Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Μπραβο στην κοπελα για την πληροφορια.Ειναι πολυ σημαντικο να προσφερουμε ο,τι μπορουμε σε παιδακια που η ζωη τους φερθηκε αδικα.

Νινα-Νανα,γιατι ομως ειναι ολοι κατηγορηματικοι;ελλειψη πληροφορησης;δεν απεκκρινεται στο μητρικο γαλα τιποτα απο τη βαφη;

Κοριτσια,ο γιος μου πηρε τηλ.τη γιαγια του!Καθως του αλλαζα πανα μιλουσα με τη μαμα μου.Αφησα (κακως) το τηλ.στην ακρη του καναπε και πηγα να πεταξω τη λερωμενη πανα.Ο κυριος γιος μου,πηρε το τηλ,προφανως κατα λαθος πατησε την επανακληση και πηρε τη μαμα μου.Ερχομενη λοιπον απο την κουζινα,τον βλεπω να κραταει το τηλ και να γελαει.Την ακουγε που ελεγε παρακαλω και το τερας γελουσε.Η μαμα μου δεν το πιστευε οτι ηταν αυτος.Τι αλλο θα δουμε νρε κοριτσια;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικα η παραπληροφορηση ειναι φοβερη.Κι αυτο βεβαια οσον αφορα το θηλασμο εχει κυριαρχησει σαν αποψη.Ενιωθα τοτε μιση γυναικα που δεν εβαφα τα μαλλια μου,και ειχα πει στην κομμωτρια μου:Βαψ'τα μου και δεν θα του δωσω το γαλα μου για 2μερες.Ακομα κι αυτη μου ειπε οχι.Τελοσπαντων,κακως τα θυμαμαι τωρα.

NXbrp3.png

Αστα κι έχω ακούσει πολυ χειρότερα απο το να μη βαφουν τα μαλλιά τους οι γυναίκες. Πχ να μην τρώνε όσπρια, λαχανο και μπροκολο για να μην έχει το παιδι αέρια!!! :eek:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να μην τρώω όσπρια, λάχανο, αγγούρι γιατί προκαλούν αέρια. Αλλά ανταύγιες έκανα και όταμ ακόμη ήμουν έγκυος! Είχα ρωτήσει το γυναικολόγο τότε και μου είχε πει να κάνω αλλά να μην είναι πολύ κοντά στη ρίζα.

Della και εγώ το Μάιο θα γίνω 34...οπότε δεν είσαι η μόνη!!!

Δεν είμαστε καλέ εμείς μεγάλες!!!Οι άλλες είναι μωρά!!!(πλάκα κάνω)

Πάντως ως προς τον ελεύθερο χρόνο...ούτε εγώ έχω. Από το να κάνεις ένα μπάνιο με ηρεμία μέχρι να πας για ένα καφέ με μια φίλη...όλα δύσκολα!!!

Ευτυχώς ο άντρας μου την κρατάει για να κάνω και εγώ μερικά πράγματα για εμένα, αλλά σίγουρα πάνε τα παλιά μεγαλεία που είχαμε!!!

Γενικά δε με ενοχλεί πολύ γιατί λέω χαλάλι είναι για το παιδάκι μου αυτές οι θυσίες, αλλά είναι κάποιες μέρες που με παίρνει το παράπονο και αισθάνομαι ότι δεν είμαι πια γυναίκα παρά μόνο μαμά.

Βιβή άδικα έκοψες τις τροφές αυτές.

Πάντως έτσι όπως τα γράφεις αισθάνομαι όταν με πιάνει το παράπονο. Χαλάλι τους εννοείται αλλα μέχρι να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά έρχεται μετα κι ένα δεύτερο παιδι κι άντε πάλι τα ίδια!!!

QVjlp3.png

Κοριτσια και εγω απο ελευθερο χρονο δεν ειμαι πολυ ελευθερη αλλα και εμενα με βοηθαει ο ανδρας μου αρκετα...και ετσι καθομαι και στον υπολογιστη και βλεπω και καμια ταινια...κοριτσια ακομα χιονιζει ειναι φανταστηκα

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Εγω βρε κοριτσια σκεφτομαι και πως θα ειμαι οταν παω δουλεια.Τωρα ειμαι πτωμα που στην τελικη ειμαι σπιτι μου.Φανταζομαι οτι ο μικρος ως τοτε θα περπαταει κι εγω θα τον κυνηγαω επειτα απο τη δουλεια.Βεβαια,σκεφτομαι οτι στον παιδικο που θα παει θα παιζει και με αλλα παιδακια και ισως εδω οταν ερχεται να ειναι καλυτερα.Δεν ξερω.Οταν ερθει εκεινη η ωρα θα επαναπροσδιοριστουμε.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και από μένα !Τι κάνετε?Ο μπέμπης κοιμάται και κάθησα να σας γράψω.Δεν μπορούσα νωρίτερα γιατί ο μπέμπης μας τρέλανε με το κλάμα που είχε.Αυτό το κλάμα είχε να το κάνει από τους κολικούς που έκλαιγε 6 ώρες την ημέρα.Τον λυπάμαι όταν κλαίει αλλά δεν μπορώ να ακούω το κλάμα του.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

dimista γιατι σου κλαιει?Απο τα δοντια???Εμενα κοριτσια εκανε κακακια οπως αυτα που εκανε πριν εναν μηνα και ο ποπος της εγινε παλι κατακοκκινος!Κλαιει σαν τρελη οποτε την αλλαζω παντα...

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Τζιτζίνα και Ντέλλα το πρωί ο μπέμπης την φρουτόκρεμα την έφαγε ως εξής:Έστυψα 1 πορτοκάλι,έβαλα μισό μήλο ,μισό αχλάδι,1α μεζούρα άνθος ορύζης ,1α μεζούρα φρουτόκρεμα σε σκόνη και 1 μπισκοτάκι.Αν αρχίσει πάλι να σφραγίζει το στόμα του θα του βάλω γάλω όπως μου είπατε.Αύριο θα του βάλω μοσχαράκι στην σούπα του.Ελπίζω να του αρέσει!

Ντέλλα αύριο επιτέλους θα πάω για τεστ Παπ.Είχε ακυρωθεί 2 φορές.

Αύριο το απόγευμα θα πάμε σε γενέθλια αν είναι καλά ο μπέμπης.

Κορίτσια εμείς θα βαφτίσουμε τον μπέμπη 22/4.

Ντέλλα και Βιβή εγώ θα γίνω 34 στις 20/5.

Κορίτσια για ελεύθερο χρόνο που γράψατε εγώ προσπαθώ και έχω τα απογεύματα αν προλάβω και κάνω τις σπιτικές δουλειές μου το πρωί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...