Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και χρονια πολλα κοριτσια!!!Να ειναι το 2012 καλυτερο απο περσι και γεματο υγεια και ευτυχια!

Για εμενα παντως καλα μου φαινεται οτι αρχισε!Λιγο πριν μπει κερδισα το δωρακι απο την babyspace, λιγο μετα κερδισε ο ανδρας μου και χτες κερδισε και το φλουρι!Αληθεια σε εσας ποιος το κερδισε?

Παντως η μικρη δεν αρχισε καλα την χρονια της!Ειναι ξυπνια απο της 5 και το βραδυ δεν κοιμοταν και οταν την σηκωσαμε ηταν ολο νευρα...:tongue::tongue:

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλή χρονιά!!!!!!! Και πάνω από όλα υγεία!!!

Το φλουρί έπεσε στην μικρή μου! 12 κομμάτια η πίτα και το τυχερό της έπεσε!

Εγώ κορίτσια έχω σκάσει από τη ζήλια μου, ούτε βασιλοπιτα δεν μπορώ να φάω λόγω της αλλεργίας της μικρής! :-(

QVjlp3.png

Elzu,σας ευχομαι αυτη η χρονια να ειναι η τυχερη σας και να σας πανε ολα κατ'ευχην.

Nina-Nana,τυχερη η μικρη σου,μπραβο.Εμας το φλουρι ετυχε στο σπιτι.Ουτε μια μικρη μπουκιτσα για να σου φυγει;Εδω που τα λεμε,εγω δεν τρελαινομαι για βασιλοπιτα.Φεος πηραμε κεικ βασιλοπιτα μπας και τη φαμε.

NXbrp3.png

Τι κανετε κοριτσια;Εμεις πηγαμε στην πεθερα μου το απογευμα και γυρισαμε κατα τις 22.00.Τωρα βλεπω dancing ενω ο μικρουλης μου κοιμαται.

Καληνυχτα κοριτσακια,φιλια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολο το καφε μας,μανουλες και μωρακια.Απο σημερα αρχιζουμε να ξαναμπαινουμε σε φυσιολογικους ρυθμους.Πανε και φετος οι γιορτες.

Σημερα το απογευμα σκεφτηκα να δωσω στον μικρουλη μου γιαουρτακι.Αν και ο γιατρος μας ειπε να κλεισουμε τον ενατο,εχει βαρεθει τις κρεμουλεςοποτε για 9μερες νωριτερα δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα.Ποση ωρα πριν του δωσω το γιαουρτακι να το βγαλω απο το ψυγειο;

NXbrp3.png

della μου καλημερα!Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να δωσεις 9 μερες νωριτερα το γιαουρτακι...εγω το βγαζω 2 ωρες νωριτερα αλλα δεν εχει και πολυ ζεστη το σπιτι...αν και το εχει φαει κατευθειαν απο το ψυγείο...μην σου πω οτι της αρεσε και πιο ππολυ γιατι την ηρεμουσε φαινεται απο τα δοντακια...ολο σαλια της τρεχουν και τα σφίγγει τα δοντακια της...αλλα δοντια δεν μου ειπε να περιμενω...τι να πω και ειναι και μεσα στην γκρινια...η γυναικα του ξαδερφου μου γενναει σε λιγες μερες διδυμακια...ξερετε τι δωρο θα μπορουσα να παρω?Ενα οικονομικο γιατι θα τους δωσουμε και χρηματα που τα εχουν περισσοτερο αναγκη φανταζομαι...ελεγα στην αρχη να παρω ενα ματακι σε παραμανα κατι ωραια που ειχα βρει στο ιντερνετ αλλα θα παρει η ξαδερφη μου...μετα ειπα μια παμπεροτουρτα αλλα θα την κανει η νυφη μου...και εχω ξεμεινει απο ιδεες τωρα...

K9KBp3.png

Καλημέρα κορίτσια, καλή χρονιά σε όλες τις οικογένειες του cafe, με υγεία!!!

Δυστυχώς η νέα χρονιά με βρήκε συναχομένη και κυκλοφορώ με μάσκα στο σπίτι για να μην κολλήσω τη μπουμπούκα μου.

Την παραμονή το βράδυ το παιδί μας είπε μπαμπά και μαμά!!!! οπότε τώρα φοράει pamper όλη μας η οικογένεια.:lol::lol::lol:

Βγάλαμε και 4ο δοντάκι και όλα καλά!!!

Καλησπερα κοριτσια.Τζιφος και με το γιαουρτι τελικα.Στις 2πρωτες κουταλιες ενθουσιαστηκε αλλα μετα φαγαμε μεχρι τη μεση κι αυτο με το ζορι.Εχει χοντρο θεμα με τα δοντια του και μαλλον γι'αυτο δεν τρωει καλα.

Elzu,τα καλυτερα δωρα ειναι και τα πιο πρακτικα.Αν δεν θελεις κατι σε φορμακια η κατι τετοιο μπορεις να παρεις απο μια εικονιτσα για την κουνια που θα κοιμουνται τα μωρα.Παναγιτσα αν ειναι κοριτσακι και Χριστουλης αν ειναι αγορακι.Ειναι το ιδιο φυλο τα μωρα;

NXbrp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Della, για το γιαουρτάκι...μην απογοητεύεσαι! Και η δικιά μου τα ίδια έκανε στην αρχή ενθουσιαζόταν αλλά μετά έτρωγε το πολύ το μισό. Σιγά σιγά όμως το συνήθισε και τώρα το τρώει όλο...της αρέσει πολύ! Μπορεί να είναι από τα δοντάκια αλλά πρέπει να του δώσεις και λίγο χρόνο να συνηθίσει την καινούρια γεύση. Αφού δεν το πήρε από την αρχή στραβά μπορεί να το μάθει με τον καιρό.

Προσπάθησέ το λίγο ακόμη!!!

Διαφημίσεις

Τελικά δεν τη γλύτωσε η μπεμπούλα μου...την κόλλησα!

Το καημένο πόσο ταλαιπωρήθηκε το βράδυ που δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ούτε ο υγραντήρας βοήθησε πολύ, αλλά δεν καθόταν να της βάλω ορό στη μυτούλα!

Με έχουν φάει οι τύψεις που την κόλλησα και τώρα ταλαιπωρείται εξ αιτίας μου!:(

Καλημερα και απο εμενα...della συμφωνω με την Βιβη...δωσε λιγο χρονο να συνηθησει την καινουργια γευση...

Βιβη μου μην στεναχωριέσαι...εισαι μανουλα της, τι να εκανες?Δεν μπορεις να την προστατευεις απο τετοια πραγματα...εσυ φορουσες την μασκα..τι αλλο να εκανες??Οταν μεγαλωσουν θα ειναι πιο συχνα αρρωστα...εγω οταν ημουν αρρωστη με τον ανδρα μου δεν φορουσαμε μασκες ( γιατι σκαγαμε ) και η μικρη ομως δεν κολλησε...θελω να σου πω οτι συμβαινουν αυτα ειτε τα προστατευεις ειτε οχι...

K9KBp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Τι κανετε;Εμεις πριν λιγο συμμαζευτηκαμε σπιτι.Ειχαμε παει στο mall.Ειχε αρκετο κοσμο.Θελαμε να παμε στον 4ο οροφο που εχει τους δεινοσαυρους αλλα η ουρα πρεπει να ηταν καμια 30αρια μετρα οποτε δεν μπηκαμε.Καναμε βολτα,ηπιαμε καφε,φαγαμε,ειχα παρει και το φαγητο του μικρου μαζι.Περασαμε πολυ ωραια.

Σε καμια ωρα θα ερθει η φιλη μου που εχει ενα κοριτσακι 6μηνων να πιουμε καφεδακι οποτε θα συμμαζεψω τωρα λιγακι γιατι σε λιγο θα αρχισει και το εργο μου(το ομολογω βλεπω τουρκικα,κρεμαστε με!)

Βιβη,περαστικουλια σας!

Καλο απογευμα φιλεναδες.

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεια και χαρα!!!

Εχω χασει τα νεα σας με τα παιδια στο σπιτι,αν και δεν καθομαστε καθολου μεσα!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια και τα μωρακια!!!:-)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...