Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια τι σημαίνει κουτούρντισε?

Βιβή τι ωραία που είδατε χιόνι στην Λειβαδιά!

Ελζού και σεις είστε τυχεροί που βλέπετε συχνά χιόνι.Για την σοκολάτα το κατάλαβα ότι της έδωσες λίγο.Απλά είπα τι θα έκανα εγώ.Τελικά όλα νωρίς τα κάνει η μπέμπα σου μέχρι και το περπάτημα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ωραίες οι γιορτές αλλά μας φεύγουν πολλά λεφτά γιατί ψωνίζουμε σε όλους.Εμείς και στον μπέμπη ψωνίσαμε φέτος.Του πήραμε το εκπαιδευτικό ρολόι.Θα του πάρουμε και ένα βιβλίο γιατί τρελαίνεται για βιβλία.Εσείς θα πάρετε δώρο φέτος ή από του χρόνου?Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες βγάλαμε το τρίτο δοντάκι!!!Η μπουμπού μου ήταν να μην αρχίσει να βγάζει...πήρε φόρα και τα βγάζει το ένα μετά το άλλο!

Dimista μη φανταστείς πως είδαμε κανένα τρελό χιόνι...λίγο χιονόνερο μόνο, δυστυχώς!!! Τα βουνά γύρω γύρω όμως ήταν όλα άσπρα!!!

Εμείς δωράκι της πήραμε φέτος, το είχαμε βάλει κάτω από το δέντρο και το ανοίξαμε όταν γυρίσαμε από τη Λιβαδειά. Η καταγωγή της μαμάς μου είναι από τη Σάμο και εκεί συνηθίζουν να δίνουν τα δώρα τα Χριστούγεννα, γιατί τα φέρνει ο μικρός Χριστούλης που γεννιέται...οπότε το έχουμε κρατήσει και εμείς.

Της πήραμε ένα διάδρομο με πατουσίτσες που όταν τις ακουμπάει - περπατάει πάνω τους - κάνουν διάφορους ήχους Της άρεσε πολύ!!! Βέβαια δεν περπατάει καλά ακόμη αλλά και μπουσουλώντας έχουμε εξίσου καλό αποτέλεσμα.

Kαλημέρα σε όλες σας!

Ντέλλα το διάβασα το pm.Θα σου γράψω πάνω σε αυτά άλλη στιγμή.

Βιβή και μεις τα Χριστούγεννα το δώσαμε το δωράκι του μπέμπη.Πρωτοχρονιά θα λείπουμε.Το είχαμε βάλει κάτω από το δέντρο.

Ελζού έχω διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι τα παιδιά κάνουν τα πρώτα βηματάκια με την βοήθεια των γονιών τους όταν κλείσουν τον πρώτο χρόνο.Το λένε και οι παιδίατροι.Μπες και στο site του babyspace που λύνει απορίες.Κατά την δική μου γνώμη νομίζω πως βιάζεσαι πολύ να τα κάνει όλα η κόρη σου πριν τον χρόνο.

Καλή υπόλοιπη μέρα σε όλες!

Dimista συμφωνώ εν μέρει μαζί σου...δηλαδή και εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να πιέζουμε τα μωρακια μας να κάνουν πράγματα που δεν είναι ακόμη έτοιμα να κάνουν.

Από την άλλη νομίζω ότι δε μπορούν να μπουν εύκολα κανόνες, ως προς το πόσο γρήγρα θα προχωρήσει κινησιακά (ή και όχι μόνο) ένα μωράκι. Και εμένα η παιδίατρός μας μου έλεγε ότι ήταν πολύ μικρή όταν από τον 5ο μήνα καθόταν στον πωπό της, αλλά δε μπορούσα να τη σταματήσω, γιατί ήταν κάτι που το παιδί έκανε μόνο του! Δεν την έβαλα εγώ να το κάνει, αλλά προφανώς είχε τις δυνάμεις και το έκανε μόνη της!

Πάντως και εγώ περπάτησα 9 μηνών και μπορεί να λειτουργεί και ο παράγοντας της κληρονομικότητας (δεν το ξέρω σίγουρα, δεν έχω διαβάσει κάτι).

Αυτά βέβαια είναι η δική μου γνώμη...

Κοριτσια δεν βιαζομαι σε τιποτα...ισα ισα εμενα με κουραζει αυτο..αλλα απο μονη της το θελει...εγω 9 μηνων περπατουσα μονη μου οποτε δεν ισχυει αυτο στο βιβλιο...η γιαγια του ανδρα μου περπατουσε 8 μηνων και την εψαχναν...ειχε βγει απο το σπιτι...οποτε δεν βιαζομαι σε τιποτα...και οτι και αν κανω το κανω γιατι μου το δειχνει η μικρη...καταλαβαινεις πλεον τα παντα απο το χαρακτηρα του μωρου...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Αυτό το βιβλίο που διαβάζω το έχει γράψει η επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Η οποία επιμελήθηκε και την ύλη που αφορά στα εμβόλια.Την λένε Πόπη Αναστασέα-Βλάχου.Μια καθηγήτρια δεν γράφει κάτι που δεν ισχύει.Αν κάποια παιδιά έχουν περπατήσει κάτω των 12 μηνών δεν νομίζω να είναι πολλά.Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις.Πάντως η κάθε μητέρα νομίζει ότι το παιδί της είναι μοναδικό.Καλό μεσημέρι!

Διαφημίσεις

Επειδη ομως υπαρχουν και εξαιρεσεις...δεν θα αφησω εγω την μικρη να κλαιει οταν με παρακαλαει με τα χερια της και κανει βηματα πριν καν εγω σηκωθω...με το που αρχιζει να περπαταει τραγουδαει και χαιρεται...δεν θα την αφησω λοιπον να κλαιει επειδη το λεει αυτη η καθηγητρια...λογικα στο βιβλιο θα λεει οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις...και μου ειπε η δικια μου παιδιατρος σημερα οτι οσο πιο βαρυ το μωρο τοσο πιο δυσκολα θα περπατησει...ισως γι'αυτο να περπαταει γιατι δεν ειναι βαρια...

K9KBp3.png

Καλημέρα από το BabyBaby!

Το μωράκι σας 9 μηνών

Πως μεγαλώνει το μωράκι σας: Το μωρό σας σηκώνετε όρθιο μόνο του; Αν ναι, τότε παρακολουθήστε το — είναι προαναγγελία ότι σύντομα θα περπατήσει. Πολλά μωράκια χαίρονται παρά πολύ να κάθονται στο πάτωμα σε αυτό το στάδιο. Εάν είναι και αυτό, τότε πιθανότατα θα δείτε ότι κάθεται με περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα πια και μπορεί να αρχίσει να μπουσουλάει ή να σέρνεται στο πάτωμα.

Περπάτημα

Σιγά-σιγά, το μωρό σας θα αρχίσει να περπατά στηριζόμενο σε τοίχους και έπιπλα, στην πορεία όταν θα αποκτήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση θα αφήσει το στήριγμα του και θα τολμήσει να κάνει μερικά βήματα για να έρθει προς το μέρος σας. Πιθανότατα δεν θα τα καταφέρει, εσείς όμως δεν πρέπει να πάτε αμέσως να το σηκώσετε, αλλά να το ενθαρρύνετε να σηκωθεί και να κάνει μερικά βήματα. Όταν τελικά κατορθώσει τον στόχο του, θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μέσα στην αγκαλιά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατά την κινητική του ανάπτυξη το μωρό σας θα πέσει πολλές φορές, και θα αποκτήσει μελανιές και γρατσουνιές γιʼ αυτό να είστε προετοιμασμένη. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς για να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές το σπίτι σας, είναι να φροντίσετε να μην υπάρχουν σκληρές ή αιχμηρές επιφάνειες. Το μωρό σας αυτή την περίοδο είναι πολύ κινητικό, περπατάει, στριφογυρίζει παντού και ακουμπάει τα πάντα γύρω του, γενικώς εξερευνά τον κόσμο.

Περπατανε απο 10-16 μηνων...μονα τους...αυτο δεν το κανει η μικρη μου, φοβαται...αλλα θελει να περπαταει μαζι μου....δεν ξερω που ειναι το κακο...και βασικα εγω δεν το θεωρω κακο και δεν νομιζω οτι πρεπει να απολογουμαι κιολας...

K9KBp3.png

Δεν σας ειπα τα βασικα σημερα βρε κοριτσιαααα!!!!Πηγαμε παιδιατρο σημερα

Ολα καλα τελεια...7700 στα κιλα και 71 ποντους...της ρωτησα για τα 300 γρ μονο που βαλαμε και μου ειπε οτι ειναι καλα απο την στιγμη που βγαλαμε 2 δοντια και ετσι εχουμε 4!Αλλο ηταν το σοκ μου...της κοιταξε το πουλακι και αρχισε να λεει πω πω αμαν ...σοκ εγω...τι εκανα λαθος της λεω???και μου λεει εκλεισε η ουριθρα εσυ δεν εκανες κατι λαθος...εχει πολλα υγρα η μικρη και αυτο μαζευε και εγινε σαν ζελεδακι και εκλεισε...το προλαβαμε και ετσι το ανοιξε ευκολα...ουτε αιματα ουτε πολλα κλαματα ειχαμε...Παλι καλα το προλαβαμε και δεν καναμε ουρολοιμωξη...αυτο συμβαινει πολυ συχνα στα αγορακια αλλα και στα κοριτσια μπορει να συμβει...Οταν την ειδε αρχισε να κλαιει και λεω εγω εχει γουστο να καταλαβε και μου ειπε βεβαια τωρα καταλαβαινουν...με θυμαται...

Απο φαγητα δεν μας ειπε κατι αφου τα τρωει ολα απλα μου τονησε το ψαρακι που τον προηγουμενο μηνα δεν ηθελα να της δωσω...

Αυτα απο εμας...φιλακια!

K9KBp3.png

Αυτό το βιβλίο που διαβάζω το έχει γράψει η επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Η οποία επιμελήθηκε και την ύλη που αφορά στα εμβόλια.Την λένε Πόπη Αναστασέα-Βλάχου.Μια καθηγήτρια δεν γράφει κάτι που δεν ισχύει.Αν κάποια παιδιά έχουν περπατήσει κάτω των 12 μηνών δεν νομίζω να είναι πολλά.Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις.Πάντως η κάθε μητέρα νομίζει ότι το παιδί της είναι μοναδικό.Καλό μεσημέρι!

Dimista καλησπέρα ,

το ότι ειναι καθηγήτρια , δεν σημαινει αυτομάτως οτι λέει οτι ισχύει κιόλας. Ο άντρας μου περπάτησε 9 μηνών και εγω ακριβως την μερα των γενεθλίων μου. εχουμε φιλους που το παιδάκι τους περπατησε 7 μηνων !!!!!!!!!

οποτε συμβαίνουν τα πάντα:P:p:p

επισης , ο μπέμπης μου καθεται απο 4 μηνων (όχι απολυτα σταθερα) και ο παιδιατρος μου ειχε πει αφου θελει να τον αφήνω. Δεν μπουσουλαει , αλλα θελει να ειναι μονο ορθιος και οταν τον κρατας απο τα χερια κανει βηματάκια.

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Δεν σας ειπα τα βασικα σημερα βρε κοριτσιαααα!!!!Πηγαμε παιδιατρο σημερα

Ολα καλα τελεια...7700 στα κιλα και 71 ποντους...της ρωτησα για τα 300 γρ μονο που βαλαμε και μου ειπε οτι ειναι καλα απο την στιγμη που βγαλαμε 2 δοντια και ετσι εχουμε 4!Αλλο ηταν το σοκ μου...της κοιταξε το πουλακι και αρχισε να λεει πω πω αμαν ...σοκ εγω...τι εκανα λαθος της λεω???και μου λεει εκλεισε η ουριθρα εσυ δεν εκανες κατι λαθος...εχει πολλα υγρα η μικρη και αυτο μαζευε και εγινε σαν ζελεδακι και εκλεισε...το προλαβαμε και ετσι το ανοιξε ευκολα...ουτε αιματα ουτε πολλα κλαματα ειχαμε...Παλι καλα το προλαβαμε και δεν καναμε ουρολοιμωξη...αυτο συμβαινει πολυ συχνα στα αγορακια αλλα και στα κοριτσια μπορει να συμβει...Οταν την ειδε αρχισε να κλαιει και λεω εγω εχει γουστο να καταλαβε και μου ειπε βεβαια τωρα καταλαβαινουν...με θυμαται...

Απο φαγητα δεν μας ειπε κατι αφου τα τρωει ολα απλα μου τονησε το ψαρακι που τον προηγουμενο μηνα δεν ηθελα να της δωσω...

Αυτα απο εμας...φιλακια!

Μπράβο , μια χαρά η Δημητρούλα !!! κι ο μπεμπης την τελευταία φορα εκλαιγε μολιις ειδε τον γιατρό και αρχίσαμε να τον γδυνουμε.....ξερουν τι τα περιμένει;)

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...