Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!

Elzu συγχαρητήρια...

Έχω χαθεί, αλλά δεν κάθομαι και πολύ σπίτι. Παίρνω τη ζουζού μου και βολτάρουμε...Αλητάκι θα γίνει μου φαίνεται..

Κορίτσια και εγώ τον Απρίλιο θα γίνω 33!

Nina-Nana μ'αρέσει που είσαι τόσο δραστήρια και μην ανησυχείς για τις φίλες σου, θα σε καταλάβουν όταν κάνουν τα δικά τους παιδάκια..Όταν είμαστε κρυωμένοι φοράμε μάσκα και απλά προσέχουμε..Και αν κολλήσει τι να κάνουμε, στο πρόγραμμα είναι και αυτό..

Dimista και εμείς όσες φορές έχουμε πάει σε παιδάκια τα κοιτάει καλά καλά και μετά τους μιλάει..

Όσο για χρόνο ελεύθερο..εδώ γελάνε!! Θα πρεπει να έχω κανονίσει αν έχει χρόνο ο άντρας μου ή αλλιώς αν μπορεί έρχεται η μαμά μου..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στη δουλειά πάω και εγώ το Μάιο και δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω..Άν δεν έχει βρει δουλειά η μαμά μου (ψάχνει να κρατάει παιδάκια αν έχετε κάτι υπόψη σας), θα την κρατήσει εκείνη, αλλιώς σταθμό..

Φιλάκια σε όλες..

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!:P:p:p:p:p

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά!!!

Πρωινή-πρωινή σήμερα καθότι θα μαζευτούμε στη θεία μου, αλλά όλοι φτιάχνουμε το κάτιτις μας. (Είμαστε καμιά 25αριά άτομα, πανικός).

Φτιάχνω χοιρινό με δαμάσκηνα στο φούρνο...γιαμ,γιαμ.

Χθες ξέχασα να σας ευχαριστήσω που μου απαντήσατε για τη βάφτιση. Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Στην αρχή λέγαμε και για γάμο (έχουμε κάνει πολιτικό), αλλά το ταμείο είναι μείον, οπότε θα βαφτίσουμε το μαναράκι μας όσο πιο απλά μπορούμε. Βέβαια οι πιο κοντινοί είναι πάλι αρκετοί..Βλεπουμε.

Della ωραία η ιδέα για catering, ο άντρας μου όμως προτιμά τραπέζι.

Για μένα το τέλειο θα ήταν σε μία παραλία και μετά κάτι πρόχειρο έτσι όπως θα είμαστε

uwJMp2.png?KqESJfSU

Della το μέλι που υπαρχει στις βρεφικές τροφές είναι όντως επεξεργασμένο. Και εγώ είχα απορία γιατι πήρα μπισκοτόκρεμα της NOYNOY που είχε μέλι και μου είπε η παιδίατρος πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κορίτσια η μικρή μου το απογευματινό, είτε γιαούρτι είτε κρέμα, το βγάζει. Έχετε καμιά άλλη ιδέα τι θα μπορούσα να της δίνω?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα!Να περασουμε υπεροχα σημερα με τις οικογενειες μας!Χρονια πολλα στον ανδρουλη μου , την αδερφη μου και την κουνιαδουλα μου που εχει τα γενεθλια της...

Νινα νανα περαστηκα της να ειναι...ισως να ειναι και δοντακι.

Τζιτζινα μπορεις να της κανεις λιγο σιμιγδαλι με το γαλατακι της.

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά!!!

Elzu να τους χαίρεσαι όλους! Κι εμένα γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιος μου, η ανιψιά μου και η νύφη μου (σε διαφορετικές οικογένειες ο καθένας-έχω πολλά αδέρφια)!

Κόλησε από ττον άντρα μου η καημένη! ρεχει η μύτη της συνέχεια! :( Ευχαριστώ για τα περαστικά!

τzitzina εξαρτάται τι θέλεις να δώσεις! Εννοώ θέλεις σπιικό φαγητό ή κρέμα; Προσωπικά δεν της έχω δώσει ποτέ κρέμα με ζάχαρη! Είμαι κατά για πολλούς λόγους, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη! Προτιμώ το σπιτικό φαγητό αλλά σε περιπτώσεις που δεν μπορώ να της δώσω κάτι από μένα ή είμαι έξω της δίνω κρέμα χωρίς ζάχαρη και πρόσθετα! Έχω πάρει από μαγαζί με βιολογικά προιόντα κρέμες που δεν έχουν καθόλου ζάχαρη και γάλα. της δικιάς μου της αρέσουν εξάλλου δεν έχει φάει ποτέ ζάχαρη για να έχει κριτήριο σύγκρισης! Έχει κρέμα ρυζιού (είναι ακριβώς σαν να τρώει ρύζι), κεχρί (που έχει πολύ σίδηρο), βρώμη κά. Επίσης υπάρχει το Baby Muesli που είναι πολύ νόστιμο!!

Αν θέλεις να δώσεις σπιτικό φαγητό μπορείς να της δώσεις γλυκοπατάτα, κίτρινη κολοκύθα γλυκειά, αβοκάντο με λαδολέμονο, μήλο και αχλάδι βρασμένο, βρασμένο μήλο με βρώμη, βρασμένο μήλο με κάστανα.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και Χρονια Πολλα!Να χαιρ

εστε οσους δικους σας γιορταζουν σημερα!

Νινα-Νανα,περστικουλια στη μικρουλα σου.Δεν το απεφυγε τελικα.

Τζιτζινα,μια αλλη εναλλακτικη,απο ετοιμα ομως,ειναι κατι κρεμουλες της Nestle,που γραφουν επανω επιδορπιο γαλακτος.Εχει σε διαφορες γευσεις.Στα σουπερ μαρκετ πουλιονται εκτος ψυγειου.Εγω δεν του τα εχω δωσει ακομα γιατι ουτε γιαουρτι δεν εχουμε φαει.Την αλλη βδομαδα θα ξεκινησει γιαουρτακι και σκεφτηκα αν το βαρεθει να του δωσω εναλλακτικα αυτα.Τα εδινε η κουμπαρα μου στα μικρα της που δεν ετρωγαν καθολου το γιαουρτι εκεινα.

Καλο απογευμα κοριτσια!

NXbrp3.png

Καλημερα κοριτσια!Σας ευχαριστω για τις ευχες σας!Πως τα περασατε?Εμεις κουραστηκαμε παρα πολυ!Ειμασταν 17 ατομα απο αυτα τα 5 ηταν μικρα..και η μικρη δεν ηταν ευκολο να κοιμηθει αλλα δεν εκλαιγε ηταν μεσα στην περπατουρα αλλα ειχαμε εναν ταλιμπαν 2 χρονων κοντα και ολο πηγαινε στην μικρη και ετρεχα απο πισω...του χρονου θα τα κυνηγάμε...:tongue:

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Τελικά αρρώστησα κι εγω!:rolleyes:

Εμείς μέχρι πέρυσι πηγαίναμε Θεσσαλονίκη! Στη γιορτή του μπαμπά μου μαζεύονται όλοι το απογευμα. Έχω πολλα αδέρφια και 9 ανίψια ηλικίας απο 10 μηνών μέχρι 11 χρόνων! Οπότε φανταστείτε ότι όπου μαζευομαστε γίνεται χαμός! Και φυσικά παει κι άλλος κόσμος, συγγενείς, φίλοι.

Φέτος είπαμε να το αποφύγουμε γιατί η μικρη θα τα έπαιζε αφού όταν πάμε μένουμε κι εκει! Θα έπρεπε να περιμένουμε να φύγουν για να κοιμηθεί το βράδυ! Και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορα που πάμε όλοι θέλουν να την πάρουν αγκαλια και τα 9 ανίψια είναι πάνω απο το κεφάλι της τσιριζοντας οπότε η μικρη καταλήγει να κουτουρντιζει και να κλαίει!

Αρρωστησαμε κιόλας έτσι μείναμε σπίτι μας! Αν η κουνιαδα μου δεν ήταν έγκυος θα πηγαίναμε εκει με τα πεθερικά μου αλλα φοβηθηκαμε μην την κολησουμε! Τα πιο ήσυχα Χριστούγεννα της ζωής μου!

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσια.Ελπιζω να περασατε ολες πολυ ομορφα τα πρωτα Χριστουγεννα με τα μωρακια σας.

Εμεις χθες το μεσημερι πηγαμε για φαγητο στην πεθερα μου.Ο αντρας μου χθες το απογευμα δουλευε οποτε εγω με τον μικρουλη καθισαμα εδω.Περασα πολυ ωραια.Μου λειπουν ομως οι δικοι μου.Πρωτη φορα φετος μετα απο 14χρονια που μενω εδω,που δεν θα παω Θεσσαλονικη καμια απο τις 2γιορτες.

Νινα-Νανα,περστικα και σ'εσενα.Η μικρουλα πως παει;Αχ!διαβασα τη λεξη "κουντουρτισε" και τι μου θυμισες!Οταν την ειχα πρωτοπει στον αντρα μου(προ αμνημονευτων ετων)δεν ηξερε τι σημαινει.Εδω δεν τη χρησιμοποιουν αυτη τη λεξη.Μονο με τη μανουλα μου και τον πατερουλη μου καταλαβαινομαστε οταν μιλαμε.Ε ναι λοιπον,και ο δικος μου χθες κουντουρτισε!Ελζου,λογικα κι εσεις το λετε αυτο ε;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...