Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Μπηκα για να σας πω τον πονο μου.Περασα μια απο τις πιο ασχημες μερες μεχρι τωρα χθες.Ο μικρος μου εχει γαστρεντεριτια.Εχθες εκανε 10φορες διαρροια.Απο την πολλη διαρροια εχει κανει ενα τεραστιο φριχτο συγκαμα.Το μωρακι μου απο χθες το μεσημερι κλαιει,τσιριζει και στην κυριολεξια σπαρταραει βρε κοριτσια.Πηρα τον γιατρο,μου ειπε να του δωσω γαλα χωρις λακτοζη κι ευτυχως βρηκα σε ενα εφημερευον φαρμακειο χθες.Ταυτοχρονα μας εδωσε μια επουλωττικττη αλοιφη για το συγκαμα και διατροφη με ρυζι-κοτοπουλο-καροτο,σκετο ρυζαλευρο χωρις βανιλια οπου ο γιος μου ουτε να το φτυσει και απο φρουτα μονο μπανανα μηλο.Το βραδυ παρατηρησα οτι το συγκαμα ειχε ανοιξει και ετρεχε υγρο.Τον πηρα και πηγαμε στο metropolitan που ειναι κοντα σχετικσ.Εκει η παιδιατρος μας ειπε τα ιδια ουσιαστικα με τον γιατρο μας.Το μονο καλο ειναι οτι δεν κανει πυρετο και εμετο.Αχ κοριτσια!Ενιωθα και νιωθω τοσο ανημπορη.Το μικρακι μου να σπαρταραει απο το καψιμο και τον πονο κι εγω να πρεπει να επιμενω στην πληγη.Παρακαλουσα τον Θεο να ποναω εγω παρα ο μικρουλης μου.Σας τα γραφω τωρα και κλαιω.Πολυ χαρα τα παιδια αλλα και πολυ πονο.κι ακομα ειμαστε στην αρχη κι αυτα ειναι ασημαντα μπροστα σ'αυτα που θα ερθουν.Θα παρακαλαω στο μελλον ολα τα προβληματα να ειναι σαν κι αυτο.

Με ολα αυτα βεβαια,ξεχασα το αγχος για τη δικη μου εξεταση το μεσημερι.

Σας φιλω κοριτσια.(συγνωμη για το πρηξιμο αλλα ειμαι πολυ στενοχωρημενη και ο αντρας μου λειπει ολη μερα δουλεια και ειμαι μονη μου.ευτυχως τωρα ειναι εδω και θα τον κρατησει να παω στο γιατρο και θα φυγει μετα).

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della μου περαστικά...σου εύχομαι να έχεις πολλή πολλή υπομονή!!!

Σε λίγο που θα περάσει θα το θυμάσαι σαν μια μικρή δοκιμασία που ταλαιπώρησε το μπεμπέκι σου και εσένα!!!

Πάντως και εμένα ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι τι θα μας φέρει το μέλλον, γιατί τα παιδιά είναι τόσο απρόβλεπτα και το βέβαιο είναι ότι όταν αυτά υποφέρουν μια εμείς υποφέρουμε δέκα!!!

Εύχομαι όλα καλά με την εξέτασή σου!!!

Καλημερα κοριτσια.Ευχαριστω πολυ για τα λογια συμπαραστασης.Τελικα,το 2012 μαλλον δεν μας μπηκε καλα.Χθες που πηγα για την εξεταση,με παρεπεμψαν στη χειρουργο μαστιλογο πριν κανω την εξεταση και αυτη μου ειπε οτι πρεπει να το αφαιρεσω χειρουργικα αυτο γιατι ειναι τοσο σκληρο που με τη βελονα δεν θα αναρροφησουμε τιποτα.Κανονισαμε για 31Ιανουαριου το χειρουργειο και προσευχομαι να πανε ολα καλα και να παρω καλα αποτελεσματα για να μη χρειαστει να κανω τιποτα παραπανω.

Ο μικρουλης μου,ταλαιπωρειται ακομα με τη διαρροια.Χθες εκανε 9φορες κακα.Το ποπουδακι του ειναι ακομα πολυ χαλια αλλα ελαφρως καλυτερα.Για να αλλαξουμε πανα κλαιει και χτυπιεται και αργουμε πολυ.Μολις κανει κακα,τον καθαριζω με βαμβακι ποτισμενο με νερο,τον ξεπλενω με φυσιολογικο ορο,ταμποναρω με γαζα και για να στεγνωσει τελειως αφου δεν κανει το σκουπισμα,τον στεγνωνω με πιστολακι μαλλιων στη χλιαρη σκαλα.Μετα τον αφηνω οσο πιο πολυ μπορω ανοιχτο και μετα κρεμα και κλεισιμο.Σε ολη αυτη τη διαρκεια,ο μικρος πρεπει να συνεργαζεται αλλα ο δικος μου χτυπιεται και στριφογυρναει σαν τη σβουρα.Αφηστε κοριτσια,μεγαλη ταλαιπωρια.

Αυτα τα νεα μου,μακαρι να ημουν πιο χαρουμενη και να εγραφα πιο ευχαριστα πραγματα.Κοριτσια,προσεξτε τα μωρα γιατι κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα.

Φιλακια πολλα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Della μου, κοριτσάκι μου περαστικά σας. Τι να πω, είναι πολύ δύσκολο να υποφέρουν τα μικρούλια μας και να μην μπορούμε να τα βοηθήσουμε. Εύχομαι πράγματι να περάσει γρήγορα...Και όπως είπες και εσύ, ας είναι αυτά μόνο τα πιο σοβαρά που θα αντιμετωπίσουμε..

Καλή επιτυχία και σε σένα και μη μασάς!! Όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά!!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Della μου πολλα περαστικα στο μικρουλη σου, κανε υπομονη το ξερω ειναι δυσκολο να τα βλεπουμε να ταλαιπωρουνται τα μικρουλια μας....και να δεις το 2012 θα παει καλα γιατι και τα δικα σου αποτελεσματα θα ειναι καλα!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Della μου πως πάτε; Ελπίζω καλύτερα.

Εγω δυστυχώς είμαι χάλια. Πέθανε η μαμα μιας πολυ καλής μου φίλης απο τη Θεσσαλονίκη. 52 χρόνων! Να σκάσω είμαι! Αισθάνομαι τόσο μα τόσο μακριά!

QVjlp3.png

Della, περαστικά στον μικρούλη σου !!! ναι ρε γμτ , σχιζεται η καρδια σου να ταλαιπωρουνται..... όντως κυκλοφορεί γαστρεντεριτιδα, μια φιλη μου το πρωι μου ειπε περασαν και τα 2 παιδακια της , και εχει και η ιδια. το απογευμα που πηγαμε παιδιατρο και τον ρωτησα αν μπορω να δινω στον μπεμπη νερο βρυσης , ειπε καλυτερα οχι ακομη , γιατι εχουμε πολλες γαστρεντεριτιδες. τα βλεπει καθημερινα και στο ΠΑΙΔΩΝ.

κατα τα αλλα μια χαρα , ο μικρος 9230 κιλα και 75 εκ. απο τον επομενο μηνα αυγό και μετα ψαρι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια.Ντελλα μου και η μικρη μου το εχει παθει δυο φορες...οταν εβγαζε τα δοντια γιατι τα εβγαλε δυο δυο...εγω την επλενα μονο με νερο, την σκουπιζα με την πετσετουλα της και μετα της εβαζα και λιγη πουδρα για να απορροφαει οσο μπορει την υγρασια...μεσα σε 2-3 μερες δεν φαινοταν τιποτα....δοκιμασε το...αλλα ο πονους τους...αν δεν τον ζησεις δεν μπορεις να τον καταλαβεις...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια.Ντελλα μου και η μικρη μου το εχει παθει δυο φορες...οταν εβγαζε τα δοντια γιατι τα εβγαλε δυο δυο...εγω την επλενα μονο με νερο, την σκουπιζα με την πετσετουλα της και μετα της εβαζα και λιγη πουδρα για να απορροφαει οσο μπορει την υγρασια...μεσα σε 2-3 μερες δεν φαινοταν τιποτα....δοκιμασε το...αλλα ο πονους τους...αν δεν τον ζησεις δεν μπορεις να τον καταλαβεις...

συγκαμα ειχε και ο μπεμπης στα 2 πανω δοντια.....ουρλιαζε ο καυμενος:-(του εκανε πολυ καλό η bepanthol για συγκαμα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα σε όλες

Della υπομονή κοπέλα μου θα περάσει και αυτό!!!Εμένα χθες η δικιά μου φτερνιζόταν πάλι πολύ και μου φάνηκε ότι άρχισε να τρεχει πάλι η μυτούλα της πάνω που είχε αρχίσει να συνέρχεται...θα τρελαθώ αν ξανακυλίσει!!!Έχουμε μάχη για να βάλουμε τον όρο και φυσικά να μη σας πω τι γίνεται όταν της βάζουμε τη συσκευή για να τραβήξουμε τις μυξούλες (συγνώμη για την περιγραφή...αλλά αυτό κάνει!!!). Χθες καθόμουν και της έλεγα ότι ο μπαμπάς και η μαμά την αγαπάνε και ότι το κάνουν για το καλό της και με πήραν τα ζουμιά...Σε καταλαβαίνω...πρέπει να κάνεις υπομονή!!!

Σχετικά με το χειρουργείο που θα κάνεις...μη μασάς. Θετικές σκέψεις μόνο! Θα σκέφτεσαι ότι είναι για καλό και όλα θα πάνε καλά. Εγώ τον Αύγουστο έκανα αφαίρεση μιας κύστης που είχα, οπότε μπορώ να σε καταλάβω. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι πολύ (όσο γίνεται). Για τους γιατρούς όλα αυτά είναι ρουτίνα, μην κοιτάς που εμάς μας φαίνεται βουνό γιατί δεν είναι μέρος της καθημερινότητάς μας!!!Όλα καλά θα πάνε και από Φλεβάρη θα αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε για τα πρώτα πάρτυ γενεθλίων!!!

Καλημερα κορίτσια και καλή χρονια! Βρήκα ευκαιρία λίγο να κάτσω να σας διαβάσω, έχω χάσει πάρα πολλά βέβαια οπότε θα παραμείνω στην τελευταία σελίδα.

Della μου περαστικά στο μικράκι σου,κράτα τα κουράγια σου γιατί ακόμα είναι αρχή..τα λέω κι εγώ που ακόμα και τώρα τις ιώσεις δεν τις έχω συνηθίσει.Για το σύγκαμα θα σου πρότεινα να πας στο φαρμακείο και να πάρεις μελάνι(ειδικό για το σύγκαμα)Είναι θαυματουργό. Θα κάνεις όλη την διαδικασία όπως την κάνεις με τον ορό κλπ, θα βάζεις το μελάνι και από πάνω την κρέμα. Είχε πάθει η κόρη μου 2 φορές τέτοιο σύγκαμα με πληγή και μας έσωσε το μελάνι.Προσοχή μόνο γιατί όπου πέσει δεν ξεβάφει.Καλά αποτελέσματα και από το χειρουργείο που θα κάνεις. Όλα να πάνε καλά!

Εμείς εδώ και δυο μήνες δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Συνολικά πήγε 2 βδομάδες η μικρ΄λη σταθμό και μας πήρε και μας σήκωσε. Ωτίτιδα στην αρχή και τα δυο. Μετα από μια βδομάδα μια πολυ βαριά ίωση, καταλήξαμε νοσοκομείο(η μεγάλη) για 4 μέρες. Αφού είπαμε οκ είμαστε καλά σε μια βδομάδα περνάει ο μικρός την ίδια ίωση. Φρίκη. 39.5 πυρετό ακατέβατο. Κάθε 3 ώρες αντιπυρετικά. Αντιβιωση ξανά και σε 5 μέρες συνέρχεται.Ευτυχώς την περάσαμε σπίτι. Προπαραμονή πρωτοχρονιάς ξανά η μεγάλη πυρετό και μετά για 8 μέρες μόνο δέκατα. Ξανά εξετάσεις κλπ τελικά παί ίωση. Και φυσικά ο μικρός πάλι μύξες και βήχα που πλέον είναι το μόνιμο αξεσουάρ του. Έχω βαρεθεί τους ορούς και τα θερμόμετρα. Όπως καταλαβαίνετε οι πρώτες γιορτές του μικρού μας δεν ήταν και οι καλύτερες, φυσικα δεν πήγαμε πουθενά ούτε και ήρθε κόσμος στο σπίτι αλλα΄τι να κάνουμε? Τα έχουν αυτά τα παιδάκια..ας είναι αυτά τα άσχημα γιατί δυστυχώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα..Κατα τ'άλλα καλά! :lol:

Στέλνω τα χαιρετίσματά μου σε όλες!Ελπίζω από εδώ και πέρα να λέμε μόνο ευχάριστα!Να είστε όλες καλά και τα ζουζούνια σας φυσικά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα κοριτσια.Χιλια ευχαριστω για τα ωραια πραγματα που μου γραψατε.Εχω συγκινηθει γμτ.Σημερα ειμαστε ακομα καλυτερα.Χθες εκανε 4φορες κακα και το συγκαμα εχει βελτιωθει παρα πολυ.Χθες αρχισε και τις συνηθισμενες του σκανταλιες,οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.Αυτο για το μελανι δεν το ηξερα.Θα το δοκιμασω.Εγω το πρωι και βραδυ του βαζω helixderm και τις υπολοιπες φορες cytelium της a derma.Πω πω βρε κοριτσια,τι μας περιμενει ακομα;

Nina-Nana,συλληπητηρια για την απωλεια σας.Ξερω ακριβως πως ειναι να νιωθεις εγκλωβισμενη και ανημπορη να βοηθησεις τη φιλη σου.Το καλοκαιρι πεθανε η μαμα της κουμπαρας μου στη Θεσδαλονικη και ηθελα τοσο να παω να της συμπαρασταθω αλλα δεν προλαβαινα.Μεχρι να κανονισω ταξιδι για μενα και το μωρο η κηδεια θα γινοταν.

Βιβη,πραγματικα ευχομαι να μην ξανακυλησει και να γινει περδικι η μικρη σου.

Κιττυ,αγοραρος ο μπεμπακος.Τελοκα,ο δικος μου κοντραρεται στα ισια με τον δικο σου στις διαστασεις.Ολα τα υπολοιπα μωρακια του καφε ειναι πιο λεπτα,εμας ειναι "μπαμπατσικα".χα χα χα!

Arma,χαθηκες τελειως.Πολυ χαρηκα που μας εδωσες σημεια ζωης.Βεβαια,δεν εχετε σηκωσει κεφαλι απ'οτι διαβασα.Περαστικα και σ'εσας.

Φιλακια κοριτσια.

NXbrp3.png

Αρμα που χαθηκες βρε!Ντελλα μου καθε μερα θα γινεται και καλυτερα θα δεις!Εμεις σημερα με το που ξυπνησαμε και φαγαμε το γαλατακι μας , καθησαμε στο γιο γιο και καναμε και κακα και τσισα...παιξαμε., καναμε νανι ξαναξυπνησαμε ξανακαναμε τσισα στο γιογιο...απλα ειναι πολυ κουραστικο...θελει συνεχεια και τωρα πριν λιγο δεν την προλαβα και εκανε παλι κακα στην πανα...ο ανδρας μου 1 μιση ηταν χωρις πανα...μακαρι να το εχει παρει απο αυτον!:tongue::tongue:

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...