Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Οι δουλειές που μου μένουν το απόγευμα είναι άπλωμα στα ρούχα και μαγείρεμα.Αλλά αν είχα 2 παιδιά θα έτρεχα και δεν θα έφτανα.Ο αντρούλης μου μόνο τα ΣΚ με βοηθάει.Τις καθημερινές δεν μπορεί γιατί δουλεύει πολλές ώρες και όταν γυρνάει σπίτι δουλεύει και στο σπίτι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Elzu ο κόκκινος πωπός(έτσι γράφεται; Δεν ξέρω!!) είναι σύμπτωμα αλλεργίας. Συνοδεύεται και απο κάτι άλλο; Πχ δυσκοιλιοτητα, αέρια, μπουκωμα, σφύριγμα στην αναπνοή, ανησυχια, ή κάτι άλλο περίεργο;

QVjlp3.png

Eλζού ίσως να είναι τα δόντια του.Άλλα έχουν σκάσει τα 2 κάτω και δεν έκλαιγε.Λίγη γκρίνια είχε μόνο.Ελζού και Ντέλλα τι ωραία που χιονίζει στα μέρη σας και είναι όλα άσπρα!Μου αρέσει πολύ το χιόνι!

Νίνα-Νάνα εντυπωσιάστηκα με αυτά που έκανες στον ελεύθερο χρόνο σου !Πιο πολύ με τα extreme sport!

Nτέλλα ευτυχώς που ο μπέμπης σου δεν πήρε στο εξωτερικό.Φαντάζεσαι να το έκανε και να γέλαγε με τις ώρες?

Διαφημίσεις

Επιτελους ο μπεμπακος μου κοιμηθηκε.Μας ειπε ο γιατρος να ξεκινησουμε να κατεβαζουμε το πουλακι του και να βαζουμε μια αλοιφουλα.Ειχα τρελο αγχος για το πως θα το κανω.Ο αντρας μου ελεγε να το κανει αυτος αλλα θελω να παρω θαρρος να το κανω εγω γιατι οταν θα λειπει τι θα κανω.

Dimista,καλη επιτυχια αυριο με τον γιατρουλακο μας.Εμενα τη φρουτοκρεμα την τρωει με βρασμενο μηλο και αχλαδι και ωμη μπανανα.Σημερα τελικα του εστιψα και λιγο πορτοκαλι και εβαλα και 2μεζουρες φρουτοκρεμα σκονη.Εφαγε 150γρ. κι εγω εκανα παρτυ.Ποια σκονη εχεις;εγω πηρα τη Νουνου με τα 5φρουτα που μυριζει βερυκοκο αλλα δεν του καλοαρεσε και του πηρα τη Γιωτης κι αυτη με τα 5 φρουτα που δεν ειμαι σιγουρη για το πως μυριζει και σ'αυτην ψιλοτσινισε.Παντως τις μεζουρες βαλ'τες μεσα στο μπλεντερ μαζι με τα φρουτα,γινεται πιο λειο το μιγμα.Εγω το εβαζα στο πιατο και δεν ηταν πολυ καλο.Τωρα χτυπαω τη σκονη απο την αρχη με τα φρουτα και ειναι καλυτερα.Α!Βρηκα κυδωνι.Εχει η πεθερα μου στην αυλη τους.Θα παρω 1-2 να τα δοκιμασω οταν θα παμε μεθαυριο.

Elzu,χιονανθρωπο κανατε;θα της αρεσει της Δημητρουλας.

Καλο βραδυ κοριτσια.

NXbrp3.png

Νίνα-Νάνα τι μικρούλα μαμά που είσαι?Μόνο 25?Πόσο χρονών παντρεύτηκες?

Περαστικά στον άντρα σου.Όταν είμαστε κρυωμένοι φοράμε μάσκα.Ούτε να τον φιλήσω δεν μπορώ ,τον κακομοίρη.

Νινα-Νανα,προσεχε μη σας κολησει.Εμενα ειχε συναχωθει ο αντρας μου και μας κολλησε και τους 2.Ε!εγω και ο αντρας μου τη γλυτωσαμε με 2μερουλες συναχι ενω το μικρουλι ταλαιπωρηθηκε 10 μερες.Δεν μπορουσε ουτε να κοιμηθει το καημενο.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τον φιλαω συνέχεια για να φτιάξω αντισώματα να τα πάρει η μικρη με τον θηλασμο!

Παντρεύτηκα όταν ήμουν 23. Αλλα είμαστε πολλα χρόνια μαζί (ο άντρας μου είναι μεγαλύτερος). Εμεινα έγκυος όταν έγινα 24.

QVjlp3.png

Κορίτσια τα φαγητά τα τσιγαρίζετε στα μωράκια σας?Δεν είναι βαριά?Και για το μπιφτέκι δεν είναι νωρίς ή σας είπαν οι παιδίατροί σας?

Και γενικά αυτά που μαγειρεύετε δικιές σας ιδέες είναι?

Βιβή πόσο Μαίου έχεις γενέθλια?

Πριν λίγο καιρο που ήμασταν Θεσσαλονίκη κόλησε η μαμά μου την μικρη συναχι και είχε μπουκωμα η καημενη πάνω απο 2 εβδομάδες. Στον ύπνο της ρουθουνιζε συνέχεια! Ελπίζω να μην επαναληφθεί.

Κορίτσια η δικιά μου κοιμήθηκε πριν λίγο και πήγα να την βάλω δυο κρεβάτι της και άρχισε να κλαίει και τώρα την κρατάω αγκαλια μέχρι να ξανακοιμηθει. Ευτυχώς που έχω το iPod και μπαίνω στο Internet γιατί αλλιώς θα μου εστριβε τόσους μήνες με τόσες ώρες θηλασμού!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...