Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Elzu θα κάνετε και οικονομία απο τις πάνες! Εγω να πω την αλήθεια της φοράω υφασματινες οπότε δεν με νοιάζει. Ας τις βγάλει οπότε θέλει! Θέλω να σε ρωτήσω πως της εφτιαχνες την κρέμα απο σιμιγδαλι!

Della χαίρομαι που είστε καλύτερα. Ευτυχώς που είναι μπαμπατσικος! Της δικιάς μου αν της τύχαινε γαστρεντεριτιδα θα έμενε ακτινογραφία! Ήδη είναι σαν παιδάκι απο την Αιθιοπια. Μόνο που είναι άσπρη.

Βιβη ελπίζω να μην ξανακυλήσει. Και η μικρή μου έχει πόσο καιρο με μπουκωμα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νινα νανα λοιπον...κανενα μισαωρακι πριν το φτιαξω το βαζω σε νερο...και το ανακατευω ανα διαστηματα....μετα το βαζω να βρασει και το αφηνω λιγακι να βρασει και προσθετο το γαλα της μικρης...το αφηνω ακομα λιγο να βρασει και ετοιμο!!!!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Κοριτσια σε αυτους τους δυσκολους καιρους που ειμαι ανεργη ειπα να κανω κατι και εγινα αντιπροσωπος γνωστης εταιρειας καλλυντικων...οποια ενδιαφερεται μπορω να της στειλω κωδικο και ολα τα προιοντα που θα την ενδιαφερουν!Και σκεφτηκα ολες εσας που τοσους μηνες ειμαστε παρεακι!

K9KBp3.png

Elzu,πως την καταφερες να μεινει καθιστη στο γιογιο;κι εγω λεει η μαμα μου στο χρονο την εκοψα την πανα,μονο βραδυ φορουσα.Ο αδελφος μου και απ'οτι εμαθα και ο αντρας μου καθαρισαν 3 χρινων.Αν μοιαξει ο μικρος αυτους,εχουμε μπολικο δρομο μπροστα μας.

Arma,παραλειψη μου!Να χαιρεσαι τον Βασιλακη!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

ντελλα μου της βαζω παιχνιδακια και παιζει...ξερεις τι ησυχα που καθεται?

Μπράααααβο !!!! κι εμενα μου φαινεται αδυνατο να κατσει στο γιο-γιο. αφηστε που εχει αλλάξει το προγραμμα του κι η τελευταία φορα που κανει κακά ειναι κατα τις 10 το βραδυ. αφου εχει κανει μπανιο, εχει πιει το γάλα του μας ρίχνει και ένα χέ@@μο:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κοριτσια.Χιλια ευχαριστω για τα ωραια πραγματα που μου γραψατε.Εχω συγκινηθει γμτ.Σημερα ειμαστε ακομα καλυτερα.Χθες εκανε 4φορες κακα και το συγκαμα εχει βελτιωθει παρα πολυ.Χθες αρχισε και τις συνηθισμενες του σκανταλιες,οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.Αυτο για το μελανι δεν το ηξερα.Θα το δοκιμασω.Εγω το πρωι και βραδυ του βαζω helixderm και τις υπολοιπες φορες cytelium της a derma.Πω πω βρε κοριτσια,τι μας περιμενει ακομα;

Κιττυ,αγοραρος ο μπεμπακος.Τελοκα,ο δικος μου κοντραρεται στα ισια με τον δικο σου στις διαστασεις.Ολα τα υπολοιπα μωρακια του καφε ειναι πιο λεπτα,εμας ειναι "μπαμπατσικα".χα χα χα!

ναι,ναι.....χαχαχαχ και δεν τον λες χοντρο, αλλά εχει κατι μαγουλάκια και μπουτάκια για τσίμπημα !!!!!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία με το χειρουργείο σου , όλα καλά να πάνε !!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπερα κοριτσια και μωρακια.Πως ειστε;Εμεις λιγακι καλυτερα.Τα κακα μας ειναι 4φορες τη μερα και το συγκαμα εχει υποχωρησει κατα πολυ.Εχουν μεινει τα σημεια που ειχε ανοιξει το δερματακι του κι ετρεχε υγρο.Αυτα ειναι ακομα χαλια.Ελπιζω να γινουν κι αυτα καλα συντομα γιατι ταλαιπωρειται πολυ το μωρακι.Αλλα νεα δεν εχω.Ειμαι κλεισμενη μεσα.Που να παω με το μωρο ετσι;μονο μια βολτα με το αυτοκινητο τον πηγαμε.Γιατι σκεφτεσαι:ετσι και κανει κακα που θα τον τακτοποιησω εξω.Εδω εχω παρει το "κολλαει".

Καλο μεσημερι κοριτσια.

NXbrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Della εύχομαι γρήγορα να επουλωθούν οι πληγές στο ποπουδάκι...

Κορίτσια και η δικιά είναι χοντρούλα. Στις 23 Δεκεμβρίου που πήγαμε γιατρό ήταν 9050 & 70,5 εκατοστά. Είμαστε επίσημα σε δίαιτα.

Από εκείνη την ημέρα μειώσαμε την ποσότητα του μεσημεριανού και αντικαταστήσαμε τις πατάτες με λαχανικά και μειώσαμε και τις κρέμες. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει διαφορά. Το αντίθετο θα έλεγα. Είναι φαγανό το μωράκι μου. Εν τω μεταξύ και εγώ και ο μπαμπάς της είμαστε λιτοδίαιτοι και κανονικοί στο βάρος, δεν ξέρω πού έμοιασε η φουσκίτσα...

πάω για ύπνο μπας και προλάβψ να κοιμηθώ λίγο γιατί και η δικιά μου πετάγεται τελευταία και κλαίει.

Καλό βράδυ. Εύχομαι όλα τα μωράκια να έχουν ένα πολύ ήσυχο βράδυ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσια!Βλεπω οτι σχεδον ολα τα νινακια δεν κοιμουνται καλα τα βραδια...λετε να ειναι απο τα δοντια ή κατι αλλο¨?δεν μπορει ολα μαζι να πονανε για τα δοντια...μηπως ειναι η ηλικια?και μετα τον χρονο ξανα ηρεμησουν στον υπνο τους?

Τζαμιν τωρα που της μειωσες το φαγητο βλεπεις οτι κλαιει?οτι θελει και αλλο?ή δεν δυσκολευεται?

Κοριτσια εμεις 3 μερα σημερα στο γιογιο καναμε τα κακακια μας...Παει καλα η προσπαθεια...

Ηθελα να σας ρωτησω καιρο τωρα βρε κοριτσια...ποια απο εσας εχει fb?Να τα λεμε και απο εκει?

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Εμείς είμαστε καλύτερα...επιτέλους!!! Άρχισε να πίνει το γάλα της με όρεξη πάλι και να κοιμάται ήρεμα το βράδυ!!!Έχει ακόμη ένα μικρό μπούκωμα αλλά καμία σχέση με αυτό που περάσαμε.

Elzu μου εγώ έχω fb, αλλά μπαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα. Θα με βρεις ως garifallidi vivi.

Νομίζω ότι λίγο σταθεροποιηθήκαμε με το θέμα των δοντιών, έχουμε 5 τώρα, που σιγά - σιγά βγαίνουν. Νομίζω ότι περιμένουμε άλλο ένα (την βλέπω να βάζει το χεράκι της από την άλλη μεριά κάτω) και μετά μάλλον θα περάσει λίγος καιρός (1 -2 μήνες από ότι έχω διαβάσει) για να βγουν τα επόμενα 6.

Tzamin εύχομαι να μην έχετε κλάματα με τη δίαιτα...το καλοκαίρι στο απέναντι σπίτι ήταν ένα μωράκι που του έκαναν δίαιτα και ακουγόταν το κλάμα του όλη μέρα...πεινούσε το καημένο!!!

Αντε λέτε να χιονίσει και έδώ και να μην πάμε τη Δευτέρα δουλειά???τι καλά που θα είναι!!!!!!!!!!

Κοριτσια σε αυτους τους δυσκολους καιρους που ειμαι ανεργη ειπα να κανω κατι και εγινα αντιπροσωπος γνωστης εταιρειας καλλυντικων...οποια ενδιαφερεται μπορω να της στειλω κωδικο και ολα τα προιοντα που θα την ενδιαφερουν!Και σκεφτηκα ολες εσας που τοσους μηνες ειμαστε παρεακι!

Σε ποια εταιρεία???

Στείλε μου αν θες!!!

Καλησπερα κοριτσια.Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εμεις ακομα λιγο καλυτερα.Το πρωι πηγαμε και μια βολτιτσα που ειχε ωραια μερα.

Τζαμιν,μην τρελαινεστε και τοσο πολυ.Ναι,να προσεξετε αλλα δε νομιζω οτι ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.Εγω βλεπω τον δικο μου,σε καμια περιπτωση δεν τον λες χοντρο.Απλα εχω την εντυπωση οτι τον πιανει το φαγητο που τρωει.Το πρωι πινει 180-190γαλα,φρουτοκρεμα με το ζορι 130-140.Μονο φαγητο τρωει καλα 220 και πολλες φορες 240.Απογευματινη κρεμα η γιαουρτι 140 και βραδυνο γαλα περπου 200.Ενδιαμεσα δεν του δινω τιποτα απολυτως.Σκεψου δηλαδη να μην ηταν και τοσο υπερκινητικος,ποσα κιλα θα ηταν.Θελω να πω οτι,μπορει να την πιανει εστω και το πιο λιγο φαγητο.Ξερω παιδακια που ετρωγαν ο,τι και ο δικος μου(η ανιψια μου)και στην ηλικια του γιου μου ηταν 8κιλα και οχι 9οπως ηταν ο δικος μου την τελευταια φορα που πηγαμε γιατρο.

Καλο απογευμα ομορφες.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

τι κάνετε;

Εμείς πολύ τρέξιμο! Όλη μέρα ασχολούμαι μαζί της!:rolleyes:

Εν τω μεταξύ έκοψε τον απογευματινό ύπνο! Μόνο αν είμαστε βόλτα κοιμάται γι απόγευμα κανένα μισάωρο. Πλέον κοιμάται 1:30-3:30 το μεσημέρι. Βεβαια κι αυτό μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη.

Δεν τρώει τίποτα! Πλέον δεν μετράω μλ, μετράω κουταλιές! Ευτυχώς θηλάζει πολύ. Και ξετρελάθηκε με το σπανακόρυζο και τα λαδοπαξίμαδα Κυθήρων!

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια... Απόψε έχουμε μοναξιές. Ο άντρας μου είναι Ιαπωνία και δεν μου αρέσει καθολου. Έρχεται Παρασκευή.

Della η δικιά μου τρώει 220 μλ γάλα το πρωί, 200 γρ φρουτόκρεμα, 230 γρ. φαγητό, κρέμα 150 γρ ή γιαουρτάκι και 220 μλ γάλα το βράδυ. Αυτά τα τρώει τώρα που έχουμε μειώσει το φαγητό. Ουσιαστικά μειώσαμε το μεσημεριανό που έτρωγε 280-300 (επίσης της βάζω πιο πολλά λαχανικά και πολύ λίγο πατάτα), και την κρέμα από 200 γρ την κάναμε 150.

Elzu μερικές φορές κλαίει για περισσότερο, αλλά μόνο για 1 λεπτό. Μόλις την απασχολήσω με κάτι άλλο ξεχνιεται. Βέβαια δεν μπορεί κανείς να φάει μπροστά της, κλαίει σαν τρελή. fb έχω σαν vasso mintza.

Nina Nana εμένα η δικια μου τον έχει κόψει εντελώς τον ύπνο κατά την διάρκεια της ημέρας. Το περισσότερο που θα κοιμηθεί όλη μέρα είναι 1 ώρα, κι αυτό όχι συχνά.

Καλό βράδυ !!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...