Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dimista οι παιδίατροι δεν πολυκατεχουν απο διατροφή μωρων να σου πω την αλήθεια. Γι αυτο κι ο καθένας λέει τα δικα του σύμφωνα με την εμπειρία του. Η ειδικότητα που ασχολείται με τη διατροφή μωρων είναι σύμβουλος γαλούχιας IBCLC. Αυτοί που παίρνουν την ειδικότητα δίνουν εξετάσεις κάθε 5 χρόνια για να την ανανεώσουν. Έτσι είναι οι πιο ενημερωμένοι σε θέματα διατροφής μωρων. Η παιδιατρος μου τυχαίνει να είναι σύμβουλος γαλούχιας και θηλασμού. Αλλα γενικά μια μαμά πιο πολλές πληροφορίες και ιδέες θα βρει στο ιντερνετ και αυτοσχεδιαζοντας παρά απο τον παιδιατρο.

Εγω δεν έχω τσιγαρισει κάτι της μικρής ακόμα. Για το μπιφτεκι δεν υπάρχει πρόβλημα!

QVjlp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια του καφε μας.Ηπιαμε γαλα πριν ενα μισαωρο και τωρα κοιμαται ο μικρουλης.Το βραδυ ηταν πολυ ανησυχος.Απο τις 3.30 μεχρι τις 5+ ηταν μεσα στη γκρινια.Μετα ξεραθηκε τελειως.Στις 6.30 που τον πηρα να του δωσω γαλα τσατιστηκε που τον σηκωσα.Ο αντρας μου σημερα θα ειναι εδω το πρωι οποτε θα παμε σουπερ μαρκετ γιατι αυριο θα γινεται χαμος.

Καλη σας ημερα κοριτσια.

NXbrp3.png

Καλημέρα και από εμένα!!!

Dimista έχω γεννηθεί στις 08/05. Κοντά είμαστε!!!

Εμείς λέμε να φύγουμε αύριο το πρωί, αφού φάει η μικρή μου τη φρουτόκρεμά της, οπότε θα κοιμηθεί στο αυτοκίνητο και όταν φτάσουμε θα προλάβουμε να παίξει λίγο πριν καθίσουμε να την ταΐσω για μεσημέρι. Κορίτσια για πείτε, μόνο εγώ έχω επιστρέψει στη δουλειά?

Εγώ κάθισα συνολικά 5 μήνες από τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Αυγούστου δηλαδή τους 4 μήνες του ΙΚΑ + 1 μήνα από την άδειά μου. Δούλεψα περισσότερο πριν γεννήσω για να καθίσω μετά. Εσείς έχετε πάρει το 6άμηνο ή είστε στο δημόσιο?

Εγώ όταν πήγα στη δουλειά μου και τους είπα ότι ήμουν έγκυος τα αφεντικά μου είπαν: πωπω!!!πρόβλημα!!! τι να κάνουμε για να καλύψουμε τους 4 μήνες που θα λείψεις???

Ήμουν στο μαιευτήριο και η αντικαταστάτριά μου με έπαιρνε για να με ρωτήσει απορίες!!!

Εμένα η μικρή μου κοιμάται νωρίτερα τώρα το βράδυ. Το αργότερο στις 9:30 έχει κοιμηθεί. Ευτυχώς γιατί έτσι προλαβαίνω να δω και λίγο τον άντρα μου, πριν κοιμηθώ και εγώ.

Κορίτσια, επείδη ξυπνάω στις 5 και λόγω δουλειάς δεν αντέχω τις καθημερινές μετά τις 11. Πολλές φορές με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ και με ξυπνάει ο άντρας μου για να πάω στο κρεβάτι.

Σήμερα η κορούλα μου με ξύπνησε στις 5 παρά 10, οπότε δεν πρόλαβε να χτυπήσει το ξυπνητήρι. Πείνασε νωρίτερα η μπουμπούκα μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!Εγω Βιβη μου ειμαι ανεργη.Παω που και που να σιδερωσω σε κανενα σπιτι και να καθαρισω, λιγο ασχολουμαι με καποια καλλυντικά και κατι λιγα που φερνει ο ανδρας μου που και αυτος ανεργος βοηθαει λιγο τον πατερα του.Γιάυτο και εμεις σε 4 μηνες θα φυγουμε για γερμανια.Εκει σε βοηθανε να πας για δουλεια...βρεφικος σταθμος που δουλευε η μαμα μου επαιρνε τα νινακια απο 2 εβδομαδων...οποτε η μικρη μου θα ειναι 1 ετος και θα ειναι πιο ευκολα.

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Elzu, σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Λίγο πριν μάθω ότι ήμουν έγκυος είχα ξεσηκωθεί να φύγουμε για Βέλγιο, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης το αφήσαμε. Τώρα έχουμε αρχίσει να κάνουμε μαθήματα γερμανικών μήπως και την κάνουμε κάποια στιγμή για Αυστρία, αλλά το σκέφτομαι!!!

Ξέρω ότι εκεί θα είναι καλύτερα και για εμάς και για τη μικρή, αλλά δεν έχουμε κανένα αν χρειαστούμε κάποια βοήθεια και είμαι διστακτική.

Βιβη μου εμεις μενουμε τωρα στην πεθερα δεν ειχαμε τιποτα για να ζησουμε...ειναι η μονη μας επιλογη.Εγω ειμαι μιση γερμανιδα και ετσι δεν θα ειναι δυσκολο για εμενα και ο ανδρας μου που πηγε επαθε πλακα για το ποσο διαφορετικα θα μεγαλωσει η μικρη μας.Και επειδη θελουμε και αλλα παιδια εδω δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε αλλο...εκει το περιμενω πως και πως αν και η μαμα μου λεει οτι και εκει δεν θα γινεις πλεον πλουσιος...οπως παλια που μαζευαν λεφτα και επεστρεφαν...εμεις θα παμε για παντα...και απλα θελω να ζουμε με αξιοπρεπεια.

K9KBp3.png

Μα νομίζω ότι το ζητούμενο όλων σήμερα είναι να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια...

Τα πολλά λεφτά όπως έχει φανεί είναι για τους λίγους.

Εμείς δεν είμαστε άνεργοι...αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα ποτέ δεν ξέρεις. Άσε που οι δουλειές έξω πληρώνονται πολύ καλύτερα από ότι εδώ, δε χοράει συζήτηση!!!

Διαφημίσεις

Νινα νανα νοιωθω λιγο παραξενα.Χαρουμενη δεν ειμαι γιατι θα φυγουμε απο ολους τους συγγενεις εδω μονο η μαμα μου θα ειναι εκει...αλλα απο την αλλη χαιρομαι γιατι εδω δεν μπορω να ταισω την μικρη μου.Τωρα την μεγαλωνουν στην ουσια οι παππουδες...ειμαστε 6 ατομα μαζι με την μικρη σε ενα σπιτι με 3 δωματια...ειναι λιγο παραξενα...κοιμομαστε σε εναμισαρι με τον ανδρα μου και δεν κοιμομαστε σωστα.Ειναι λιγο παραξενα οποτε ειναι καλυτερα να φυγουμε και για την μικρη καλυτερα.Τους συγγενεις θα τους βλεπει τα καλοκαιρια.

K9KBp3.png

Καλημέρα!Κορίτσια ούτε και γω δεν δουλεύω.Στην δουλειά που είμουνα δεν κερδίσαμε τα ασφαλιστικά.Είμουνα άτυχη.:-(

Ελζού και γω αν είμουνα στην θέση σου θα πήγαινα Γερμανία χωρίς δεύτερη σκέψη.Πάω να φτιάξω την αγαπημένη φρουτόκρεμα του μπέμπη.:lol::lol::lol:

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Elzu στη Γερμανία θα μεγαλώσει το κοριτσάκι σου πολυ καλύτερα. Τουλάχιστον εκει υπάρχουν αξιοπρεπή σχολεία, σύστημα υγείας και καλές συνθήκες εργασίας και ζωής. Εδώ ακριβώς το αντίθετο. :rolleyes:

QVjlp3.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

κοριτσια ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

κοριτσια ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

Μα γιατί τότε το έγραψαν αυτο; Μου έχουν στείλει αυτο το email πολλές φορές. Στην αρχή το πίστεψα κι έλεγα να πάω κάτι. Μετα ξεχαστηκα και μου το ξαναεστελναν και κάτι ψιλιαστηκα γιατί η ηλικία των παιδιών δεν άλλαζε ποτέ!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...