Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου! τι κάνετε; Εμείς σήμερα τα ξημερώματα γυρίσαμε από Θεσσαλονίκη! Περάσαμε τέλεια και η μικρή καλύτερα από όλους! :P Λείψαμε 1 εβδομάδα!

Αυτές τις μέρες ξεσαλωσε! Βόλτες, παιχνίδι με τα ξαδέρφια, επισκέψεις! Χαμός! Δοκίμασε και καινούρια φαγητά όπως ρεβύθια, αρνί λεμονάτο στο φούρνο, μελιτζάνες με ντομάτα, πατάτες τηγανιτές, ρύζι με κιμά, κεφτεδάκια! Ακόμα και ανάλατα που ήταν όλα της άρεσαν! Μόνο η κρεατόσουπά της δεν της αρέσει... Αφού αναρωτιέμαι γιατι της φτιάχνω κάθε μέρα!:rolleyes:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εμεις ολο βολτιτσες ειμαστε μιας και εχει ωραιες μερες.Ο αντρας μου εχει αδεια λιγες μερες οποτε ειμαστε οι 3 μας και περναμε τελεια.Μαλλον ειναι να κατεβουν τα πανω του δοντακια του μπεμπακου μου,και εθμαστε μεσα στα σαλια.Εχει κοψει φρουτα,φαγητο και απογευματινο.Τα τρωει πολυ λιγο.Μονο το γαλα του πινει καλα.Ταλαιπωρουνται τα μαναρακια μας με τα δοντια.

Nina-Nana,μπραβο που περασατε ωραια.Εμπλουτιστηκε κατα πολυ το μενου της μπουμπους ε;τελεια.

Elzu,τι δωρο πηρες τελικα;

Καλο απογευμα!

NXbrp3.png

della μου δεν πηρα ακομα!Αλλα μαλλον θα παω για υπνοσακους!Βρηκα κατι ομορφους και οικονομικους!

Νινα νανα μια χαρα η μικρη σου...πατατες τιγανιτες????:? της αρεσαν?

Εγω σημερα κοριτσια εδωσα ΨΑΡΑΚΙ!!!Εκανα μια υπεροχη ψαροσουπα με φιλετο σολωμου , πατατουλα,καροτακι και σελινο...200 ειχα βαλει στο πιατο και εφαγε το μισο...μια χαρα...ψαρι ειχα βαλει 30 γρ...περιμενουμε τωρα μεχρι αυριο το μεσημερακι...να δουμε αν βγαλει αλλεργια.

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Elzu κόντεψε να πνίγει αλλα της άρεσαν!!!

Καλή αρχη με το ψαρακι! Κανονικά πρέπει να δώσεις 2-3 μέρες το ίδιο για να δεις αν έχει αλλεργία. Μπορει να μην φανεί αμέσως. Συνήθως η αλλεργική αντίδραση γίνεται με την επανάληψη της αλλεργιογονου ουσίας που ξυπνάει την άμυνα του σώματος κι έχουμε τα αλλεργικα συμπτώματα. Συμπτώματα μπορει να είναι εξανθηματα, συναχι, συγκαμα, δυσκοιλιοτητα.

QVjlp3.png

Καλημέρα σας!!!

Εμείς πήγαμε στην παιδίατρο χθες το απόγευμα για το κρύωμα της μικρής μου, γιατί ανέβασε και πυρετό και ξεκίνησε και βήχας...

Ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά οπότε γλυτώσαμε αντιβιώσεις κλπ.

Μονο αντιπυρετικό και ορούς για τη μυτούλα και πολύ, πολύ υπομονή.

Μας είπε βέβαια ότι αν ακούσουμε "βράσιμο" ή αν ο βήχας γίνει πιο επίμονος ότι θα χρειαστεί να κάνουμε εισπνοές.

Πόσο ταλαιπωρείται το καημένο μου!!!

Βγήκε και το 5ο δοντάκι...τώρα έχουμε 2 επάνω και 3 κάτω!!!

Κατά τα άλλα μας βρήκε μια χαρα! 74εκ. και 8020γρ. Την είδε και να μπουσουλάει και να στέκεται όρθια και μας είπε ότι είναι πολύ καλά. Από φαγητά δε μας πρόσθεσε κάτι, συνεχίζουμε με το μοσχαράκι και το κοτόπουλο μόνο για μεσημέρι, γάλα για βράδυ και πρώτο πρωινό γεύμα (κλασσικά) και το απόγευμα γιαουρτάκι και μόνο 2 -3 φορές την εβδομάδα κρέμα, για να μην παχύνουμε πολύ. Από φρουτάκια επείσης 1 αχλάδι, 1 μπανάνα και 1/2 μήλο, αλλά σε λίγο θα προσθέσουμε και το πορτοκάλι (μάλλον τον άλλο μήνα)

Εγώ από το μπούκωμα δεν έχω ξεμπερδέψει τελείως αλλά ο βήχας είναι το βασικότερο πρόβλημά μου τώρα. Ευτυχώς θα ξεκουραστώ λίγο το 3ήμερο και από τη δουλειά και ελπίζω να ισιώσω!!!!

Αυτά από εμάς...φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Νινα νανα εμενα μου ειπε η παιδιατρος να της δωσω λιγο και να περιμενω ενα 24 ωρο για τυχων αλλεργικες αντιδρασεις...απο την αρχη αυτο μου ελεγε για ολα...και σε αλλα μεγαλυτερα παιδια που ξερω οτι πηγαινουν σε αυτην παλι ετσι τα εκανε...δεν ξερω πραγματικα ειναι λες και μαθαινουν καθε εξαμηνο κατι διαφορετικο στην παιδιατρικη σχολη...τι να πω?

Βιβη περαστηκα σας!Ειναι δυσκολα ετσι.Εμεις κοριτσια δεν την πολυ βγαζουμε...λιγο την ημερα που εχει ηλιο και με το πλαστικο απο πανω γιατι εχουμε -11 και ολικο παγετο ολη μερα!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Elzu -11;; Απίστευτο!!!!

Πραγματικά έχεις δίκιο σε αυτο που λες για τους παιδιατρους. Στη δική σου παιδιατρο δεν έχουν τύχει μάλλον περιστατικά αλλεργιών γι αυτο και δεν είναι φοβιτσιαρα. Επειδή εγω έχω καεί απο την αλλεργία της μικρής πάω με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που είναι πιο αυστηρός στις αλλεργίες. (4-day wait rule).

Πάντως αυτο με την επανάληψη ισχύει και στις αλλεργίες των ενηλίκων. Πχ μπορει μετα απο πολλές φορές που καταναλώνεται μια τροφή να ξυπνήσει αλλεργία. Η κουμπαρα μου το έπαθε αυτο με τη γλουτενη. Κατάλαβε ότι έχει αλλεργία στα 34 της!!! Σκέψου ότι παλιότερα οι άνθρωποι καταναλωναν 100 τροφές πχ ΜΌΝΟ εποχής. Τώρα με την προσφορά τροφών όλο τον χρόνο αναλώνονται στις ίδιες και τις ίδιες πχ ντομάτα αντί λαχανο μαρουλι ρόκα. Η έκθεση στο ίδιο αντιγονο (ντομάτα) ξανά και ξανά ξυπνά αλλεργία. Τώρα το γράφω κάπως περίεργα ελπίζω να βγαίνει νόημα.

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!!

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν...

Εμείς είμαστε καλά.... Δόντια τώρα άρχισαν να σκάνε από κάτω. Ακόμα βέβαια φαίνεται το σκισιματάκι στα ούλα και είναι μυτερό. Δόντι δεν έχουμε δει. Τελευταίες και καταιδρωμένες.

Πριν τα Χριστούγεννα που πήγαμε γιατρό μας είπε να κάνουμε λίγο δίαιτα για να μην καταστραφούμε. 9 κιλά και 71 εκατοστά. Είναι φαγανό το πουλάκι μου.

Τρώει 200 γρ. φρουτόκρεμα, περίπου 250 γρ. φαγητό, το απόγευμα κρέμα ή γιαουρτάκι (αυξήσαμε τα γιαουτράκια & μειώσαμε τις κρέμες), & 220 γρ. γάλα πρωί-βράδυ. Ενδιάμεσα καμιά ρυζογκοφρέτα. Δεν αφήνει ποτέ ούτε κουταλιά στο πιάτο.

Κατά τα άλλα επιδή είδα ότι λέγατε για ηλικίες, κι εγώ του '78 είμαι. Κλείνω τον Αύγουστο τα 34.

Από βόλτες πολλές και καθημερινά. Την βγάζω μίνιμουμ 1 ώρα την ημέρα.

Θα σας ξαναγράψω σήντομα..

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ευτυχως μολις τον εβαλα για υπνο.Οργιασε ολη μερα σημερα.Εκλεισε και το χερακι του στον φουρνο και ματωσε και εχει πρηστει λιγακι.Ενω ο φουρνος ηταν κλειστος και σβηστος,δεν ξερω πως πιαστηκε και σκαλωσε το χερακι του και το μαγκωσε στην κλειστη πορτα του φουρνου.Εγω ημουν διπλα του και ουτε που καταλαβα πως εγινε.Τωρα ειναι καλα,του εδωσα λιγο νωριτερα γαλατακι και ξεραθηκε.

Το γιαουρτακι τελικα ειναι 2μερες που το τρωει.Οχι ολο γιατι αυτες τις μετες δεν καλοτρωει αλλα καλυτερα απο τα φρουτα.

Βιβη,πολυ κριμα μωρε για την μικρη σου.Χιλιες ευχες για περαστικα!

Ελζου,της αρεσε η ψαροσουπα;ωραια ιδεα και οι υπνοσακοι για τα διδυμακια.

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολες.Αν εχετε καποιον να γιορταζει να τον χαιρεστε.Εμενα γιορταζει ο αντρουλης μου,εχει γιορτη και γενεθλια σημερα.

Καλα να περασετε σημερα,φιλακια!

NXbrp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Καλή χρονιά!!!

Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!!!

Και φυσικά να χαιρόμαστε τα μικρά μας αστεράκια!!!

Είχα μείνει χωρίς internet τόσο καιρό και σας έχασα. Τι κάνετε?? Εμείς φυσικά από δόντια τίποτα, οπότε Tzamin υπάρχει και άλλος μετά από εσας, χι, χι!

Τις κρέμες τις έκοψα τελείως, τώρα με το γιαούρτι που της δίνω μόνο ένα βλέπω ότι δε βγάζει πολύ. Το αβοκάντο μ'αρέσει σαν ιδέα (ευχαριστώ Nina-Nana), αλλα η παιδίατρος μου είπε μετά το χρόνο.

Περαστικά στα αρρωστούλια..

Το φλουρί έτυχε στης μπουμπούς μας!!

Elzu αφού έτσι και αλλιώς θα τους δώσετε χρήματα θα πρότεινα να της πάρεις κάτι συμβολικό (ακόμη και ένα φορμάκι) και να της δώσεις περισσότερα χρήματα. Μη με παρεξηγήσεις απλά νομίζω ότι αφού είναι και δίδυμα από το να πάρεις κάτι που ίσως δε χρειαστεί, καλύτερα έστω και 10 ευρώ παραπάνω, θα τα αξιοποιήσουν οι ίδιοι καλύτερα.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...