

Σπανακορυζο και ο δικος μου που ειχε φαει του αρεσε.Και το λαχανορυζο το ιδιο.Τα παξιμαδια πως τα δινεις;τα μουσκευεις;

Tzamin,και ο δικος μου ετσι και μας δει να τρωμε γινεται χαμος.Ερχεται και πιανεται στα μπατζακια σου,σηκωνεται και χτυπαει με το χερι του για να του δωσεις.Το δακρυ στο μεταξυ κορομηλο.Και ταυτοχρονα μ'εμας που εχει τυχει να τον ταισω,δεν θελει το δικο του,το δικο μας κοιταει.Ειναι ζηλιαρουλης και λιχουδης μωρε,τι να τον κανω!

Καλο Σαββατοβραδο σε ολες.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tzamin Ιαπωνία ε; Ουάου! τι δουλειά κάνει και πήγε εκεί; Εμένα σήμερα γυρνάει από Μαδρίτη! Είσαι πολύ τυχερή που τρώει! Εγώ είμαι πονεμένη σε αυτόν τον τομέα γι αυτό στενοχωριέμαι που κάνει δίαιτα η μικρή σου!

Della κρίμα! Γιατί τόση ταλαιπωρία; Υπάρχει περίπτωση να είναι από κάτι που τρώει (αλλεργία); τα παξιμάδια τα μουσκεύω και κάνω κάτι σαν ντιπ και βουτάει! Γενικώς όλη μέρα στην κουζίνα τη βγάζω! :rolleyes: Επειδή δεν τρώει τίποτα πρόσθεσα ακόμα 1-2 γεύματα μπας και φάει καμιά μπουκιά παραπάνω!

Εννοείται ότι δεν παίζει να φάμε μπροστά της και να μην ορμήσει! Μου τραβάει το χέρι για να μην φάω και να της δωσω! Αν και κάθε έχω ταυτίσει πλέον τιε ώρες των γευμάτων και τρώμε μαζί! το μεσημερι τη σούπα της ούτε να τη φτύσει και μόλις πήγα να φάω εγώ το βράδυ όρμηξε και έφαγε! τι να πεις;;;

QVjlp3.png

Καλησπερα σε ολο το καφε.Ασχημη μερα και σημερα.Οταν ο καιρος εθναι μουντος βρε παιδι μου,σου χαλαει πολυ τη διαθεση.Σκεφτειτε πως κανει τη δικια μου που ειναι ηδη πεσμενη.

Απο τη διαρροια συνεχιζουμε κανονικα.Δεν ξερω τι θα γινει το χαλι μας.Ευτυχως που ειναι καλοδιαθετος και τρωει.

Nina-Nana,στην αρχη κι εμενα το μυαλο μου στην αλλεργια πηγε.Βεβαια,τις τελευταιες 2μερες πριν ξεκινησει διαρροια δεν ειχε φαει τιποτα εξτρα ουτε καν αυγο κι ας μην του ειχε κανει αλλεργια(το ετρωγε ηδη 15μερες).Σκεφτομαι ομως,οτι αν ηταν αλλεργια δεν θα ειχε υποχωρησει;ειμαστε τωρα 8μερες μονο με γαλα χωρις λακτοζη φτιαγμενο με ρυζονερο,μηλο,μπανανα

αγουρωπη,κοτοπουλο με ρυζι.Απο την Παρασκευη ξεκινησαμε και ultra levure.Αν ηταν αλλεργια θα συνεχιζε ακομα λες;το εχεις ξανακουσει;εγω θα περιμενω υπομονετικα μεχρι την Τριτη να βγουν οι εξετασεις,κι αν δεν ειναι μικροβιο τοτε λογικα θα ψαχτουμε για αλλεργιες.Βεβαια,τα κακα του εχουν παρα πολυ ασχημη μυρωδια(συγνωμη βρε κοριτσια που το αναφερω) οποτε ειναι μαλλον μικροβιο.Εσυ στη δικια σου το τεστ της αλλεργιας που το κανατε;ειναι εξειδικευμενα κεντρα που το κανουν η και σε μια Βιοιατρικη γινεται δουλεια;

NXbrp3.png

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Della μου εύχομαι γρήγορα περαστικά στον μικρούλη σου... Το καλό είναι ότι είναι ευδιάθετος και τρώει που σημαίνει ότι δεν έχει ενοχλήσεις και κυρίως δεν πονάει το καημενούλι.

Νινα νανα καλώς τον δέχτηκες τον άντρα σου. Ο άντρας μου έχει μια εταιρία που κατασκευάζει μηχανήματα μετρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (όζον, αιωρούμενα σωματίδια, ηφαιστιακή στάχτη κα.). Πουλάει κυρίως στην νότια αμερική και ασία και λιγότερο στην ευρώπη. Οπότε τον έχουν φάει τα υπερατλαντικά :(

Η μπουμπού μου ήταν αρκετά ανήσυχη σήμερα και τα σάλια ποτάμι. Μάλλον βγάζει και τα πάνω δοντάκια. Τα βράδυα πετάγεται 4-5 φορές, βέβαια δεν την βγάζω καν από την κούνια της. Όταν με βλέπει κλείνει τα μάτια και προσπαθεί να κοιμηθεί. Της πέρνει 5-10 λεπτά αλλά με την προυπόθεση να είμαι δίπλα της. Λέτε να είναι δόντια και το βράδυ? Με έχουν φάει τα δρομολόγια.

Καλό βράδυ!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα και απο τα -15 αυτην την στιγμη!!Καλοκαιρι καλε!Ντελλα μου περαστηκα του ειναι καλο το οτι δεν ποναει...

Τζαμιν δεν σου λειπει?Πω πω...ολο ταξιδια θα ειναι ε?

Κοριτσια σημερα η 5 μερα του γιογιο και παμε ολο και καλυτερα!5 φορες τσισα και 2 κακα...δυο ακυρες προσπαθειες ειχα μονο...και απο σημερα μπουσουλαμε και στα 4!Επιτελους και εμεις!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Elzu μου λείπει πολύ. Και ο ίδιος στεναχωριέται πάντα όταν φεύγει. Έχει όντως πολλά ταξίδια. Φαντάσου ότι όταν ήταν η Έλενα 2 εβδομάδων έφυγε για Χιλή για 12 μέρες. Και δυστυχώς δεν μπορεί να αντικατασταθεί ακόμη από κάποιον άλλο στα ταξίδια.

Καλά η κόρη σου θεά με το γιογιό. Μιλάμε μου ήρθε να την φάω την φατσούλα..

Και η δικιά μου άρχισε να μπουσουλάει από χτες.

Πώς καταλαβαίνεις ότι θέλει κακά? Λέει κακά?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Elzu και Tzamin σας βρήκα στο facebook και σας εκανα αίτημα.

Della μου τι να πω; Εμένα διαρροιες με συγκαμα έκανε όταν έτρωγα γαλακτοκομικά που έχει αλλεργία. Αλλα αφού τόσο καιρο δεν τρώει κάτι μάλλον θα είναι μικρόβιο.

Tzamin πολυ μανίκι τα ταξίδια του άντρα σου. Κι εμένα λείπει συχνα αλλα όχι τόσες μέρες. Το περισσότερο ήταν Αμερική 2 εβδομάδες αλλα ήταν εξαίρεση. Τα βραδιά είναι έντονος ο πόνος των δοντιών. Μπορει να είναι δόντια, μπορει άγχος αποχωρισμού.

Τα 2 βράδια που έλειπε ο μπαμπάς της η μικρη κοιμήθηκε φανταστικά στο κρεβάτι της και ξύπνησε μόνο 1 φορα! Μα τι να πω; Την ξεσηκώνει;

Δεν τρώει τίποτα!!!! Μόνο θηλαζει. Τι να κάνω πια;;;;;;;;;;;; :(

QVjlp3.png

οχι τα κακα ειναι ευκολα...το πρωι ξερω ποτε τα κανει περιπου και την βαζω...το απογευμα εχουμε ενα θεμα και ειμαστε σε επιφυλακη...με το που κανει προυτσσσ...τρεχουμε να την βαλουμε στο γιογιο...παντως σημερα 3 φορες που την εβαλα η πανα ηταν καθαρη και με το που την εβαζα...εκανε τσισα αμεσως...το πηρε απο τον ανδρα μου αυτο...1 μιση ειχε καθαρισει, ηταν χωρις πανα...το ειχα καταλαβει απο νεογεννητο μου εκανε παντα τα κακα της στην μπανιερα την ωρα του μπανιου...

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Νινα νανα ξανα κανε μου γιατι καταλαθος σε απεριψα και δευτερη φορα δεν βλεπω κατι...καλημερα κοριτσια απο τα -21,3!!!!!!Και εχω να βγω για δουλειες στο παγοδρομιο δεν ξερω πως θα γινει...μαλλον ολα με ταξι θα τα κανω...

K9KBp3.png

Καλημέρα στι καφέ μας!!!

Καλά Elzu πως την παλεύετε με τόσο κρύο???

Εμείς είμαστε καλά..περάσαμε ένα ωραίο σκ, πήγαμε και με τον άντρα μου μια βόλτα στα μαγαζιά, αλλά δεν ψώνισα τίποτα! Γινόταν τέτοιος χαμός που δεν μπορούσες να βρεις τίποτα...

Στο μεταξύ, ενώ είχα χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και παραπάνω έχω ξαναπάρει τώρα και δεν έχω διάθεση να ψωνίσω γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με τα κιλά μου!!!Νομίζω ότι λόγω δουλειάς (στο γραφείο όλη την ημέρα) και όχι καλά ρυθμισμένου θυρεοειδή ακόμη μετά τον τοκετό, μου είναι τόσο δύσκολο!!!

Έχω όμως στόχο και πρέπει να τα καταφέρω γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Όσο θήλαζα ήμουν οκ, μόλις σταμάτησα το θηλασμό πήρα πάλι.

Κορίτσια στο fb έχω καιρό να μπω...θα μπω σήμερα το απογευματάκι, ελπίζω όταν κοιμηθεί το θηρίο για να σας βρω!!!

Περαστικά Della μου, ελπίζω να συνέλθει και να μη χρειαστείτε εισαγωγή. Τι ταλαιπωρία περνάτε!!!

Καλησπέρα και από εμένα!!

Τι μου κάνετε??

Della περαστικά στο αντράκι σου.

Elzu συγχαρητήρια για το γιογιό.

Κορίτσια το πιο "μπαμπάτσικο" μωρό νομίζω ότι είναι η μικρή μου. 9350 παρακαλώ το Νοέμβριο..Βέβαια είναι και ψηλή (76 εκ. πάλι το Νοεμβριο), αλλά έχει κάτι μπουτάκια και κάτι μάγουλα, για τρελές δαγκωματιές..

Λίγο τεμπελίτσα μας έχει βγει. Δεν μπουσουλάει, μόνο προσπαθεί να σηκωθεί, αν την κρατάω..

Από κλάμα τη νύχτα, μπόλικο...Άλλες φορες ξανακοιμάται κατευθείαν, άλλες μας παίρνει κανένα δίωρο..Και από δόντια ακόμη τίποτα...Ούτε ένα!! Τελευταία και καταϊδρωμένη μου φαίνεται..χι, χι!!

Φιλιά..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια!!!!

Τι κάνετε;

Della πως είναι ο μικρός σου;

Βιβή η κόρη σου είναι γλύκα! Είδα φωτό στο fb. Ωραία και του προφίλ σου στο Μοντε Καρλο.

Elzu σου ξαναεκανα! Μην με απορριψεις πάλι! :D

Tzitzina μια χαρα η μικρη!

Κορίτσια χτες το τερατάκι μου κοιμήθηκε σερί όλη νύχτα. Δεν το πίστευα. Ιστορική στιγμή! Σήμερα κάτι έφαγε! Της έδωσα φασολακια όπως τα έφτιαξαν για μας (χωρίς αλάτι όμως) και ξετρελαθηκε. Άντε να δούμε...

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...