Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα!!! Κάνει σαν να βαριέται μετα απο λίγες κουταλιες. Όλο κάτι θέλει να πιάσει, κάτι βλέπει, χαζολογαει κτλ. Ο νους της μόνο στο φαΐ δεν είναι. :rolleyes:

Ίσως έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Όταν είμαστε με παρέα τρώει!!

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσακια.Ευχομαι οποιος βγει εξω σημερα να ταλαιπωρηθει οσο γινεται λιγοτερο.Εχει παλιοκαιρο,βρεχει και φυσαει και νομιζω οτι τα Μ.Μ.Μ. εχουν απεργια.Οι δρομοι θα γινουν αδιαβατοι.Εμεις μενουμε Πειραια και ο αντρας μου δουλευει Μαρουσι.Τωρα θα ξεκινησει,ποτε θα φτασει δεν. ξερω.Αν δεν εχετε δουλειες καθιστε μεσα.Φιλακια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιααααα!!!Σημερα μια ασπρη πολη ειναι η φλωρινα!Και πολυ χιονι κοριτσια!Τα καλυτερα χριστουγεννα θα ειναι!Τα σχολεια ειναι κλειστα σημερα εδω!Και ακομα χιονιζει παρα πολυ!Εγω ειχα πει στην παιδιατρο πως της ειχα κανει την σαλτσα ντοματας στα μακαρονια και δεν εφαγε ουτε 5 κουταλιες...και με ρωτησε η παιδιατρος...ετσι εσυ θα το ετρωγες?Και της ειπα οχι..το ειχα βρασει μεσα στην σαλτσα το κρεμυδακι...μου λεει κανονικα θα μαγειρευεις...οπως για εμας...γι'αυτο και της δινω απο τα δικα μας φαγητα...δεν βαζουμε πολυ λαδι και αλατι και βγαζω για την μικρη και μετα ριχνουμε στο δικο μας τα υπολοιπα υλικα...και κοριτσια αρχισε να το τρωει...χτες εφαγε 2 ολοκληρες κουταλες φακες + μια φετα ψωμι!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πράγματι οι δρόμοι ήταν αδιάβατοι...έβγαλα κουπιά για να φτάσω στη δουλειά!!!(και το μαλλί από ίσιο έγινε μπούκλα!)

Εμένα η Μένια μου άρχισε να τρώει τα γιαουρτάκια το απόγευμα με πιο πολύ όρεξη. Από εκεί που μετά τη μέση έτρωγε μια κουταλιά κάθε 5 λεπτά και τελικά μετά από 2-3 ακόμη σταματούσε, χθες το έφαγε σχεδόν όλο. Κρέμες της δίνω μόνο 2 φορές την εβδομάδα. Η παιδίατρος μου είναι πολύ προσεκτική στο θέμα των κιλών...μου είιπε να προσέχω να μην παραπαχύνει γιατί μπορεί να έχει θέμα μεγαλώνοντας.

Πάντως ένα μωράκι στη γειτονιά μου που ήταν πολύ παχύ για την ηλικία του (7 μηνών και 11 κιλά) και του έκαναν δίαιτα, υπέφερε και έκλαιγε όλη την ημέρα, γιατί πεινούσε!!

Βέβαια η μικρή μου από ότι έχω καταλάβει είναι λιτοδίαιτη...μόλις χορτάσει κλείνει το στόμα και δεν μπορείς να της δώσεις τίποτα παραπάνω. Μόνο το μοσχαράκι το πάει αφορολόγητο!!!!!!!!:lol::lol::lol: Όσο και να της δώσω θα το φάει είμαι σίγουρη!!!

Εννοειται οτι ενα φαγητο με τσιγαρισμενο κρεμμυδακι ειναι απιστευτα πιο νοστιμο και πιο γευστικο αλλα και πιο βαρυ και πιο ανθυγιεινο.Ο αντρας μου ειναι 38χρονων,ειναι λεπτος και γυμναζεται τουλαχιστον 3φορες την εβδομαδα.Απο τα 26 του εχει θεμα με χοληστερινη.Στη διατροφη του απαγορυεται δια ροπαλου το τσιγαρισμα.Οποτε ουτως η αλλως εγω ετσι μαγειρευω και για μας.Αν βρασει καλα το κρεμμυδακι,προστεθει μετα ντοματουλα και στο τελος το ελαιολαδο ωμο ειναι πολυ νοστιμο.Σιγουρα ειναι και θεμα συνηθειας.Ας μην ξεχναμε ομως οτι τωρα πια και η παιδικη χοληστερινη εχει κανει για τα καλα την εμφανιση της και σιγουρα δεν ειναι θεμα μονο των κιλων αλλα και της διατροφης.Εξαλλου,αν εμενα καποιος μου ελεγε:εσυ θα το ετρωγες;θα απαντουσα:οκ!εγω ουτε κρεμες τρωω με ρυζαλευρα και τα συναφη.Τι παει να πει λοιπον αυτο.Εφοσον εγω δεν τρωω τις κρεμες γιατι δεν μου αρεσουν,το μωρο δεν πρεπει να τις φαει;

NXbrp3.png

Καλημέρα!!

Della πάτε Θεσσαλονίκη για τις γιορτές να δείτε και χιόνι! Κάθε φορά που λέω δε θα τσιγαρίσω κρεμμύδι το φαγητό γίνεται ψιλοχάλια, δηλ σαν να καίει το κρεμμύδι. Τι κάνω λάθος;

Κορίτσια έχετε χρόνο για εσάς; Δηλαδή να πάτε για καφέ, να κάνετε γυμναστική, τα μαλλιά σας; Εγώ δεν έχω καθόλου! Είμαστε αυτοκόλλητες με την μικρή! Θα ήθελα να κάνω έστω λίγη γυμναστική γιατί έχω χάσει την καλή φυσική κατάσταση που έιχα... :(

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Φετος δυστυχως δεν θα μπορεσω να παω.

Οταν προκειται να φτιαξω κατι πιυ θα ειναι μαγειρευτο και θα εχει κρεμμυδακι μεσα,απο την προηγουμενη το βραδυ το καθαριζω και το βαζω μεσα σε μια γαβαθιτσα με νερακι να το σκεπαζει.Κατα διαστηματα,οποτε θυμηθω,αλλαζω το νερακι.Ετσι,οταν το μαγειρευω ειναι πολυ γλυκο και δεν σου φερνει ουτε καουρα.Οχι για το δικο μου στομαχι,εγω τρωω τα παντα χωρις να παθω τιποτα.Αλλα ο αντρας μου καμια φορα δυσφορει απο καουρα.

Οσο για προσωπικο χρονο,στα ιδια σκ@τ@ κι εμεις.Εγω να πω την αληθεια δεν ειμαι καθολου της γυμναστικης.Θελω ομως να βγαλω τα φρυδια μου χωρις να μου τραβαει καποιος τα μπατζακια.Παλια,οταν εβλεπα συναδελφισσες με μικρα παιδια με το φρυδι δασος και τη ριζα αβαφη ελεγα οτι εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο.Κι ομως.Τωρα μολις κοιμηθει τρεχω να προλαβω να κανω κατι.Φρυδισ,μουστακι,νυχια.Κι επειτα ειναι και το μαγειρεμα και το σπιτι.Τι να πρωτοκανεις.Ξυπναει και δεν εχρις κανει τιποτα.Εχω μεινει μερα με ενα μονο ξυρισμενο ποδι.Ευτυχως που η κομμωτρια για τα μαλλια μου ερχεται σπιτι και κανονιζω να ειναι εδω ο αντρας μου να τον κραταει.

NXbrp3.png

Οκ θα το δοκιμάσω αυτό με το κρεμμύδι! Ελπίζω να μου πετυχει!

Αστα σε καταλαβαίνω.. Μερικές φορές απογοητεύομαι τόσο πολύ! Είμαι άνθρωπος που ήμουν μέσα σε όλα! Κάνω snowboard, mountain bike, trekking, ταξιδεύω, διαβάζω, ζωγραφίζω, φτιάχνω κοσμήματα... Δεν έχω χρόνο για τίποτα από αυτά φυσικά, ούτε να κάνω ένα μπάνιο με την ησυχία μου ή να φτιάξω τα μαλλιά μου! Είμαι 25 χρονών, οι φίλες μου όλες είναι τραλαλί τραλαλο και αναρωτιούνται γιατί δεν τις πάιρνω τηλεφωνο! Πρώτον δεν έχω χρόνο ούτε για τηλέφωνο και δεύτερον δεν έχω νέα, δηλαδη δεν έχω κάτι να τους πω! Ούτε οι δουλειές του σπιτιού ούτε τα μωρουδιακά νέα τους ενδιαφέρουν!!! Και το βράδυ πολλές φορές με παίρνει ο ύπνος την ώρα που θηλάζει η μικρή, άσε που κάθε τόσο ξυπνάει! αφού τον τελευταίο καιρό μου δίνει φαγητό η πεθερά μου. Στην αρχή ντρεπόμουν, τώρα απλά το βουλώνω!:rolleyes:

Σας έπρηξα αλλά τουλάχιστον τα είπα!

QVjlp3.png

Γι'αυτο ειμαστε εμεις εδω για να τα λεμε.Εμενα ολες μου οι φιλες εχουν παιδια οποτε τις συμβουλευομαι σε πολλα πραγματα.Να ρωτησω κατι που το εχω περιεργεια;Ειδα την Καραβατου προχθες που εχει κι αυτη ενα μωρακι και θηλαζει αποκλειστικα και μου φανηκε οτι τα μαλλια της ηταν βαμμενα.Εγω θυμαμαι οταν ρωτησα το γιατρο για ανταυγειες ουτε καν βαφη ειχε πει οχι.Αυτη με τι να τα βαφει;Η δεν θα δωσει γαλα για κανα. δυο μερες;Νινα-Νανα,ξερεις;

NXbrp3.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...