Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!

Dimista εγώ Μήλο είχα παέι το καλοκαίρι του 2010 (μόλις γύρισα εμαθα ότι ήμουν έγκυος).

Σε ευχαριστώ αλλά μην με θαυμάζεις! Απέχω πολύ από αυτό που θα ήθελα να είμαι! Πάντως ναι, έχω πολλα βιβλία! Παλιότερα διάβαζα περισσότερο, τώρα δυστυχώς ο χρόνος είναι ελάχιστος αλλά ένα καλο βιβλίο με χαλαρώνει όσο τίποτα! Εσείς κορίτσια στον ελεύθερο χρόνο τι σας αρέσει να κάνετε;

Διαιτα κάνουμε γιατί δεν τρώει πολύ αυτό το διάστημα! Τι να την κάνω πια; Έχω δοκιμάσει τα παντα! :(

Σήμερα άρχισε πάλι να λέει "μάμα"! Σαν Ιταλίδα! Το έλεγε και παλιότερα, μετά άρχισε να λέει μαμά και τώρα παλι μάμα! :tongue:

Αν βγάλει τους κυνόδοντες θα έχει 8. Με τα δόντια παντως αλλάζει όλη η μούρη! Σαν παιδάκι είναι!!! Δοντάρες!

Finger foods είναι κομματάκια φαγητού που μπορεί να πιάσει το μωρό και να φάει μόνο του! Δαχτυλοφαγητά!!! Πχ μισή μπανάνα ή στικ βρασμενου καρότου ή μπρόκολο κτλ κτλ.

Ντα ντα λέει και εμάς!

Elzu κάνει να την αφήνεις στη στράτα όση ώρα θέλεις, δεν θα πάθει κάτι στα πόδια! Απλά είναι αυτό που έγραψα πιο πριν για την υπερτονία.

Della άστα να πάνε! Πολύ γραμμή!!! Η μάνα μου λέει ότι έτσι όπως ξεσαλώνει όλη μέρα και κοπανιέται που να μείνει ξύγκι πάνω της! :rolleyes:

Ρώτησα για το περπατημα γιατί έγραψες ότι τρεχει και λέω ωπ! Το παιδί θαύμα!!!:D Στα ίδια με τη δικιά μου είναι! Σήμερα η μικρή καθόταν για κανένα λεπτό όρθια μόνη της χωρίς να κρατιέται και έπαιζε ένα παιχνίδι! Μόλις θυμήθηκε ότι δεν κρατιέται έπεσε! Τρελοκομείο! Ήταν ο παππούς και η γιαγιά της μπροστά και έκανε ότι τρελα ήξερε! Χαμός!

Marina1 ξέχασα να γράψω ότι μπορείς να προσθέτεις μυρωδικά σιγά σιγά στα φαγητά αν δεν βάζεις ήδη. Πχ θυμάρι, ρίγανη, μαιντανό, κόλιανδρο κα. όχι όλα μαζί φυσικά! Εμένα τρώει και πιπέρι.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν προσβαλα κανενα μωρακι...απλα ειπα οτι ισως γι'αυτο να περπαταει αλλα αφου το κανουν και αλλα μωρακια σημαινει οτι ειναι κληρονομικο...αφου και ο ανδρας της κιττυ περπατησε γρηγορα το κανει και ο μπεμπης της...Εχουμε αυτο το φορουμ για να λεμε για τα νινακια μας και τις αποψεις μας και γιάυτο μου απαντησες και σου απαντησα την αποψη μου. γιατι νοιωθεις οτι το κουρασες?

Αχ ναι δοξα τον θεο δεν επαθε ουρολοιμωξη γιατι θα ταλαιπωριοταν...μας ειπε αφου ξερω τι ωρες κανει κακακια να της παρω ενα γιο γιο και απο αρχες του χρονου θα δοκιμασουμε...7.30-8 και 6-7 το απογευμα τα κανει...δεν εχω να χασω κατι...

Απο ψαρακι μας ειπε σολωμο, πεστροφα, τσιπουρα...αυτα που ειναι λυπαρα γιατι θελουμε το Ω3.Την ρωτησα για μπακαλιαρακι και μου ειπε αυτο ειναι ψαρακι διαιτης καλυτερα ενα πιο λυπαρο...

σολωμό, πέστροφα και τσιπούρα........!!!!!!!! καλοτρώνε τα μπεμπάκια μας:P:p:p

καλά εμεις απο κακά....μπορεί απο 2-5 φορες. γιο γιο ε ? για να δουμε , να μας πεις πως θα αντιδρασει

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κιττυ μου λεω να της το παρω με το που κλεισει τον 9...και να την βαζω πρωι και απογευμα οταν τα κανει...θα σας ενημερωνω με τις σκατοεξελιξεις μας!!!:lol::lol::lol::lol:

ναι ρε τα ατιμα...και παντα απο την αρχη δεν λεγαμε???Αααα αυτο δεν ειναι καλο φρουτο...να μην της το δωσω και τετοια...πολυ προσοχη τα ατιμα!!!χαχα

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημερα μανουλες και μωρακια.Εμεις ηπιαμε το γαλα μας πριν μια ωριτσα κι εγω βλεπω τηλεοραση.Στις 6.00π.μ.εχει ενα παιχνιδι-περιπετεια στον Αντ1 και εχω κολλησει και το βλεπω.

Να ρωτησω κατι:ο μικρος πινει γαλα στις 6.30 και ξεραινεται.Οταν θα ξεκινησουμε παιδικο αρχες Μαιου πως θα τον σηκωνω να ντυθει;θα τον ντυνω κοιμισμενο;Αν τωρα που ειναι και πιο μικρος πας να τον ντυσεις κοιμισμενο και ξυπνησει,μαυρο φιδι και φαρμακερο που σ'εφαγε.Ειναι μες στη γκρινια μετα.Μμμμμ,το βρηκα!θα τον κοιμιζω ντυμενο!

Κοριτσια,προσεχετε τα μωρα μην παθουν κατι σοβαρο και διατρεξουν κινδυνο αλλα και το να πεσουν να χτυπησουν ειναι μεσα στο παιχνιδι.Κι εγω απο πανω του ειμαι μη χτυπησει ασχημα αλλα προς το παρον τα ψιλολογια δεν τα εχουμε αποφυγει.Μια μερα,οπως μπουσουλουσε και ηταν στα 4 δεν ξερω τι εγινε κι επεσε κατω με τα μουτρα.Ευτυχως ηταν στο χαλι.Παρ'ολα αυτα,εκοψε τον χαλινο που εχουμε πισω απο το πανω χειλος κι ετρεχε αιμα.Θελω να πω,πως ο,τι κι αν κανουμε,η στραβη θα γινει οποτε ας μην τα τρομαζουμε απλα με τον δικο μας φοβο.Αν παντως και σ'αυτο μοιαζει τον αντρα μου η τον αδελφο μου,καηκα.Ο αδελφος μου ηταν παρα πολυ ζωηρος και καθε λιγο και λιγακι κατεληγε στο νοσοκομειο για ραμματα.Τα ιδια λεει και η πεθερα μου για τον αντρα μου.Ενω βρε κοριτσια,εγω ημουν παρα πολυ ησυχο παιδακι.Ημουν σαν τα λουτρινα!Δεν καταλαβαινες οτι υπηρχα.Και μου εχει μοιαξει η ανιψια μου!Μεγαλωνοντας μονο αξελιχτηκα σε τελεια γλωσσοκοπανα!

Καλη σας ημερα ομορφες.

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Έχω αδειούλα χθες και σήμερα, οπότε χθες το πρωί μετά τη φρουτόκρεμα πήραμε τη μπεμπίνα μας και πήγαμε βόλτα για ψώνια!!! Της άρεσε πολύ, χάζευε γύρω γύρω και χαμογελούσε σε όλο τον κόσμο!!!

Φυσικά όταν γυρίσαμε σπίτι έφαγε και ξεράθηκε από την κούραση!!!

Σήμερα τρώμε πρώτη φορά κοτοπουλάκι...είμαι περίεργη να δω αν θα το φάει και πως θα αντιδράσει. Κατάφερα και βρήκα χωριάτικο, οπότε δεν έχασα την ευκαιρία! Πάντως το μοσχάρι όσο και να της δώσω το τρώει!

Εμείς ζυμαρικά ξεκινήσαμε πριν από περίπου 1,5 μήνα.

Della, πράγματι η αχινοσαλάτα είναι παραδοσιακό της Σάμου, δυστυχώς δεν έχω τη συνταγή. Επίσης φτιάχνουν φανταστικές τηγανήτες, που τις τρως είτε με τυρί τριμμένο ή με μυζίθρα αν την τρως ή ακόμη και με μέλι. Και βέβαια, φτιάχνουν φανταστικούς ρεβυθοκεφτέδες αλλά και οτιδήποτε γεμιστό...Όπως λέει και η αδερφή μου, εμείς στη Σάμο, ό,τι βρούμε το γεμίζουμε από κατσικάκι το Πάσχα μέχρι κολοκυθολούλουδα και κρεμμύδια!

Dimista, θα ήθελα μόνο να κάνω μια μικρή παρατήρηση για το θέμα της κινητικής ανάπτυξης, παρόλο που το εξαντλήσατε (σας έχασα λιγάκι). Μπορεί το βιβλίο που διαβάζεις να το έχει γράψει η καλύτερη παιδίατρος ever (δεν τη γνωρίζω, οπότε δε μπορώ να την κρίνω), αλλά το ότι είναι επίκουρη δεν την κάνει και αυθεντία. Εξάλλου, επίκουρη είναι άρα μέχρι να γίνει Καθηγήτρια στον τίτλο έχει άλλες δύο βαθμίδες ακόμη (αναπληρώτρια Καθηγήτρια και μετά Καθηγήτρια).

Διαφημίσεις

Della μέχρι τον Μάιο θα έχει αλλάξει το πρόγραμμά του. Άσε που τα παιδιά προσαρμόζονται εύκολα σε αλλαγές. Σε 1 εβδομάδα θα έχει κουρδιστεί το βιολογικό του ρολόι σε ώρες παιδικού!

Αυτό με το χαλινό το έχει πάθει και η δικιά μου 2 φορές και μια φορά μάτωσε και το δόντι της! Κι εγώ την προσέχω αλλά από την μια στιγμή στην άλλη χτυπούν! Μια φορά δεν την πρόλαβα και σκαρφάλωσε κι έπεσε πάνω της η φρουτιέρα (ο μανάβης-αυτα τα μεταλλικά ραφάκια για τα μαναβικά που έχει ροδάκια) μαζί με τα φρούτα!!! Πάντως τα παιδιά μας είναι αδερφές-ψυχές ! :tongue:

QVjlp3.png

Nina-Nana και εμένα μου αρέσει το διάβασμα πολύ αλλά δυστυχώς με τη δουλειά δε μου μένει αρκετός χρόνος για να το κάνω. Η μέρα μου ξεκινάει κατά τις 5, ετοιμάζομαι, μετά ταΐζω το μωρό και 6 και 30 πρέπει να έχω φύγει για δουλειά. Σχολάω στη 1 (λόγω μειωμένου) και είμαι σπίτι κατά τις 2. Ακριβώς στην ώρα για να ταΐσω τη μπουμπού μου το μεσημεριανό. Μετά παίζουμε μέχρι περίπου τις 4 και 30 που κοιμάται και τότε θα μαγειρέψω για την επόμενη. Όταν ξυπνήσει κατά τις 6 περίπου θα φάει το γιαουρτάκι της και μετά θα έχει γυρίσει και ο άντρας μου από τη δουλειά, οπότε καθόμαστε λίγο όλοι μαζί να παίξουμε. Αν έχω εξωτερικές δουλειές αφήνω τη μικρή με το μπαμπά της και έχω περιθώριο μέχρι τις 8 και 30 να τις κάνω και να γυρίσω σπίτι για να την ετοιμάσω για το μπάνιο της. Μετά το μπάνιο το βραδυνό της γάλα και νάνι. Η φύση ησυχάζει μετά τις 10, οπότε και εγώ είμαι πτώμα. Κάθομαι λίγο με τον άντρα μου και το πολύ στις 11 έχω κοιμηθεί!!!

Τέλειο???? Που καιρός για οτιδήποτε άλλο???

Μου είχε αρεσει πολύ η Σάμος!

Πάντως είσαι τυχερή που εχεις μειωμένο ωράριο κι έτσι προλαβαίνεις να χαρείς την μικρή σου!! Κι εγώ το βράδυ κατά τις 11 έχω κατεβάσει ρολά! Αφού αναρωτιέμαι αν άυριο θα με βρει ο καινούριος χρόνος ξύπνια! :rolleyes:

Κορίτσια τα μωρά σας πόσες φορές κοιμούνται μέσα στη μέρα; Εμένα ξυπνάει το πρωί στις 8-8:30 περίπου, κοιμάται γύρω στις 12 για μιάμιση ώρα περίπου και μετά το απογευματάκι κοιμάται για 1 ώρα ή λιγότερο..

Επίσης τα πάτε βόλτα κάθε μέρα;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!!Τι μου κανετε???Εμεις καλα...το δικο μας προγραμμα ειναι το εξης...ξυπναει κατα της 6-630 αλλα την αφηνουμε στο κρεβατακι να κοιμαται...κατα της 7-8 την ταιζω και 11 το φρουτο...κοιμαται το μεσημερι και οταν ξυπναει τρωει μεσημερινο...5-6 το απογευμα τρωει σιμιγδαλι και 9.930 πινει το γαλα της...μπανιο την κανω τα πρωινα τωρα συνηθως γιατι εξω εχει πολυ κρυο..-11 το πρωι εδειχνε...εμεις την βγαζουμε συχνα αλλα οχι και καθε μερα..

K9KBp3.png

εγω την μικρη δεν την προσεχω και πολυ...την αφηνω εκει να παιζει μονη της...τις τελευταιες μερες ακους ενα ντουπ....τιποτα ...και μετα κλαιει αλλα οχι για πολυ...

αλλα ετσι να ματωσει δεν μου εχει τυχει παλι καλα ακομα γιατι θα ειχα φρικαρει...

K9KBp3.png

Καλησπερα κουκλες.Πηγαμε σουπερ μαρκετ το πρωι και γυρισαμε κατα τις 2.Εμας το προγραμμα μας εχει ως εξης:

6.30 πινει γαλατακι και ξανακοιμαται μεχρι τις 9 σχεδον.Στις 10.00 φρουτοκρεμα.Κατα τις 12.30-13.00 θα κοιμηθει ενα μισαωρακι.Στις 14.15 περιπου τρωει μεσημεριανο.Κατα τις 17.00 θα παρει εναν υπνακο για κανα μισαωρακι παλι.Στις 18.30 θα φαει κρεμα και στις 22.30 θα πιει γαλα και θα κοιμηθει.Εμεις μπανακι κανουμε λιγο πριν τον απογευματινο υπνο.Βολτα παμε καθε μερα.Θα τον εβγαζα οπως και να εχει αλλα ενας λογος επιπλεον που δεν εχω που να τον αφησω οποτε ειμαστε κολλητοι και παμε παντου μαζι.Και τα σκουπιδια να θελω απλα να πεταξω,τον παιρνω μαζι μου.

Elzu,πως θα την καταφερεις να καθισει στο γιογιοχωρις να αρχισει να τρεχει ξεβρακωτουλα;Υπαρχει καποιο κολπο;τι σου ειπε η γιατρος;θα ηθελα κι εγω να το κανω απο το καλοκαιρι αλλα δεν τον βλεπω τον δικο μου να καθεται.Πιστευω και παιχνιδι να του δωσω δεν θα κατσει.

Κοριτσια,σας αφηνω γιατι μου εχει βγαλει ολες τις κατσαρολες και τα τηγανια και τα κοπαναει στο πατωμα.

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια !

εγω πριν λιγο γυρισα απο την δουλειά για την οποία ειχα φυγει στις 12 30 το μεσημερι.....οποτε καταλαβαίνετε χάνω πολλά απο τον μπεμπούλη ...και τις ωρες που ειμαι σπιτι , ειμαι κουρασμενη, θελω να τον δω , να κανω καμιά δουλειά ......δηλαδή ολα τρέχοντας

Ο μπέμπης το πρωι ξυπανει κατα τις 6 30-7 00 πινει το γαλα του και στην καλυτερη περιπτωση ξανακοιμαται ...αλλιως χοροπηδάει. φρουτοκρεμα κατα τις 10 00 , κοιμαται κανα μισαωρο με μια ωρα , 13 30 - 14 00 φαγητο , και ισως αργοτερα κοιμηθει για μεσημερι ...στο ενδιαμεσο παιχνιδι κλπ. οταν εχει καλη μερα βγαινει βολτα.....εγω λείπω βεβαίως.....και μου λειπει.....οταν γυριζω χοροπηδαει , φωναζει,γελάει...........

Επισης , την περασμενη εβδομαδα ενω ηταν δεμενος στο καθισμα φαγητου (οχι στους ωμους , μονο στην μεση ), ο αντρας μου τον βρηκε όρθιο , να τεντώνεται να φτασει κατι απο την βιβλιοθήκη.

κι εμενα μ αρεσει πολυ το διαβασμα , αλλα εδω με το ζορι βλέπω το μωρο 3-4 ωρες την μερα....και επισης το βραδυ ξεραίνομαι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Γεια σας και από μένα!Σας διάβασα αλλά δεν προλαβαίνω να τα σχολιάσω όλα.Εμείς έχουμε το εξής πρόγραμμα:o μπέμπης ξυπνάει στις 08.00,πίνει το γάλα του μετά ξανακοιμάται μέχρι τις 10.30.Μέχρι τις 10.30 κάνω σπιτικές δουλειές.Όταν ξυπνάει φτιάχνω την αγαπημένη του φρουτόκρεμα.Μετά παίζουμε για λίγο.Όταν έχω σίδερο τον αφήνω στο πάρκο και παίζει μόνος του.Στις 13.00 τρώω και μετά τρώει και ο μπέμπης.Μετά κοιμάται για 2 ή 3 ώρες.Στις 18.00 τρώει την κρέμα του.Μετά την κρέμα του παίζουμε,χορεύουμε και τραγουδάμε.Αν έχω μαγείρεμα και άπλωμα στα ρούχα παίζει μόνος του.Ο άντρας μου δεν τον βλέπει πολλές ώρες την ημέρα αλλά και κουρασμένος να είναι παίζει λίγο μαζί του.Στις 21.30 πίνει γάλα και στις 22.00 το αργότερο κοιμάται.Όταν κοιμάται μπαίνω στο Ίντερνετ.Τα Σάββατα βλέπω dvd με τον άντρα μου.Όχι όλα.Τον μπέμπη τον βγάζουμε βόλτα αναλόγως τον καιρό.Με τον άντρα μου τα ΣΚ.

Βιβούλα μου δεν είναι παιδίατρος και ούτε έγραψα ότι είναι αυθεντία.Απλά έγραψα την γνώμη μου.

Κορίτσια επειδή αύριο φεύγουμε για Σπάρτη για Πρωτοχρονιά σας λέω από τώρα Καλή Χρονιά ευτυχισμένο το 2012 υγεία σε όλες και στα μωράκια σας και να περάσετε τέλεια!!!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...