Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

μπα ντελλα μου δεν μου ειναι γνωστη αυτη η λεξη.

Νινα νανα περαστηκα σας και τα ησυχα χριστουγενννα ισως να ειναι τα καλυτερα...εμεις χτες πτωμα απο της 10 κοιμηθηκα.

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Πριν κανα μισαωρο ηπιαμε γαλα και ξανακοιμηθηκαμε.Ελπιζω να μη βρεχει γιατι θελω να βγουμε για καποιες δουλειες εδω κοντα οποτε πρεπει να παμε με το καροτσι.

Καλα να περασετε σε ο,τι κανετε σημερα.Φιλια.

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσιααα!Εμεις εδω πολυ χιονι και ειχε γινει παγος αλλα δεν αντεχα αλλο να αφησω την μικρη μεσα...και ετσι πηρα τον ανδρουλη και τον παππου του και την μικρη και πηγαμε να πιουμε μια ζεστη σοκολατα...αλλα το καροτσι...ειναι πραγματικα 4εποχων...η μικρη παντως το ευχαριστηθηκε...τραγουδουσε....Αυριο παμε εμεις στην παιδιατρο να δουμε πως ειμαστε με τα κιλα γιατι εχει βαλει το σκατακι...:P:p

Και απο εβδομαδα θα της παρω και ψαρακι για να της δωσω!

K9KBp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!Χρόνια πολλά και καλά!!!

Ελπίζω ακόμα και άρρωστες...όσες ήταν να χαρήκατε τα πρώτα σας Χριστούγεννα με τα μπεμπάκια σας, όπως και εμείς!!!

Εμείς φύγαμε το Σάββατο το πρωί και γυρίσαμε χθες το απόγευμα, γι'αυτό χάθηκα.

Είχε πολύ κρύο και χιονόνερο στην...εξωτική Λιβαδειά, οπότε δεν τη βγάλαμε καθόλου έξω τη μικρή μας. Είδε όμως τη γιαγιά που είχε καιρό να δει (από τη βάφτισή της), τους θείους της και τα ξαδερφάκια της. :-)

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Ο μπέμπης σήμερα έφαγε όλα του τα γεύματα.Τις τελευταίες μέρες τρώει χωρίς δυσκολία.Έχουν φουσκώσει τα μάγουλά του.Σίγουρα αυτόν τον μήνα θα πάρει πάνω από 300γρ.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Την φρουτόκρεμα σήμερα του την ζέστανα λίγο και την έφαγε όλη.Προχθές έβαλα και 1α μεζούρα γάλα αλλά δεν την έφαγε.Αν συνεχίσει και την τρώει έτσι μάλλον αυτό θα κάνω.Αρκεί να μην χάνουν τις βιταμίνες τα φρούτα.

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μπέμπη ωραία τα περάσαμε!Πήγαμε σε 1α θεία μου που έκανε τραπέζι.Γιόρταζε ο ξάδελφός μου.Φάγαμε και σκάσαμε.Πολύ φαί και πολλά γλυκά.Πήραμε πάλι τα κιλά μας.

Ντέλλα επιτέλους ξεμπέρδεψα με το τεστ Παπ.Εγώ δεν θα έπαιρνα συσκευασία με μέλι.Μέλι θα του δώσω 12 μηνών.

Ελζού σοκολάτα δεν θα έδινα στον μπέμπη μου για να μην μάθει από μικρός να τρώει γλυκά αλλά και λόγω ηλικίας και επειδή δεν προσφέρει τίποτα.

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια.Αυριο παμε στην παιδιατρο και θελω να δω πως ειμαστε απο κιλα.Πιστευω τα παμε καλα.Σοκολατα μην φανταστεις βρε Δημητρα μου μια σταλιτσα μονο...εγω ειμαι της αποψης οτι οσο δεν δινεις ειναι χειροτερα...θα ειναι πιο μεγαλη...δεν θα ξερει τι ειναι η σοκολατα, θα της αρεσει και αντε μετα να την μαζευεις,...εχω πολλα τετοια παραδειγματα και ειμαι αυτης της αποψης αλλα εχουμε πει καθε μανουλα ξερει καλυτερα για το παιδι της.Μελι και εγω εδωσα τυχαια γιατι της εδωσα απο τα δειγματα της νουνου που μου εστειλαν και μετα το ειδα οτι ειχε μελι...αλλα κανονικο μελι και εγω δεν ξερω αν θα δωσω πριν τον χρονο...αν και μου ειπε η παιδιατρος οτι μπορω να το δοκιμασω οπως δοκιμασα ολα τα φαγητα...

Βγαλαμε και το τεταρτο δοντακι μας!ε εχει πεθανει η μεση μου...θελει ολη μερα να την κραταω απο τα χερακια και να περπαταμε...με εχει πεθανει...

K9KBp3.png

Κοριτσια παρελαβα σημερα το δωρακι μου!Ειναι τελειο!Εχει ενα μεγαλω σαμπουαν και μια κρεμα για συγκαματα και μια ενυδατικη κρεμα!Ολα με βρωμη απο γνωστη εταιρεια αλλα δεν μου ερχεται τωρα...θα σας γραψω αυριο ποια ειναι...

K9KBp3.png

Τζιτζίνα πότε θα βαφτίσετε την μπέμπα σας?Εμείς κλείσαμε εχτές Εκκλησία .Θα τον βαφτίσουμε 22/4.Και μένα μου αρέσει η ιδέα για catering αλλά θα κλείσουμε ταβέρνα.

Καλησπερα ομορφες.Μολις ξαπλωσα.Ο μπεμπακος μου κοιμηθηκε πριν κανα μισαωρο.Ηρθε και ο αντρουλης μου πιο πριν απο τη δουλεια και ηπιαμε κι ενα ποτακι.

Ελζου,πολυ ωραιο το δωρο και προπαντως πολυ χρησιμο!

Ντιμιστα,καλα αποτελεσματα απο την εξεταση.Κι εμεις που τον πηγαμε στην πεθερα μου τον ειχαμε ντυμενο Αγιοβασιλακι.Πεθαναν στο γελιο ολοι.Οσο για τη φρουτοκρεμα δεν νομιζω να χανονται οι βιταμινες απο μια μεζουρα γαλα.Εγω να μην τον ματιασω κιολας σημερα εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα μεσα σε 15' χωρις να γκρινιαξει καθολου.Ειναι με τις ωρες του ο γιος μου.

Καλο βραδυ κοριτσακια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...