Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλες.Μολις εφτιαξα λιγο καφεδακι και καθισα να το πιω.Το πρωι πηγαμε σουπερ μαρκετ.Πω πω!γινοταν της τρελης.Μ'αρεσει που σκεφτηκα να παμε σημερα γιατι αυριο θα γινεται χαμος.

Βιβη,κι εγω δουλευω απλα γυρναω το Μαιο για δουλεια.Ποιος σου κραταει το μπεμπε οταν λειπεις;εγω θα τον στειλω παιδικο απο αρχες Μαιου.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψιλοκοψε το κρεμμυδακι και βαλ'το με νερακι να βρασει.Αν δεν εχεις αλλαξει τα νερα στο κρεμμυδι,τοτε ασ'το να παρει μια βραση και πεταξε το νερο.Βαλε μετα καθαρο νερο και αρχισε να το βραζεις ξανα.Αφου βρασει καλα,δοκιμασε το να μην κανει κριτσι κριτσι και να εχει σωθει λιγο το νερο(να μην ειναι στεγνο ομως)προσθεσε τον κιμα.Αρχισε να τον πατας καλα με το πιρουνι να μη σβολιασει και ας τον να βρασει καλα καλα.Οσο απαχος κι αν ειναι ο κιμας θα βγαλει λιγο λιπακι και θα το λαδωσει το φαγητο.Στο τελος προσθεσε την αλεσμενη ντοματουλα και ας τα να βρασουν ολα μαζι.Αν θελεις μπορεις να βαλεις και λιγο μαιντανο.Την ντοματα μην ξεχασεις να την ξεσποριασεις.Εγω και για μας ετσι το κανω απλα σ'εμας προσθετω κι αλλα πραγματα

NXbrp3.png

Απο την προηγουμενη μερα.Αν το βαλεις τωρα το βραδυ,μεχρι να κοιμηθεις αλλαξε του κανα δυο νερα.Αν τα ξημερωματα σηκωθεις αλλαξε παλι αλλιως αυριο το πρωι ακομα κανα δυο φορες.Τιποτα σπουδαιο,το καθαρισμενο κρεμμυδι κρατα το βυθισμενο σε νερο και αλλαζε το οταν θυμασαι.Εγω συνηθως αν ειναι να μαγειρεψω ενα πρωι,το κανω απο το προηγουμενο μεσημερι.Μ'αυτον τον τροπο φευγει ολη η "σπιρταδα" του κρεμμυδιου και μενει η γλυκα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Το μεσημέρι πήγα για Τεστ Παπ.Ντέλλα επιτέλους.Αυτήν την φορά δεν ακυρώθηκε .Πολλές εγκυμονούσες ως συνήθως και θυμήθηκα που πριν λίγους μήνες καθόμουνα και γω σε αυτούς τους καναπέδες και είμουνα σε αναμονή 1α με 2 ώρες.

Το μεσημέρι ο μπέμπης έφαγε μοσχαράκι.Έφαγε όλο το μπωλ.

Το απόγευμα πήγαμε σε γενέθλια .Ο μπέμπης είχε χαζέψει με τα παιδάκια.

Ευτυχώς δεν κουράστηκε με την φασαρία που γινότανε.Ωραία περάσαμε!

Κορίτσια και μωράκια σας εύχομαι καλά Χρισούγεννα και καλό ταξίδι για όσες ταξιδέψετε!Καλό ταξίδι σε όλες σας και σε όλα τα μωράκια!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας και από μένα!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Το μεσημέρι πήγα για Τεστ Παπ.Ντέλλα επιτέλους.Αυτήν την φορά δεν ακυρώθηκε .Πολλές εγκυμονούσες ως συνήθως και θυμήθηκα που πριν λίγους μήνες καθόμουνα και γω σε αυτούς τους καναπέδες και είμουνα σε αναμονή 1α με 2 ώρες.

Το μεσημέρι ο μπέμπης έφαγε μοσχαράκι.Έφαγε όλο το μπωλ.

Το απόγευμα πήγαμε σε γενέθλια .Ο μπέμπης είχε χαζέψει με τα παιδάκια.

Ευτυχώς δεν κουράστηκε με την φασαρία που γινότανε.Ωραία περάσαμε!

Κορίτσια και μωράκια σας εύχομαι καλά Χρισούγεννα και καλό ταξίδι για όσες ταξιδέψετε!Καλό ταξίδι σε όλες σας και σε όλα τα μωράκια!

Καλό βράδυ ήθελα να γράψω.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλα Χριστουγεννα κοριτσια και καλο ταξιδι σε αυτες που θα πανε ταξιδακι!Να περασουμε υπεροχα με τα μωρακια μας!Για αυτα ειναι αυτες οι γιορτες...Του χρονου θα πετανε απο την χαρα τους οταν θα εχουν ενα δωρακι να ανοιξουν!

Σημερα πηγα να την παρω για να φαει το πρωι που ειχε ξυπνησει πολυ νωρις και επαιζε στο κρεβατακι της...μολις ανοιξα το φως μου εσταξε ενα χαμογελο!Οσο κουρασμενη και αν νοιωθεις ( ξενυχτήσαμε χτες, πηγαμε στις φωτιες ) οταν βλεπεις αυτο το χαμογελο τα ξεχνας ολα!Ειναι ενα υπεροχο συναισθημα!Αυτες τις τελευταιες μερες νοιωθω οτι την αγαπααααωωωωω τοσοοοο πολυ!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια,εχει δοκιμασει καμια τα φρουτογευματακια της nestle;δεν λεω γι'αυτα που ειναι στο βαζακι.Αυτα τα δοκιμασαμε και του σρεσαν.Υπαρχουν και σε κυπελακι και τα βρηκα με δημητριακα,με φραουλα και με μελι.Ο γιατρος μας ειπε αν του τα δωσω να τα δωσω απογευμα,να μην αντικαταστησουμε δηλαδη τα πρωινα φρουτα αλλα την απογευματινη κρεμα γιατι εχει αρχισει και δεν την καλοτρωει.Τον ρωτησα για το μελι που εχει η μια συσκευασια και ειπε οτι ειναι επεξεργασμενο και να μην το φοβηθω.Θα το παιρνατε εσεις;

NXbrp3.png

Della μου καλημερα!Αυτα τα γευματακια τα τρωμε εμεις!Εμεις τα τρωμε το πρωι γιατι δεν τρωμε τα φρουτα!Της αρεσουν παρα πολυ!Με το μελι δεν τα πηρα γιατι ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε καλο θα ειναι να της δοκιμασω πρωτα πολυ λιγο κανονικο μελι και μετα να της δωσω απο αυτα τα φρουτογευματακια...εσυ πως νοιωθεις?Αυτο εχει σημασια.Οτι και να σου πει ο γιατρος αν εσυ φοβασαι μην το δωσεις...εμενα εδω και εναν μηνα μου ειπε οτι μπορω να της δωσω ψαρια αλλα ακομα δεν της εχω δωσει...δεν νοιωθω ετοιμη γιάυτο στο λεω...θα καταλαβεις εσυ τι μπορεις να δωσεις και τι οχι...σοκολατα που δεν κανει λενε εγω της εδωσα και τρελαθηκε...ειχε γινει χαλια...αλλα καταλαβες τι θελω να σου πω....

K9KBp3.png

Μμμμμμ,ναι μωρε το φοβαμαι.Ασε θα του δοκιμασω τα δημητριακα.Απ'την αλλη βεβαια σκεφτομαι:δεν τα πολυθελει τα φρουτα,να του τα δωσω και πρωι και απογευμα κι αυτο υπερβολη δεν ειναι;Σημειωτεον,σημερα κλασικα μετα τη μεση σταματησε.Λεει ο αντρας μου:την υπολοιπη φρουτοκρεμα στο μπλεντερ να τη φαω εγω;Μολις τον ειδε αρχισε να θελει απο αυτο που ετρωγε ο μπαμπας του.Παιρνω κι εγω απο εκει,τιποτα κλειστο το στομα.Τελικα,κοριτσια ξερετε τι ηθελε;Το μεταλλικο κουταλι!Πηρα ενα μεταλλικο και μετα την εφαγε ολη!Τι να πω!

NXbrp3.png

Ε ναι ντελα μου κατι καινουργιο ειναι γι'αυτο...ισως και να ειναι και πιο δροσερο...οσο για τα φρουτα μπορεις να του δωσεις αν δεις οτι το πρωι δεν τα εφαγε ολα...εγω αυτα με δημητριακα της δινω γιατι την βοηθαει στα κακακια της...εγω μια μερα δινω 1 αυγο και 1 φρουτογευματακι...την αλλη μερα 2 φρουτογευματακια...το απογευμα σιμιγδαλι, βρωμη, γιαουρτακι εναλαξ...κρεμες κοψαμε...ετσι και αλλιως ειχε αρχισει να μην τις πολυ τρωει...

K9KBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...